Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu soruya benim cevap vermem pek uygun değil..
çünkü ben oldum
lakin olmayan vardır, olmaz olur mu?

bende zaten adet düzensizliği var oldum olası ama
artık doktora gitsem mi diye düşünmeye başladım bu kadar zaman regl olmamak pek de iyi olmaz vücut için gibi geliyor,ama başka regl olmayan da varsa sorun yok o zaman diycem

ben sana küstümmmmmmm
:

aa niye küstün toprağım yaa anlamadım:44:
ömüre yorum yapmadım diye diyorsan ben telfdan giriyordum göremedim onu
şimdi arkadaşa resmini tekrar gösterdin ya, yeni gördüm ben de
yorumlanamayacak gibi bir oğluş değil ki
yanaklar dudaklar aynı anası gibi. ömür çok yakışıklı ,kıskandıkkkk

Son düzenleme:
ay yerim ben seni çok tatlı maşallah

zeynep oğlun çok tatlı sana çok benziyor maşallah kuzuna oturabiliyor demek
teyzoşlar teşekkür ederim evet kendi başıma oturabiliyorum ama sinirlenince kendimi geri atıp kafamı vuruyorum annemde her seferinde yapmayayım diye arkama yastık koymuyor bende daha yapmıyorum çünküüü kafam patates tarlasına döndüüüü

yok annem, bu kız sebze püresi falan ye-mi-yooor!!

tabletten girdiğim için acamiyorum ben resmi son halini merak ettim paşanın
teyzoş benim kadar yakışıklı bir paşayı göremedin bak !! yollarım tekrar paylaşırımmmm canım benimmm

nasıl da gönlümü almasını bilirsinnnnnn ...benimle ilgilenmedin geçen ondan küstüm merhaba falan filan yazdım herkes cevap verdi baktım toooopppragım cevap vermıyooo kız şaka yapıommm ... ek gıda beni bitirdim saçım başım her yerım çorba oluyor yaaa oğlana ucak gelıo vuuuuuu yapıom zibidi aynısını yapıooo vuuu yaparken suratım her yerımmm yemek oluyooo

oo tamam barıştık ozaman

oğlanlar aynennn
kucağımdayken saçımı başımı yoluyor ve gülüyor çok hoşuna gidiyor ben bağırdıkça
yedi bu uşaklar biziiiii

Canancım öncelikle sıkıntının çözülmesine çok sevindim gerçekten..Paylaştıklarında cuma saati beni çok duygulandırdı gözlerim doldu anne olmak gerçekten çook ama çok güzel bir duygu şu mübarek saatte Rabbim evlat hasreti ile yanıp tutuşanlara da nasip eylesin inşallahhh

biz 1 aydan sonra yeni yani atlatıyoruz sayılır tam 1 ay neredeyse hiç düzgün uyumadık eşimle nöbetleşe kalkıp durduk Allah'tan son zamanlar sömestre denk geldi...Her doktor farklı bir tedavi uyguluyor olan bebişlere oluyor Rabbim acil şifalar versin onlar hastayken insanda ne tat oluyor ne de tuz...
benim gibi hala regl olmayan var mı
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN acaba neden kaynaklanıyor çok az kişi kaldı sanırım topikte geneli oldu
yok annem, bu kız sebze püresi falan ye-mi-yooor!!

benimki de yemiyor canım bildiğin öğğ öğğğ öğürüyor çok da zorlamak istemiyorum ama neredeyse 7 aylık oldu yani ek gıdaya geçişi geçtik artık yemesi lazım ama öyle bir kilitliyor ki ağzını ben de irmik de katmıştım ama yine yemedi tel süzgeçten geçirip verdim ben de çorbamsı bişey oldu onu zar zor yedi ama hepsini bile yiyemedi ne girse kardır her damlası şifa olur inşallah...

cenacım bende geldim tatlımm

istdayım
annecim ablalarım derken ben sizi unuttum ne yalan söyleyeyimm

tatil bitiyo çok üzgünüm yarın akşam trabzona oradan
pazar günü evimize inşallah
ama sanırım ben bu hafta başlayamıycam yine
tırnak batmasından bahsetmiştim
burada gittim dr a ameliyat etti
parmağım sargılı 2 hafta öyle durucak gün aşırı pansumana gidiyorum
ayakkabı giyemiyorum
okulda çocuklar haşaat ederler ayağımı

en oğlum hastaydı antşbşyıtşk vermemiştim ama direnemedim daha fazla verdim
ben hasta oldum eşim hasta oldu
ama şimdi iyileştik çok şükür
geçmişe göz gezdirdim herkes iyi gibi maşallahh
biz de hala diş yokk
ayy kızlar neler yaptınız tatilde bakalım

oo tamam barıştık ozaman

oğlanlar aynennn
kucağımdayken saçımı başımı yoluyor ve gülüyor çok hoşuna gidiyor ben bağırdıkça
yedi bu uşaklar biziiiii
aynen kocama dıyorum ki 2 tel saçım vardı onu da ömür yoldu . seninde saçların dökülüyor mu

geçmiş olsun tatlımmmm . kısa zamanda iyileşsin parmakçığın çok dikkat et . herkeste hastalık var inan Rabbim şifa versin .. bende de diş yok 3. aydan beri beklıyoruz bakalım 2013 e dişsiz gırdık 2014 e kadar sürer bizim dişin gelmesi

annesi içine 30 cc mama yada anne sütü koymayı denedin miii ??
irmik katsan sever belki
yok, ne süt-mama ne irmik kattım.
ama en basit patates-havuç-pirinc karışımından tut, en tatlı balkabaklı tariflere bile ağzını bi kilitliyorki
azönce patatesli havuçlu püre vermeye çalıştım, bir tatlı kaşığı yemedi
bi de nasıl ağlıyor, gözlerinden yaşlar aktı.. ciddi ciddi ağlıyor yani..

valla bilmiyorum ne olacak böyle..
zaten 250 gr alıyor ayda..
bi yoğurt yiyor, o da ilk mayalandığı gün, haricen meyveye bile mesafeli..
dün bize yaptığım ezogeline ekmek batırıp verdim, görmelisin yüzünü dersinki ağu vermişim

tahmin ettim, senin tatil iyi geçmiş anlaşılan..
annenlerle görüştün, tırnak batması sıkıntısı da bitti.
bu vesileyle senin nezdinde tüm çekirdek ailene geçmiş olsun diyeyim..

biz bildiğin gibiyiz.. mutfak dağınık yemek yapılacak,
daha gusul alıcam.. var da var yani..
ama ben ne yapıyorum, gördüğün üzere sana cvp yazıyom..

Son düzenleme:
ben 3.ayımda oldum ama mayısta doğum yapmıştı görümcem yani benden çok önce o daha dün oldu yani telaş edicek bir durum yok oda artık doktora gidecekti olunca rahatladı 1 seneye kadar olmamak normalmiş.

oo süper o zaman sağol canım

saçlarım çok dökülüyordu doğumdan sonraki 3.aydan beri. bu aralar dökülmeyi kesti elhamdülillah, seninki de yakında kesilir

offf ben de çıkıyorum güneş geçmeden güneşlendireyim beyefendiyi
canım biraz tuz katsan belki yer ne bileyim bu yolda herşey mübah
kaya tuzu faydalı günde 1 çaykaşığının yarısı kadar verebilirmişiz bebeklere

Geçmiş olsun feyzabilal...Tatilinin de iyi geçmesine sevindim sefan olsun...Cena sebze konusunda bizdeki durumda aynı dediğim gibi ama meyve filesi çok işe yaradı dün gece yazmıştım gördün mü bilmiyorum emip durdu yumurcak

canım ben de denemek istiyorum onu. ne marka aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…