aryacım açıklanacak olan il içi eş durumu mu ? hayırlı olsun şimdidenBizimde bugün açıklanacak ama hala ses yok
oooooww tenk yuuu :)) yok canım hiç zor olmadı valla cünkü hep annem baktı bebişe ben de gezdim durdum burda evde oturmalarımın keyfini çıkarttım çok keyifliydi en kısa zamanda tekrarlamayı planlıyorum :) sen neler yaptın herşey yolundadır inş...Welcome back borntobemother anlat neler yaptın oğlunla zor oldu mu
kızamık mı kızamıkçık mı öyle birşey devlet kampanya yaptı falan demişti gecen ay hemşire yaptırdık geldi pek yakmadı galiba bu defa ğek çığırmadı çok saol canım cevabın için ben de ufaktan başlayayım o halde...cnm ben çorbalarına kıyma katmaya başlycam. marketten kıymayı alırken 2 defa çektirdim. dr da öyle yap demişti ztn.. köfte de yapıp yedircem. Bizim yedikletrimizden kıymık kıymık parçalar veriyorum, olmayan dişleriyle evirip çevirip yiyo.. çok da tatlı oluyo :) bu arada bu ay ne aşısı vardı cnm.. bize bu ay aşı demedi hemşiremiz ?
Hayırlı günler canların...Nasılsınız?..
Born; hoşgeldin canım...Nasıl geçti günlerin neler yaptın.. Anlat helee..
Pembe hipopotam; aramıza hoşgeldin...
Miracle,zeynep ve feyza; İncileriniz hayırlı olsun..
Çıkmayanlarında en hayırlı zamanda kolayca çıksın İnşaallah...
Bugün Rabbin ne kadar güzel bir hava yaratmış...:81: Babamız arabayı aşağıya indirdi.. Birazdan dışarı çıkacağız kızımla...
kızlar dişlerininiz hayırlı olsun bizim daha hiç çıkmadı bizim yediklerimizden yiyiyor deyenlere hayranım benim kızım kendi yemeklerini bile zor yiyiyor valla iştahsız bebek çok zor
kafam bugün biraz dalgın ablamın kızı zeynep i yatırdılar hastaneye damar yolu açmışlar ağlayıp duruyormuş Allah ım yarını bir atlatsak hayırlısıyla
dua edin kızlar
Okuldan yeni geldim bende binbir hevesle dışarı çıkaracaktım kızımı. Bi geldim uyuyor. Onu bekliyorum. Uyansın gidicez inşallah.Hayırlı günler canların...Nasılsınız?..
Born; hoşgeldin canım...Nasıl geçti günlerin neler yaptın.. Anlat helee..
Pembe hipopotam; aramıza hoşgeldin...
Miracle,zeynep ve feyza; İncileriniz hayırlı olsun..
Çıkmayanlarında en hayırlı zamanda kolayca çıksın İnşaallah...
Bugün Rabbin ne kadar güzel bir hava yaratmış...:81: Babamız arabayı aşağıya indirdi.. Birazdan dışarı çıkacağız kızımla...
canımm ohh gezdin yinehava harikuladee:79:
evi temizledikten sonra ayşecikle çıktık, şimdi geldik eve..
geçmişe bakamadım, kızı doyiriciiiim, size döniciiiiim
kv koca bi torba karnabahar almış, eşim de yemeğini yemiyor.. :100:
fırında beşamel soslu yapsam mı diye düşünüyorum,
şöyle bi şey mesela
Günün menüsü: Fırında Karnabahar haberi
deneyen var mı, nasıl olur acep?
canım geçmişi okudum ama gözden kaçmış sanırım cena neden geçmiş olsun dedi hayırdır
d3 1 yaşına kadar kullanmamız gerekiyor canım
ah canıııım, Rabbim acil şifalar versin..kafam bugün biraz dalgın ablamın kızı zeynep i yatırdılar hastaneye damar yolu açmışlar ağlayıp duruyormuş Allah ım yarını bir atlatsak hayırlısıyla
dua edin kızlar
köfteli?:44:canımm ohh gezdin yine
gezenti seniii
o yemeğ bilmiyorum ama köfteli beşamel soslu yapmıştım bi kere
eşim beğenmişti bende beğenmiştim
çözünmüş kıyma da yok, ama buzluktan çıkarayım,cenacım ben yapıyorum beşamel soslu karnabahar.
ama kıymalı sosda var benimkinde.yani kıymayı soğanla kavuruyorum
bahartlarını ilave ediyorum.şalça ve kaynar su ekleyip önce haşlanmş
karnabaharların birazını tepsiye boşaltıyorum sonra kıymalı harcı tekrar karnabahr
ve beşamel sos la kaşar peynir.eş,m çok seviyor karnabarı
canan arya cena ve miracle hoşbuldummmmm ben de sizleri çok özledm gerçekten teyzeye gittikçe bakmaya çalıştım ama ancak 1 2 kez yazabildim okuduğum kadarıyla dişlenen bebişlere sağlıklı nice dişler diliyorum darısı bizim gibi dişsiz canavarların başına :)) bizde hala yok ama bugün aşı olmaya gittik herşey yolunda çok şükür 400 gram almış ama hemşire bu aylarda kilo durumu az bile olur iyi bile almış falan dedi kilo olayında değiliz ki zaten bebişler sağlıklı olsun yeter...bir de biz henüz 7. ayımızı yeni bitirdik yeni ay itibari ile kahvaltınızda ve günlük öğünlerinizde neler değişti kızlar neleri ekledeniz et tavuk olayı beni şimdiden çok zorlucak gibi çünkü hiç etobur değiliz ne yapiicik bilmem :44:
canım süt olayını çok ayrıntılı bilmiyorum
ama bildiğim bişey var süt bahsi çook zor ve karmaşıkmış
ama bişey daha biliyorum süt kardeşi olabilmek için
bebeğin sütünü içtiği kişinin göğsünde ağlarken susması gerekiyo
sağlık bakanlığının uygulamasında anneler birebir emzirmiyo
bana kalırsa süt kardeşi olmuyolar
ama tabii bu konuyu iyice bilenler daha ayrıntılı olarak yorumlayabilir....
deli manyak
yok huzur sokağında varsa da benim haberim yok
nazan bekiroğlu çooooook sevdiğim bir yazar
ve nar ağacı da onun her biri birbirinden güzel kitaplarından sonuncusu tatlım
evvveeeett kızlaaar dişli bi sabahtan herkeslere günaydıııınnn
eveeet yanlış okumadınız dişşşşli sabahhh
hatta dişlerle sabah
çünküü ekrem talhanınn
iki alt dişi birden patladıııııı
cumartesi günü sağ tarafta beyaz noktayı gördüm
ama emin olamamıştım
bu sabah baktım ki geliyolar tırtıklı tırtıklı:13: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::122::122::122::122:
Süt bankası
Sual: Gönüllü kadınların vereceği sütlerle süt bankası kuruluyor. Sütü olmayan anneler, bu sütlerden alarak bebeklerini besliyorlar. Bunun dinen bir mahzuru olur mu?
CEVAP
Bir kadının sütünü içen bebek, onun süt çocuğu olur. Bu kadının sütünü emen bütün çocuklarla da sütkardeş olur. Evlenme yönüyle sütkardeş, öz kardeş gibidir. Süt emilen annenin, hiçbir çocuğuyla evlenemez. Böyle bir süt bankasından her bebeğe rastgele verilirse, ileride bilmeden sütkardeşiyle evlenenler olabilir. Bu, haram olur. Tıbben de çocukların hastalıklı olmasına sebep olur. Bu şekilde sütler birbirine karıştırılmamalı. Hangi anneden süt alındığı ve kimlere verildiği kaydedilirse, tutulan bu kayıtlar sütü alınan anneye ve süt verilen bebeğin yakınlarına verilirse, sütkardeşle evlenme yanlışlığı önlenmiş olur.
dinimizislam.com
herkese merhaba kızlar
ben iki gün izinliydim kızımla çok güzel vakit geçirdil çok iyi geldi ikimizede
bugün işe geldim tabi işler birikmiş o yüzden giremiyorum yoğunum toparlamam lazım
kızıma diş yapmayı planladık kısmet olursa 9 mart cumartesi gini yapmayı planlıyorum fazla kimseyi çağırmayayım
diyorum ama brini çağırıp birini çağırmamak olmaz o ondan duyacak beni niey çağırmadı acaba diye kırgınlıkda olsun istemiyorum bakalım:44:
pasta araştırıyorum ama çok pahalı ya bir ara diyroum bu kadar masrafa ne gerek var araştırp resimler gördükçe hevesleniyorum
neyse küçük de olsa birşeyler yapacağız sanırım
birde bizimkilerin doğumgünü ramazana denk geliyormuş dün babam söyledi aaaa dedim yapamayacakmıyız
iftara çağırılacak demekki herkes yandık yani
siz nasıl yapmayı düşünürsünüz o zaman gelenler oruçlu olur :44:
canım allah kolaylık versin dualarımız onunla olsun inşallahkızlar dişlerininiz hayırlı olsun bizim daha hiç çıkmadı bizim yediklerimizden yiyiyor deyenlere hayranım benim kızım kendi yemeklerini bile zor yiyiyor valla iştahsız bebek çok zor
kafam bugün biraz dalgın ablamın kızı zeynep i yatırdılar hastaneye damar yolu açmışlar ağlayıp duruyormuş Allah ım yarını bir atlatsak hayırlısıyla
dua edin kızlar
hava harikuladee:79:
şöyle bi şey mesela
merhaba arkadaslar hafta sonu benim için kabus gibi geçti cumartesi öğlen emir alpin ateşi cıktı ıslak bezle kompress yaptım ılık duş aldırdım ama malesef ateşi yükseldikçe yükseldi.Artık dayanamayıp gece 3 gibi acil servise gittik.Doktor Kulaklarını, boğazını göğsunu kontrol etti netice bir şeyi yok dişten olabilir dedi.Eve geldik ateşi düştü su an normal.Altta iki dişimiz çıktı üsttekilermi cıkacak of ya sıkıntılı bir süreç geceleri çok huzursuz oluyor sürekli uyanıyor kıyamıyorum ya canı nasıl acıyor kimbilir.
canım ben grip oldum cena o yüzden geçmiş olsun dedi su an biraz daha iyiyim.
arkadaslar bir şey soracagım aranızda muhallebiyi normal sütle yapan var mı? ben artık sütü sulandırarak muhallebide denemek istiyorum
h
Kardeşlik yönünden düşünülünce evet en iyisi kayıt altına almak ya da kız bebek annelerinin sütü kız bebeklere, erkek annelerininkide erkek bebeklere verilsin sorun kalmaz
şöyle bi şey mesela
Çok geçmiş olsun canım... İnşaallah tekrar yükselmez ateşi..merhaba arkadaslar hafta sonu benim için kabus gibi geçti cumartesi öğlen emir alpin ateşi cıktı ıslak bezle kompress yaptım ılık duş aldırdım ama malesef ateşi yükseldikçe yükseldi.Artık dayanamayıp gece 3 gibi acil servise gittik.Doktor Kulaklarını, boğazını göğsunu kontrol etti netice bir şeyi yok dişten olabilir dedi.Eve geldik ateşi düştü su an normal.Altta iki dişimiz çıktı üsttekilermi cıkacak of ya sıkıntılı bir süreç geceleri çok huzursuz oluyor sürekli uyanıyor kıyamıyorum ya canı nasıl acıyor kimbilir.
arkadaslar bir şey soracagım aranızda muhallebiyi normal sütle yapan var mı? ben artık sütü sulandırarak muhallebide denemek istiyorum
Süt bankası gerçekten cok iyi düşünülmüş.Özellikle doğum yaptığımız ilk günler hepimiz açısından cok zor olmuştu sütün geç gelmesi parçalanan gögüsler zor günlerdi.Kardeşlik yönünden düşünülünce evet en iyisi kayıt altına almak ya da kız bebek annelerinin sütü kız bebeklere, erkek annelerininkide erkek bebeklere verilsin sorun kalmaz
kızlar dişlerininiz hayırlı olsun bizim daha hiç çıkmadı bizim yediklerimizden yiyiyor deyenlere hayranım benim kızım kendi yemeklerini bile zor yiyiyor valla iştahsız bebek çok zor
dua edin kızlar
şöyle bi şey mesela
merhaba arkadaslar hafta sonu benim için kabus gibi geçti cumartesi öğlen emir alpin ateşi cıktı ıslak bezle kompress yaptım ılık duş aldırdım ama malesef ateşi yükseldikçe yükseldi.Artık dayanamayıp gece 3 gibi acil servise gittik.Doktor Kulaklarını, boğazını göğsunu kontrol etti netice bir şeyi yok dişten olabilir dedi.Eve geldik ateşi düştü su an normal.Altta iki dişimiz çıktı üsttekilermi cıkacak of ya sıkıntılı bir süreç geceleri çok huzursuz oluyor sürekli uyanıyor kıyamıyorum ya canı nasıl acıyor kimbilir.
Bizde gezdik geldik.. Birde alışveriş yaptım kendince.. Bir yere ucuzlukçu açılmış.. Oradan 4lü sufle kabı ve dikiş ipliği seti aldım..
Sonra markete gittik kızımla süt ve Arı'nın 12 vitaminli - 6 mineralli gece mamasını aldım ama kocişe söylemeyeceğim bunları..O sadece süt alacağımı biliyordu sadece...
hayır canımhoşgeldin born ben yemeklerine kıyma koymaya yeni başladım hatta ilk kıymamızı bugün enginar yaptım onun içine koydum.Buzluğa küçük küçük parçalar halinde kıyma ve tavuk ayırdım.Artık her gün sırayla kıyma ve tavuk vereceğim
Süt bankası gerçekten cok iyi düşünülmüş.Özellikle doğum yaptığımız ilk günler hepimiz açısından cok zor olmuştu sütün geç gelmesi parçalanan gögüsler zor günlerdi.Kardeşlik yönünden düşünülünce evet en iyisi kayıt altına almak ya da kız bebek annelerinin sütü kız bebeklere, erkek annelerininkide erkek bebeklere verilsin sorun kalmaz
BEEEEEN!arkadaslar bir şey soracagım aranızda muhallebiyi normal sütle yapan var mı? ben artık sütü sulandırarak muhallebide denemek istiyorum
biz de bildiğin gibi ,sorun yok Allaha şükür:) sevindim stres atmanaaryacım açıklanacak olan il içi eş durumu mu ? hayırlı olsun şimdiden
oooooww tenk yuuu :)) yok canım hiç zor olmadı valla cünkü hep annem baktı bebişe ben de gezdim durdum burda evde oturmalarımın keyfini çıkarttım çok keyifliydi en kısa zamanda tekrarlamayı planlıyorum :) sen neler yaptın herşey yolundadır inş...
sen biriyle buluşacaktın kk dan o ne olducanım havalar cok kotuydu ondan dolayı fazla gezemedım sadece inciraltı ve kemeraltına gıttımm kumru yedım olıvyum agora falan gezdım baska bısey yapmadım gerısı hep evdee
herkese merhaba kızlar
ben iki gün izinliydim kızımla çok güzel vakit geçirdil çok iyi geldi ikimizede
bugün işe geldim tabi işler birikmiş o yüzden giremiyorum yoğunum toparlamam lazım
kızıma diş yapmayı planladık kısmet olursa 9 mart cumartesi gini yapmayı planlıyorum fazla kimseyi çağırmayayım
diyorum ama brini çağırıp birini çağırmamak olmaz o ondan duyacak beni niey çağırmadı acaba diye kırgınlıkda olsun istemiyorum bakalım:44:
pasta araştırıyorum ama çok pahalı ya bir ara diyroum bu kadar masrafa ne gerek var araştırp resimler gördükçe hevesleniyorum
neyse küçük de olsa birşeyler yapacağız sanırım
birde bizimkilerin doğumgünü ramazana denk geliyormuş dün babam söyledi aaaa dedim yapamayacakmıyız
iftara çağırılacak demekki herkes yandık yani
siz nasıl yapmayı düşünürsünüz o zaman gelenler oruçlu olur :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?