Selamlar herkeslere, benim kuzunun yeni huyu uykusunda sürekli dönmeye çalışıyor gözleri kapalı vaziyette. Tabi geliyor beşiğin kenarına başlıyor vmırıldanmya kalkıyorum düzeltiyorum hooop 1 saat sonra aynı şey. Yan tayırıyorum kendini daha da gömüyor yastığa Allah korusun burnu kapanacak diye korkuyorum bu sefer. Koca herif olduda yan yatmaktan hoşlanıyor yani benimkisi
benimkide artık bir bakıyorum yan dönüp yatmış,hatta sabahları yüzükoyun uyuyor:) çoook tatlı oluyorlar ya totosunu ısırasım geliyor sabah sabah onu öyle görünce :)
günaydın kızlar..
dün aşıya gittik, biraz ani oldu..
o yüzden haber de veremedim, ardından da anneme geçtik giremedim, kusuruma bakmayın..
bu aşıları da atlattık, huzursuzluk harici bi şey olmadı hamdolsun..
darısı henüz olmayanların başına..
müminlerin üç günden fazla küs kalması caiz değil diye biliyorum..
eşler için özel bi hüküm var mı, blmyrm:44:
eşlerin ailesi kv ler konuşulmuş..
biz gelinlerin sabit konusu 
bi şekilde onlarla yaşamak zorunda olduğumuz aşikar..:100:
ama sınırları belirleme bazen kadına düşüyor..
kocayla kötü olmadan arayı bulmak lazım
canım, hoşgeldin safalar getirdin...
neredeyse 6 ay oldu,, yoksun ortalarda..
inş bundan sonra daha sık görüşebiliriz.. 
busmai, şeker portakalıımm.. ve
yokluğumu farkeden farketmeyen
soran sormayan tüm arkadaşları çok öpüyorum..
canııım, çok geçmiş olsun.. inş kısa sürede tamamen iyileşir oğluşun.. :26:
dün kızım tartıldı.. iki ayda sadece 500 gr almış..
tahmin ediyordum, ama yine de bu rakamı görünce üzüldüm.. 
dr baktı, tamam az almış, ama sağlıklı, hasta değil..
buna rağmen onla bunla kıyaslayıp üzülürsen, kızarım, şükret dedi..
emzirmeyi eksiltmeden başka yiyecekler de yedirmeye başla dedi..
6. ay sonu itibariyle 6900 gr ve 66 cm (iki ayda artı 4 cm), elhamdülillah
Hoşgeldin canım,bazılarının yokluğuda böyle bir günde farkediliyor işte :) bu ayıda atlattınız geçmiş olsun.
7.ayda aşı varmı kızlar biliyormusunuz? Eskiden yoktu ama şimdi varmış galiba,aşıya gidenler bilgi verirlerse sevinirim.Bizim aşımızda 24 ünde o güne tarih verdiler.
Anladım canım geçmiş olsun yarasın aşılar kuzuna

Ben Arya'nın (kızım olur kendisi) kilosunu çok takıyordum biliyorsun zayıf diye. O yüzden sürekli kıyaslıyorum yanlış anlama canım. Ufacık doğmuştu zaten.
Bennn ne yapsamm akşamaaaa???
Canım yalnız değilsin merak etme benimki 3100 doğmuştu,hastaneden çıkarken 3020 idi şimdi 5.ay kilosu 5780 gr 63,5 cm boy.Ama benim oğlumda hep böyle zayıf büyüdü ama sağlıklı çok şükür,ben pek takılmıyorum kiloya valla.6. aydada 2 katına çıkar herhalde diye düşünüyorum.