Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kızlarrrr ancak gelebildim.
Bugün oğlana tarhana çorbası deniycem, inşallah sever. Sabah da peynir ekmek yedi kuzuşum bizle beraber kahvaltıda.
Anne sütü ancak yatarken 150ml falan verebiliyorum kalmadı malesef

zeynep gelmiş hoşgelmiş:)) ömürcüğe maşallah küçük adam olmuş
cenacm benim oğlanda bazen ağzını bir kitliyorki yedirebilene aşkolsun. Su verecekmiş gibi ağzına biberonu götürüyorum açmasıyla kaşığı veriyorum öyle oyunla şeyle yedirmeye çalışıyorum.
Birde malum kış meyve çeşidi çok az hipp in organik meyve pürelerinden denedim seştali ve kayısıyı çok sevdi. Tavisye ederim sanada, illaki sevdiği bir tadı yakalarsın.
borntobemother meyve filelerini bende kullanıyorum bayılıyor kuzucum. Bir yiyorki anlatamam dişlerimiz de var gırç gırç ısırıyor fileniin arasından:))

oo süper o zaman sağol canım

saçlarım çok dökülüyordu doğumdan sonraki 3.aydan beri. bu aralar dökülmeyi kesti elhamdülillah, seninki de yakında kesilir
insallah kafamın derisi gorunmeye basladı gıcık oluyorummm cok sık sac da boyatmıyorummm annem hemen cok sac boyatıyorsun ondan dıyor

bende almayı düşünüyorum o filelerden muz yememesi gerekıyor benım oğlanın tadını bile bilmıyo desem yerıdır cunku kabızlık sorunumuz var bızımelma armut koyarım içine veririmm. teşekkür ederiz teyzesi adam oldu benim oğlum kocaman oldu . ama herkesın kucagına gıdıyor ve ben buna sinir oluyorummm

canım ben de denemek istiyorum onu. ne marka aldın?
bebedor aldım http://img.akakce.com/bebedor/bebedor-meyve-ve-sebze-filesi-z.jpg kullanamaz sanmıştım ama çok sevdi inş sizinkiler de sever

zeynepçim bizim bugün 8. günümüz sürekli kabız benim paşa muz portakal mandalina ve kivi yasak demişti elma armut verdik dün gece eşim meyve salatası yaptık sana oğlum diyo

kızlar eda nın dişi yok yine de o filelerden kullanabilir miyim içine meyva yı nasıl koyuyorsunuz da yiyiyor rende mi normal katı halinimi yani nasıl yiyebiliyorlar o filenin içinden

libyana canım şu evlilik zamazingosunu bende yapmak istiyorum bi ben eksik kalmışım kambersiz düğün olmaz bende yapıyım dedim nerden nasıl yapıyoruz kolaydaysa bir gösterebilirmisin canım

libyana canım şu evlilik zamazingosunu bende yapmak istiyorum bi ben eksik kalmışım kambersiz düğün olmaz bende yapıyım dedim nerden nasıl yapıyoruz kolaydaysa bir gösterebilirmisin canım

ne o ya ben bişey kaçırdım galiba

oğlumla baya dolaştık alışveriş yaptık, yorgun argın eve döndükkk
yalnız ne migrosta ne carrefour da bulamadım boza
almayı planladıklarımdan sadece yulaf ezmesi unu buldum.
bir-iki tane de güzel resimli masal kitabı aldım yavaş yavaş başlarız masal okumaya önce kendim okudum tabi.görenler "ne yapıyo bu kadın" demiştir

Eklentiler

• $avucundaki_opucuk.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $avucundaki-opucuk20120228010307.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:

harika! duygulandım ağlamaklı oldum

ne menem bişeymiş bu diş çıkarma işi,gece uyku yok gunduz uyku yok,ne yeme var ne içme var.sinirlerim laçka oldu iyice.10 dakıkadan fazla uykusu yok,ne zaman bıtecek bu işkence,altlar cıkınca ustler baslayacak,üstler cıktı derken azı dişleri baslayacak,ne zaman bitecek ki bu işkence

sağ ol canım 2 tane dişimiz oldu görüşmeli nasılsın hayat nasıl gidiyor?
valla ben ıyıyım canım ömürle ugrasıyorum uzun zamandır diş beklıyoruz da

hayatımm bızde de kabızlık var bılıosunnn onun ıcın cok dıkkat edıyorummm

işkencenin bitmesi diye birşey yok ki..
dişler biter; başka dertler başlar.
bebeğimizi kucağımıza aldık,bu yola girdik bir kere..artık alışacağız bu şekilde yaşamaya:)

dışarda insanlar "Allah bağışlasın" dedikçe çok mutlu oluyorum.

profil düzenle den gir.
hitap şekliniz
özel gün türü
özel gün tarihi

görsel başlıklarını doldur kaydet canım, otomatik çıkıyor imza bölümünde..

kimi bebekler daha zor büyüyor işte.. :26:
Allah sabır ve kolaylık versin, ne diyeyim..

ama sıkıntının bitmesi gibi bi şey yok..
çocuk tam zamanlı bi şey,
biri biter biri başlar..
diş bitince, başka bi şey başlayacak malesef..
yine de anne olmak gibisi yok..

Son düzenleme:
kızımın öksürğü için bütün çareleri deniyorum boza çok iyi geliyomuş die duydum ve hemen gittim boza aldım hemde vefa bozacısının asıl yerinden marketlerdekiler bayat olur die.geçenlerde oraya boza içmeye gittiğimizde kızım çok sevmişti bozayı ama bu sefer öksürük için içiriyorum ya zillinin yemiyceği tuttu öğürüyo resmen ama zorda olsa bikaç tatlı kaşığı yedi yatmadan bidaha vericem inş faydasını görürüz.bebeği öksürenler bir deneyin derim.hem anne sütünüde artırıyomuş bakalım bende içicem yatarken

nasıl ya koskoca carrefourda boza yokmu çok şaşırdım bizim kıytırık expres carrefourda bile var bizim burda pastanelerde var dolu istersen ben alıp sana gönderiyim kargoyla ertesi gün elinde olur canım

kızlar eda nın dişi yok yine de o filelerden kullanabilir miyim içine meyva yı nasıl koyuyorsunuz da yiyiyor rende mi normal katı halinimi yani nasıl yiyebiliyorlar o filenin içinden

canım benimkinin de henüz dişi yok ama emiyor bastırıyor damaklarıyla gayet de güzel onlar işlerini biliyor sen merak etme bir de soğuk dişi olmayan bebeklere daha da iyi oluyor hatta rahatlatıyor damaklarını..ben direk katı olarak birkaç küçük dilim şeklinde koydum tam doldurdum ki dik dursun içinde çıkardığımda posa haline getirmişti benim bıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…