evet canımm ya maalesef dra gittik iki şurup bi burun spreeyi bi de antibiyotik verdi
grip başlangıcı dedi bol ıhlamur kivi ve muz dedi ama ben antibiyotiği vermekte çok acale etmiycem yarına kadar beklemeyi düşünüyorum
çok geçmiş olsun

haberlerde izledim,bebeğinizin hasta olmasından korkmayın,bağışıklık sistemi güçleniyor diyolar.
gel de korkma ama

ilaçlar falan bi yana,o bitkin halsiz yatmaları beni mahvediyor
canım çok ağladımm ben
kp yaaşıyo ama benim güzeller güzeli babacım yok artık
gittii düğünümden 9 gün sonra tam da bize geleceklerdi ben babamı beklerken ben ona gittim ama bulamadım
önceki akşam konuşmuştum babam diyaliz hastasıydı annem sen gelme diyomuş ona o da yok bende gelicem diyomuş
ama gelemedii
o acının tarifi yok hiiç yok 2 yıl geçti ama hala dün gibi evet biraz daha metanetliyiz ama gözyaşı hiiiç dinmiyor
canım babam gittiği yerde iyidir inşallah
mezarı burada yani rize de bugün yine gidicem gitmeden ista
insan biraz da olsa rahatlıyo ama hiç yakıştıramıyo ölümü babasına
bende aynı şeyi düşünüyorum baba başka bişey kıymetini bilin
bende 7 sene önce babamı kaybettim,daha 22 yaşındaydım.
hiç doya doya vakit geçiremedim,sadece üniversiteden mezun olduğumu görebildi babacım.
ne evlendiğimi gördü ne de kızımı.
torununu mezarına hiç götürmedim henüz çok küçük diye,ama her gören babama benzetiyor kızımı:)
gerçekten de kopyası teni saçının rengi,saçının şekli,saçının yana yatışı,burnu gülüşü kulakları bile babama benziyor.
çok dua etmiştim oğlum olursa babam gibi yakışıklı olsun diye kızım da babama benzedi..
ben de bebekken babama benzermişim demekki büyüyünce de bana benzicek:)
öğlen öğlen beni de ağlattınız zaten doğum yaptığımdan beri daha da özlüyorum babamı..
o bana hiç kıyamazdı,canım yansa ben ağlayınca o da ağlardı
hepimizin ölmüşlerinin mekanı cennet olsun,
hayatta olan aile büyüklerimize de Rabbim uzun ömürler versin,onları başımızdan eksik etmesin...
saydım cena ile beraber 20 yasin kaldı hadi bakalım inşallah bitecek
2 tane de bana yazın bacım :)
doktora gitmedim canım, sadece okuduklarımdan hemoroid olduğunu düşünüyorum..
dışarıda bi tane memecik var, çok ağrım oluyordu esnasında ve sonrasında.. ağrı kesici içiyordum bana mısın demiyordu.
kanama da çok zorlandığımda birkaç damla, o da temizlenirken farkediyordum.
bilmiyorum ya, dediğin gibi belki de başka bi şey, anal fissür falan da olabilir.. başka şeyler de..
en iyisi doktora gitmek.. ama ne bileyim zaten doğum ertesi çıktığı için bıkmıştım hastaneden doktordan..
bi ara doktor da araştırıyordum. inş böylelikle geçip gider, eğer yine o dayanılmaz şekilde nüksederse gidicem mecbur..
maalesef hamilleliğimin 7. ayında tanıştım kendileriyle.
10 gün yattım işe bil gidemedim hatta oturamadım bile.sezeryan oldum o kadar acı çekmedim

dr a gitmiştim gebelikten dolayı olmuş dedi çok tatlı bi dr du.
kadıköy acıbadem de Armağan Bey..
çok babacan.
normalde çekinirdim asla gidemezdim ama 2 gece acısından uyuyamayınca bebeğime bişey olacak korkusuyla gittim.
hatta eşim dediki '' senin gerçekten çook kötü durumun demek ki yoksa öldürsen erkek dr a gelip muayene olmazdın ben seni biliyorum''
bi hap vermişti adını yazmam doğru olmaz heralde hamilelikte de kullanılabiliodu,1 haftada ancak geçti.
şimdi de ara ara zorlar beni ama çok hafif ağrı yapıp geçer..
en önemlisi lifli yiyecekler ve sıvıyı bol tüketip kabız olmamak,ayaklarını üşütmemek ve hareket..
çok geçmiş olsun cnm..