Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bizimde kırkımız çıktı ama kızım huy degiştirdi sürekli mızmızlanıyo uymuyo ve çook zor uykuya dalıyo allahım bu davranışları kısa sürsün lütfen geceleri daha fazla uyanıyo napcaz bilmiyorum....

Ben soktum cnm 5 defa ilk agliyorlar ama alisinca hosuna gidiyor bide deniz cok iyi geliyormus gunes kremi surmeden sokma saat 4 ten sonra soktuk biz ve 5 dakikadan fazla kalmadik denizde ben sok derim bu arada kac gunluksunuz ve kac kilo dogmustu bebegin cnm

İnanmasi zor ama kizim bugun rekor kirdi resmen. 12 saat boyunca uyumayan uyuyamadigi icin bana hayati zehir eden bi bebek dusunun. Kollarim koptu, psikolojim bozuldu. Bebegi bu kadar sabir isteyen yoktur heralde. Ne yapicam ben bu cocukla hic bilmiyorum. Valla uzgunum, uzgunum, UZGUNUMMMM!!! Hic gecmicek gb bu gunler...

Canim 3450 dogdu kizizm 55 gunluguz sadece anne sutu veriyorum bana az geldi kilosu ama doktor normal dedi. Bende denicem bi kere bakalim korkucakmi gerci yikanirken cok mutlu cikinca sudan agliyor. Bi deniyim

Benim bebeğim 2440 doğdu :)
Ama bana toparlamış gibi geliyor, daha büyük olsaydı nasıl doğururdum çok merak ediyorum .)

bu ramazan o yüzden hiç ramazan gibi gelmedi bana..
okuyamıyorum, namaz kılamıyorum.. kadir gecesi bile tesbih çekesim gelmedi gerçekten..
temizlendiim, kızıma sürekli okuyorum artık, ço rahatladım

Kızlar dikişleriniz ne kadar zamanda geçti?
Ben şimdiden çok çekiniyorum eşimden bu hususta, acırsa diye çok çekiniyorum
Geçsede psikolojik olarak hazır olamam gibi geliyor...

arkadaş 4 kg çocuk doğurdu..
dikişlerinizden çekinmeyin, benimki çok rahat geçti diyor..

benim 40 doldu, sezaryenliyim..
dün gece paris'e gittik, lakin ya paris eski paris değil, yada ben eski ben değilim
evlendiğimin ilk gününden itibaren bu konuda acı hissetmeyen ben için birazcık zor oldu,
şuanda da biraz yanıyor :100: 3 aydan sonra ilk olması hasebiyle normaldir..

Mrb kizlar sizi takip edoyom.ama yazamyom telden cok zor oluyo..bisey sorcam 40gunu nasil saiosunz 41 gunmi banyo yoksa tam 40 dami bife sdey debsm ediyoda oxur di mi tesk
canım, bebeğinin doğduğu tarihten itibaren sayıyorsun..
benim kızım 13 temmuz 09.40ta doğdu. 14 temmuz 09,40ta birinci gün dolmuş oluyor.
bu mantıkla sayıyorsun, 40 dolup, 41. güne girince o saate dikkat ederek abdest alıyorsun..
aynı hamilelik haftası hesabı gibi

Son düzenleme:
Ya ben çocuk kucağa alismasin ben mama falan hazirlarken yada mutfakta iş yaparken dursun diye mama sandalyesine alistirayim dedim, lakin sandalyede kendi kendine homurdanan aglamayan çocuğu bile sandalyeyi sarsmak suretiyle piş pişliyolar Yaaaaa bu gidişle işimi gucumu bırakıp oğlumla ilgilencem gibi görünüyor, bazı arkadaşlari görmüştüm halbuki öyle güzel alistirmislar bebek kendi kendine durabiliyor annede azar azar işlerini yapıyor, artık sağlık olsun demekten bi hal oldum ama yapcak bişi yok, misafirlerin ardından alistirabilirsem alistiririm yoksa napalim aynen devam. Bizimki nerdeyse 2aylik oldu acaba alışkanlıkları oturmusmudur degisirmi bilemiyorum tabi

slm kızlar 28 gün oldu dogum yapalı normal dogum 5gündür dikişler açıyor kasınyo
nedenini bilen var mi ??????????

olsun cnm iyi veya kötü gitişin sen ,o yük kalkmış omzundan darısı o kadar bile yapamAYANLARA....:)
ayrıca lohusalık hesabında birebir cenaya katılıyorum benimde arefe günü 11:30 da 40 doldu koşa koşa gezmeden gelip gusul aldım bebişimide yıkadım oh misss....
hakikaten namaz olmasa bile tesbih çekmek dua etmek bile temizken lezzet veriyor..

bende Ramazandan lezzet alamadım.. üstüne birde oruçlar birikince hiç lezzeti kalmadı..
Bizde dün paristeydik ama bizde de eski lezzet yok..

Cenacım sezeryan olduğu halde kanaman geldimi? sezeryanda kanama pek olmuyor diye duymuştum..

Benim bebeğim 2440 doğdu :)
Ama bana toparlamış gibi geliyor, daha büyük olsaydı nasıl doğururdum çok merak ediyorum .)

benim kızım 3.125 gram 50 cm doğdu. 20 günlükken tarttırmaya götürdüm 4.200 gram 54 cm olmuş.. hemşire mama verip vermediğimi sordu bende vermiyorum sadece emiyor dedim.. sizce çok mu kilo almış..?:44: bugün aşıya gitcez bakalım neler olacak..:18:

eşimle birlikte olduktan sonra kan gelıyor ve adet sancısı gıbı sancım oluyor .. sezeryanlıyım hemde sızce neden

Eveetttt sevgili bayanlar,mama ve biberon değişikliğinden sonra yazacağım demiştim.Aptamile geçince oğlum doğdu doğalı görmediğimiz altın sarısı kakayı gördük çok şükür.O ıkına ıkına ağlamalar,3 günde bir zar zor yapılan kakalar kalmadı.Biberonsa mükemmel tek kelimeyle.Bazen yarım saat gazını çıkarmak için omuzumda gezdiriyorum yine de gaz yok.Dr.Browns kullanabilirsiniz gaz için gönül rahatlığıyla.Süt için petibör bizküvi iyi geldi.Ama en önemlisi istirahat ve su dedi doktor.

selam kızlar 25 günlüğüz çok şükür gece uykularımız düzene girdi inşallah böyle devam eder

Paris mi o da nesi? biz parise gitmeyeli yıl.oluyo nerdeyse, hamileyken iki kez denedik beceremedik korkudan, şimdide ev kalabalik malum kvler bizde bu seferde ben bekletiyorum, kusura bakmasın ben küçük evde kayınpeder ve diğerleri varken banyosuydu vs hiiiic rahat edemem! Odamda banyom yok napiyim milletin arasından geçip gidemem, ne bileyim utanirim yani

Sizin işiniz zormuş gerçekten.. Allah yardımcınız olsun..

canim ben bir kitap okuyorum bebek o gun zihinsel olarak asiri uyarildiysa uykuya dalmakta zorlanirmis.uykusu geldigi ani kacirinca da. Mesela tv nin sesini cok acmaktan,eve kalabalik insanlar gelmesinden..gordugu ve duydugu seylerden yani. O sebepten olmustur belki benimki de dun hic uyumadi sebep neydi bilmiyorum hic vakit birakmadi is yapmama. Ben bi de sunu merak ediyorum bazilari bebegi yataga koyunca uyuyor onu nasil yapiyorlar,benimki karni tika basa doyunca ya da emerken uyuyor.boyle alismasini istemyorum

Bende yataga koyunca uyusun istiyorum ama su ana kadar hic oyle birsey olmadi. Bunu saglamak icin 3,5-4 aylik oldugunda uyku metodlari var onlari deniycem. Birkac yontem var okuyorum kitaplardan onlari deniycem insallah basarili olurum:)

Bende yataga koyunca uyusun istiyorum ama su ana kadar hic oyle birsey olmadi. Bunu saglamak icin 3,5-4 aylik oldugunda uyku metodlari var onlari deniycem. Birkac yontem var okuyorum kitaplardan onlari deniycem insallah basarili olurum:)

nasil yontemlermis acep? benim okudugum kitapta taa ilk haftalardan baslayarak yedirdkten snra biraz ayik tutun, sonra uyku isaretleri gostermeye baslaynca kundaklayip yatagina goturup yaninda pispislayin dyor.zamanla kesiceksn pispislamayi. Bir de ferber metodu varmis,bebegi aglamaya terketmek.kitap,onu sakin yapmayin bebegin size guveni zedelenir dyor.

Biz bugün 2. ay aşılarımızı olduk. verem, zatürre falan. Merak edenler vardır mutlaka. Ben doktorumun tavsiyesiyle oğluma ateş düşürücü vermeden götürdüm aşıya. Verem aşısı çok kolay yapıldı. Oysa ben çok korkuyordum. Sol koluna yapıldı. Sonra sağ bacağına ve sol bacağına birer aşı daha yapıldı. En çok sol bacağa yapılan zatürre aşısında ağladı. Hemşire hem iğnesi büyük hem de çok yakıyor ondan dedi. sabah 9 da yaptırdık. henüz ateşi çıkmadı. ama normal günlerinden çok daha huzursuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…