Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlar
born, hoşgeldiniz canımcım, pozitif enerji yüklenmişsin, belli

ah canım benim.. ayşecikte de huzursuzluk olmuştu, mızıldamalar falan.
ama öyle uzun ağlamaları ve uykusuzlukları pek olmamıştı.. :26:
hani şu jeller var ya, onlardan denedin mi?:44:

Son düzenleme:

ayşecikten haberler

-ilk kelimesini söyledi dede. sürekli de-de-de-de diyip duruyor..
ne olur ne olmaz diye videoya aldım, bununla dededen iyi bi harçlık koparmayı umuyoruz

-yüzüstü geri geri gidiyor, önüne bi şey koyuyorum, ileri gelsin diye.. yine geri geri gidiyor :111:
arada bi totoşu kaldırıp kendini ileri de ittiriyor ama dizlerin üzerinde dayanmayı hala keşfedemedi

-artık daha uzun süre devrilmeden desteksiz oturabiliyor

Son düzenleme:
Günaydın kızlar geçmişi şöyle bir okuyuverdim ama yazamadım hepinize çok tşk ederim hafta sonu girip bişey yazamadım dediğim gibi eda nın ağız yaralarıyla uğraştım hala var ama en azından yemek yemeğe başladı kuzum çok şükür dün hava çok güzeldi deniz kenarına gittik kızım hava alsın diye güzel bir hafta sonu geçirdik

Bence de yaa yeter artık bu kadar abarttıkları.
Yanlış yoldasın sağlık bakanlığı!

Oh maşallah kızına ve incisine

Te Allaam dün cevap yazmıştım çıkmamış
Ben de haberi duydum ve ilk tepkim korkunç olduğuydu

maşallah kuzucuğa

pamukçuk mu olduu?:26:
geçmiş olsun..
yenidoğan hemşiresi, temiz bi tülbenti karbonatlı suya batır
ağzının içini tek hareketle sil demişti..

Son düzenleme:
canlarımm günaydıınnnn,
Allahıma binlerce şükürler olsun rahat bi uyku ile mutlu bi sabaha uyandık kuzucumlaaa
iştahsızlığımız halen devam etse de bunun da geçeceğini ümit ediyorum artık..
geçen hafta idrar tahlili yaptırmıştık idrar yolu enf çıktı ama kız bebeklerde olabilen bişey üzülme dedi dr.
amoklavin diye bi şurup verdi 1 hafta kullanın tekrar tahlil yaparız dedi.inşallah hemencik geçerrr..

canancımm diş bugdayı fotolarımla bir iki haftaya burda olcam inşallahhh

canımm Allah yardımcın olsun yaklaşık 2 aydır yaşıyorumm bunlarıı,dişten oluyor maalesef
calpol kullnaabilirsin bebeğine sıkıntı yapacağına her akşam bi çay kaşığı ver iyi geliyo,ben bir de om-xdie bitkisel şurup var onu veriyorum.
inşallah kolaylıkla çıkarr dişiniz tatlımm

Herkese günaydınnnn. Mutlu ve huzurlu bir hafta olsun inşallah :)

inşallahhh hepimize sağlıklı huzurlu bi hafta olsunn,
aramıza hoşgeldinn.

Gunaydin kizlaaaaar biz geldiiikk cok ozledik sizleri ama tatil de iyi gelmedi diyemeyiz hani ) bizde hala dis yok ama keyfimiz yerinde elhamdulillah sizlerde ne var ne yok bakmak icin hemen gecmisi okucaz simdik

oohhh sefaaanız olsunn..o dişlerrr çıksınn artııııkkkkk

Günaydın tatlı annecikleerr....
Kız yüzü aynı teletabilere benziyo ne bilim ben:)

Yuppiii! Biri daha kurtardı. Hadi gözünüz aydın..

saoooll canımmm çok şükürrr

ayy sorma canımm vallaaa kupa töreni yaptık resmenn
darısı diğer dişsizlerimizin başınaaa

bu arada benim kızım da babasının minyatürüü,üstünde pembe bişey olmazsa dışarda gören herkes erkek sanıyorrr
toka takıyorumm artıkk boyunaa

canan cena saolun kızlar vala fenayızz cena jelleri denemedim hiçç canan bugün vericem şurup baklm fayda etcekmi nası kaşıo dişlerini varya görmelisinz hırsla aysecikede maşlhhh canm

işallh kolay çıkar şimdiden 3güne bitirdi beni uykusuzluk fenaymış...

Bizim diş çıkarışımız sünnetle çakıştığı için zaten fitil ve calpol kullanıyor durumdaydık. Calpol verebilirsin bence de. Kolay gelsin valla :/

pamukçuk mu olduu?:26:
geçmiş olsun..
yenidoğan hemşiresi, temiz bi tülbenti karbonatlı suya batır
ağzının içini tek hareketle sil demişti..

valla canım pamucukta değil aft gibi bişey oldu bende tam anlamadım karbonatlı su ile silemiyorum ki çok öğürüyor

canım süt olayını çok ayrıntılı bilmiyorum
ama bildiğim bişey var süt bahsi çook zor ve karmaşıkmış
ama bişey daha biliyorum süt kardeşi olabilmek için
bebeğin sütünü içtiği kişinin göğsünde ağlarken susması gerekiyo
sağlık bakanlığının uygulamasında anneler birebir emzirmiyo
bana kalırsa süt kardeşi olmuyolar
ama tabii bu konuyu iyice bilenler daha ayrıntılı olarak yorumlayabilir....

NARAĞACI ÇOK TANIDIK GELİYORSUN KİMSİN ACABA SEN HUZUR SOKAĞINDA NAR Ağacıda yıoktu demi
deli manyak
yok huzur sokağında varsa da benim haberim yok
nazan bekiroğlu çooooook sevdiğim bir yazar
ve nar ağacı da onun her biri birbirinden güzel kitaplarından sonuncusu tatlım

evvveeeett kızlaaar dişli bi sabahtan herkeslere günaydıııınnn
eveeet yanlış okumadınız dişşşşli sabahhh
hatta dişlerle sabah
çünküü ekrem talhanınn
iki alt dişi birden patladıııııı

cumartesi günü sağ tarafta beyaz noktayı gördüm
ama emin olamamıştım
bu sabah baktım ki geliyolar tırtıklı tırtıklı:13::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::122::122::122::122:

ooy oyy oyy!!! bu gün ard arda diş haberleri alıyoruz
gözünüz aydın canımcım..

ben de çok derin bilgiye sahip değilim ama; bebeğin illa annenin göğsünden emmesi gerek diye bi kaide yok.
bu konuda esas nokta; sütün bebeğin midesine girmesi. yani göğsünden emsin, biberonla içsin, ya da kaşıkla ağzına verilsin, hiçbir farkı yok.

Son düzenleme:
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 2 ziyaretçi)
cena, canderin, ELİFNAZ+, ecrinn08, busmai+, Nukleer, pediastrum84, naragaci+, kupaas, hapsuu, PembeHipopotam, bmn

dünkü gibi, hava bugün de çok güzel, güneş parlıyor, sıcak..
ayşecik uyumuşken evi bi su sileyim, banyo falan da temizlerim,
sonra hal kalırsa dışarı çıkarıh :76:

herkese günaydın,
dün bizim duru hanım yüzümü çizdi. kucağa alındığında yüzüme dokunmaya bayılıyor. bu sefer hızını alamayıp, çiziğini de attı. olsun canım o benim...can, canı acıtmaz...
bu arada gunduz emmek hıc ıstemıyoruz...sanırım yavaş yavaş memeyi bırakacak.
iştahı da azaldı, diş falan yok ama geçicidir umarım.
bu oda olayını bende kafama taktım çok fena. doğduğundan beri yanımda yatıyor. en geç 1-2 ay sonra beşiğine sığmayacak. kendi odasında yatırsam, duyar mıyım, duymaz mıyım, o beşik sallanmıyor. nasıl olacak bılmıyorum.bır haftason deneme yapsam ıyı olacak sanırım...yoksa park yatak almak gerekecek.

Süt bankası
Sual: Gönüllü kadınların vereceği sütlerle süt bankası kuruluyor. Sütü olmayan anneler, bu sütlerden alarak bebeklerini besliyorlar. Bunun dinen bir mahzuru olur mu?
CEVAP
Bir kadının sütünü içen bebek, onun süt çocuğu olur. Bu kadının sütünü emen bütün çocuklarla da sütkardeş olur. Evlenme yönüyle sütkardeş, öz kardeş gibidir. Süt emilen annenin, hiçbir çocuğuyla evlenemez. Böyle bir süt bankasından her bebeğe rastgele verilirse, ileride bilmeden sütkardeşiyle evlenenler olabilir. Bu, haram olur. Tıbben de çocukların hastalıklı olmasına sebep olur. Bu şekilde sütler birbirine karıştırılmamalı. Hangi anneden süt alındığı ve kimlere verildiği kaydedilirse, tutulan bu kayıtlar sütü alınan anneye ve süt verilen bebeğin yakınlarına verilirse, sütkardeşle evlenme yanlışlığı önlenmiş olur.

dinimizislam.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…