canım çok doğru ben onu yapmadıgım ıcın ıdrar yolu enfeksıyonu oldu çağan.çok şühür antıbıyotıkle sona erdınapıosunuz kızlar kimsecikler yok galiba dün kayınvaldeme gitmiştik yeni bişi daha ögrendim vala ilk kez duyuorum diyim bi komşusu oğlanın altını degiştirirken bana şey dedi oğlanın pipisinin derisini her banyodan sonra geri çekmeliymişim kireçlleme olurmuş yoksa hem kolay sünnet olması için yap böle dedi kaynanamda onayladı bnde ilk kez duyuorm böle bişi dedim siz duydunuzmu kızlar yada yapanınız varmı diyim erkek anneleri
ooo sayfalar ılerlemıs ben gerı kaldım((
iyim canım koşuyorum dıyeblırım :) uzun zamandır gıremedım yokluğum hıc farkedılmemıs bıleBende epey geriden geldim.. Nasılsın canım...
iyim canım koşuyorum dıyeblırım :) uzun zamandır gıremedım yokluğum hıc farkedılmemıs bıle(
geçmiş okadar uzunku okuyamaıyorum
5 ögün çok gıbı degılmı canım neler yedırıyosun bende gıremıyorum artıkMrb arkadaşlar uzun bi süredim yazamadım ama ara ara takipteydim sizleri bizde ek gıdaya başladık günde 5 öğün ek gıda veriyorum bu arada oğlumu bu ay sonu sünnet yaptıracağım kısmetse sizler nasılsınız
daha ıyyıyız tatlım tabıkı cok zor bebekler çalışmak ama acıkcası sunu solıyım evdeyken daha çok yoruluyodum :)Ben farkettim cicim. Nasılsınız bakalım? İş- ev - bebek üçgeni nasıl gidiyor?
daha ıyyıyız tatlım tabıkı cok zor bebekler çalışmak ama acıkcası sunu solıyım evdeyken daha çok yoruluyodum :)
sen nasılsın bebısın nasıl
5 ögün çok gıbı degılmı canım neler yedırıyosun bende gıremıyorum artık
bızımde ıdrar yolu enfeksıyonu vardı ıgne kulllandık 10 gun.
sunnet şart dedı doktor
bende korkuyorum sunnetten
Hmmmmmm çok güzel görünüyor..İçi neli pastanın? kaldıysa bir dilim alabilirim.....
Ellerine sağlık canım...
iyim canım koşuyorum dıyeblırım :) uzun zamandır gıremedım yokluğum hıc farkedılmemıs bıle(
geçmiş okadar uzunku okuyamaıyorum
hoşgeldin canım.. 5 öğün ne veriyorsun canım..?:26: İnşaallah sünnetiniz kolay olur.. Çabucak iyileşir..Mrb arkadaşlar uzun bi süredim yazamadım ama ara ara takipteydim sizleri bizde ek gıdaya başladık günde 5 öğün ek gıda veriyorum bu arada oğlumu bu ay sonu sünnet yaptıracağım kısmetse sizler nasılsınız
Ya telden yazmak ne kadar zormus alıntı bile beceremiyom
dolapta fasülye vardı onu çıkardım pişiricem canımBizde iyiyiz çok şükür. İştah sorunumuz dışında bi sıkıntı yok. Mamayı bile uyurken içiriyorum düşün. Bende başlarda çok söyleniyordum ama artık iyiki bi işim var diyorum. Kafam dağılıyor. Yoruculuğu tabi ayrı.
Bu arada henüz slışveriş yapmadım evde bişi yok akşama yapacağım alışverişi. Akşama kıymayla ne yemek yapabilirim ? Bi fikri olan varmı? Yada akşama ne yemek yapacaksınız?
bizim de pipi ucu darmışcnm sabah kahvaltı veriyorum iki saat sonra meyve öğlenden sonra çorba ikindide yoğurt akşam saat 8-9 arası muhallebi yapıyıorum bizimde doktorumuz pipisinin ucu dar bu ay mutlaka sünnet yaptır dedi ay sonu yaptırıcaz bakalım bende korkuyorum sünnetten bide genel ve lokal anestezili yapıyorlarmış ben lokal tercih edicem sanırım off bi atlatsaydık şu sünneti hayırlısıyla sizede geçmiş olsun cnm
arkadaşlar şu toplu alıntıyı nasıl yapıyoruz bi türlü beceremedim de:26:
arkadaşlar şu toplu alıntıyı nasıl yapıyoruz bi türlü beceremedim de:26:
Yoldan geldin cnm en kolayından kıymalı spagetti yapabilirsinBizde iyiyiz çok şükür. İştah sorunumuz dışında bi sıkıntı yok. Mamayı bile uyurken içiriyorum düşün. Bende başlarda çok söyleniyordum ama artık iyiki bi işim var diyorum. Kafam dağılıyor. Yoruculuğu tabi ayrı.
Bu arada henüz slışveriş yapmadım evde bişi yok akşama yapacağım alışverişi. Akşama kıymayla ne yemek yapabilirim ? Bi fikri olan varmı? Yada akşama ne yemek yapacaksınız?
cnm sabah kahvaltı veriyorum iki saat sonra meyve öğlenden sonra çorba ikindide yoğurt akşam saat 8-9 arası muhallebi yapıyıorum bizimde doktorumuz pipisinin ucu dar bu ay mutlaka sünnet yaptır dedi ay sonu yaptırıcaz bakalım bende korkuyorum sünnetten bide genel ve lokal anestezili yapıyorlarmış ben lokal tercih edicem sanırım off bi atlatsaydık şu sünneti hayırlısıyla sizede geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?