Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sana da geçmiş olsun canım. öyle bitkisel deneyenler varsa ben de istiyorum. dediğin gibi bal alerji yapabilir. aslında ben geçen ay hasta olduğunda ıhlamur,limon,elma kabuğu kaynatıp içirmiştim oğluma, bikaç günde fayda etti. bugün onu deneyeceğim. sen de dene istersen

bu arada topiğe yeni katıldın herhalde, hoşgeldin...

çok geçmüş olsun bilmemmi o gripken günlerce yemedik içmedik insan bakamıyor yüzüne kıyamıyor ama öte yandan bebekler çok çabuk iyileşiyor o konuda içini ferah tut benimki o kadar ağır giribi 4 günde atlattı ben 2 hafta toparlanamadım inş bir an evvel sağlığına kavuşur

inşallah canım çok sağol.. bir an önce iyileşmesini çok istiyorum ben de

ASIL KALBİNİZİ FETHEDECEK YAZI BUDUR HANIMLAR

ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

çok tşk ederim canım aslında yenide katılmadım temmuz annelerinen beri takip ediyorum malum doğumdan sonra pek giremedim sonra öğrendimki herkes buraya yönlenmiş hep takip ediyorum ama pek yazmıyorum ondan farketmiyosundur.dün ıhlamur ve elma kabuğu kaynatıp vermeye çalıştım ama içmek istemedi zorladım ağzındakini bile geri püskürttü su bile içmiyo o kadar huzursuz.eğer ıhlamur fayda ederse deniyim yine bikaç gün zorlada olsa.sizede çok geçmiş olsun zor bir durum çocukların hasta olması inan ömürden ömür gidiyo yaşama sevincim kalmadı 3 gündür

canım biraz şeker koy o zaman alır. oğlum da ilk almamıştı. şeker koyunca içti ama. ara ara zorla içirmiştim. şu an işteyim. öğlen eve gidince yapıp içircem bakym ben de... şu diş olaylarını fln ben izindeyken atlatsın istedim. tam işe başladım diş için olsa iyi, ortada diş faaliyeti de yokmuş, beklenmedik şeyler işte

elhamdülllah ne güzel bir müjde gerçekten annelik çok kutsalmış daha önce lafta söylüyorduk ama şimdi gerçekten anladım ne kadar zor ve bir o kadar güzel bir duygu olduğunu.ve annemin kıymetini :44:

günaydın herjese oğlumun kahvaltısını hazırlıyorum siz ne yapıyorsunuz aaaaayyyyyy gece ne uyumuşummmmmmm ilaç gibi geldi kocacımmm seni sevıyorum ya :)
12 den 9 a anammm bacım ne özlemişimmm
güzel bayan ben iyiyim oğlum da iyi siz nasılsınız bakaşoö

çok tesekkur ederım canım benim oturma konusunda bazen sinirlenince kendini geri atıyor

ben sana küstümmmmmmm

yerim ben o guguk kusunu yaa. benım oğlum da öyle erken kalkıyor 3 saatsonra uyuyor sımdı pepe izliyoruzzz

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
sana da canım Allah razı olsunnn

günaydın bebegımmmm

uzun bir aradan sonra güzel temmuz annelerine merhaba ? bebişler iyidir umarum. kızım bır haftadır grip ve oksuruyor bana ve eşime de bulaştırmış durumda ailece hastayız yani. kızım düzelmeye başladı ama ilaçlarını kavga dövus içiyor.sinirinde aç olsa bile yemiyor içmiyor benim kızım çook asabi cook :)

Çok geçmiş olsun canım.. Allah oğluşuna ve hasta olan tüm bebeklere ŞAFİ ismiyle şifa versin İnşaallah..

çok haklısın canım.. İnsan aynı anda birden fazla işi yapabilince kendini superwomen gibi hissediyor...
Haklısın eşleri yalnız bırakmamak gerek fazla..
Allah muhafaza eylesin böyle şeylerden... Kimseyi böyle şeylerle intihan etmesin Rabbim.. KK'da "Bir Derdim Var" diye bir bölüm var..
Onların yaşadıklarını bir okusanız..
Allah yardımcıları olsun gerçekten...
Ben de daha pırasaya geçmedim canım.. Ama aldım sıra ona da gelir.. Ezilir bence çatalla.. Olmazsa kaşığın sırtıyla ezersin..
Bu arada balkabağı yazdın mı hatırlamıyorum ama onu da verebilirsin.. İçerisine elma katarak...

Hanımlar bebişlerin ilk rahatlıkla tadabileceği baharat tarçınmış.. Hatta bazı anneler diş çıkaran bebeklere çubuk tarçın veriyormuş...

Son düzenleme:
Breakday tamlımmmm http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...amileydim-simdi-anneyim-973.html#post28702910 bu sayfada var bak canımmmmm

Canım Allah sifa versin inş. en kısa zamanda iyileşir bende bronsıt olunca ömür o kadar ugrasmıstım ki anlatamam sana . hem senın ıcın kende onun için cok zordur ..

sabrın sonu selamet.. görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler demişler..
demişler demişler de.. bizim canı tez kuduruk nefisler durmuyor ki..
canım, çok sevindim.. sabrının karşılığını aldın.. inş bütün sıkıntıların böyle başlamadan sona erer..

canım, çoook geçmiş olsun.. inş kısa sürede atlatır.. :26:

benim güzel gözlüme nazar mı oldu acep :26:
çok geçmiş olsun.. onun asabiyeti bile güzeldir, asildir..

Son düzenleme:

Bizim topiğin neşeli bayanı geri gelmiş.. Maşaallah uykuyuda almış.. Ohh değmeyin keyfine..
Nasılsın Kuzucum..
Niye küstün Busmaiye..

Hapsucum hoşgeldin.. Çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…