Selam kizlaaar nasilsiniz? Ben cok yogunum bu aralar sadece yazdiklariniza takip edebiliyorum. Bayram bitti cok sukur ama bende bittim yarin yazliga gidiyorum en sonunda cook sukur orda biraz kafa dagitirim rahatlarim insallah. Bugun doktora gittik kizim 5 kg olmus doktor normal dedi. Kalca usg cektirdik bisey cikmadi cok sukur. Denize sokabilirmiyim diye sordum doktora girsin ama cok tutma dedi ama ben dusunmuyorum. Bebegini denize sokan var mi
Ben soktum cnm 5 defa ilk agliyorlar ama alisinca hosuna gidiyor bide deniz cok iyi geliyormus gunes kremi surmeden sokma saat 4 ten sonra soktuk biz ve 5 dakikadan fazla kalmadik denizde ben sok derim bu arada kac gunluksunuz ve kac kilo dogmustu bebegin cnm
Lohusalığımın bitmesi hem benim için hemde eşim içiniyi oldu.. benim için iyi oldu çünkü namaza başlamak istediğim sureyi rahat okuyabilmek çok rahatlattı beni.. eşim için olanı söylememe gerek yok Paris işte..
Kızlar dikişleriniz ne kadar zamanda geçti?
Ben şimdiden çok çekiniyorum eşimden bu hususta, acırsa diye çok çekiniyorum
Geçsede psikolojik olarak hazır olamam gibi geliyor...
20 gün sonra acısı azaldı hissetmemeye başladım aslında bende tedirginim bu hususta ama zorlamadan fazla bakıcaz herhalde çaresine. şimdi bir ayı geçti hiç acı yok ama wc de taharetlenirken sert taharet edersem acıyor.
canım, bebeğinin doğduğu tarihten itibaren sayıyorsun..Mrb kizlar sizi takip edoyom.ama yazamyom telden cok zor oluyo..bisey sorcam 40gunu nasil saiosunz 41 gunmi banyo yoksa tam 40 dami bife sdey debsm ediyoda oxur di mi tesk
bu ramazan o yüzden hiç ramazan gibi gelmedi bana..
okuyamıyorum, namaz kılamıyorum.. kadir gecesi bile tesbih çekesim gelmedi gerçekten..
temizlendiim, kızıma sürekli okuyorum artık, ço rahatladım
arkadaş 4 kg çocuk doğurdu..
dikişlerinizden çekinmeyin, benimki çok rahat geçti diyor..
benim 40 doldu, sezaryenliyim..
dün gece paris'e gittik, lakin ya paris eski paris değil, yada ben eski ben değilim
evlendiğimin ilk gününden itibaren bu konuda acı hissetmeyen ben için birazcık zor oldu,
şuanda da biraz yanıyor :100: 3 aydan sonra ilk olması hasebiyle normaldir..
canım, bebeğinin doğduğu tarihten itibaren sayıyorsun..
benim kızım 13 temmuz 09.40ta doğdu. 14 temmuz 09,40ta birinci gün dolmuş oluyor.
bu mantıkla sayıyorsun, 40 dolup, 41. güne girince o saate dikkat ederek abdest alıyorsun..
aynı hamilelik haftası hesabı gibi
bu ramazan o yüzden hiç ramazan gibi gelmedi bana..
okuyamıyorum, namaz kılamıyorum.. kadir gecesi bile tesbih çekesim gelmedi gerçekten..
temizlendiim, kızıma sürekli okuyorum artık, ço rahatladım
arkadaş 4 kg çocuk doğurdu..
dikişlerinizden çekinmeyin, benimki çok rahat geçti diyor..
benim 40 doldu, sezaryenliyim..
dün gece paris'e gittik, lakin ya paris eski paris değil, yada ben eski ben değilim
evlendiğimin ilk gününden itibaren bu konuda acı hissetmeyen ben için birazcık zor oldu,
şuanda da biraz yanıyor :100: 3 aydan sonra ilk olması hasebiyle normaldir..
canım, bebeğinin doğduğu tarihten itibaren sayıyorsun..
benim kızım 13 temmuz 09.40ta doğdu. 14 temmuz 09,40ta birinci gün dolmuş oluyor.
bu mantıkla sayıyorsun, 40 dolup, 41. güne girince o saate dikkat ederek abdest alıyorsun..
aynı hamilelik haftası hesabı gibi
Benim bebeğim 2440 doğdu :)
Ama bana toparlamış gibi geliyor, daha büyük olsaydı nasıl doğururdum çok merak ediyorum .)
bende Ramazandan lezzet alamadım.. üstüne birde oruçlar birikince hiç lezzeti kalmadı..
Bizde dün paristeydik ama bizde de eski lezzet yok..
Cenacım sezeryan olduğu halde kanaman geldimi? sezeryanda kanama pek olmuyor diye duymuştum..
Paris mi o da nesi? biz parise gitmeyeli yıl.oluyo nerdeyse, hamileyken iki kez denedik beceremedik korkudan, şimdide ev kalabalik malum kvler bizde bu seferde ben bekletiyorum, kusura bakmasın ben küçük evde kayınpeder ve diğerleri varken banyosuydu vs hiiiic rahat edemem! Odamda banyom yok napiyim milletin arasından geçip gidemem, ne bileyim utanirim yani
İnanmasi zor ama kizim bugun rekor kirdi resmen. 12 saat boyunca uyumayan uyuyamadigi icin bana hayati zehir eden bi bebek dusunun. Kollarim koptu, psikolojim bozuldu. Bebegi bu kadar sabir isteyen yoktur heralde. Ne yapicam ben bu cocukla hic bilmiyorum. Valla uzgunum, uzgunum, UZGUNUMMMM!!! Hic gecmicek gb bu gunler...
canim ben bir kitap okuyorum bebek o gun zihinsel olarak asiri uyarildiysa uykuya dalmakta zorlanirmis.uykusu geldigi ani kacirinca da. Mesela tv nin sesini cok acmaktan,eve kalabalik insanlar gelmesinden..gordugu ve duydugu seylerden yani. O sebepten olmustur belki benimki de dun hic uyumadi sebep neydi bilmiyorum hic vakit birakmadi is yapmama. Ben bi de sunu merak ediyorum bazilari bebegi yataga koyunca uyuyor onu nasil yapiyorlar,benimki karni tika basa doyunca ya da emerken uyuyor.boyle alismasini istemyorum
Bende yataga koyunca uyusun istiyorum ama su ana kadar hic oyle birsey olmadi. Bunu saglamak icin 3,5-4 aylik oldugunda uyku metodlari var onlari deniycem. Birkac yontem var okuyorum kitaplardan onlari deniycem insallah basarili olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?