insallah kafamın derisi gorunmeye basladı gıcık oluyorummm cok sık sac da boyatmıyorummm annem hemen cok sac boyatıyorsun ondan dıyoroo süper o zaman sağol canım
saçlarım çok dökülüyordu doğumdan sonraki 3.aydan beri. bu aralar dökülmeyi kesti elhamdülillah, seninki de yakında kesilir
insallah kafamın derisi gorunmeye basladı gıcık oluyorummm cok sık sac da boyatmıyorummm annem hemen cok sac boyatıyorsun ondan dıyor
bende almayı düşünüyorum o filelerden muz yememesi gerekıyor benım oğlanın tadını bile bilmıyo desem yerıdır cunku kabızlık sorunumuz var bızımSelam kızlarrrr ancak gelebildim.
Bugün oğlana tarhana çorbası deniycem, inşallah sever. Sabah da peynir ekmek yedi kuzuşum bizle beraber kahvaltıda.
Anne sütü ancak yatarken 150ml falan verebiliyorum kalmadı malesef
zeynep gelmiş hoşgelmiş:)) ömürcüğe maşallah küçük adam olmuş
cenacm benim oğlanda bazen ağzını bir kitliyorki yedirebilene aşkolsun. Su verecekmiş gibi ağzına biberonu götürüyorum açmasıyla kaşığı veriyorum öyle oyunla şeyle yedirmeye çalışıyorum.
Birde malum kış meyve çeşidi çok az hipp in organik meyve pürelerinden denedim seştali ve kayısıyı çok sevdi. Tavisye ederim sanada, illaki sevdiği bir tadı yakalarsın.
borntobemother meyve filelerini bende kullanıyorum bayılıyor kuzucum. Bir yiyorki anlatamam dişlerimiz de var gırç gırç ısırıyor fileniin arasından:))
selam tatlım hosgeldınn . yagmurun dişi cıktı dimiiislm sık boyamak saçı yıpratıyor bencede boyama
selam tatlım hosgeldınn . yagmurun dişi cıktı dimiii
bebedor aldım http://img.akakce.com/bebedor/bebedor-meyve-ve-sebze-filesi-z.jpg kullanamaz sanmıştım ama çok sevdi inş sizinkiler de severcanım ben de denemek istiyorum onu. ne marka aldın?
bende almayı düşünüyorum o filelerden muz yememesi gerekıyor benım oğlanın tadını bile bilmıyo desem yerıdır cunku kabızlık sorunumuz var bızımelma armut koyarım içine veririmm. teşekkür ederiz teyzesi adam oldu benim oğlum kocaman oldu . ama herkesın kucagına gıdıyor ve ben buna sinir oluyorummm
canım ben de olmuyordum geçen aya kadar. 1,5 ay önce spiral taktırdım. olmadıklarımın da acısı çıktı :) 1,5 ayda 4. kez regl oldum. dr a sordum normalmiş ilk aylar düzensizlik
libyana canım şu evlilik zamazingosunu bende yapmak istiyorum bi ben eksik kalmışım kambersiz düğün olmaz bende yapıyım dedim nerden nasıl yapıyoruz kolaydaysa bir gösterebilirmisin canım
Erkek annesi olmak ne demektir ?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır kadınken ve daha yeni anne olmaya alışırken, bir de erkek olmak ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak
Erkek annesi olmak Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, erkeklik evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ..
valla ben ıyıyım canım ömürle ugrasıyorum uzun zamandır diş beklıyoruz dasağ ol canım 2 tane dişimiz oldu görüşmeli nasılsın hayat nasıl gidiyor?
hayatımm bızde de kabızlık var bılıosunnn onun ıcın cok dıkkat edıyorummmbebedor aldım http://img.akakce.com/bebedor/bebedor-meyve-ve-sebze-filesi-z.jpg kullanamaz sanmıştım ama çok sevdi inş sizinkiler de sever
zeynepçim bizim bugün 8. günümüz sürekli kabız benim paşa muz portakal mandalina ve kivi yasak demişti elma armut verdik dün gece eşim meyve salatası yaptık sana oğlum diyo
ne menem bişeymiş bu diş çıkarma işi,gece uyku yok gunduz uyku yok,ne yeme var ne içme var.sinirlerim laçka oldu iyice.10 dakıkadan fazla uykusu yok,ne zaman bıtecek bu işkence,altlar cıkınca ustler baslayacak,üstler cıktı derken azı dişleri baslayacak,ne zaman bitecek ki bu işkence
profil düzenle den gir.libyana canım şu evlilik zamazingosunu bende yapmak istiyorum bi ben eksik kalmışım kambersiz düğün olmaz bende yapıyım dedim nerden nasıl yapıyoruz kolaydaysa bir gösterebilirmisin canım
kimi bebekler daha zor büyüyor işte.. :26:ne menem bişeymiş bu diş çıkarma işi,gece uyku yok gunduz uyku yok,ne yeme var ne içme var.sinirlerim laçka oldu iyice.10 dakıkadan fazla uykusu yok,ne zaman bıtecek bu işkence,altlar cıkınca ustler baslayacak,üstler cıktı derken azı dişleri baslayacak,ne zaman bitecek ki bu işkence
ne o ya ben bişey kaçırdım galiba
oğlumla baya dolaştık alışveriş yaptık, yorgun argın eve döndükkk
yalnız ne migrosta ne carrefour da bulamadım boza
almayı planladıklarımdan sadece yulaf ezmesi unu buldum.
bir-iki tane de güzel resimli masal kitabı aldım yavaş yavaş başlarız masal okumayaönce kendim okudum tabi.görenler "ne yapıyo bu kadın" demiştir
kızlar eda nın dişi yok yine de o filelerden kullanabilir miyim içine meyva yı nasıl koyuyorsunuz da yiyiyor rende mi normal katı halinimi yani nasıl yiyebiliyorlar o filenin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?