kızlar hangi emziği kullanıyorsunuz?
valla şimdiki mevzumda bu paris ve doğum kontrol...
dün kırkım çıktı ama yorgunluktan ölmüştüm bugunde yorgunum ve muhtemelen yarında öyle olacağım
adam isyaaaaaaaan diye halil sezai kıvamına gelebilir heran
ama ben bi kuaför bi şöyle bakım maske fln filan yapmadan adama yaklaşmak istemiyorum oda kucağımda kızım arkamda oğlumla pek mümkün görünmüyo,anneciiim gelsin çocukları ona satıp 2-3 saat bi bakım a sokayım kendimi sonra paris atta neyse bakarız duruma göre
herkese gunyadın,
benım kızım çok donuyor. yatağımda duz yatırıyorum . bır bakıyorum çapraz olmuş.
kendı yatağında yan yatış yastığında yan yatan çocuk nasıl oluyor bılmıyorum bır bakıyorum duz olmuş. bazen gıdııp yatağın kenarına yapışmış. odum kopuyr vallahı. boyle seyler yasasyan var mı?
kızlar hangi emziği kullanıyorsunuz?
hadi sessiz sinema oynayalımTatlım ben şu Paris olayını anlayamadım nedir
Biz Wee'ninkini almıştık... onu kullanıyoruz.. Kızımda almakta zorlanmadı çok şükür.. bir tane de yedek emzik almayı düşünüyorum.. birini kaybedersek diye..
hayırlı günler hanımlar.. birşey soracağım.. bebeğin kırkı çıkana kadar 2 hatim dinletmek gerekiyormuş.. ben dinletemedim bugün dinletmeye başladım ama kırkımızın çıkmasına 6 gün kaldı bende hiç olmazsa günde 5- 6 cüz dinleterek 1 hatim bitirmek istiyorum.. bu arada benim 40 dolmadan kanamam bitti ve abdest aldım.. kanaması erken biten varmı aranızda..?:44:
ah ahh zaten insana benzer taradım kalmadıki adam niyetli olsun byle dağılmış vaziyette dolanıyorum napsın adam benibizim kırkımız cıktı ama benim hiç niyetm yok, adam da bişi demiyo, boyle bi muddet daha gider bizde
Tatlım ben şu Paris olayını anlayamadım nedir
Maşallah yavruma hareketlenmiş işte yavrucak annesibenim oğlanda öyle sürünüyo uykusunda bir bakıyorum ileriye gitmiş ya da çapraz dönmüş..Normalmiş bu aylarında güçlü olduğunu gösteriyormuş
Benim kuzenimde okuyordu ama gittiği için dinletemedik, ama bitirecek nasipse.
Ama hamileyken 1 hatim indirdim.
Benimde kanamam bitse diyorum, bu lohusalık sıktı beni, ruhsal bunalımdan çıkmak istiyorum.
Kızlar dikişleriniz ne kadar zamanda geçti?
Ben şimdiden çok çekiniyorum eşimden bu hususta, acırsa diye çok çekiniyorum
Geçsede psikolojik olarak hazır olamam gibi geliyor...
20 gün sonra acısı azaldı hissetmemeye başladım aslında bende tedirginim bu hususta ama zorlamadan fazla bakıcaz herhalde çaresine. şimdi bir ayı geçti hiç acı yok ama wc de taharetlenirken sert taharet edersem acıyor.
Benim 3 dikişti, 2'si şuan çok iyi ama biri enfeksiyon kaptı bakmaya cesaret edemedim ama açıklık hissediyorum o dikişte, hemde krem sürmeyince acıyor, geçmez diye korkuyorum doğrusu
enfeksiyon kaptıysan sen eşine yaklaşmadan önce doktora görün enfeksiyon için ilaç versin sana.daha kötü olursun Allah korusun.
Yara enfeksiyon kaptı, doktor bu hususta rahat geçer diyo ama ben dikişi geçmediği takdirde çektiklerini duydum korktum, psikolojik olarak etkilendim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?