Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bende ayırmadım canım zaten
yatak odada tekmiş gibi geldi gözüme ondan sordum

bebeği odadan ayıran var mı kızlar ?

Amaan ver gitsin artık ben o kadar ince eleyip sık dokumuyorum valla. Sen kıyamıyosun öpmeye amaaaaa ben ısırırım arkadaşşş!!:) ( şaka bi yana ısırarak ya da sıkıştırarak bebekleri ağlatıp adına sevmek diyenlere hep gıcık olmuşumdur)

Bu arada bence çok erken odasını ayırmak içinn. Ayyy ben çok özlerim kızımı o zamannn(

Son düzenleme:
ben de özlerim ama başka çare yok sonra rahat vermezler bize

yakında ayırmayı düşünüyorum ama bi yandan üzülüyorum

ayy zeynep dondurma bademciklerini şişirmez mi bari yaz gelmesini bekleseydin çoook tatlı kocaman adam olmuş maşallah kırk bir kere

çokkkk güzel anlatmışsın teşekkürlerbiz de yaza doğru yaptıracağız
bahar gelse de gezmelere gitsekmemlekete trabzona ,istanbula bursaya gitcemmm
geçmiş olsun

cena aynı annem gibisin hiiiç durmuyosun yerinde
annemde gezme fırsatını hiiç kaçırmaz canım annem
öğleden sonra çıktık ama epey gezdik..
valla istanbulda hava bugün muh-te-şeeeeeeeeeeeemdi
sahil nasıl insan kaynıyor,
semaverler kaynıyor, piknik yapanlar, top oynayan çocuklar, mangal yelleyen babalar, çimlerde yuvarlanan bebeler..
biz de yürüdük sahilde, ayşecik de uyudu, yemek yedik geldik..

annem benım yuzumden gıremese de azıcık uslandım ben gercektennnn inanmazsanız fotolarıma bakınnnn
ne kadar da tatlıyımmmmEki Görüntüle 640731 Eki Görüntüle 640733
oy maşallah ömüre, ne kadar da büyümüş, küçük bi adam olmuş..
babası yokken o seni korur annesiiii

ayşeciğin gündüz uykuları epey azaldı..
ama ters orantıyla da gece uykusu uzadı, eskiden 1e kadar uyumazdı..
artık büyüyorlar

ben bir yaşından önce düşünmüyorum..

bahar gelse de gezmelere gitsekmemlekete trabzona ,istanbula bursaya gitcemmm

gel bacım, istanbula geeeeeeel!!!

iki sene önce ramazanda günü birlik bursaya gittik, pek gezemedik ama çok güzel bi şehir..
hala gidilecek yerler listesinde..

Çoook tatlı maşallah :)
tesekkur ederım canıımmm...

canım benım oğlumun sadece besıgı var dolabı vs yok almadım cunku bız ıstanbuldan sonra doguya gıdecegız ancak sarkı bıtırıp kalıcı bır yere yerlesırsek o zaman alıcam ve ayrı oda yapıcam

canım ya bırı oğlumu öpüp koklayınca bılmıyorum kıskanclık mı koruma iç güdüşü mü ne kopuyorum sinirden yanlıs anlama . avmlere gıdınce ınsanlar ömüre dokunuyorlar ellerı pis pis .. ınsanlar cok dusuncesız

ooh miss gezmişsin ne güzel
burada havalar o kadar da çok ısınmadı
bebekle dışarda gezmeklik değil daha

bende aynı şeyi düşünüyorum
kim biilir nerelere tutuyolar sonra da gel benim bebeğime tut
düşüncesizlik gerçekten

canım az da olsa verıyorum ne yapayım bıde bu kremsanti gıbı olan dondurmalar varya onlardan ıkı yedırıyorum yoksa pipisi şişer oglumun

evet bu benı korur bıde hırcın anlatamam kı ıstedıgı olmayınca ayyy kendını de bızı de öldüürüyor teyzesiii

otobusteyız kadın oğlumun yanagından makas aldıtip tip baktım kadın bozulsdu anlamamıstur bıle neden bozuldugumu demırlere koltuklara tutuyo sonrada sen gel benım oğlumu tut adamı parçalarımm

ya evet benimkinin de tutuyorlar yanağını,elini..ama laf söylemek de istemiyorum sevsinler ne olacak kalplerini kıramam ki..ondan sonra ıslak mendille hemencik siliveriyorum sorun kalmıyor alışsın mikroplara zaten artık kocaman oldular
gel bacım, istanbula geeeeeeel!!!

iki sene önce ramazanda günü birlik bursaya gittik, pek gezemedik ama çok güzel bi şehir..
hala gidilecek yerler listesinde..
evet bayıldım ben de üniversitedeyken gitmiştim , fırsat kolluyordum tekrar gitmek için;nihayet elime geçti eylülde yakın bir arkadaşım evleniyor. bursada erkek tarafı .düğün orda olacak.yupppiiii

Kıııızzz!! Bu teletabiden bizde de varr:)) bizimki de çok seviyor:)) bizimkinin ellerine dişlik monte etmişler farklı olarak. Onlarıda kemirip duruyor:))

teletabi değil ooooo
kurtçuk

önce kendim bayıldım aldım, çok isabetli bir karar vermişim. onu görünce arkadaşı zannediyor galiba gülüyor mutlaka

burada havalar o kadar da çok ısınmadı
bebekle dışarda gezmeklik değil daha
eee, erzurum, türkiyenin balkonu

otobusteyız kadın oğlumun yanagından makas aldıtip tip baktım kadın bozulsdu anlamamıstur bıle neden bozuldugumu demırlere koltuklara tutuyo sonrada sen gel benım oğlumu tut adamı parçalarımm
millet ne kadar ''rahat'' yaa!!!
uzaktan agu buguyu geçmiş, tanımadığı birinin çocuğunu seviyor hem de eliyle..:95:

Son düzenleme:

devlet bebek ölümlerini azaltmak için 'anne sütü bankası' açacakmış..
gönüllüler süt sağıp verecekmiş, pastörize edilip ihtiyaç halinde hastanelere gönderilecekmiş..
amaç ne kadar güzel, özellikle pramatüre bebekler için kesinlikle çok yararlı ve de sevap olur..

ama, madalyonun bir de diğer tarafı var..
devlet böyle önemli ve kapsamlı bi şeyi nasıl kayıt altına alacak?
binlerce bebek süt kardeşi olacak, eğer aileler birbirleriyle tanışmazlarsa olabilecekleri hayal edebiliyor musunuz?:26::18:

Son düzenleme:

cnm nasıılsın bakalım bebışn nasıl
yazdıgını basta okudum mantıklı geldı cnm ama sonunu okkuyunca cıx olmadı
benımde kızımın sut kardesı var 6 ay sut verdım hep kardesın dıye alıştırıyoruz cnmm

benimki doğduğunda beri ayrı ama bizimki zorunluluktan oda küçüktü sifonyeri çıkaralım dedik bu sefer bizim kızda bende burda yatayim dedi :) bir tek sabahlari geliyor bizim yatağa yavru kuzu

bence korkunç birşey..
ben de geçen gün TV de haberi duyar duymaz bu kadar insanı kardeş yapıp sonra nasıl önünü alacaklar diye düşündüm

açıklama getirdiler sadece endi çocuklarınamı ne vereceklermiş ama çok saçma birşey mama versin lmayan sütü mamalar anne süte yakın diye okadar bağrıyorlar :S

birşey sorcam ecoş otururken poposuyla yapıyor sanırım bir bakıyorum arkası dönük bir bakıyorum 45 derece dönmüş bir bakıyoıru 90 derece sizde de böyle birşeyler varmı :26:

saol, ayşecik iyi, çıkan dişleriyle beni ısırmakla meşgul

süt anneliği çok önemli ve saygıdeğer bi kavram.
dinimizde de öyle..
peygamberimizin de süt annesi vardı, süt kardeşleri vardı..
bi kadından süt içmiş bebek, onunla, onun çocuklarıyla ve süt annesinin annesiyle- babasıyla evlenemez.. bu haramdır.
o yüzden ailenin, süt annesi ve kardeşleriyle tanışması ve irtibatta olması gerekir..

benim endişem; ülke çapında bu iş yapılacaksa, insan eliyle yapılacağı için kayıtlarda ufak bi hatada
onlarca insanın hayatının feci şekilde zarar göreceği..
yani bu çocuklar bundan 20 sene sonra birbir ellerinden tutup gelirlerse birbirlerinin süt kardeşi olmadığından nasıl emin olacağız?:26:
daha komplike bi örnek; başka kadınlardan alınan birkaç sütün karıştırılıp bir bebeğe verildiğini düşünün.
bu çocuğun kaç tane süt kardeşi oluyor? bunun kaydı kuydu nasıl olacak?.. nasıl takip edilecek?
ben olsam; kaynağından emin olmadığım bi sütü bebeğime vermek istemem..

yoksa; düşünce çok güzel.. destekliyorum, ama her türlü ihtimal düşünülmeli..
zaten şimdi bu tasarı da düşünce safhasında, henüz ayrıntılar belli değil ve bi sistem oluşturulmamış..
bakalım ne olacak..

Son düzenleme:

birşey sorcam ecoş otururken poposuyla yapıyor sanırım bir bakıyorum arkası dönük bir bakıyorum 45 derece dönmüş bir bakıyoıru 90 derece sizde de böyle birşeyler varmı :26:

canım, 3 kez okudum.
sunu mu soruyorsun?
oturduğu yerde yönünü değiştiriyor:44:
öyleyse ellerinden destek alarak, poposunu kaydırıp yönünü değiştirebilir.

ayşecik henüz desteksiz oturamıyor.
ama yüzüstü yattığı yerde yattığı noktadan aşağı yukarı sağa sola kaymadan 360 derece dönüyor..

Son düzenleme:
kızlaaaaarrr iyi akşamlarrr..
günlerdir çektiğimiz sıkıntı bugün meyvesini verdii
bircenin dişi çıktııııııı
ağlamaklı oldum resmen nası güzel bi duyguu,bi de üniversiteyi falan bitirse ne kadar sevinir insan demekkiii
geçmişi çok okuyamadım ama bu gece kızımı uyuttuktan sonra okuyacağım inşallah..
az önce elime gelen diş haberini sizinle paylaşmak istedimm

aynen öyle canım sanırım totosuyla yapıyor bu işi. bizimkide arada yan düşüyor tam oturamıyor

gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsunnnnnn diğerleride kolay gelir inşaşllahh

ilknurrr varmımış kız yapan ecoşş öncü oldu belki bizimkilerde yapar bzimki anca oturdgu yerden saga sola dönsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…