doktorum hayatımda boyle gazlı cocuk gormedım dıyor . sab sımplex neo baby zınco ve ınfacolu kullandık su anda zınco kullanıyoruz guzelım bı b..ka yaramıyrgaz sancılarıyla ilgili neler denedin bilmiyorum. Ben bu konuda epey tecrübelendim. Çocuğum deneme tahtasına döndü ama sonunda başardım galiba! Her gittiğim doktor bu çocuktaki gaz ne böyle diyor. Piyasadaki bütün iyi denen ilaçlar (biogaia, sab simplex, nurse harvey's) ve bitkisel tedavileri (rezene anason kimyon çörek otu yağı vb.) denedim ben. Son denediğim nurse harvey's mucize gibi oldu. BEnim bebek tüm gün ve gece ıkınırdı. Bağırmıyor ama durmaksızın ıkınıyordu. Bu ilaçtan sonra birkaç ıkınmada kakayla birlikte gazını da çıkarıyor. Hala çok gazlı tabiki, ama sonuçta çıkıyor!Bence sen de herşeyi dene. Sonuçta bebeğin ve senin rahatın herşeyden önemli. Sen strese girdikçe bebekte huzursuzlanır.
cok haklısın senı candan kutluyorummgaz sancısı çok fena kızlar daha gaz için hiçbişey vermedim vermeyide pek düşünmüyorum araştırdım bunn doğal bir süreç old.söylüyo dr lar büyüdükçe bağırsakların düzene girdiğini sıkıntıların ortaadn kalktığını söylüyolar ama bir yandan da kıyamıyorum bebeğime napıcam şaşırdım
uyudu en sonunda yehhuuuuuuu
bende uyuyacagım mm bugunlerde bana en cazıp gelen kelıme uyku uyku uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hamıleler uyuyunn hatta hıc uyanmayın cunku o gunlerı cok ararsınız uyudu yehhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu
bu kadın kafayı oynattııııı
kızlar oğlumun vücudu kıpkırmızı oldu, sebebi ne olabilir?
çok tatlıdır ama cokda huysuzdur teyzesii ahh senınde cok kalmadıhaaha ama cok talı oğlun var hakkı onunannesı ay bende öle duşunup nasıl keyıf yapıyorum bellı degıl tatlım ya
doktorum hayatımda boyle gazlı cocuk gormedım dıyor . sab sımplex neo baby zınco ve ınfacolu kullandık su anda zınco kullanıyoruz guzelım bı b..ka yaramıyr
nurse harveys i de alırsam artık kocam benı kesecek .. bunu caresı kesın yok canım 6 aya kadar cekecegız baska cagresı yok .. Allahıma yatıp kalkıp dualar edıyorum Allahım ne olur bana bı cagre dıye ama ..yellenıyor gazını alttan usten cıkarıyor ama yetmıyor benım paşaya çakmak çaksam yanacak o kadar gazlı
cok haklısın senı candan kutluyorumm
Saol senin ve aileninde bayramı kutlu olsun, topikteki herkesinde tabiki :)
Ayyy, bizde aynı sizin gibiyiz oğlumla:18: bizde 3100 dogduk 50gunluguz şimdi 4900 olmuşuz, fazla bile kilo almis dedi dr. Hemsirede mamayı azalt emzir dedi, dr da anne sutu alsın artık dedi ama oğlum sürekli ekmek.istiyo agliyo, bizde doymuyo diye mama veriyos cuk cuk içip bitiriyo. Versem dahada icecek gibi duruyo. Sürekli emmek isteyince hep memede kaliyo, e bu seferde boş kalmiyoki göğsüm dolsun. napcaz biz yaaa? Aglamasina ragmende mamayı nasıl keseyim
bebeği sürekli memede olan arkadaşlar vardı, siz sürekli emzirince göğüs hangi ara doliyo allah aşkına, benim sanki bebeği sürekli memede tutunca hiç dolmuyo gibi geliyo, biriken damlada bebeğe gidiyor dolu dolu emmesi için süt birikmiyo gibi oluyo. Siz nasıl yapıyorsunuz sürekli memede?
Ya kafayi yiyecegim cocuk aksam 8 gb uyuyor 7 saat uyanmiyor ve ne kadar uyandirmaya calissam da emmiyor. Az once ugrasirkende ustume baya bi kustu. Midesindekini de cikardi sayemde. Eee yine emmiyor. Acikmis olmasi lazim gozleri aciyor uyaniyor ama emmiyoooooor! Biberona alisti desem gunduz guzel emiyor memeyi. Anlamadim ben bu isi? Ne yapacagimi da anlamadim?????
Benimde sütüm ilk günler iyiyken, şimdi yetmiyor, oğlumda hep memede kalmak istiyor, mama verdim ilk kez
Ne yapacağımı şaşırdım, göğüslerim önceden taş gibi olurdu sütten şimdi yumuşacık
cnm benım kızımda gecelerı bazen 6 saat uyanmıyor sonra kalkıp guzel emıyor bence sorun yapma acıkan cocuk aglar ıcıne sinmiyorsa biberonla uyurken vermeyı dene bence
benimki de 2 gündür başladı. uykudan bağıra bağıra uyanıyor içim gidiyor..Selam kızlar bir kaç gündür çok yogun hatta acaba bu çocuk kolik mi dedirtecek türden gaz sancılarımız oldu.Mama olarak SMA kullanıyorduk.Biberon da bebedor.Şimdi aptamil aldım.Ve biberon olarak da Dr.Browns ince uçlu...Bakalım eğer sonuç iyi olursa biberonu önereceğim size.Ayrıca çevresinde kipa market olan varsa,kipaların içinde F&F diye bir marka çok kaliteli ve uygun fiyatlı,tavsiye ederim.Sevgiler hepinize.
bebekler 3 saatten fazla aç kaldıklarında kan şekerleri düşüyormuş ve daha çok ve daha derin uyuyorlarmış.Sanırım en iyisi üç saati geçirmeden zorla uyandırmaya çalışmak.Bacaklarının iç tarafına ıslak pamukla uyarı yapılabilir.Burnunu sıkın da derler ama yazık acır .
Benim sütüm nerdeyse bi buçuk aydır hiç doğru düzgün gelmedi, göğüslerimde şişlik falan hiç hissedemedim. Çok yazdım topige sutum yok sutum yok diye. Neler denedik, hosaflar, helvalar, mayalar ... Ben doğumdan sonra milupanin still tea sini içtim iki paket kadar. O da kar etmedi. şu sin bi haftadır degistirdigim tek şey milupaninkini bulamayınca humananin still teasini aldım. ben bile inanamıyorum, artık gogsumde şişlik hissediyorum az da olsa, mememi sıkınca süt bile geliyo artık, inşallah daha da artar. bilmiyorum humana kullandın mi ama bi dene bence. Bebekler sağolsun denemedik şey bırakmadılar
kızlar bebeğim 23günlük ve kakası ıshal köpüklü ve su akıyor nedenini bilen ????
dr bana da 6 ay boyunca hergün kullan dedi.bana hemşire doğumdan sonra 3 ay kullan demişti bende hergün almayı unutuyorum arada atıyorum
durummmmm
ne muazzam şey seni sevmek! Sen benim aşkım, sen benim kızım, sen benim yoldaşım, sen benim küçük annemsin. Canım, bir tanem, seni sevmeden önce dünyayı sevmesini bile bilmiyormuşum. Bu şehir güzelse senin yüzünden, bu elma tatlıysa senin yüzünden, bu insan akıllıysa senin yüzünden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?