- 8 Ağustos 2011
- 11.876
- 9.842
- 448
ben demiş idimBirand ölmemiş kızlar.. Mehmet Ali Birand'ın oğlundan açıklama | Mynet Haber oğlu yoğun bakımda olduğunu söylemiş..

şaka bi yana internette okuduğumuz herşeye aslında temkinli yaklaşmamız gerekiyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben demiş idimBirand ölmemiş kızlar.. Mehmet Ali Birand'ın oğlundan açıklama | Mynet Haber oğlu yoğun bakımda olduğunu söylemiş..
sağol canım inşallah..
otribebe benimki de ama hastanedeki bizim nefesimizle çektiğimizden daha iyi çekiyor ,elektrikli olduğu için
sağol canım,evet gerçekten evin direğiymiş erkek.. resmen kolum kanadım kırıldı. herşey 2 ay içinde oldu. çok dinçti herkesin yardımına koşardı..
şimdi nerdeyse yürüyemiyor..o kadar üzülüyorum ki ,keşke ağrılarının dinmesini sağlasa ameliyat ,o da işe yaramazsa diye korkuyorum,öyle olanlar varmış..
canım benim.. şimdi uyuyor,sabah 9da ameliyata girecek, bense uyuyamadım ağlıyorum![]()
pediastrum, hoşgeldin
kaç gündür yoksun, iyisiniz inş
çok tşk ederim ya valla giremedim uzu zamandır iş yerinde işler çok yoğun evde de kızım bayağa huy değiştirdi sanırım beni özlüyor hiç bırakmıyor beni o yüzden geceleride giremedim iyiyiz çok şükür bir sorun yok sizler nasılsınız bakalım
erkek annesi kızlaar sorum size.. oğlunu yürütece koyan var mı.. ben günde yarım saati aşmamak üzere koyuyorum ama içim de huzursuz oluyo acaba sakıncalı mı diye. doktora haftaya gitcez. doktora danışan varmı herhangi bir sakıncası var mı diye ?
iyi bakalım, kötü bi durum yokmuş..
biz de iyiyiz hamdolsun...
ayşecikle yatıyoz kalkıyoz emişiyoz oynuyoz uyuyoz hopluyoz zıplıyoz ağlıyoz gülüyoz![]()
6 aydır bende durum bu valla pompayla ayrılmaz ikiliyizGünaydıııın !! Çok güldürdün beni sabah sabah. Çünkü bi elimde pompa bi elimde telefon, kızım yanımda yatıyor oyalanıyor, bende size laf yetiştirmeye çalışıyorum. Aynı durumdayız yani:))
Yok cnm ya ben çalışmıyorum ama benim sıpa göğsümü tutmadı baştan beri sağarak veriyorum. Bazen geceleri bir kere sağıyorum işte eger uykuya yenik düşmezsem:26:ayy kızlar siz işe gidiceksiniz di mi yaa kaçta kalkıp
süt sağıp vs halledip çıkıyosunuz
ben sanırım haftaya başlıyorum nasıl yapıcam yaa...:44:
uykuya hepten elveda mı diyoruz![]()
Günaydin kızlar
Ya ben sabah kafamı yastıktan kaldıramıyorum öğlen aksam hep uyumak istiyorum saclarım hastalıklı gibi dökülüyor. Kızımı anne sütünle besliyorum. Acaba bı vitamin eksikliği mı oluştu? Benimle aynı durumda olan var mı? Esim dün sen hasta mı olacaksın diyo o geldigi gibi cocugu ona verip yattım. Aslında geç kalkmıştımhic bisi yapmak istemiyorum elim kolum kalkmıyor yani napcam bilmiyorum doktora bile gitmeye eriniyorum
![]()
benım doktorum yurutec karşıtı ! bırde zaten 6 ay yurutec ıcın cok erken benım bıldıgım 9 10 aylık gıbı kullanılıyor.
cena canım sandalyeyi çıkarıp sallanma aparatını takıyorsun öyle sallıyor da sonradan vazgeçtim katlanmıyor bide bacak arasında koruma yok kemeri çıkarıp kayabilir bide nedense stokta yok hiçbiryerde sanırım tercih edilmiyor haklısın galiba sıradan bir mama sandalyesi bakıyorum şimdi olmadı 25 tl ye hoppala alırım zıplasın dursun :)
Ben bu konuyu doktora sordugumda yurutece karsi oldugunu soyledi.yalniz bunu soyleme nedeni erkekler icin sakincali olmasi vs degil de ev kazalarina sebebiyet vermesiymis.yoksa ben de kizim icin alicaktim.cok cok cok hareketli oldugu icin vazgectim.bi binse ceker gider eminim ,sonra kostur dur pesindenama bisey bulmam lazim rahatlamasi icin.hic durmuyo yerinde.kilo alamiyo bu yuzden digru duzgun.7350 gr 70 cm olmus.hemsire giydirip cikarirken o kadar zorlandi ki acidi bana.tersten giydirmeye calisiyorum,altini degistiriyorum,ter icinde kaliyorum resmen.molfix reklamini indirdim nasi heyecanlaniyo izlerken :))
kuzen 6,5 aylıkken kullanmaya başlamış kızına..benım doktorum yurutec karşıtı ! bırde zaten 6 ay yurutec ıcın cok erken benım bıldıgım 9 10 aylık gıbı kullanılıyor.
maşallah size ne güzel evde sürekli kızınlasın
günaydın canlaaar!!!
inan yazını okudum, şok oldum
şahsına özel bi sempatim ya da yakınlığım yoktur,, ama her akşam tv de gördüğümüz için heralde.. sanırım bizden biri gibi hissediyoruz..
ben de çok üzüldüm.. :26:
ama dikkat ediyorum netteki haberlerden başka net bi açıklama yok..
saat başı haberlerini izledim trt haberde.. hiç bahsetmedi, var bu işte bi gariplik:44:
belki de asparagastır, inş da öyledir..
tekrar anneler gitcem final sınavlarım var şuvbatta
ya yemek yerken ellerini sokuyor şimdi laptopu n tuşlarına basıyor çıldırcam mama sandalyesi gerekli sanırım
oturmuyor oturmuyorrrrrrrrr
yürüteçe ayakları aşağıya bastırmırdum boyuda yetişmiytordu akşam denedim bayağı evi gezmeye başladı
şeker portakalım dediğin gibi zayıf lamış zayıflamış dediler bir baktım 8200 felandı 1 2 ay kilo almadı çok şaşırdım
boya VERİYOR SANIRIM AYY YAZAMIYORUM BEN ÇIKAYIM EN İYİSİ KEMİR cek ahanda büyükde yazmışım offfff![]()
Anladım canım.. Kıbrısta olduğunu bilmiyordum..
Çok teşekkür ederim Portakalım...
Birand ölmemiş kızlar.. Mehmet Ali Birand'ın oğlundan açıklama | Mynet Haber oğlu yoğun bakımda olduğunu söylemiş..
cena canım sandalyeyi çıkarıp sallanma aparatını takıyorsun öyle sallıyor da sonradan vazgeçtim katlanmıyor bide bacak arasında koruma yok kemeri çıkarıp kayabilir bide nedense stokta yok hiçbiryerde sanırım tercih edilmiyor haklısın galiba sıradan bir mama sandalyesi bakıyorum şimdi olmadı 25 tl ye hoppala alırım zıplasın dursun :)
Canim25 tl ye nerde hoppala var bende alayim
cincoooon!!!kız gerçekten nerde 25 tl ye hoppala var:44:
kuzen 6,5 aylıkken kullanmaya başlamış kızına..
çok hareketli bi bebe, kucakta 3 dk tutamazsın, düz duvara tırmanacak
o, ben güç getiremiyorum biraz da mecbur oldum ama şimdi çok memnunum diyo..
tıfıl bütün evi turluyor, girmediği çekmece dolap, yolmadığı çiçek, çekmediği masa örtüsü kalmamış..
ama benim farketteğim bi şey; bebekte hiç emekleme emaresi yok..
yere koydu bi ara, sırtüstünden yüzüstüne kaçıncı denemesinde döndü..
yüzüstü pozisyonda sürünme çabası bile yok..
ki 8. ay civarı bebekler emekler.. (7,5 aylık bebek)
kuzene sordum, emeklemiyor mu diye, hayır ama..
inş emeklemeden direkt yürür diyo..
yürüteç bu bakımdan biraz kandırıyor sanırım..:26:
ben ayşeciki yüzüstü pozisyonda ayağında destek verince bile kendini öne ittiriyor..
netice-i kelam; ben de yürüteç düşünmüyorum..
![]()
evet, dün kuzen ayşeciki bi koyalım dedi..bizde almadık yürüteç almayı bende düşünmüyorum eltiminde vardı onu bir kere bindirdim bizimki direk yürüteçin önündeki oyuncakları yemeye başladı![]()
kuzen 6,5 aylıkken kullanmaya başlamış kızına..
çok hareketli bi bebe, kucakta 3 dk tutamazsın, düz duvara tırmanacak
o, ben güç getiremiyorum biraz da mecbur oldum ama şimdi çok memnunum diyo..
tıfıl bütün evi turluyor, girmediği çekmece dolap, yolmadığı çiçek, çekmediği masa örtüsü kalmamış..
ama benim farketteğim bi şey; bebekte hiç emekleme emaresi yok..
yere koydu bi ara, sırtüstünden yüzüstüne kaçıncı denemesinde döndü..
yüzüstü pozisyonda sürünme çabası bile yok..
ki 8. ay civarı bebekler emekler.. (7,5 aylık bebek)
kuzene sordum, emeklemiyor mu diye, hayır ama..
inş emeklemeden direkt yürür diyo..
yürüteç bu bakımdan biraz kandırıyor sanırım..:26:
ben ayşeciki yüzüstü pozisyonda ayağında destek verince bile kendini öne ittiriyor..
netice-i kelam; ben de yürüteç düşünmüyorum..
![]()
en ucuz hoppala fiyatları
en ucuzla fiyatlar akakce.com'da