vala sormasana tek başıma takılıorm artık bide sen varsın![]()
Ya evet cnm akşam en son ben yazmışim ara ara baktim kimse yazmamıs sayfadami sorun var dedim sen yazınca mutlu oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vala sormasana tek başıma takılıorm artık bide sen varsın![]()
Günaydııınnn!! Yaşasınn tatill! Tatilin dibine vurcem heeepp
Hepimiz hakediyoruz canım hepimizz.Cnm sen o tatilin her zerresini hakediyorsun valla
oleyyyyyyy!!!!!!
bugün yarı yıl tatili başlıyor.... 15 gun kızımlayız.... beraber yatcaz, beraber kalkcaz, oynayıp, gezeceğiz....
tabiki bu arada dinleneceğim bol bol...
allah ıma her gun sukredıyorum... iyiki öğretmen olmuşum ıyıkı...
aynen canım aynen.ben de okuldayım su an.1 saat sonra tatilim başlıyor.kızkardeşime gitcem 1 hafta kalıcam onda.oleyyyyyyy!!!!!!
bugün yarı yıl tatili başlıyor.... 15 gun kızımlayız.... beraber yatcaz, beraber kalkcaz, oynayıp, gezeceğiz....
tabiki bu arada dinleneceğim bol bol...
allah ıma her gun sukredıyorum... iyiki öğretmen olmuşum ıyıkı...
ohh nasıl özendim öğretmen arkadaşlara valla anlatamam ben dün akşam sinir krizi geçirdim 9 da evdeydim eve bi gittim oğlum nasıl ağlıyor kucağıma almamla boynuma sardı kollarını içini çeke çeke ağlıyor bol bol oynadık 2 saat alt alta üst üste debelendim kahkahalara boğuldu miniğim sonrada yoruldu beraber uyuduk dün akşam dank etti kafama hiç bir şey çocuğumu ağlatmaya değmez bırakacağım bu işi en kısa zamanda eşimde onayladı kararımı daha uygun saatleri olan daha yakın bir iş bulacağım gerekirse daha az kazanayım ama çocuğuma vakit ayırabileyim bu iş çalışan anneye göre değil artık eminim ben evdeyken 10 da uyuyan çocuk hafta içi sırf beni özlediğinden 12 ye kadar uyumuyor gecede uyanıp uyanıp emmek istiyor emmiyor da meme ağzında öylece uyuya kalıyor amaç anne kokusu almak
yalnız merak ettiğim bir konu var doğum izninden yeni çıktım şimdi işten ayrılsam patron çıkarmış olsa işsizlik maaşı alabilirim değil mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?
ohh nasıl özendim öğretmen arkadaşlara valla anlatamam ben dün akşam sinir krizi geçirdim 9 da evdeydim eve bi gittim oğlum nasıl ağlıyor kucağıma almamla boynuma sardı kollarını içini çeke çeke ağlıyor bol bol oynadık 2 saat alt alta üst üste debelendim kahkahalara boğuldu miniğim sonrada yoruldu beraber uyuduk dün akşam dank etti kafama hiç bir şey çocuğumu ağlatmaya değmez bırakacağım bu işi en kısa zamanda eşimde onayladı kararımı daha uygun saatleri olan daha yakın bir iş bulacağım gerekirse daha az kazanayım ama çocuğuma vakit ayırabileyim bu iş çalışan anneye göre değil artık eminim ben evdeyken 10 da uyuyan çocuk hafta içi sırf beni özlediğinden 12 ye kadar uyumuyor gecede uyanıp uyanıp emmek istiyor emmiyor da meme ağzında öylece uyuya kalıyor amaç anne kokusu almak
yalnız merak ettiğim bir konu var doğum izninden yeni çıktım şimdi işten ayrılsam patron çıkarmış olsa işsizlik maaşı alabilirim değil mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ben katıyorum sebze çorbalarına bazen kabiz bı bebe kasığı ağzına bile veriyorum ama taş değirmeniyle öğütülmus hakiki sızma zeytinyağı. Faydalı doğal sağlıklı daha ne olsun sen de ver valla
Ya kesinlikle açlıktan uyanmıyorlar bu ay sanırım büyüme atağı falan geçiriyorlar çünkü benim sutum iyi fakat surekli uyanıyor ve emmek istiyo. Artık o emerken ben uyuyorum kafam düşüyor habire:) genel bı huysuzluk hakim bebeklerimizde Allah yardımcımız olsun dayanma gücü versin hepimize
Ya arkadaslar ben yumurtadan nefret ediyorum daha dogrusu haşlanmış yumurtadan. Yumurta başlanan yerde kahvaltı bile yapamam. Ben napcam nasıl yedircem bebeğimeUFO surekli hesabın yarın yaparım diye diye başlamadım yumurtaya. Hala labne ve buğday ekmegi pekmez yiyoruz. Yumurta yok
napcam ben ya bı akıl verin o kokuyu nasıl engellerim ki ben. Oğüruyorum çünkü o derece tiksiniyorum
Hayırlı uğurlu olsun dışınız bizim pazar gunü çıkmıştı. Ama huysuzluk maalesef var gunduz cok uslu ama gece bi canavar oluyor kızım![]()
ay benim branşımbenim ailemle eşimin ailesi aynı ilçedeler.
bize 45 dakika bazen hafta sonlarıda gidiyoruz.
ama kardeşim gelecek inşALLAH..şırnakta fen bilgisi öğretmeni.
en çok ona heyecanlanıyoruz...
Tabii babam eşim ve kardeşim tatil yapacaklar.
annelere tatil yokama olsun dünyanın en güzel duygusu.
![]()
ay benim branşım
canım çok doğru bi karar bence
Allah öyle kapılar açar ki şaşırırsın
ben bebeğimden sonra bizzat yaşadım
Rabbim gerçekten rızkını veriyo fazlasıyla
inşallah daha uygun bir işide çıkarır karşına
hayırlı cumalar kızlarrr bende eşya topluyorum
evi topluyorum
kahvaltı yaparken size vbakayım dedim
bugün gidiyoruz inşallah önce rizeye
salı günü istanbula
bu hafta çok sessiz burası gerçekten
neden acaba?:44::44:
20 günüm doldu, gün aşırı gidiyorum şimdilik.güzelmişşş:)
sen bu ay sonuçlarını paylaşırsın dimi? etkili oldu dersen ben de imkanları zorlarım giderim artık..
bebeğim sokakta kalacak değil babası bakar:)
üç günlük dünya, ne gereği var. iyi olalım başka bi düşüncem yok.Canim sonuna kadar haklısın.senki kv nin aldığı ördüğü şeyleri beğenmediğin halde o gelince mutlu opsun diye oyuncaklarini verip giysilerini giydirion sen bu kadar ince dusunurken hanımefendi bi saat torununa bakamio yazık
ah canııım, çok geçmiş olsun, Allah korusun.Hepinize hayırlı geceler..dualariniza benim kuzumuda ekleyin..benim annem geldi çok mutluyum oglumda öyle..insaallah annem gidene kadar huyu değişmez..kızlar annem tahta oyuncak almış bizimkide kasla göz arasi boncugunu gözüne sokmuş gözünün ici nasıl kanlandi hatta bi kismi icten beyaz şişti.dr.uda aramadim bişey olmamistir insaallah sizde yaşayan varmi bu tarz bisey
ben de iki gündür bunu düşünüyorum.allah allah niye öyle birşey yaptıki anlattığına göre pek hevesli bakmaya ama işin düşünce niye böyle yaptiki acaba birşeye mi bozuldu :44:
enterasan neyse sende bundan sonra ona göre davranırsın torunumu görmek istiyporum gönder dediğinde öyle hop diye göndermezsin anlar belki![]()
oooh, gözünüz aydın..oğlumunnn dişi cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı uykusuz gecelerimizin sürekli aglamalarımızın ve huysuzlugumuzun meyvesi pirincimiz damagımızın üstüne cıkmayı basarmıs tam olarak diş görünümü nü alması ne kadar sürer bilmem ama artık o büyük sıkıntıyı atlattık sanırım yada ben öyle umuyorum :)
vaaay!! bak sen şu tıfılabenim kızım da 2 gündür bayaa bayaa emekliyor :))
sizin de gözünüz aydııınnnslm kızlar nasılsınız? kızımın dişi çıktı bitanecik.yumurta konusuna değinmişsiniz. bildiğim kadarıyla bıldırcın yumurtasının normal yumurtadan hiç bir farkı yok sadece fiyatı pahalı. bu nedenle normal yumurta verebilirsiniz.
canım, mama sandalyeniz hayırlı olsun..Kızlar sonunda aldık mama sandalyemizi şekil a http://www.bebekbayi.com/Mama-Sanda...Cift-Kilifli-Mama-Sandalyesi-Water-Lilly.aspxama benim oğlan içinde durmuyor ilgilenenler için söylüyorum 230 liraya aldık saraçhaneden mothercarede 259 e-bebekte 269du biz de ordan aldık ayrıca içinde dursun biraz oyalansın diye
Fisher Price Renkli Dostlar Mama Sandalyesi Oyuncağı ve Jungle Pat Mat |Baby & Toddler | Baby toys - ELC Australia - Australia aldık ama hiç fayda etmedi benim oğlana ne alsan illa ilgi istiyor tek başına oyalanamıyor bu bebekafayı yemek üzereyim tekrar ilk doğum yaptığım günlere dönmüş gibiyim hiçbirşeye yetişemez oldum tam kahvaltıyı veriyorum çorba nasıl yapacam yoğurdu meyvesi akşam pirinç unu falan kafam allak bullak bi de hep iyi yapamadım düşüncesi var ben de yetemiyorum doyuramıyorum gibi hissediyorum ev zaten aldı başını gitti..yürüteç de alsam hoppala da alsam faydası olmayacak bi kez daha anlamış oldum..bir de 15 gün kadardır geceleri her uyanışında baştan aşağı öyle bir terlemiş oluyor ki anlatamam ama abartmıyorum sıksam suyu çıkar o derece gecenin o karanlığında soy çocuğu ağlasın dursun giydirene kadar uykusu açılsın memeyle oynasın sonra sallanmak istesin zaten bende uyku diye bişey kalmadı son günlerde tam yatıyor tekrar çığlık çığlığa...eğer dalarsa da 2 3 saat işte o zaman da dediğim gibi su içinde kalkıyor ama gündüz uykularında da böyle terliyor var mı önerisi olan doktor ergenliğe kadar böyle terleyecek dedi yook artık dedim
![]()
geçmiş olsun canım.. annemde de bel fıtığı var, özellikle bi ayağında epey ağrı oluyor..yapıcam canım ama hemen değil annem in gelmesi lazım izmirden bel fıtıgı ameliyatı oldu 1 ay kadar yatması gerekiyor sanırım benim diş bugdayı ozmanı bulur.
ahada cena gelmiş
cenaaaaaaaaa nirdesin
tuğçe en kadim üye miz![]()
Günaydınlar hayırlı cumalar:)) dün bişey sormuştum ama yanıt alamadım içinizde borkoli yediren yokmu bebişe?? Gaz olayı yaşadınızmı ondan sonra??
Öncelikle maaş olayını bende bilmiyorum cnm. Oyy kuzucuk demekki nasıl özlüyor annesini. İlla da çalışacaksan cnm daha uygun saatli ve evine yakın bir iş bul bencede. Kuzudan o kadar ayrı kalma, eve daha erken gelirsin birlikte geçirecek daha uzun zamanınız olur. Bugünler bir daha geri gelmez kaçırmaya değmez:))
ahada cena gelmiş
cenaaaaaaaaa nirdesin
tuğçe en kadim üye miz![]()
merhaba güzel temmuz anneleri ve bebekleri nasılsınız ?