- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
bebekler 3 saatten fazla aç kaldıklarında kan şekerleri düşüyormuş ve daha çok ve daha derin uyuyorlarmış.Sanırım en iyisi üç saati geçirmeden zorla uyandırmaya çalışmak.Bacaklarının iç tarafına ıslak pamukla uyarı yapılabilir.Burnunu sıkın da derler ama yazık acır .
Heyooo:)) benim kizim da emzige alistiii!!Bide su gaz sancilari olmasaa...
Heyooo:)) benim kizim da emzige alistiii!!Bide su gaz sancilari olmasaa...
Benim emzik konusunda hiç umudum kalmadı.canım bebeğin kaç günlük hangi markayla nasıl ç
alistirdin benim kızım kauçuk nuk silikon avent ikisinde alışamadı oysa ne büyük rahatlik
Annelik güzelde bide ütü temzlik olmasa sadece bebekle ilgilensem
Benim emzik konusunda hiç umudum kalmadı.canım bebeğin kaç günlük hangi markayla nasıl ç
alistirdin benim kızım kauçuk nuk silikon avent ikisinde alışamadı oysa ne büyük rahatlik
Tebrik ederim büyük rahatlık olacak senin için bende bugün Nuke emzik ile alıştırma yaptım ama sinirlendi son kez avent alıp deneyeceğim ama kabul edeceğini zannetmiyorum .bizde oğlumla yazlik evin balkonunda yasamaya başladık emziriyorum altını değiştiriyorum sonra uyuyor burada bol oksijen alıyor uykuya çabuk dalıyor aksama doğru da denize gideceğiz keyfi yerinde şimdilik
korkarım kızım kabız oldu..:26:
en son dün akşam kaka yaptı.
şu saate kadar iki kez altını değiştirdim, çiş yapmıştı..
en az iki kez de kaka yapmış olması gerek.. ama yok..
sürekli ıkınıyor, gergin, huzursuz..
karnına zeytinyağıyla masaj yaptım, makatına uyarı yaptım..
ıııh.. yok..napıcam bilmiyorum?..
Slm kızlar nasılsınız bebişler ne alemdebugün doğumdan sonra ki ilk dr muayenemi oldum herşey yolundaymış şükür doğum kontrol için konuştuk ben sprial taktırmayı düşünüyorum siz neye karar verdiniz bu konuda bilgisi olalar yazsın lütfen hapda hormonlar bozuluyo, iğnede adet olunmuyo spirialde kanama oluyo deniyo kafam karıştı valla neye karar vercem:44::44::44:
korkarım kızım kabız oldu..:26:
en son dün akşam kaka yaptı.
şu saate kadar iki kez altını değiştirdim, çiş yapmıştı..
en az iki kez de kaka yapmış olması gerek.. ama yok..
sürekli ıkınıyor, gergin, huzursuz..
karnına zeytinyağıyla masaj yaptım, makatına uyarı yaptım..
ıııh.. yok..napıcam bilmiyorum?..
Çok yoruldum, acayip uykum var. Özellikle sabaha karşı oglumun ne istediğini anlamakta çok zorlanıyorum. Meme emiyo, epey hemde, zaten sabah saatlerinde azda olsa uyumus olduğumuz için süt birikmiş oluyo. Ama bi süre sonra basliyo ayaklarını karnına çekip çekip savurmaya. Gaz desen çok çıkmıyo, odada tur atıyoruz ciksin diye. Altını temizliyom, yine susmuyo, uyumuyo. Zaten derin uykuya dalmadan yatağına koymak mümkün değil. sürekli kucağa alistirdilar. Orda burda uyuya uyuya mıdır ne yatağında uyumuyo şimdi. Sinirlerim öyle bozuluyo ki sabaha karşı kucagimda sallaya sallaya uyuturken, allah oğluma sağlık versin herşeye razıyım ama olmuyo işte insan yıpranıyornasıl alistircam kendi kendine yatağında uyumaya bilmiyorum. Aglamasinada dayanamıyorum, zorlayamiyorum o yüzden
valla şimdiki mevzumda bu paris ve doğum kontrol...
dün kırkım çıktı ama yorgunluktan ölmüştüm bugunde yorgunum ve muhtemelen yarında öyle olacağım
adam isyaaaaaaaan diye halil sezai kıvamına gelebilir heran
ama ben bi kuaför bi şöyle bakım maske fln filan yapmadan adama yaklaşmak istemiyorum oda kucağımda kızım arkamda oğlumla pek mümkün görünmüyo,anneciiim gelsin çocukları ona satıp 2-3 saat bi bakım a sokayım kendimi sonra paris atta neyse bakarız duruma göre
Canım çok geçmiş olsun kabız olduğundan emin misin kakasının kıvamı koyu mu ?
bazen benim kide günde bir kere ıkına ıkına zor yapıyo ama kakası koyu değil
valla şimdiki mevzumda bu paris ve doğum kontrol...
dün kırkım çıktı ama yorgunluktan ölmüştüm bugunde yorgunum ve muhtemelen yarında öyle olacağım
adam isyaaaaaaaan diye halil sezai kıvamına gelebilir heran
ama ben bi kuaför bi şöyle bakım maske fln filan yapmadan adama yaklaşmak istemiyorum oda kucağımda kızım arkamda oğlumla pek mümkün görünmüyo,anneciiim gelsin çocukları ona satıp 2-3 saat bi bakım a sokayım kendimi sonra paris atta neyse bakarız duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?