- 8 Ağustos 2011
- 11.601
- 8.143
- 448
Yoldan geldin cnm en kolayından kıymalı spagetti yapabilirsinyada patlıcan oturtma, karnıbahar, ıspanak, patates yemeği falan da olur ama yorgun olabilirsin uğraşamazsan en kolayı makarna:))
Bsüt
:124:cenanın ay sonu b-fit sonuçları:124:
kahvaltıdaki bal, pekmez-tahin, helva ve günlük yediğim meyve haricinde tatlıyı bıraktım
haftada bir kez kızartma ve tatlı, ekmek de çavdar, tam buğday ve miktarı da azalttım..
haftada 4 (bazen 5) kez gittim.
yağ oranı % 1 azaldı.
3 kilo verdim.
ve toplamda yaklaşık 30 cm inceldim.. :130:
(göğüs, göğüs altı, bel, karın, kalça, basen, baldır, kol ölçümleri)
:124:cenanın ay sonu b-fit sonuçları:124:
kahvaltıdaki bal, pekmez-tahin, helva ve günlük yediğim meyve haricinde tatlıyı bıraktım
haftada bir kez kızartma ve tatlı, ekmek de çavdar, tam buğday ve miktarı da azalttım..
yağ oranı % 1 azaldı.
3 kilo verdim.
Bizde de 4 öğün ek gıda var aslında 5 olmalı ama hala yoğurt yapamadım
sırasıyla sabah kahvaltı, meyve püresi, sebze püresi yada çorba, muhallebi. Aralarda doymadığı zaman takviye olarak da süt
iştee buu:124:cenanın ay sonu b-fit sonuçları:124:
yağ oranı % 1 azaldı.
3 kilo verdim.
tazesi kadar olmaz ama bence bi sıkıntı yoktur.Benimde makarna yapasım var ne yalan söyleyeyim:) yada erişte. Yanına da buzlukta yeşil fasülye vardı onu yapim hemen. Ohh olduda bitti maşallah...
Bu arada kızlar ben bahçe domateslerinden yazın bol bol atmıştım buzluğa. Kızıma çorba yaparım diye. Dünde ilk kez domates çorbası yaptım kıymalı ve irmikli. Bayıldı. Ama sorum olacak dondurulmuş yiyeceklerle ilgili bi sıkıntı varmı acaba bebekler için?
iştee buu:13::13:
tebrik ederimm
tazesi kadar olmaz ama bence bi sıkıntı yoktur.
kıymalı nasıl blendıra mı çektin
benim oğlum kıyma yiyince öğürüyo
Zeynep sana katiliyorum herkes birbirinin arkasindan konusuyor ama yüzüne gülüyor,o kadar sacma geliyor ki bana.. Gecmis olsun feyzabilal
Günaydin herkese,bugun benim dogum günüm.. bakalim nasil gececek herkesi kucakladimm
Bende geçmişi çok okuyamadım.. Allah kolaylık versin canım...Nasıl farkedilmemiş kim farketmemiş..
hoşgeldin canım.. 5 öğün ne veriyorsun canım..?:26: İnşaallah sünnetiniz kolay olur.. Çabucak iyileşir..
Hayırdır canım yeni tel'mi aldın?..
ay bu pasta nası bi şey böyleee
he he.. olur mu kııız?!ben geldim diye çıkıyon demi cena hanımmm...
Küstüm işte sana...
5 öğünMrb arkadaşlar uzun bi süredim yazamadım ama ara ara takipteydim sizleri bizde ek gıdaya başladık günde 5 öğün ek gıda veriyorum bu arada oğlumu bu ay sonu sünnet yaptıracağım kısmetse sizler nasılsınız
artık action isiyor bu bebişlerBebek Arabalar|Mama Sandalyesi|Oto Koltuu|Oyun Park|St Pompas|Bebek Telsizi|Yrte|Ana Kuca | rnn Byk Resmi
hafta sonu kardeşim getirdi denedik bugün oğlum çok beğendi
kv yağdan değil, kastan yer bitirir adamıVuavvv diyorumm! Kv diyetimin papucunu dama attın heeee!
ben de kendimde incelme fark ediyordum, özellikle bacak bölgesinde..ollleeeeeeeyyyyyyy :)
şimdi sana ne kadar inceldin sonuçlar nedir diye sormak için girdim foruma:)
bu haftasonu yazılıcaktım hem regl oldum hem de senin sonuçlarını almak istedim öncee..
öncelikle çoook sevindimm bayaaa bi toparlamış demekki vücut 3 kilo da çok iyi bence çünkü diyet yapmıyorsun..
bu yolda devamm cenacımm:))
ben de saana bu haftasonu katılıcam inş bu incelme haberlerini verdiğim günler gelir:)
allahım daha büyük dert vermesin buda geçer diyorum kendi kendime ama kızlar kızım 1 haftadır hasta ne inatçı gripmiş. ilk herşey aşıyla başladı sanırım var olan az mikrobu aşı dahada tetikledi. ateşlendi burnu aktı öksürdü sabahlara kadar uyumadı yavrum derken şimdidi çocoukta bi hırıltı kaldı çok canımı sıkıyo .doktora gittik antibiyotik vermişti kullandım 3 oldu ama bugün kestim çünkü kızımı ishal yaptı.birazdan yine götürücem ciğerlerini falan bi dinlesin hemde ilaç yan etki yaptığını söylicem isyan etmiyorum ama neden bukada rkollarken doğğru düzgün dışarı bile çıkmazken bu çocuk bukadar sık hastalanıyor ne yapsamda ben bu kızın bünyesini kuvvetlendirsem. okadar çok hastalıklarla uğrastım ki 65 kg doğuma gittim şuanda 49 kiloyum üzüntüden hiç bişey yiyemez oldum. boşverin kızlar ya varın kilolu olun böyle kilo vericeğime 90 kilo olaydım yavrum hastalanmayaydıbu 3. hasta oluşumuz falan offf biliyiorum bebeğim balgamını atamıyo henüz öyle bi yeteneği yok tabi ama ya bu hırıltı bronşit falansa çokkkk üzülüyorum çokkkkk (((
allahım daha büyük dert vermesin buda geçer diyorum kendi kendime ama kızlar kızım 1 haftadır hasta ne inatçı gripmiş. ilk herşey aşıyla başladı sanırım var olan az mikrobu aşı dahada tetikledi. ateşlendi burnu aktı öksürdü sabahlara kadar uyumadı yavrum derken şimdidi çocoukta bi hırıltı kaldı çok canımı sıkıyo .doktora gittik antibiyotik vermişti kullandım 3 oldu ama bugün kestim çünkü kızımı ishal yaptı.birazdan yine götürücem ciğerlerini falan bi dinlesin hemde ilaç yan etki yaptığını söylicem isyan etmiyorum ama neden bukada rkollarken doğğru düzgün dışarı bile çıkmazken bu çocuk bukadar sık hastalanıyor ne yapsamda ben bu kızın bünyesini kuvvetlendirsem. okadar çok hastalıklarla uğrastım ki 65 kg doğuma gittim şuanda 49 kiloyum üzüntüden hiç bişey yiyemez oldum. boşverin kızlar ya varın kilolu olun böyle kilo vericeğime 90 kilo olaydım yavrum hastalanmayaydıbu 3. hasta oluşumuz falan offf biliyiorum bebeğim balgamını atamıyo henüz öyle bi yeteneği yok tabi ama ya bu hırıltı bronşit falansa çokkkk üzülüyorum çokkkkk (((
çok teşekkür ederim canım sen de inşallahdoğum günün kutlu olsun canım hep mutlu ol inşallah
tebrikler benim arkadaşıma!!:124:cenanın ay sonu b-fit sonuçları:124:
yağ oranı % 1 azaldı.
3 kilo verdim.
ben farkettimmmmiyim canım koşuyorum dıyeblırım :) uzun zamandır gıremedım yokluğum hıc farkedılmemıs bıle(
çok sağol canımmm inşallah hep beraberbusmai iyi kii doğduuunnn :))
eşinle,yavrunla,sevdiklerinle nice mutlu yaşlaraaa...
teşekkür ederim canım benim cümlemize olsunHayırlı sabahlar annişler.. Nasılsınız?
Haftasonu eşim evde olduğu için giremedim ama siz epey kaynatmışsınız
Busmai Kuşummmm Yeni yaşın hayırlı olsun...Eşinle oğlunla sevdiklerinle Huzurlu sağlıklı mutlu bir ömür geçirirsin İnşaallah...
Feyzacım geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. Evine de hoşgelmişsin..
Bizde gece 2 ye kadar uyumadık.. kızımın ne derdi varsa anlayamıyorum..
sağol canım..çok sağolun kızlarr
ev dandini dastana çamaşırlar bi tarafta
mutfak başka bi tarafta
hele ben bambaşka tarafta
eşim gelsin pansumana gidicem
parmağım iyileşseydi iyiyiydi
arya bende beğendim kv diyetini
ama şunu söyleyebilirim benim kv daha etkili
5 günde 2 kilo
gel gelelim tavsiye etmem
busmaicim doğum günün kutlu olsunn
seninki de kutlu olsun canım nice yıllaraHosbulduk tatlim iyiyiz iste sadece bikac hafta sonra tasinicam onun sIkIntIsi var o kadar tek basina zor olucak
Cuma Günüde benim dogum günümdüBUSMAI dogum günün kutlu olsun tatlim :118:
inşallah çok guzel geçer yarın partiniz, çok teşekkürler nice dişlereeeeGünaydınlar hanımlarrrrr:))
Yarına diş buğdayımızı yapıyoruz inşallah, hazırlıklarla geçer bugünüm. Sonra sizlerle fotolarımızıda paylaşırım.
busmai doğumgünün kutlu olsun cnm, nice mutlu senelere:))
gü-nay-dıııııııın canlar!!!
busmai yeni yaşın hayırlı olsun..
çekirdek ailen mutlulukla büyüsün, sağlık ve huzurlu nice senelere..
seni çok seviyorum, ayşecikle çok öpüyoruz..
iyi ki dogdun bitanem nice mutlu huzurlu senelere . Rabbim evladınla ve ailenle nice dogum gunlerı kutlamayı nasıp etsin . seni çok seviyoruzzzZeynep sana katiliyorum herkes birbirinin arkasindan konusuyor ama yüzüne gülüyor,o kadar sacma geliyor ki bana.. Gecmis olsun feyzabilal
Günaydin herkese,bugun benim dogum günüm.. bakalim nasil gececek herkesi kucakladimm
ben cok sevıyorum tremisuyu rica etsem tarıf yazar mısınnnn_günaydın güzel anneler,okuldayım dersim boş,laptopu aldım kucagıma,rahat rahat yazayım su kadınlar kulubune dedim:)
canım üşütmüş olabilir,üstüne diş sıkıntısı da eklendiyse normaldir.varsa evde bir çay kaşıgı calpol ver,rahatlatır.muhtemelen agrısı falan da vardır.hem ateşi düşer hem de agrısını ekser bıraz bir de uyutur calpol.rahatlar kuzucuk.geçmiş olsun hayatım
bence böyle oldugun ıcın gurur duymalısın kendınle.hiç kafana takma.senı anlayabılen 1 ya da 2 tane kişi olsun çevrende o sana yeter zaten
doğum günün kutlu olsun canım,yavrucuğunun basında uzun uzun yıllar yaşa umarım.bugun kocamın da dogum gunu,dun aksam söylemesı ayıp tıremisu yaptım.baska bı sey yapamam kusura bakma tremusunu ye dogum gunun kutlu olsun deyıverdım:)
rica ederız Allah yasatmasın tekrarınıGunaydin hanimlar.. zeynep libyana ve destiny gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
gü-nay-dıııııııın canlar!!!
busmai yeni yaşın hayırlı olsun..
çekirdek ailen mutlulukla büyüsün, sağlık ve huzurlu nice senelere..
seni çok seviyorum, ayşecikle çok öpüyoruz..
mübarek, sabah sabah epey güldürdün beni
kv diyeti
canım, annem derki, insana bir dost yeter.
iki bile fazladır, bir tane olsun ömürlük olsun.. ki bi de bacın varsa, senin kimseye ihtiyacın kalmaz..
bence de doğru..
Eki Görüntüle 630140
canım geçmiş olsun diyeyim..
yolculuk da yormuştur, üşütmüştür kuzun..
inş kısa sürede atlatır.. üstüne bi de diş görünürse hemen unutursun bu huysuzlukları
ömür dogdugundan beri 2 defa bronsıt 1 defa ust solunum yolu enf. 2 defa hastanelık olacak kadar kabız olduallahım daha büyük dert vermesin buda geçer diyorum kendi kendime ama kızlar kızım 1 haftadır hasta ne inatçı gripmiş. ilk herşey aşıyla başladı sanırım var olan az mikrobu aşı dahada tetikledi. ateşlendi burnu aktı öksürdü sabahlara kadar uyumadı yavrum derken şimdidi çocoukta bi hırıltı kaldı çok canımı sıkıyo .doktora gittik antibiyotik vermişti kullandım 3 oldu ama bugün kestim çünkü kızımı ishal yaptı.birazdan yine götürücem ciğerlerini falan bi dinlesin hemde ilaç yan etki yaptığını söylicem isyan etmiyorum ama neden bukada rkollarken doğğru düzgün dışarı bile çıkmazken bu çocuk bukadar sık hastalanıyor ne yapsamda ben bu kızın bünyesini kuvvetlendirsem. okadar çok hastalıklarla uğrastım ki 65 kg doğuma gittim şuanda 49 kiloyum üzüntüden hiç bişey yiyemez oldum. boşverin kızlar ya varın kilolu olun böyle kilo vericeğime 90 kilo olaydım yavrum hastalanmayaydıbu 3. hasta oluşumuz falan offf biliyiorum bebeğim balgamını atamıyo henüz öyle bi yeteneği yok tabi ama ya bu hırıltı bronşit falansa çokkkk üzülüyorum çokkkkk (((
ay bu pasta nası bi şey böyleee
eşim de doğumgünümde bana pasta yapıyor, ama çok kolaya kaçıyor..
bunu kaydedeyim de böyle pasta yapsın bana
he he.. olur mu kııız?!
bekliyorum sen de gel diye, ama yoksun..
ben de eskisi kadar çok takılmıyorum nete..
kardeşim geldi, ben de apar topar spora
5 öğün
bizimkisi iki öğün ya yiyor ya yemiyor..:26:
biraz kahvaltı, bazen de yoğurt ya da muhallebi
sünneti de kolaylıkla yaptırırsınız inş, zaten çabucak iyileşiyormuş
artık action isiyor bu bebişler
güle güle kullanın
kv yağdan değil, kastan yer bitirir adamı
ben de kendimde incelme fark ediyordum, özellikle bacak bölgesinde..
ama matematiksel bi gerçek görünce daha da gaza geliyor insan
69,5 tan 66,5 e düştüm..
antrenör kastan da gidiyor, o yüzden proteini sakın atlama
mutlaka yumurta, süt, tavuk, nohut, mercimek, kırmızı et falan ye dedi..
hakikaten bu ara sebzeye yüklenmiştim, bundan sonra ekstra dikkat
inş beraber incelir fitleşiriz bacım..
tabi okuruz bacım, yani okurum :130:merhaba kızlar nasılsınız
sizlerden bir ricam olacak
ablamın kızında doğuştan nöroblastomon var Allah tan iyi huylu çıktı 18 şubatta hastaneye yatacaklar 19 şubatta ameliyata girip doktor temizliyecek orayı inşallah Eda ya yaptığınız gibi yasin okuyabilir misiniz ben adet oldum yetişir muhtemelen bende okurum ama hepsini kendim yetiştiremem sizlerden yardım alayım dedim 41 yasin i tamamlayabilir miyiz ablamın kızının adı zeynep
doğumgünlerimizde pasta yapıyoz biz birbirimize..Cenaaaaaa gel ben sana pastayi yapivereyim kiiiiiiiiiesine de helal olsun masallah kolayinida yapsa bile yapiyor ya sen ona bak seni gercekten tebrik ediyorum 30 cm az degil anlasilan yaza manken gibi gireceksin
canım, geçmiş olsun diyeyim baştan..allahım daha büyük dert vermesin buda geçer diyorum kendi kendime ama kızlar kızım 1 haftadır hasta ne inatçı gripmiş. ilk herşey aşıyla başladı sanırım var olan az mikrobu aşı dahada tetikledi. ateşlendi burnu aktı öksürdü sabahlara kadar uyumadı yavrum derken şimdidi çocoukta bi hırıltı kaldı çok canımı sıkıyo .doktora gittik antibiyotik vermişti kullandım 3 oldu ama bugün kestim çünkü kızımı ishal yaptı.birazdan yine götürücem ciğerlerini falan bi dinlesin hemde ilaç yan etki yaptığını söylicem isyan etmiyorum ama neden bukada rkollarken doğğru düzgün dışarı bile çıkmazken bu çocuk bukadar sık hastalanıyor ne yapsamda ben bu kızın bünyesini kuvvetlendirsem. okadar çok hastalıklarla uğrastım ki 65 kg doğuma gittim şuanda 49 kiloyum üzüntüden hiç bişey yiyemez oldum. boşverin kızlar ya varın kilolu olun böyle kilo vericeğime 90 kilo olaydım yavrum hastalanmayaydıbu 3. hasta oluşumuz falan offf biliyiorum bebeğim balgamını atamıyo henüz öyle bi yeteneği yok tabi ama ya bu hırıltı bronşit falansa çokkkk üzülüyorum çokkkkk (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?