Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

iyi geceler

2 gündür gündüzleri uyumuyor sürekli emmek istiyor gazı sıkıştırınca sanki bir yerini sıkmışsın gibi basıyor çığlığı emzik kullanıyım diyorum burda yazılanları okuyunca az kaldı vermeyim diyorum ikilemde kaldım. Bayramı kara kara düşünmeye başladım sürekli memede nasıl misafir ağırlıycam bilmiyorum

cnm emzık ver derım ben zaten emme refleksı oldugundan ılla bşey emmek ıstıcek demıştı drum bana en azından bebegı sakınleştırıyo

Emzik konusunda bende cok ugrastim alsin cocuk diye ama almadi bi turlu. Uzmanlar 4-5. Aya kadar emzigi tavsiye ediyorlar ama 4-5. Aydan sonra anadilinin gelisimini konusmayi gerilettigi icin biraktirmak gerekiyormus. Benimki almadi bende 4. Ayane kaldi surda deyip kendimi avutuyorum

nükleer merhaba kaç aylık oldunuz siz nasıl bebişin ?sen büyüttün tabi:)
ecrin08 kuzum görüşemiyoruz nasılsın?
bebiş nasıl?
büyüdümü kuzucun?

Günaydınn..6 dan snra uyanıgız bız hergunn..25.gune kadar olmayan gaz sıkıntısı bızdede basladı son bır haftadır malesefkı..henu z ılac kullanmaya baslamadım kafama yatan bırını alacam sanırımm bugun yarınn..onun aglamasına dayanamıyorumm..annelık ne menem bıseymıs yahuuu:)kozmatık..canım evet valla bı doguma gıddecem dedımm kaldımm..su kırkı cıkaralım evde yalnız kalalımda anlatacamm uzun uzun..benım dogum uzun surdu bırazz..gorsuruxzzz kendınıze ıyı bakınn bebsleredee..

Kizlar merhaba.. Ben kizima dogdugu ilk gun hastanede verdim emzigi okadar ac dogmustuki emmek istiyordu surekli sutum yok ciglik cigliga agliyordu. Hemsirede yaninda emzik varsa ver dedi bende verdim cokta rahat ettim emziriyorum doyduktan sonra veriyorum emzigi kendi kendine uykuya daliyor

Merhaba canım.. bende emziğe alıştırdım emzirdikten sonra ağzına veriyorum mışıl mışıl uyuyor Allah'ın izniyle..
(tabi birde ağzından düştüğünde irkiliyor uyanıyor )

Bu arada herkese hayırlı günler..

kizimda çok az üfülüm çıktı bunu bilen varmı
üfürüm duyduğumuz bi şey. yeni doğanlarda da sık görülüyormuş.
sanırım eco çekilmesi gerek. muhtemelen masum üfürümdür, 6 aya kadiar, 1 yaşına kadar kendiğinden düzeliyormuş.
doktor muayenesinden anlaşıldı di mi? ağlarken katılmıyorsa, nefessiz kalmıyorsa, elleri dudakları morarmıyorsa korkma..
inş masum üfürümdür..

kızlar bebeğim 2 gündür çok kötü pişik olmuş, sizde olan var mı. ne kullanıyorsunuz.
havalar bu kadar sıcakken pişik kaçınılmaz oluyo

benim kızımda da iki kez oldu.. çok sık değiştiriyorum altını. babasını sildikten sonra yıkıyorum suyla..
iyice kuruluyorum, ıslak kalması tahrişi hızlandırıyor. gece yatarken halis zeytinyağı sürüyorum.
gündüzleri de bir iki kez seba med pişik kremi. öylelikle geçti.

bunları yaptığınız halde hala geçmiyorsa pişik..
haricen bezden de olabilir. alerjik reaksiyon yapabilir bazı bezler..
bu ihtimali de gözardı etmemek gerek..

yine iyisin, bizimki 2 haftalıkken başladı. sen 10 gün kardasın..

neo baby kullanıyorum şurup olarak. ama önceki gün rezene demledim, 2-3 çay kaşığı verdim.
çok etkilemedi. :100:
dün de kimyon yaptım verdim aynı şekilde ve akşam rahat gazını çıkarttı kakasını yaptı.
bundan sonra hergün kimyon vericem..
duymuşsunuzdur esra erol'un tarifi.. yazayım

BİR FİNCANIN SUYUN YARISINA YARIM ÇAY KAŞIĞI KİMYON.
BİR KESME ŞEKERİN DÖRTTE BİRİ KADAR ŞEKER. KAYNATIP, ILIDIKTAN SONRA
2 ÇAY KAŞIĞI. GEREKİRSE GÜNDE İKİ KEZ.. ARDINDAN EMZİRMEK GEREKİYORMUŞ..

inş şifa olur bebeklerimize..

valla hızlı nefes alıp veriyor hemde çok inşallah büyümez inşallah geçer dünden beri ağlamak tan öldüm kv lerde zaten sorunum var

valla hızlı nefes alıp veriyor hemde çok inşallah büyümez inşallah geçer dünden beri ağlamak tan öldüm kv lerde zaten sorunum var

canım dur bakalım.. takip gerekiyor..
bi arkadaşın bebeği prematüre doğdu. kuvuözde kaldı, o sıra farkedilmiş üfürüm.
kalp ecosu çekilmiş. takip edicez demişler. bir dahaki kontrolde kapandığı görülmüş..

hem sen böyle kendini paralarsan, bebeğin kötü etkilenir.. yapmaa

ayy inşallah canım benim ya Allah kimseye göstermesin

kızlar bu sabah 1. Ay aşısını oldu kızım.
Geldiğimizden beri çok huzursuz.
Uykusu yok. 5-10 dakika.
Sürekli ağlıyor. Emmek istiyor.. :44:
Böyle bi şey yaşayan var mı?:26:

1.5 2saatte

bugün doktora gittik 20 günlük 4030 gram normalmi acaba ??

Canim gecmis olsun. Benim kizimda agladigi zaman agiz cevresi morariyor doktora gittik kontrol etti bisey yok dedi ama devam ederse eco cekeriz dedi ama korkulcak bisey degilmis cena arkadasin dedigi gibi 1 yasina kadar kapanabiliyormus. Sikma canini aglama kizinda uzulur sonra annesi. Morarma varmi bebisinde?

1.5 2saatte

bugün doktora gittik 20 günlük 4030 gram normalmi acaba ??

canım geçmiş olsun.aslında normal bı durum ama inşallah sorun cıkaran cınsten değildir.bir kaç doktora daha göster ıstersen.cunku bazen üfürüm konusunda yanlış teşhis de konulabılıyor.benım teyzemın kızı yaşamıştı.

senın kı rahat bırakmıs canım.bırakmayanlar da var.
kızlar bu sabah 1. Ay aşısını oldu kızım.
Geldiğimizden beri çok huzursuz.
Uykusu yok. 5-10 dakika.
Sürekli ağlıyor. Emmek istiyor.. :44:
Böyle bi şey yaşayan var mı?:26:

geçmiş olsun.bizde de olmuştu canım.hemşire ağrı yapabilir demişti.minoset şurup ya da mor calpol şuruptan ver demişti.bir de ağrısı falan olmasa bıle aşı olurken korkuyolar ya o psikoloji akşama kadar da surebılıyor.bu aşı en hafifi ben şımdı korkuyla 5 eylulu beklıyorum.çunku ateş yapar dediler verem aşısı olacak

yok canım bebiş sadece kızarıyor morarma yok sen eco çektircenmi bende diğer ay çektircem.

sağol canım geçici birşey dedi ama acayip inceledi röntgen çektirdik. ayda bir kontrole gel dedi işte gitcem.
yanlış teşhis koyuyor derken :18:

canım doktorun gecıcı dedıyse endışelenme.

benım teyzemın kızının basına gelmıstı.doktor ufurum var dıye korkutmuş bayagı,o da bı doktora daha gıdeyım demış.o doktor da yok ufurum falan demış.şimdi kızı 6 yasında gayet saglıklı yanı.ama dedıgım gıbı doktorun gecıcı dedıyse endıselenmene gerek yok bence

sağol canım. 9da aşı oldu, 3te uyudu yavrum
topuk kanı alınırken çok ağlamıştı.. canımdan can gitti..
o ağladı ben ağladım. bu sefer eşime verdim tutsun diye..
vereme de birlikte gidelim, dayanamıyorum ben :18:

ben ne kadar ugrastıysam da almadı valla ne bıberon ne emzık .. emzık koleksıyonum var ınanın cocuk almıyor tüküryor agzına koyunca anlamıyorsun herhalde ıstemıyorum be kadın ne ınatcısın dermiş gıbı cırlıyor bende vazgectım artıkın ..

benımkıde almıyor . ne buyuk rahatlık ama malesef zaten emzırmekten helak oldum belım sırtım kopacak ya
hahahah canım benım . alıssaydı keske ben bıraktırırdım ona ama malesef ..
annemde işin ne bak cocuga verme emzık falan dıyo kızıyorum valla. zaten cok uslu bır cocugum varya habıre oturup popo buyutuyorumm . gören oyle sanacak kuru ekmek meyve suyu ıle oğün atıstırmaktan yakında gebercem .. kabzlık basur oh ohh arıza verdı benım bunyee

seninle aynı durumdayz ya gece zaten insan uyuyamıyo sabah diyorum bari azcık uyuyayım ama oğlum uyanıyo anne karnım acıktı,suydu ,kakaydı derken uyku yalan olduğu gibi ne kendime ne eve yetişemiyorum kız uyanıkken bi iş yaptırmıyo uyuyuncada oğlum a vakit ayırmaya ve azcık dinlenmeye çalışıyorum [/QUOTE]

Aynen valla, kizim kardesinin sesini duydumu ayaklaniyor. seninkinde kiskanclik varmi? Benim kiz ben emzirirken mutlaka benden biseyler istiyor, bende aciktim neden benide doyurmuyorsun diye sitem ediyor Bazen icim gidiyor yetisemiyorum kimseye:18: buarada kendimede bakmaliyim sutum olsun diye ama nerdee.. sadece su icmekle sut olur derlerya, bence eksik en onemlisi dinlenmekmis anladim gece 3 saat uyuyorum iki gogsum full doluyor, birdahada dolmuyor cunku firsat olmuyor dolmasina dinlenemiyorum. sen mama veriyormusun? Ben gunde iki kez veriyorum cok az 60 kadar. He birde koca derdi cikti basima benlede ilgilen istiyor anlayissiz adam keske bu 40 cikma olayi 5 ay surseymis

selam kızlar son günle bende temmuz annesiyim 31 temmuzda kızızmı aldım kucağıma ..
şu an 18 günlük geceleri hiç uyutmyo sağolsun ..
emziğede alışmadı ağzına tıkıyorum o çıkarıyor sürekli emmek istiyo ne yapcağımı şaşırdım..

hayırlı olsun canım benım . masallah
benım oğlan da oyle bakalımm 40 ımızın cıkmasına 2 gun kaldı :)) huyu dönecekmi bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…