Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benimde emzik almıyor arasıra alıyor öğürüyor çocuk mememi bile ilk öğürüyor sonra alıyor

nuk cico bebedor wee ne varsa emziğimiz var ama yok kız almıyor gerçi alınca doymuyormuş gibime geliyor
boş boş emince içim parçalanıyor ama ev işi mi yemekmi hangisini yetişcem ben şuan annemdeyim :95:

zaten normal doğum diye hiç yatırmadılar ölüyorummmm uykusuzlukdan tamam uyuyorum diyelim ama 2 saatte kalkıp emzirmekden uykudan tat alamıyorummmmm :95::96:

Benim oğlan da emziği ilk alırken diliyle itiyo falan sonra alıyor ama 1-2 dk stres oluyo çocuk emzik emerken emziği ağzımdan düşüreceğim diye yavrum benim...Sonra cokkudu cokkudu eme eme uyuyo ben de 1 aydır falan annemlerdeyim iş falan görüdüğüm de yok rahata alıştım iyice eve gidince nasıl olacak bilmem emziğe de özellikle eve gittiğimde işimi göreyim diye alıştırdım.Bizim ki de hergün banyoya alıştı dün banyo yaptırmadık diye bütün gece 2 de 1 uyandı huzursuzlandı sabah banyo ettirdik da rahatladı yavrum suyu çok seviyo maşallah.banyo da gık etmiyo

Aynen valla, kizim kardesinin sesini duydumu ayaklaniyor. seninkinde kiskanclik varmi? Benim kiz ben emzirirken mutlaka benden biseyler istiyor, bende aciktim neden benide doyurmuyorsun diye sitem ediyor Bazen icim gidiyor yetisemiyorum kimseye:18: buarada kendimede bakmaliyim sutum olsun diye ama nerdee.. sadece su icmekle sut olur derlerya, bence eksik en onemlisi dinlenmekmis anladim gece 3 saat uyuyorum iki gogsum full doluyor, birdahada dolmuyor cunku firsat olmuyor dolmasina dinlenemiyorum. sen mama veriyormusun? Ben gunde iki kez veriyorum cok az 60 kadar. He birde koca derdi cikti basima benlede ilgilen istiyor anlayissiz adam keske bu 40 cikma olayi 5 ay surseymis[/QUOTE]

Hah işte bende aynı düşünüyorum, şu içmek yemek falan diil, dinlenmek lazım. Bende farkettim, gece bizimki 3saat uyudumu bende anca uyuyabiliyorum, o zaman da dokiyo gogsum, ama onun dışında nefes aldırmıyor ki dolsunlar. Bide nette emziren anne nasıl beslenmeli yazıları okudum. 3ogun yemek 3de ara ogün diyo. Sacmaliyolar, ben kahvaltiyi yapana kadar saat 3 oluyo bazen, bide anca akşam yemeği, ara bi kez atistirabilirsem ne ala. Aç kalıyorum valla. Sizinde öyle mi, bu bebek beni çok oyaliyo. Ya emziriyorum, ya gaz, ya alt değiştirme, ya biberon yıkama, ya bebeği sallama, zaten hep kucak istiyo. Ben hangi ara biseyler yiycemde sutum olcak anlamadım. Somalidekiler napiyo bunada şükür diyip avunuyorum valla.

ah canım benım:)) evet senı anlıyorum:)) ama bence sen tut yıne de aşı olurken.zaten korkuyo yavrucak.aşıdan hemen sonra kucagına al bır seyler soyle senı hıssetsınkı guvende oldugunu bılsın.babalar annelerın yerını tutmaz bılıyosun.hemşire bana öyle dediydi.benım de ıcım parçalanıyor ama yıne de kımseye tutturmuyorum yavrumu.

hoşgeldin aramıza:))biz kırkımız cıktı hala aynı seylerı yasıyoruz canım:))kolay gelsın:)

bactroban evde var aslında kullanabilirim. ben de bepanten kullandım azaldı baya.. sadece badi giydiriyorm aslında daa napabilirm ki

kızlar bebeğim 2 gündür çok kötü pişik olmuş, sizde olan var mı. ne kullanıyorsunuz.

sebamed kullanıyorum ben de memnunum

kızlar bu sabah 1. Ay aşısını oldu kızım.
Geldiğimizden beri çok huzursuz.
Uykusu yok. 5-10 dakika.
Sürekli ağlıyor. Emmek istiyor.. :44:
Böyle bi şey yaşayan var mı?:26:

bize doktorumuz yn etkisi yok bu aşının demişti ama 2 gun sıkıntı cektik biz de aynen..
agladı, huzursuz oldu, uyumadı.. huyu bozuldu cocugumun

kızlar bebeğiniz uyumadıgı zaman sallıyo musunuz beşiğinde?
ben hiç sallamaktan yana değildim ama, geceleri uyumadıgı zaman satlerce baygınlık geçircek gbi olunca mecburen sallıyorum

Son düzenleme:

benimde kızım üç günlüktü emzik verdiğimde hemen aldı yavrucum ama açken kesinlikle almıyor emziği veriyorum diliyle ititp ağlamaya devam ediyo tokken uykuya dalarken kullanıyo emziğini kolay bıraktırırım heralde inş..

benim kızım aşıdan sonraki gün kustu hep aşıyla baglantılı mıydı bilmiyorum gündüzde uyumadı pek ben bebeğimi sallamıyorum allaha çook şükür o da beni aciz bırakmıyo

Ya evde birileri varken bebek yetiştirmek ne kadar zooor nette okuduğum her yerde bebek gece gündüz ayrımı yapabilsin diye geceleri çok oynamayın, sakin davranın, loş ışık kullanın vs diyo ama ne mümkün, iki dk mama hazırlamaya gidiyom gece nin 1inde uyanan bebeye, bi bakiyom bebek hoppalarda, bağıran bağırana oy kurban oluruuuum diye! onlar gidince bu bebek bana kalcak ben uykusuz kalcam tabi kimin umrunda. Gerçi burdalarda noluyo geceleri ben kalkıyorum sadece! tutup bişey desem millete saçma gelcek bebeğe gece gündüz mu öğretilir biz öyle mi bebek büyüttük diye. Susuyorum ama içim içimi yiyooo

Slm arkadaşlar, burada hep temmuz annelerimi var?
Ben ağustos annesiyim, doğumdan 1 hafta sonra yalnız kalan anneler varmı benim gibi, dertleşmeye ihtiyacım var, yalnızlık ağır geldi nedense

Slm arkadaşlar, burada hep temmuz annelerimi var?
Ben ağustos annesiyim, doğumdan 1 hafta sonra yalnız kalan anneler varmı benim gibi, dertleşmeye ihtiyacım var, yalnızlık ağır geldi nedense

normal zamanımızı bekleseydık ağustos annesi olacaktım ( temmuzda doğdu benım yaramaz
annem 10 gün kaldı yanımda gittiğigün korku sardı içimiya bakamazsam bişi olursa die
sürekli ağlama krizleri
şimdide hala korkuyorum hem bebeğim uyumuyor hemde ya uyanamazsam bişi olursa die geceleri uyumuyorum gündüz babası evdeysen 2 saa uyuyup kalkıorm

Ya kizlar benim bebegim bi suredir cok az emiyordu ( en fazla 10 dk) aksam bi yatiyo 7 saat... Uyandirmak ne mumkun... Uyandirip emzirmek icin cok ugrasiyorum ama uyanmiyo. Zaten sonuc ta belli oldu bu hafta hic kilo almamis. Gun icindede duzenli emmiyor yarim yamalak cani istediginde emip birakiyor. Bu emme isini duzene bindirmem lazim 2 saatte bir verip aralarda asla emzirmicem. Bide siz toplam kac dk emziriyordunuz? Ben bazen yarim saat ( 15 dk bir gogus 15 dk diger gogus) cogunluklada dedigim gibi son zamanda 10 dk yi gecmiyordu. Ayni seyleri yasayan varmi ? Uyandirma konusunda ne yapiyorsunuz?

canım ben 10 ar dkka emziriyorum iki göğsümü olmadı 15 er dakka ama anlamıyorum ki doyup doğmadığını hiçççç anlayamıyorum
1er saat geçmeden emziriyorum hümanayı bırakmıştım tekrar başladım
hele hiç uyumyor ağzında memeyi tutuyor gözleri kapanıyor çekince yok uyanıyor
emziğide almıyor zaten sallamayada alıştırmışlar

bulursan banada söyle

Hah işte bende aynı düşünüyorum, şu içmek yemek falan diil, dinlenmek lazım. Bende farkettim, gece bizimki 3saat uyudumu bende anca uyuyabiliyorum, o zaman da dokiyo gogsum, ama onun dışında nefes aldırmıyor ki dolsunlar. Bide nette emziren anne nasıl beslenmeli yazıları okudum. 3ogun yemek 3de ara ogün diyo. Sacmaliyolar, ben kahvaltiyi yapana kadar saat 3 oluyo bazen, bide anca akşam yemeği, ara bi kez atistirabilirsem ne ala. Aç kalıyorum valla. Sizinde öyle mi, bu bebek beni çok oyaliyo. Ya emziriyorum, ya gaz, ya alt değiştirme, ya biberon yıkama, ya bebeği sallama, zaten hep kucak istiyo. Ben hangi ara biseyler yiycemde sutum olcak anlamadım. Somalidekiler napiyo bunada şükür diyip avunuyorum valla.[/QUOTE]

Ben 3 ogunu birak 2 ogun bile zor yiyorum, hep meyve yiyorum veya su iciyorum, dinlenmeden sut olmuyor anladim. Ben ilk cocugumda turkiyedeydim annemler hep yardim ettiler, gece kalkip bakmakta dahil, cocugum emerken sutum resmen fiskiriyordu simdi ise zor doyuruyorum. Insaallah sutumuz cogalir diycem ama ben su titizligi birakmadigim surece zorrrr. Aksam esim kiziyor gece gece evmi temizlnir yat dinlen diyor, demiyorki sen yat dinlen ben temizlerim yapmasam ertesi gun cocukla yapamiycam

kızlar bebeklerin büyüme atakları varmış sanırım bende ondayım

günaydın kızlar dün gece kızım bi kez uyandı çok mutluyum umarım bu şekilde alışır 12 de iki göğsümüde emzirdim bayağ doydu karnı yatağına yatırdım tabi tık açıldı gözler ama almadım mızmızlandı hıçkırdı filan yok dedim almıcam baktım 10 dk sonra uyudu ..
gece 4 te uyandı yine aynı taktik emzirdim bayağ yarım saati geçti iki göğsümüde verdim yine yatırdım tabi yine başladı mırıldanmaya yine almadım yine uyudu sabah 7 de uyandı her gece aynı taktği uygulayabilirim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…