aynen benim kızımda böyle ALLAHtan ateş yok bizde.ama öksürüğü azalıcana dahada artıyo ve ilaçlar bir işe yaramıyo sürekli burun akıntısı ve öksürük tabi akabinde huzursuzluk hat safhada.bu öksürüğü geçirmenin bitkisel bir yolu yokmu ballı kara turp deniycem ama korkuyorum bal yasak die sizde bir sakıncası olurmu bir fikir verin nolur sürekli ağlıyo elim ayağıma dolaştı artık
herkese günaydın...
Hasta bebişler kervanına biz de katıldıkoğlum 3 gündür ateşler içinde. Ateşi bi düşüyo bi çıkıyo. 2 gecedir uykusuzuz. Sürekli öksürük, burun akıntısı, anne sütünden başka bişy de istemiyo. Dün doktorumuzun verdiği son şuruptan sonra biraz iyi oldu. Dün gece uyuyabildik en azından. Virüs kökenli glibal enfeksiyon dedi dr ( o da neyse ). O kdr dikkat ediyorum terlemesine, üşümemesine vs. Nasıl bu kdr hasta oldu anlamadım. Ilk ateşlendiğinde diş belirtisi sanmıştım. Ama dr dişle ilgili herhangi bi faaliyet başlamamış dedi. Hasta olan başka bebişlerin durumu nasıl. Herkeslere çok geçmiş olsun. Insan ben hasta olsaydım keşke diyo, küçücük bebeği öyle öksürürken görünce
çok geçmüş olsun bilmemmi o gripken günlerce yemedik içmedik insan bakamıyor yüzüne kıyamıyor ama öte yandan bebekler çok çabuk iyileşiyor o konuda içini ferah tut benimki o kadar ağır giribi 4 günde atlattı ben 2 hafta toparlanamadım inş bir an evvel sağlığına kavuşur
sana da geçmiş olsun canım. öyle bitkisel deneyenler varsa ben de istiyorum. dediğin gibi bal alerji yapabilir. aslında ben geçen ay hasta olduğunda ıhlamur,limon,elma kabuğu kaynatıp içirmiştim oğluma, bikaç günde fayda etti. bugün onu deneyeceğim. sen de dene istersen
bu arada topiğe yeni katıldın herhalde, hoşgeldin...
çok tşk ederim canım aslında yenide katılmadım temmuz annelerinen beri takip ediyorum malum doğumdan sonra pek giremedim sonra öğrendimki herkes buraya yönlenmiş hep takip ediyorum ama pek yazmıyorum ondan farketmiyosundur.dün ıhlamur ve elma kabuğu kaynatıp vermeye çalıştım ama içmek istemedi zorladım ağzındakini bile geri püskürttü su bile içmiyo o kadar huzursuz.eğer ıhlamur fayda ederse deniyim yine bikaç gün zorlada olsa.sizede çok geçmiş olsun zor bir durum çocukların hasta olması inan ömürden ömür gidiyo yaşama sevincim kalmadı 3 gündür
ASIL KALBİNİZİ FETHEDECEK YAZI BUDUR HANIMLAR
ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
güzel bayan ben iyiyim oğlum da iyi siz nasılsınız bakaşoöHavayı güzel görünce hooop çıktık bizde dışarı. Kızım güneşin verdiği mayışıklıkla uyudu eve geldik yatağına alırken uyandı( sonrada akşama kadar mızırrr mızırrrr.... Ancak yeniuyudu. Sabah beşte diker artık bizi ayağa gidip az mama vereyim bari...
Bu arada eveeeet zeynep hanımlar gelmişlerrr. Hoşgeldin canım. Ömür beyler nasıllar?
çok tesekkur ederım canım benimIyi gecelet kizlar.asi konusulmus bende dr.umuza soracam bugun sağlık ocagina gittik kizamik salgini varmis asi icin yazi gelmis..bide benim oglumda desteksiz oturuo.ve dilanaz zeynep bayildim meleklerinize.ayy kizlar hepinizin bebisini yerim ben
ben sana küstümmmmmmmYatananne tebrik ediyorum cok planlisin,hayatta boyle bir liste hazirlayamam,diyelim hazirladim uyamam,en kötü ihtimalle de listeyi kaybederim o derece duzensizim yani.. çorbalara biraz süt de ilave edebilirsin,besin degeri artar. çorba disinda pirinc unuyla yaptigin muhallebiye meyve karistirarak yedirebilirsin
Günaydıııınnn! İlk ben kaktımmm. Benim guguk kuşu bıkmadan usanmadan hamileliğimden beri saat 6 da ayakta. Ne yaptıysam olmadı. O bizi erken kalkmaya alıştırdı( bide kalkıyor 2 saat sonra uyuyor. Bende kalakalıyorum öylee.
sana da canım Allah razı olsunnngünaydın kızlar hayırlı cumalar..
günaydın bebegımmmm
canım çok güzel bir liste yapmışsın.. tebrik ederim..pırasa da verebilirsin.. pırasa havuç patates irmik yada pirinç bu şekilde yapabilirsin..
canancım senin adına çok sevindim.. işin böyle tatlı tatlı sonuçlanması güzel olmuş..
birde insan kocişiyle güzel bir gün geçirince çok mutlu oluyor değil mi?
günaydın herjese oğlumun kahvaltısını hazırlıyorum siz ne yapıyorsunuz aaaaayyyyyy gece ne uyumuşummmmmmm ilaç gibi geldi kocacımmm seni sevıyorum ya:)
12 den 9 a anammm bacım ne özlemişimmmgüzel bayan ben iyiyim oğlum da iyi siz nasılsınız bakaşoö
zeynepcimm günaydın canım.. geri dönmüşsün hoşgeldinyaa ömür beyi merak ediyorum ben. fotolarını nasıl görebilirimm kii
Çok geçmiş olsun canım.. Allah oğluşuna ve hasta olan tüm bebeklere ŞAFİ ismiyle şifa versin İnşaallah..herkese günaydın...
hasta bebişler kervanına biz de katıldıkoğlum 3 gündür ateşler içinde. ateşi bi düşüyo bi çıkıyo. 2 gecedir uykusuzuz. sürekli öksürük, burun akıntısı, anne sütünden başka bişy de istemiyo. dün doktorumuzun verdiği son şuruptan sonra biraz iyi oldu. dün gece uyuyabildik en azından. virüs kökenli glibal enfeksiyon dedi dr ( o da neyse ). o kdr dikkat ediyorum terlemesine, üşümemesine vs. nasıl bu kdr hasta oldu anlamadım. ilk ateşlendiğinde diş belirtisi sanmıştım. ama dr dişle ilgili herhangi bi faaliyet başlamamış dedi. hasta olan başka bebişlerin durumu nasıl. herkeslere çok geçmiş olsun. insan ben hasta olsaydım keşke diyo, küçücük bebeği öyle öksürürken görünce
çok haklısın canım.. İnsan aynı anda birden fazla işi yapabilince kendini superwomen gibi hissediyor...öyle canım ya böyle yemek yapamadığımda çocukla uğraşmaktan eşimle ilgilenemediğimde kendimi çok yetersiz mutsuz hissediyorum gerçi Allah razı olsun eşim hiç böyle şeyleri dillendirmez hatta yemek yapma bu saatten sonra der kendini yıpratma çocuk iyi olsun yeter ben birşey istemem der ben çocuğu uyutmaya çalışırken bakarım kendiliğinden uyuya kalmış yada ben çok bitkinsem o alır sallar uyutmaya çalışır beni üzmemeye çalışır ama olmuyor insan herşeyi yapabildiği zaman kendine güvenide geliyor diğer yandan da yaşlarımız çok genç şimdiden ilk çocukta kendimizi salarsak eşimizi boşlarsak Allah muhafaza dışarda kötü niyetli bir sürü insan var şeytanın biri çıkar yıkıverir yuvamızı erkek milleti demezki karımda çocuğa bakıyordu çalışıyordu ben napıyım benle ilgilenmedin bende ilgileneni buldum der hoş öyle birşey olsa kendimimi suçlarım asla işte kapı işte sapı asla affım olmaz ama ben tedbirimi alayım takdir Allaha kalsınhe ben bunca fedakarlık yaparken uykusuz yorgun birde üstüne çalışıyorken o öyle bir hata yaparsa en azından ben elimden geleni yaptım diyebilirim vicdanım rahat eder
Ben de daha pırasaya geçmedim canım.. Ama aldım sıra ona da gelir.. Ezilir bence çatalla.. Olmazsa kaşığın sırtıyla ezersin..Cocukları nasılda kendi damak tadımıza göre yetiştirdiğimizin kanıtı iste brüksel lahanası sevmediğim icin hic aklıma gelmemişti
Ya ben de tam bı çorba yapayım diyorum malzeme yok çocukla çıkmak zor ne yapsam diye bu sefer sinir oluyorum. En iyisi mı liste yapıtım bı gun oncesinden ne yapacağımı bilirsem esime söyler getirir dedim. Yani liste burdan çıktı. :) maalesef ben de cok düzenli sayılmam
teşekkürederim.pirasayı ben de düşündüm ama çatallar ezilir mı diye emin olamadım diye denemedim hic. Ama sen denediysen mutlaka yaparım.
Canım Allah sifa versin inş. en kısa zamanda iyileşir bende bronsıt olunca ömür o kadar ugrasmıstım ki anlatamam sana . hem senın ıcın kende onun için cok zordur ..uzun bir aradan sonra güzel temmuz annelerine merhaba ? bebişler iyidir umarum. kızım bır haftadır grip ve oksuruyor bana ve eşime de bulaştırmış durumda ailece hastayız yani. kızım düzelmeye başladı ama ilaçlarını kavga dövus içiyor.sinirinde aç olsa bile yemiyor içmiyor benim kızım çook asabi cook :)
Breakday tamlımmmm http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...amileydim-simdi-anneyim-973.html#post28702910 bu sayfada var bak canımmmmm
Canım Allah sifa versin inş. en kısa zamanda iyileşir bende bronsıt olunca ömür o kadar ugrasmıstım ki anlatamam sana . hem senın ıcın kende onun için cok zordur ..
sabahlara kadar uyutmazdı beni agla agla yemez içmez uyumaz susmaz ilaç verırken öle ağlardı kiii ben ölürdüm vicdan azabından ..:2:ay canım ya baya cekmıssınızdır tahmınım valla dıyorum o hasta olacagına ben olayım .
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...amileydim-simdi-anneyim-973.html#post28702910 bu sayfada yavrummmgünaydın herjese oğlumun kahvaltısını hazırlıyorum siz ne yapıyorsunuz aaaaayyyyyy gece ne uyumuşummmmmmm ilaç gibi geldi kocacımmm seni sevıyorum ya:)
12 den 9 a anammm bacım ne özlemişimmmgüzel bayan ben iyiyim oğlum da iyi siz nasılsınız bakaşoö
zeynepcimm günaydın canım.. geri dönmüşsün hoşgeldinyaa ömür beyi merak ediyorum ben. fotolarını nasıl görebilirimm kii
sabrın sonu selamet.. görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler demişler..bu arada kaynana yanına taşınma krizi kendiliğinden çözülmüş heheyyyy eltim kaynım kv birbirlerine girmişler eltim borana sen bakarsan aliyi anneme götürürüm demiş eşi annende kalmasına izin vermem demiş kv de ben ikisinede bakamam demiş eltimde madem öyle bırak borana anneannesi gül gibi bakıyor sen niye düzeni bozuyorsun sen borana baksan bu kez ben annemde kalıcam bizimde düzenimiz bozulacak cananında demiş (seviyorum bu kızı be yanlış anlaşılmasın olanlarda benim verdiğim gazın bir etkisi yokyada varsada canım sağolsun ) dün akşam eşime dedim ee napıcaz annen bakacakmı 1 hafta borana dönüşümlü bakılsın diyordun ya pazar akşamı gidecekmiyiz annenlere dedim yok ya ne bakması aliye zor bakıyor borana alışkın değil çocuğu perişan etmeye gerek yok annen ne güzel bakıyo işte demezmi ohhh içimin yağları eridi bide kv ye bozulmuş benim çocuğumu istemiyor gibisinden ( benimki biraz hareketli korkuyor borandan kv ) evi falanda taşımaya gerek yok onlara güvenip düzenimi bozamam boşver biz böyle iyiyiz dedi böylece ben ağzımı açmadan kriz çözüldü
canım, çoook geçmiş olsun.. inş kısa sürede atlatır.. :26:herkese günaydın...
hasta bebişler kervanına biz de katıldıkoğlum 3 gündür ateşler içinde. ateşi bi düşüyo bi çıkıyo. 2 gecedir uykusuzuz. sürekli öksürük, burun akıntısı, anne sütünden başka bişy de istemiyo. dün doktorumuzun verdiği son şuruptan sonra biraz iyi oldu. dün gece uyuyabildik en azından. virüs kökenli glibal enfeksiyon dedi dr ( o da neyse ). o kdr dikkat ediyorum terlemesine, üşümemesine vs. nasıl bu kdr hasta oldu anlamadım. ilk ateşlendiğinde diş belirtisi sanmıştım. ama dr dişle ilgili herhangi bi faaliyet başlamamış dedi. hasta olan başka bebişlerin durumu nasıl. herkeslere çok geçmiş olsun. insan ben hasta olsaydım keşke diyo, küçücük bebeği öyle öksürürken görünce
benim güzel gözlüme nazar mı oldu acep :26:uzun bir aradan sonra güzel temmuz annelerine merhaba ? bebişler iyidir umarum. kızım bır haftadır grip ve oksuruyor bana ve eşime de bulaştırmış durumda ailece hastayız yani. kızım düzelmeye başladı ama ilaçlarını kavga dövus içiyor.sinirinde aç olsa bile yemiyor içmiyor benim kızım çook asabi cook :)
teyzoşlar günaydınnnn
sabrın sonu selamet.. görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler demişler..
demişler demişler de.. bizim canı tez kuduruk nefisler durmuyor ki..
canım, çok sevindim.. sabrının karşılığını aldın.. inş bütün sıkıntıların böyle başlamadan sona erer..
canım, çoook geçmiş olsun.. inş kısa sürede atlatır.. :26:
benim güzel gözlüme nazar mı oldu acep :26:
çok geçmiş olsun.. onun asabiyeti bile güzeldir, asildir..[/
sağol cena valla evet sinirlendiğinde o kadar tatlı oluyor ki anlatamam :)
Bizim topiğin neşeli bayanı geri gelmiş..günaydın herjese oğlumun kahvaltısını hazırlıyorum siz ne yapıyorsunuz aaaaayyyyyy gece ne uyumuşummmmmmm ilaç gibi geldi kocacımmm seni sevıyorum ya:)
çok tesekkur ederım canım benimoturma konusunda bazen sinirlenince kendini geri atıyor
ben sana küstümmmmmmm
yerim ben o guguk kusunu yaa. benım oğlum da öyle erken kalkıyor 3 saatsonra uyuyor sımdı pepe izliyoruzzz
sana da canım Allah razı olsunnn
günaydın bebegımmmm
uzun bir aradan sonra güzel temmuz annelerine merhaba ? bebişler iyidir umarum. kızım bır haftadır grip ve oksuruyor bana ve eşime de bulaştırmış durumda ailece hastayız yani. kızım düzelmeye başladı ama ilaçlarını kavga dövus içiyor.sinirinde aç olsa bile yemiyor içmiyor benim kızım çook asabi cook :)
teyzoşlar günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?