- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Günaydınn kızlarr. Yarım yamalar uykum ve aç - yemeyen kızımla günaydınn

Aslında takdir ediyorum seni senin gb davranabilmeyi çok isterdim ama yapım değil. Hazır cevap olamıyorum kalp kırmak istemiyorum ama kendi kendimi yiyorum. Ömür çok zor bir bebek. Birazda olsa seni anlıyorum çünkü ilk 4 ay kızım kolikti gaz sancısından sürekli ağlıyordu ve biz o süre zarfında kv lerde kalıyorduk. Etrafımda fikri olmayan yoktu sağolsun. Kafayı yicektim. Ama geçti çok şükür. Senin de geçicek bu günlerin merak etme allah kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş.hayırlı geceler kızlar bugun kayınvalıdemi aradımmm . nasılsınız ne var ne yok diye ... konuşuyorduk bana sordu ki oğlan napıyor bende dedım ki ne yapsın ağlıyor beni delirtiyor bana demez mi bakamıyorsanız gönder ben bakayım diyedondum kaldım şakk diye telefonu kapattım sonra komple kapattım aramıs tel kapalıydı sonra aksama dogru aradı bende telin sarjı bıttı oğlanla oyuncak oynuyorum kapatıyorum dedim .. eşime dedim ki böle böle dıyor annen ???? izah et bu ne demek ???
bana ne dedi bilio musunuz ... çok biliyor n..h bakar ömürühahay bi güldüm kii
sölüyosada aldırmaaaa bosver . bende dedim ki aldırmıyorum zaten sağdan giriyor soldan cıkıyor
patlamaya basladı tugce karakıza da gosterdım o da benımle aynı dusuncede dentinox sürüyorummm yavrumun acısı gecsın diye
maşallahh ohhh yayıl paşam anana söle bana da yapsın o cici yemeklerdenımmmm nefiss yarım yasınız kutlu mutlu olsun
alyaa sadece kaynanama karsı hassas degilim diyorum ya kimse beniyavrumla sınamasın adamın aklını başından alırımvicdanen rahatım ömür yemıo dedim kendı anneme aman yemesin o kılolar ona 10 sene yeter dedı obez ettın cocugu ugrasma cocugu rahat bırak dedi .. verdiğim cevap şu bakannecim ben doğurdum ben nasıl istersem öyle olacak 1100 kilometre öteden akıl vermek kolay ben 14 günlük lohusayken bırakıp tatile gitmeseydin o zaman cevap:haklısın zeynep sustumm
e arkadas bana benzini döktükten sonra ha çakmağı çakmışsın ha çakmamıssın ben zaten yanarım kendı kendıme![]()