Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınn kızlarr. Yarım yamalar uykum ve aç - yemeyen kızımla günaydınn:(
hayırlı geceler kızlar bugun kayınvalıdemi aradımmm . nasılsınız ne var ne yok diye ... konuşuyorduk bana sordu ki oğlan napıyor bende dedım ki ne yapsın ağlıyor beni delirtiyor bana demez mi bakamıyorsanız gönder ben bakayım diye:53::53::53::53: dondum kaldım şakk diye telefonu kapattım sonra komple kapattım aramıs tel kapalıydı sonra aksama dogru aradı bende telin sarjı bıttı oğlanla oyuncak oynuyorum kapatıyorum dedim .. eşime dedim ki böle böle dıyor annen ???? izah et bu ne demek ???
bana ne dedi bilio musunuz ... çok biliyor n..h bakar ömürü :9: hahay bi güldüm kii
sölüyosada aldırmaaaa bosver . bende dedim ki aldırmıyorum zaten sağdan giriyor soldan cıkıyor :1::1::1::1:
patlamaya basladı tugce karakıza da gosterdım o da benımle aynı dusuncede dentinox sürüyorummm yavrumun acısı gecsın diye

maşallahh ohhh yayıl paşam anana söle bana da yapsın o cici yemeklerden:56::56::56:ımmmm nefiss yarım yasınız kutlu mutlu olsun

alyaa sadece kaynanama karsı hassas degilim diyorum ya kimse beniyavrumla sınamasın adamın aklını başından alırımvicdanen rahatım ömür yemıo dedim kendı anneme aman yemesin o kılolar ona 10 sene yeter dedı obez ettın cocugu ugrasma cocugu rahat bırak dedi .. verdiğim cevap şu bakannecim ben doğurdum ben nasıl istersem öyle olacak 1100 kilometre öteden akıl vermek kolay ben 14 günlük lohusayken bırakıp tatile gitmeseydin o zaman cevap:haklısın zeynep sustumm
e arkadas bana benzini döktükten sonra ha çakmağı çakmışsın ha çakmamıssın ben zaten yanarım kendı kendıme :47:
Aslında takdir ediyorum seni senin gb davranabilmeyi çok isterdim ama yapım değil. Hazır cevap olamıyorum kalp kırmak istemiyorum ama kendi kendimi yiyorum. Ömür çok zor bir bebek. Birazda olsa seni anlıyorum çünkü ilk 4 ay kızım kolikti gaz sancısından sürekli ağlıyordu ve biz o süre zarfında kv lerde kalıyorduk. Etrafımda fikri olmayan yoktu sağolsun. Kafayı yicektim. Ama geçti çok şükür. Senin de geçicek bu günlerin merak etme allah kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş.

Katılıyorum, ben de gülerek laf sokanlardan olmak isterdim ama maalesef ben cevap verdim mi çok ağır kaçıyor bunu onlar da biliyor . O yüzden susup kendi kendimi yemeyi tercih ediyorum. Mesela geçenlerde oğlumun her bi haltını babasına ve kendilerine benzetiyorlar , ayaklarını babamınkine benzetmiştim de "o şimdiden belli olmaz" dedi kv hazretleri. herşeyi şimdiden belli kime benzediği de ayakları belli değil.ayağını benzetmeyi bile çok gördüler benim tarafıma :( o an bişey diyemedim ama hala içimde. İlk fırsatta karşılığını vereceğim
Arkadaşıma anlatmıştım da(bekar) aman boşver niye umursuyorsun dedi
O mu haklı acep bilemedim

Günaydın kızlar herkes çok dertli bu ara bende eksik kalmayim anlatayim.annem 5 gündür bizde..biraz kafa dinlemeye biraz bizi görmeye geldi..çok çabuk yoruldugunu söylüyor onun için hic is yaptirmiorum.yiğit ide sevmenin dışında vermiom.ama yemek bulaşık temizlik hergün gezme bebek mahvoldum uyuyamiorumda.off bi hafta sonrada kv ler gelcek.3 ay onlarlayim.ise basliycam Allah sonumuzu hayretsin.tam oglum rahatladi kendi kendine vakit gecirio oynuyo bu saatten sonra ona bakmak hic zor degil.tam keyfini alcaz anne olmanin ise baslioz

canım haklısın insan kendi düzenini oturtmak istiyor olmayıncA üzülüyorsun ama bu kaçınılmaz annendede benzerleri olacaktır mesela annem doğalgazı pek açmaz baştan anlaştım dedim çocuğu kat kat giydirme doğalgazı ben öderim hala çocuk bir giyiniyor zıbın üstüne yün kazak üstüne yelek deliriyorum her akşam aynı şey çocukmuş üşürmüş o çok sıcağı sevmezmiş dayanamazmış haftasonu eve geldimmiçocuk bayram ediyor hafifliyor bu daha bir tanesi ben katlanamadığım için işi bırakma kararı aldım malesef engel olunamıyor ya alışacaksın yada evden vazgeçeceksin ben bir süre beklemeye aldım ev alma işini ama annende bazı konularda bildiğini okuyacaktır ne yazıkki bu kaçınılmaz oluyor geçen akşam mantı yediriyor çocuğa şok oldum bşey dedimmi kırılıyor 3 gün konuşmuyor eşimde ona bişey demiyor beni yiyip bitiriyo zor valla

Canancım öncelikle yarim yasiniz kutlu olsun:16:, naptin isi biraktinmi? yukarida yazdigin anne profili aynı benimki off ya ise baslayinca işler dahada kotuye gidecek.kirmak istemiyorum ama bu seferde kizima kiyamiyorum iki arada bir derede kaldim:36::36:birde esim problem annemgile ne zaman gitsek ya suratini asar ya da tek kelime etmez bu da hem annemleri hemde beni cok üzüyor. Kaç defa uyardim ama ben gitmek istiyorumda is cikisi oluyor yorgun oluyorum takım elbiseyle oturmaktan rahatsiz oluyorum gibi bahaneler sıralıyor. Bende dun sinirlendim madm yorgun olmadigin ve rahat giysiler giydigin birgün habe verde gidelim dedim:19:

Fatmaazra kvler3 ay sendemi kalacak yoksa benmi yanlış anladim:27:

Barbarino oğlunun biberon sorununa care bulabildinmicanim yanlmiyorsam yurtdisinda uretilen bir biberondan bahsediyordun, acaba alıştırma bardagina sütünü koysan emermiki:44:

Busmai eşin nasıl oldu canım hala kvlerdemisin:18: ayni bende senin gibiyim bir laf söylesem omur boyu unutamaz bende sinirimi geçince pisman olurum sirf o uuzden sinirlendikce mutfaga gifip du iciyorum:24::1:

Canancım öncelikle yarim yasiniz kutlu olsun:16:, naptin isi biraktinmi? yukarida yazdigin anne profili aynı benimki off ya ise baslayinca işler dahada kotuye gidecek.kirmak istemiyorum ama bu seferde kizima kiyamiyorum iki arada bir derede kaldim:36::36:birde esim problem annemgile ne zaman gitsek ya suratini asar ya da tek kelime etmez bu da hem annemleri hemde beni cok üzüyor. Kaç defa uyardim ama ben gitmek istiyorumda is cikisi oluyor yorgun oluyorum takım elbiseyle oturmaktan rahatsiz oluyorum gibi bahaneler sıralıyor. Bende dun sinirlendim madm yorgun olmadigin ve rahat giysiler giydigin birgün habe verde gidelim dedim:19:

Fatmaazra kvler3 ay sendemi kalacak yoksa benmi yanlış anladim:27:

Barbarino oğlunun biberon sorununa care bulabildinmicanim yanlmiyorsam yurtdisinda uretilen bir biberondan bahsediyordun, acaba alıştırma bardagina sütünü koysan emermiki:44:

Busmai eşin nasıl oldu canım hala kvlerdemisin:18: ayni bende senin gibiyim bir laf söylesem omur boyu unutamaz bende sinirimi geçince pisman olurum sirf o uuzden sinirlendikce mutfaga gifip du iciyorum:24::1:

sorma canım ya bir çıkmazdayımki anlatamam işi bırakmayı kafama koydum yalnız işsizlik maaşı alayım bari diye kendimi attırıcam :) zaten sürekli zıtlaşıyoruz patronla yakındır zaten tazminat vermez o kesin bari işsizlik maaşı alırım 6 ay o aradada oğlumla vakit geçiririm 6 ay sonra yeniden iş bakarım planım bu şekilde bakalım kısmet şuanda uykusuzluktan ölüyorum tüm gece 1 saat uyuyamadım desem yalan değil benim afacan saat başı uyandı emiyor doymuyor devam sütü hazırlıyorum 10 cc içmeden uyuya kalıyor anlamadım gitti aç değilde öylesinemi emiyor çözemedim ama hafta sonu yapmıyor pazar günleri özellikle hep böyleyiz her pazartesi ben zombiyim bide yetmezmiş gibi sevgili babası sabah 2 dk bizi annemlere bırakacak arabayla her şey hazır çantalar kapıda yürütecinide eve getirmiştim ben iş yaparken oynasın die katladım koydum kapıya beyefendi başladı bağırıp çağırmaya bende delirdim açtım ağzımı yumdum gözümü yeter be dedim 5 dk uykun bölündü diye kıyameti koparma doğduğundan beri yollardasın ben 6 aydır her gece uykusuz başını bekliyorum bir kez isyan etmedim senin gibi çok rahatına düşkünsen gelme eve biz alıştık sensizliğe sonrada oğlumu özledim karımı özledim deme cefasını çekmediğin şeyin sefasını süremezsin bende istemiyorum sabahın köründe çocuğu giydirip yola düşmeyi ama benimde payıma düşen bu yapacak birşey yok ben bu uykusuzlukla akşama kadar çalışırken sen evde yatacaksın hala 5 dk uykun bölündü diye bana laf söyleyebildiğine inanamıyorum dedim sustu kaldı ama nasıl sinirliyim çocuğu bıraktım anneme dönüp hiçbişey demedim yürüdüm durağa arkamdan baktı gitti sonra 1 saat geçti işe geliyorum baktım arıyor efendim dedim ne dese beğenirsin tablet bilgisayar istiyordun ya indirimdeymiş alayımmı ne tableti ya dedim ben evdeki bilgisayarı açacak vakit bulamıyorum gerek yok tablete falan istemiyorum dedim kapadım

adama bak ya sanki biz keyif yapıyoruz keyfimden uyandırdım gideceği yerde 2 sokak ötesi zaten kendim kucaklayıp götürüyorum yada bebek arabasına koyuyorum tıngır mıngır gidiyoruz havada kar soğuğu var çocuk üşümesin diye kaldırdım kaldırmaz olaydım akşamdanda biliyor söyledim sabah bırakırım dedi gelde delirme bu böyle yaptıkça diyorum salakmısın çık otur evinde bütün gün yan gel yat çalışsın eşşek gibi ne üzülüyorsun bulmuşlar bizim gibi enayiyi utanmadan bide laf söylüyorlar pişman edicem onu görür o acayip kızgınım bu sefer

Hayırlı sabahlar Hatunlar..:16::16: Ben yokum diye iyi bir kaynatmışsınız...:19::19:

Yine kaynana muhabbeti.. Allah yardımcınız olsun..
:9::9:

Canancım oğlun çok tatlı cıkmış maşaallah..
:16::16:

amanınn kızlar ben ne bileyimm üşür diyee gece kilotlu çorop biraz yünlüü pijama altı ve üstüne çorap:43:
ben baya abartmışım sanırım. gündüz de aynı duruyoruz evin içiden..odasıcaklıgıda 24 aşağı düşmüyo.

Cnm yaaa, bende senin gibi giydiriyorum, evim genellikle 23 derece oluyo, biraz saç dipleri terliyo enseye doğru sırtüstü yattığı için ama onun dışında terleme yok, annesi gibi sıcağı seviyo herhalde :D

İyi geceler arkadaslar

Gecen burada yazmıştım kizim cokkkkk huysuz diye dısı çıkmıştı gece surekli ağlayan uyanıyordu her 15 dakikada bı. Halil sezai gibi isyan diye diye dolaşıyordum:) sonra ek gıdayı bırakıyım bı dedim gazdan mı dişten mı emin olayım.ek gıdayı bıraktım oh dün gece iyi bı uyku çektik valla meğerr dişten değilmiş . Gazdanmis. Emmek icin uyandığında bile aglayarak uyanmadı ( ki bu aralar çığlık çığlığa uyanmak moda olmustu) emzirdi. Anında uyudu. Ay superdi uyku valla dunyanın en güzel şeyi gece uykusu:)

Buarada kızımda kabizlik yoktu günde 2kere kaka yapiyordu. Buna rağmen gaz oluyodu nedense. Şimdi ek gıdaya tekrar başlamak istemiyorum. Uykusuz gecelere dönmek istemiyorum. Gaz yapıca sebzeleri de yedirmiyorum oysaki( brokoli karnıbahar vs) bana bı akıl verin ben şimdi Nazım benim kizim hazır degil mı ki ek gıdaya acaba:(

Bende veriyorum karnıbahar falan, acaba gece uyanması ondan mı, ama öyle aman aman bi gazda çıkarmıyo :44: Seninki ne kadarlık cnm, artık bi çoğumuzun bebeği ek gıdaya hazırdır, belki seninki ağırdan almak istiyordur, bence az az ver, sindirim sistemi hassastır belki, yavaşça alışır

Uuuu ozlemcr sen çok fenaymışsın:) o ne cevaplar vermişsin kadına. Nolcak şimdi ya küserse?
Cena aynen benim kv de haftalardır diş çıkarcak diş çıkarcak deyip duruyordu taa 4 aylıktan beri... 5,5 aylıkken diş çıkardı, gördünüz mü ben demiştim diyor:)

Hmm e eninde sonunda çıkcak yani, bu da tahmini tutmuş mu sanıyo :35: çok güldüm yaaa

cena ev konusunda da aynı durumdayız cnm.
Allah en kısa zamanda daha uzak mesafeli evlerde oturmayı nasip etsin bize inşallah...
ne kadar yakın olursan o kadar sorun oluyor aslında.
biraz uzak olmak,haftada 1 maksimum 2 görüşmek her zaman daha iyi,
hatta aynı şey kendi ailen için de geçerli bence.

Kızlaaar, benim kvler sonbaharda bizim siteye taşınacaklardı güyaaa, bu kışta kaldı taşınmaları :9::8::21::21::21::23::24::27::32::32::32::33::33::37::37::46::46::46:

Ya kızlar bazılarınız abarttığımı düşünmuşsünüz belki haklısınız.Ama ben nedense kvleri o kadar iyi niyetli göremiyorum.Tabi hepsi aynı değildir.Genelleme yapmak istemem.

Bende senin gibi düşünüyorum lakin oğullarının gözünde melekler yaaaaa :53:

hayırlı geceler kızlar bugun kayınvalıdemi aradımmm . nasılsınız ne var ne yok diye ... konuşuyorduk bana sordu ki oğlan napıyor bende dedım ki ne yapsın ağlıyor beni delirtiyor bana demez mi bakamıyorsanız gönder ben bakayım diye:53::53::53::53: dondum kaldım şakk diye telefonu kapattım sonra komple kapattım aramıs tel kapalıydı sonra aksama dogru aradı bende telin sarjı bıttı oğlanla oyuncak oynuyorum kapatıyorum dedim .. eşime dedim ki böle böle dıyor annen ???? izah et bu ne demek ???
bana ne dedi bilio musunuz ... çok biliyor n..h bakar ömürü :9: hahay bi güldüm kii
sölüyosada aldırmaaaa bosver . bende dedim ki aldırmıyorum zaten sağdan giriyor soldan cıkıyor :1::1::1::1:
patlamaya basladı tugce karakıza da gosterdım o da benımle aynı dusuncede dentinox sürüyorummm yavrumun acısı gecsın diye

Zeyneeeep, bi de gönder diyo haa :47: anne ile yavrusu ayrılır mı hiç yaaaaa:53: benimkide ben hamile kalmadan sen doğur kışın gelir bakarım, yazın bize götürür bakarım diyodu :47::47: Doğum yaptım oğlum geldiği günden beri altını, mamasını vs her şeyine ben yetişiyorum ayyy nasıl bakacaksınız senle oğlanı alıp götüreyim diyo, e eşim nolcak düşünen yok

ayyy kızlarr içimmm şiştii okurkennn korktummmmm. bu haftaa kv bizimmm alt kata taşınıyoooooooooooo:36:
allah yardımcın olsun, inşallah anlayışlı davranır, yoksa zor yaaaa

Şuan acayip sinirlendim.:41::41:. Beyfendi çok geliyor diye interneti kapatacakmış..:47: benim tek eğlencem burası ne yapcam ben yaa...:14::14::14:

Selam kızlar dün nasıl kaynatmışsınız bütün kaynanaların kulağı çınnn çınnn çınlamıştır:9::9:
Sizleri okudukça nasıl şaşırıyorum anlatamam, nasıl kv ler varmış ya Allah yardımcınız olsun. Bizde altlı üstlü oturuyoruz ama çok şükür böyle problemlerimiz hiç yok.

cincon maşallah kuzuya, bizimde dün yarım yaşımız doldu. Selim de artık 1/2 yaşında :16::16:

Sütüm gidiyor benimdeeeeee:50::50:

Şuan acayip sinirlendim.:41::41:. Beyfendi çok geliyor diye interneti kapatacakmış..:47: benim tek eğlencem burası ne yapcam ben yaa...:14::14::14:

al işte bir bencil de orada bir tek kendilerini mi düşünür bu beyler valla ben haftasonu oldummu evden çıkmıyorum çıldıracak gibi oluyorum neyseki iş güç derken akşam oluveriyor her gün böyle evde kalsam deliririm herhalde birde annem yakın sıkılırsam çıkar giderim sen ne yapacaksın yakınlarında uzakta bak ben vodafone vodem kullanıyorum aylık 15 tl veriyorum 2 yıl taahhüt vermiştik bitti aylık 50 50 öddim taahhüt bitince dedim ben çalışıyorum zaten kullanacak vaktim yok o zaman dediler hesabını bilen tarife var ona geçin geçtim ayda taş çatlasa 16,5 geliyor bir araştır istersen normal pc dede çalışıyor dizüstü yoksa ben denedim

Selam kızlar dün nasıl kaynatmışsınız bütün kaynanaların kulağı çınnn çınnn çınlamıştır:9::9:
Sizleri okudukça nasıl şaşırıyorum anlatamam, nasıl kv ler varmış ya Allah yardımcınız olsun. Bizde altlı üstlü oturuyoruz ama çok şükür böyle problemlerimiz hiç yok.

cincon maşallah kuzuya, bizimde dün yarım yaşımız doldu. Selim de artık 1/2 yaşında :16::16:

Sütüm gidiyor benimdeeeeee:50::50:

sağol canım seliminde yarım yaşını kutluyorum öpüyorum çok

süt olayı fena ya gitgide azaldı 1 yaşına kadar gitmeyecek korkarım :(

Uygun paketler var cnm ya araştırın biraz. Anlayışsız olmasın eşinde bütün gün insan sıkıntıdan patlıyor bazen şurada bir eğlencemiz var vakit geçirip kafa dağıtıyoruz. Bunu da elinden almasın eşin, çok görmesin sana

kızlar kafamda şimşekler çakıverdi sabah sabah b-fit üyeliği ne kadar aylık ?

bizim orda şubesi yok çevremdede spora meraklı bir sürü kadın var şubemi açsam ne :))

her türlü desteği veriyorlarmış az sermayeyle açılabilirmiş önce bir üye olayım ama ne ara gidicem ki ancak işi bırakınca başlayabilriim

al işte bir bencil de orada bir tek kendilerini mi düşünür bu beyler valla ben haftasonu oldummu evden çıkmıyorum çıldıracak gibi oluyorum neyseki iş güç derken akşam oluveriyor her gün böyle evde kalsam deliririm herhalde birde annem yakın sıkılırsam çıkar giderim sen ne yapacaksın yakınlarında uzakta bak ben vodafone vodem kullanıyorum aylık 15 tl veriyorum 2 yıl taahhüt vermiştik bitti aylık 50 50 öddim taahhüt bitince dedim ben çalışıyorum zaten kullanacak vaktim yok o zaman dediler hesabını bilen tarife var ona geçin geçtim ayda taş çatlasa 16,5 geliyor bir araştır istersen normal pc dede çalışıyor dizüstü yoksa ben denedim
Eşim bencilliğinden yapmıyor aslında ama sinir oldum işte..:19: Oda haklı bir yerde.. telefon+ internet 100 tl yapıyormuş..:30: Ki telefonu kullanan yok.. Kapattırmak istiyorum değince 300 tl fatura çıkartmışlar.. :47:Olmadı kapatır dediğin gibi Vınn falan alırız dedi.. :31:

Eşim bencilliğinden yapmıyor aslında ama sinir oldum işte..:19: Oda haklı bir yerde.. telefon+ internet 100 tl yapıyormuş..:30: Ki telefonu kullanan yok.. Kapattırmak istiyorum değince 300 tl fatura çıkartmışlar.. :47:Olmadı kapatır dediğin gibi Vınn falan alırız dedi.. :31:
Telefonla internet 100 lira edermi :53: sizin tarifeler pahalı cnm araştır bulursun uygun bişeyler

bizim orda şubesi yok çevremdede spora meraklı bir sürü kadın var şubemi açsam ne :))

her türlü desteği veriyorlarmış az sermayeyle açılabilirmiş önce bir üye olayım ama ne ara gidicem ki ancak işi bırakınca başlayabilriim

Nerede oturuyorsun cnm? Bence çok güzel bir fikir önceden gitmiştim bende b fit e. Ama ne kadardı aylık hatırlMıyorum. İçerisinde masraf yapacağın çok bişey yok zaten, aletler falanda basit şeyler. Güzel fikir valla gel ortak olalım bende atılayım iş hayatına:9:

cena ev konusunda da aynı durumdayız cnm.
Allah en kısa zamanda daha uzak mesafeli evlerde oturmayı nasip etsin bize inşallah...
ne kadar yakın olursan o kadar sorun oluyor aslında.
biraz uzak olmak,haftada 1 maksimum 2 görüşmek her zaman daha iyi,
hatta aynı şey kendi ailen için de geçerli bence.
kesinlikle haklısın bacım.. ne kendi ne eşinin ailesine yakın olacaksın:19:
annem derki, kv gelinin evine misafir gibi gidip gelmeli..
kendi ayda bir bile gitmez, yengem kendini paralıyor anne bize gel diye..
annem, siz her haftasonu geliyorsunuz, çocuğu da getiriyorsunuz, sizi görüyorum, torunu görüyorum..
ee ben daha eve niye gelim diyo..:42:

kimi erkek anası da, tutturur, benim oğlumun evi, illa gidicem kalıcam..
kuzenim bir sene olmadı evleneli. arabayla 20 dk mesafede oturuyor kaynanası.
zırt pırt gelip gece de kalıyor karı koca, çıldırmamak elde değil..:95:

Canım benim kv lerle yanyana apartmana taşınıyoruz seneye.. Düşündükçe sinirim bozuluyor ama çok işime karıştırtmayı düşünmüyorum bilmem ne kadar başarırım..
Yalnız cena sen bize hep örnek oldun gelinlik konusunda ,sakın bize uyma:) eminim önce emzirsen de önce ek gıda ver derdi. Gülüp geçmek lazım yoksa kafayı yeriz
dediğin doğru gülüp geçmek lazım. ama ben farkediyorum
bu aralar çok hassasım, şu ev konusu açıldı, hala bi ilerleme yok, o yüzden kadının her yaptığına takıyorum..:59:

fırsat olsa da hiiiiç taşınmasa.. aynı binada olup da hakikaten birbirinden memnun, razı gelin kaynana azdır.
yine de iyi düşünelim, inş siz samimimiyetle birbirinizden memnun olursunuz..:40:

ya bin kere yazmaya başladım tam yazıyorum eşim geliyor tam yazıyorum paşa uyanıyor uzun uzadıya yazacaktım ama benim durum da senle aynı biliyosun ve eşim taşınmaya hiç yanaşmıyor sence nasıl olur bu iş taşınayım demişsin de var mı seninkinin öyle bir niyeti benimkinin hiiiç yok :((
binanın yenilenmesi mevzuu var ya, geçen açtım konuyu nerde oturucaz diye..
beni yemledi resmen, işte yenilecek daire sıfır olacak, büyüyecek.. binadakilerden bazıları taşınır, yabancılar da gelir
aile apartmanı vasfından çıkar falan..
peki annen dedim.
açık konuşayım ben biraz özgürlük istiyorum. tamam anlatılan kv ler gibi şuyuma buyuma karışmıyor
ama çok iç içe girdik, pazar günü nereye gideceğimizi bile birlikte konuşuyoruz, biz de evliyiz, çocuğumuz var, biz de aileyiz.
pazar günü nereye gideceğimi neden kv ile konuşayım, hem konuşunca beraber olmak durumundayız dedim..
seni anlıyorum falan dedi..
ben de açıkça söylüyorum, bir sokak üst, alt cadde ya da yan bina yeterki, aynı çatının altı olmasın, mesafe olsun dedim
dar alanda bile olsa özgürlük istiyorum dedim..
sana hak veriyorum, seni memnun etmek isterim ancak bu istediğin zor dedi..
babam yok, (iki erkek kardeşi var evde)kardeşim askere gidecek, kız kardeşim okuyor..
e kadını torunundan da ayıramayız falan da filan...:19:

neyse, ama konuştum yani, ne istediğimi açıkça söyledim, bi daha olsun bi daha söylerim..
bi dahaki evim, ömürlük olacak inş.. insanları memnun etmek için ruh sağlığımı feda etmek istemiyorum:14:

ayyy kızlarr içimmm şiştii okurkennn korktummmmm. bu haftaa kv bizimmm alt kata taşınıyoooooooooooo:36:
inş sen bizim gibi olmazsın canım..
Canım maalesef şartlar öyle gerektirdi başka şansımız yok , aile apartmanı yaptılar. Tek iyi yanı yan apartman ,güya eşim söz verdi huzursuz olursak taşınırmışız.. Çok geriliyorum daha bir kere daireyi gezmeye gitmedim. soruyorlar niye gitmiyosun diye. Bir de şu var: evliliğin ilk 3 yılı ayrı oturun, sonrası yakın oturabilirsiniz diyor uzmanlar. Neyse ki biz 4 yılı doldurmak üzereyiz.
Evet ne kadar aynı durumdaymış herkes , temmuz annelerinin beyleri maço çıktı :1: ya nefret ediyorummmmmm ..iyi yönden bakmak istiyorum ama en iyi kaynana uyuyan kaynanadır ,anladınız siz onu..
seni germek istemem ama bir kere taşınınca, sonra başka bi yere geçmek imkansıza yakın:43:
eşim biz buraya taşınırken, sana iki sene, bilemedin üç sene veriyorum dedi. sonra inş bi imkan olur çıkar başka yerde ev alırız..
şimdiyse, annemi bırakamayız, torunundan ayıramayız diyor.. :14:
ki eşim çok makul, akıllı bi adamdır. onu da anlıyorum annesi sonuçta..
ya o ya ben de demek istemiyorum, arada kalmak illet bi durum:25:

Katılıyorum, ben de gülerek laf sokanlardan olmak isterdim ama maalesef ben cevap verdim mi çok ağır kaçıyor bunu onlar da biliyor . O yüzden susup kendi kendimi yemeyi tercih ediyorum. Mesela geçenlerde oğlumun her bi haltını babasına ve kendilerine benzetiyorlar , ayaklarını babamınkine benzetmiştim de "o şimdiden belli olmaz" dedi kv hazretleri. herşeyi şimdiden belli kime benzediği de ayakları belli değil.ayağını benzetmeyi bile çok gördüler benim tarafıma :( o an bişey diyemedim ama hala içimde. İlk fırsatta karşılığını vereceğim
Arkadaşıma anlatmıştım da(bekar) aman boşver niye umursuyorsun dedi
O mu haklı acep bilemedim
dün akşam eşimle konuştuk bunu..
dedimki, şu çocuk doğdu doğalı her şeyini sana benzetiyor..
tamam çoğunlukla sana benziyor..
ama ayşenin gözleri kahverengi kendisininki mavi..
çocuğun gözlerini hala kendine benzetiyor..
neymiş, koyu maviymiş.. :30:
duruşu amcasına, bilmemnesi halasına benziyormuş..
burnunu kendi annesine (kv nin annesine) benzetiyor..
bi tek ellerini benim annemin ellerine benzetti..
çünkü kendi elleri gayet kaba, eşiminkiler de ona benziyor..
ayşeninkiler de zarif ve uzun..
ama diyorum ya, ben doğurmuşum da şu güne dek,
başındaki bi tüyden tut, ayağının tırnağına kadar, şurası da annesine benziyor demedi kadın!!!:19:

Yine kaynana muhabbeti.. Allah yardımcınız olsun..
:9::9:

maşallah senin böyle dertlerin yok ne güzel..

canım, mutlaka uygun bi paket vardır.
ama vını tavsiye etmiyorum, çok çabuk bitiyor kotası.
sonra günlerce internetsiz kalıyorsun:19:

aman sus, şeytan kulağına kurşun..:37:

eşim de sana b-fit açayım diyor..
dedim senin derdin, ne beni iş sahibi yapmak, ne para kazanmam..
sen sürekli fit olayım istiyorsun:23:
kıs kıs gülüyo bey:9:

sitesinde gerekli bilgiler vardır, bence ileşitime geçip tüm maliyet hakkında kesin bilgi alabilirsin.
bu arada üyelik fiyatları değişiyor.
1 aylık 125 tl
3 aylık 300
...

Cena sonuna kadar haklısın bir kez taşınırsak bi daha ordan çıkmamız imkansız gibi.ne kadar iyi insanlar olursa olsunlar herşeyleri batacak evli gorumcem de geliyo. kendi oğlu kendinin , başkasının oğlu iç güveysi. ben onların kızı olmuşum evlenince (sanki sahipsizim) kendi kızı hala onların.. Hele bende bu kinci yapı oldukça ruh hastası olmam yakındır farkındayım işte kendimi kandırıyorum ümit fakirin ekmeğiymiş ya:)
biz kadınlar çok akıllıyız ,zaten bizi bizden başkası da bu kadar kandıramaz:)

Gulumser987 evime döndm canım 3 gun kaldık orda ,rahat ettirdiler beni gerçekten ama kafam da şişti yalan değil

Cincon eşine kızmakta haklısın hepimizde aynısı var.soyadını taşımaya gelince tipini benzetmeye gelince onların, bakmaya gelince bizim çocuğumuz..

Libyana bırakcan mı bizi yaaa bi yolunu bulsun eşin

Anaaam ne biçim doluymuşuz arkadaş :)

Back
X