Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayy geçmişi okuyacağım diyene kadar akşam oldu be öncelikle busmai canım nice sağlıklı ve mutlu yaşların olsun inşallah uzun yıllar kuzunla ve eşinle çok mutlu olmanı temenni ediyorum hediye olarakta sana kocaman öpücükler gönderiyorum

ellerine sağlık harika olmuş ama kalmamış malesef

canım çok doğru ben onu yapmadıgım ıcın ıdrar yolu enfeksıyonu oldu çağan.çok şühür antıbıyotıkle sona erdı

canım çok sevindim temiz çıktığına sonuçların hadi gözün aydın sünnetten korkma bu kadar kardeşimde 6 ayında oldu çok çabuk iyileşiyor bebekken dua edelim kolay olsun

nedir bu hoppalamı bizimki yürüteci keşfettiğinden beri ilerleyemeyen şeylerden nefret ediyor ille adımlayacak çok bilmiş güle güle kullanın inşallah

tebriklerrrrr çok sevindim kısa sürede sağlıklı bir şekilde kilo verdin çok başarılı darısı diğer aylara olsun inşallah

canım haklısın insan kıyamıyor bebeğine ama hepimiz dönem dönem yaşıyoruz hastalıkları sen böyle yıkılma dik durmaya çalışki ona bakabilecek gücün olsun hiçbirşey yemezsen çocuğuna iyi bakamazsın sütün olmaz emziremezsin çok zor bir dönem bende çok yıpranıyorum oğlum hastayken ama sen daha çok kendini suçluyor gibisin 3 kez hasta olması çok kötü bir durum değil arkadaşımın bebeği hergün hasta doğduğundan beri bakamadığın anlamına gelmiyor bu durum kaldıki sürekli evde olmasıda çok iyi değil çocuk sürekli evde olduğu zaman evi havalandıramıyoruz ve sürekli temizlesende oksijen miktarı azaldığı için bakteri artıyor ayrıca temiz havaya ihtiyacı var güzel havalarda çıkar hava alsın hasta olacak diye üstüne titredikçe hasta ediyoruz kalın güzel giydir üstünü çıkar bebek arabasıyla gezdir güzel havalarda evde ne kadar üstüne titrersen o kadar hassaslaşıyorlar kendinide sakın suçlama biz hasta etmiyoruz ortalık salgın dolu

bir diğer konu ki bu hepinize söyliyorum kızlar antibiyotiği yarıda kesmemelisiniz bu sefer çocukların bünyesi antibiyotiğe karşı direnç sağlıyor ve erken yaşta çocuk ilaçlara karşı bile duyarsız hale geliyor yarıda kesilen antibiyotik tedavisi iyileştireceğine hem mikropları güçlendiriyor yani hastalığı arttırıyor hemde çocuğun vücudu antibiyotiğin etkisine direnç kazanıyor ve daha güçlü hastalıklarda ilaç kullansanızda malesef işe yaramıyor

bu konuda özen gösterin farmakoloji mezunu olan biri olarak söylüyorum bilmeden kulaktan duyma bir bilgi değil yani

neyse çıkış saati yarın görüşürüz

bu rada pediastrum zeynep için barbarinonun kuzusu çağan için birde canmelin bebişi için 41 yasin başlayalım ben bu akşam okuyamayabilirim okuyabilecek olan varsa başlayalım bu akşamdan arkadaşlar

ayrıca duaya ihitiyacı olan bebiş varsa ekleyelim listeye

iyi akşamlar

çok doğru şeyler yazmışsın canan harikasın
güzel dileklerin için de teşekkür ederim ben de sana güzel ailenle mutlu seneler dilerim öptüm

kızlar artık kamu ve özel işyerlerine kreş açma zorunluluğu getirilecekmiş..inşallah gerçekten yaparlar
böylece çalışan annelerin çocukları yanlarında olur

canım ben de 3 tane okurum,rabbim kolaylık versin şifa versin

***TİRAMİSU,EN KOLAY PASTA*** « Cahide Sultan
canım bu tarifin aynısını yaptım ben.

kızlar artık kamu ve özel işyerlerine kreş açma zorunluluğu getirilecekmiş..inşallah gerçekten yaparlar

ay inşallah,ceylin 3 yaşına gelene kadar tek temennim çalıştıgım okula bı kreş açılması

slmm kızlar ben geldim kv taşındı sonunda. hafta sonu aöf sınavına da girdimm ve çok kötü geçtii hehe:) yapacak bir şey yok çalışmayınc böleee oluyo. onun haricinde her şeyy aynıı. konular baya ilerlemişş maşallah. okumadımm .şimdii sonda bii başlayam okumaya.

Kızlar bu telefondan giren arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum ben bu işi kıvıramadım gördüğünüz gibi hiç giremedim girdiğimde de abidik gubidik iki kelam edemedim...Öncelikle okuyabildiklerim arasından BUSMAİcim iyki de doğmuşsuun iyki de doğmuşsun ki biz de seni tanıyabilmişiz Rabbim evladınla ve eşinle çook huzurlu nice seneler versin size inşallah...PEDİASTRİUM umarım doğru yazdım, ben de 2 tane alabilirim canım en kısa zamanda okucam inşallah şifa olur kuzucuğa...
Bizdeki gelişmeler ise tam 1 ayın sonunda öksürük ve hırıltı bugün tam anlamı ile temizlenmiş dedi doktor yani bi kaç yerde denk geldim bebişi hasta olan anneler sizleri o kadar iyi anlayabiliyorum takip edenler bilir yasir de çok uzun bi zamandır hastaydı çook zor ve yorucu bir süreç ama bir arkadaş da yazmış balgam atamadıklarından o hırıltı doktor bize de alerjik bronşite kadar gidebilir dedi ama diyim çok dikkat edin Rabbim esirgesin onları...
Bizim topikte CENAcım senden başka kahvaltıyı tek tek veren varmıydı bilmiyorum ama doktor kesinlikle bulamaç verme dedi bebe büsküvili bulamaçlarla büyüyen dolu çocuk var zaten memlekette falan diyip kafamı bulandırdı önce gittiğim doktor da ıhlamur ile ver demişti gerçi illa da bulamaç yap demedi ama...onun dışında elime bi liste verdim hergün mutlaka elma armut ve havuç rendeleyip yiyecek dedi . Devam sütü olarak milupa 2 almıştım onu aptamil conformil diye bişey varmış kabızlığa ve gazlılara iyi gelen ondan al dedi yoğurdu günlük ve devam sütü ile yap dedi bi deee yoğurtlu sebze çorbalarını da tavsiye ettim bi de devam sütlü sebzeli bişiler yazdı yaa ben anlamadım taze sebze haşlamayıp onları vermek neden daha iyi olabilir ki hormonlu şu anda domates falan dedi ama zaten domates kışlık yaptıklarımdan koyarım kullansam ki daha hiç kullanmadım aranızda o milupa devam sütlü sebzeliden kullanan var mı nasıl bişey nasıl yapılıyor baktık markette göremedik biz de almadık ama memnun olan varsa denicem ayy bugün pek giremedim ya ne de çok konuştum hee

Iyi geceler kızlar hepinize duyarliliginizdan dolayı çok tsk ederim
Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon sayı belirtmemiş
aryamm38 Say I belirtmemiş
destiny555 3
borntobemother 2 tane

toplam 12 tane
19 şubat günü ameliyata Girecek acelesi yok bende regl yim

çok sağol canım ben de iyi ki tanıdım sizleri..oğlumun sayesinde anne oldum da katıldım aranıza.. şükürler olsun Rabbime

ben milupanın "organik sebze-meyve" cam kavanozda olan pürelerinden veriyorum bazen, çok seviyor onları. onun dışında vermiyorum. zaten bıktım toz mamadan.. devam sütü veriyorum süt niyetine.
ama yoğurdu devam sütüyle yapmaya ne gerek var,mis gibi hakiki yoğurt varken..
annemin yaptığı konserve domates vardı onu peynir ekmekle karıştırıp veriyorum çok seviyor. mevsiminde olan sebzelerden veya kışlık hazırladıklarından vermen bence de daha sağlıklı..

hayırlı olsun nasıl gidiyor komşuluk?
sonra verirsin inşallah sınavlarını

GÜNAYDIIIINNNNNNNNNNNNNNNN

uzun süredir olmadığı kadar rahat uyuduk dün gece oğlumla afacan dönmeyide öğrendi ya rahat rahat dönüyo sağına soluna uyurken :)
yasinler alınmaya başlanmış kızlar bende 4 tane alabilirim madem 19 una kadar vakit var haftasonu rahat rahat okurum haftaiçi çok zorlanıyorum eşimde evde olduğundan yemek yap eşimle oğlumla ilgilen evi topla bulaşık bilmem ne derken saat gece yarısı oluyor geçen seferki yasinlerimi okuyana kadar uykularım kaçtı hayat nasıl bir koşuyturmaca günde yarım saati ibadete ayıracak vaktim kalmamış ne kadar acı oysa günde 3 saatimi işe gidiş gelişte yolda geçiriyorum silkelenmem lazım acilen ömür geçiyor

çok doğru şeyler yazmışsın canan harikasın
güzel dileklerin için de teşekkür ederim ben de sana güzel ailenle mutlu seneler dilerim öptüm

sağol canım benim ee anne olduk deneyim kazandık hepimiz artık

allahım inşallah nasıl dua ederim hükümete o zaman ülkeyi parsel parsel sattı bari bir işe yarasın

canım bende kahvaltıyı bulamaç yapmıyorum zira benim afacan bulamaç püre gibi şeylerden nefret ediyor öğürüyor peynir yumurta pekmez anne sütü ile kahvaltısını yapıyorum yumurtayada bayılıyor kuzu bitince ağlıyo
sebze çorbası konusunda bende busmaiye katılıyorum mevsim sebzesi yada dondurulmuş sebze daha sağlıklıdır ben zaten şuan çorbalarına domates katmıyorum havuç patates karnıbahar pırasa brokoli enginar kereviz ara sıra yayla çorbası (kendi yoğurduyla yapıyorum) bir kaç kezde un kavurmasıyla çorba yaptım onada bayıldı domates için acele etme dedi doktorumuz mevsim sebzelerinden başla dedi öyle yapıyoruz

kendimide ekledim kaldı 25 şifa olsun bebelere bizde bu vesile ile sevaba girmiş oluruz inşallah

canım çok geçmiş olsun
antibiyotik ishal yapıyo
keşke kesmeseydin

ayy hadi inşallah :26:

bende bulamaç yapmıyorum canım
oğlum sevmedi bulmacı
yummurtayı da biraz az pişirip veriyorum katısını yemiyo pek
labne pekmez ve ıhlamur veriyorum
işin açığı bana doğalı varken devam sütleri pek iç açıcı gelmiyo
anlamıyorum neden illa devam sütüyle yoğurt falan
bizim dr normal yoğurt dedi

Günaydın ciciş annişler

O zaman 2 tane de ben alayım. Etti 18.

Kızlar benim eşim bulunduğumuz yerin uzak bir köyünde çalışıyor. Dün itibarıyla il içi tayin hakkı verecekler sanırım öğretmenlere. Eğer bu tayinle eşim yakın bir yere gelirse hayatımız değişcek diyebilirim. Şuan sivasın bi ilçesindeyiz ama tayin olursa kayseriye taşınacağız inşallh. Eğer tayin olursa ciddi ciddi hemen 2. Bebeği bile düşünüyorum(!) böyle çaresiz çaresiz sizden dua istesem? Hayırlısıyla Allahım ne olursun tayini olsun inşallah. Lütfen dua edin kızlar. Bitsin bu git gel işkencesi. Yerleşik hayata geçelim bizde.

Son düzenleme:
ayy yasine katılmayı unuttum 3 de benden inşallah
ama regl bitince
bu arada temmuz anneleri toplu regl mi olmuş
sanki çoğu kişi regl

ah canım bizi de aynı dertten dertliyiz
git gel yok şu anda çünkü arada 200 km mesafe var ama 2 yıldır
görevlendirme peşinde koşuyoruz
her sene başında 2 ay ayrı kalıyoruz
çektiğimiz sıkıntı da cabası
Allaha çok şükür tabiii
ama ayrı kalmak çok zor iş yaa...
inşallah olur
burda benim çalıştığım okulda gitmek isteyen bi öğretmen var
erzurum merkezi istiyo
inşallah o giderde eşimde onun yerine gelir
sizinki de olur inşallah
ihtiyaç var mı senin bulunduğun ilçede eşinin branşından

toplamda 18 yasin oldu kaldı 23

bu arada yanlışmı hatırlıyorum birkaç hafta evvel bu topikte eşiyle konuşmayan sorun yaşayan bir alya vardı bizde ona geçer alttan al idare et falan diyorduk şimdi bu arkadaşımız 2. bebeği düşünüyor demekki neymiş gün doğmadan neler doğarmış :) demekki doğum izninde bebişlerle beraber olmak mutluluk verici olsada aylarca eve kapanmak hepimizi sıkmış aslında işe başladıkça sanki biraz moraller toparlandımı ne? kendimi tenzih ediyorum tabi benimkisi iş değil çin işkencesi çünkü ama daha kolay bir işim olsaydı evde kalmaya tercih ederdim kesinlikle

canan gene lafi gedigine koymus:) allah mutlulugunuzu daim etsin aryamm38

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah duaların kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…