Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizimde bugün açıklanacak ama hala ses yok
aryacım açıklanacak olan il içi eş durumu mu ? hayırlı olsun şimdiden
Welcome back borntobemother anlat neler yaptın oğlunla zor oldu mu
oooooww tenk yuuu :)) yok canım hiç zor olmadı valla cünkü hep annem baktı bebişe ben de gezdim durdum burda evde oturmalarımın keyfini çıkarttım çok keyifliydi en kısa zamanda tekrarlamayı planlıyorum :) sen neler yaptın herşey yolundadır inş...
kızamık mı kızamıkçık mı öyle birşey devlet kampanya yaptı falan demişti gecen ay hemşire yaptırdık geldi pek yakmadı galiba bu defa ğek çığırmadı çok saol canım cevabın için ben de ufaktan başlayayım o halde...

Hoşbulduk Libyanacım günler demin de yazdığım gibi çoook güzeldi tüm eski ark.larımla görüştüm görüşmediğim kimse kalmamıştır çok uzun bir süre sonra eşimle sinemaya canlı müziğe yemeğe falan gittik o bizi bırakıp döndü hafta sonu tekrar almaya geldi o yokken de bolca arkadaşlarımla ve ailemle vakit geçirdim şimdi tonla çamaşır beni bekliyor şu evden uzaklaşmalar güzel de dönüşleri muhteşem oluyorrr

Son düzenleme:
kızlar dişlerininiz hayırlı olsun bizim daha hiç çıkmadı bizim yediklerimizden yiyiyor deyenlere hayranım benim kızım kendi yemeklerini bile zor yiyiyor valla iştahsız bebek çok zor

kafam bugün biraz dalgın ablamın kızı zeynep i yatırdılar hastaneye damar yolu açmışlar ağlayıp duruyormuş Allah ım yarını bir atlatsak hayırlısıyla
dua edin kızlar

Allah yardımcınız olsun canım.. Rabbim şifa versin İnşaallah kuzuma... İnşaallah kolayca atlatır..

Okuldan yeni geldim bende binbir hevesle dışarı çıkaracaktım kızımı. Bi geldim uyuyor. Onu bekliyorum. Uyansın gidicez inşallah.

hava harikuladee:79:
evi temizledikten sonra ayşecikle çıktık, şimdi geldik eve..
geçmişe bakamadım, kızı doyiriciiiim, size döniciiiiim

kv koca bi torba karnabahar almış, eşim de yemeğini yemiyor.. :100:
fırında beşamel soslu yapsam mı diye düşünüyorum,
şöyle bi şey mesela
Günün menüsü: Fırında Karnabahar haberi
deneyen var mı, nasıl olur acep?

canımm ohh gezdin yine
gezenti seniii

o yemeğ bilmiyorum ama köfteli beşamel soslu yapmıştım bi kere
eşim beğenmişti bende beğenmiştim

cenacım ben yapıyorum beşamel soslu karnabahar.

ama kıymalı sosda var benimkinde.yani kıymayı soğanla kavuruyorum

bahartlarını ilave ediyorum.şalça ve kaynar su ekleyip önce haşlanmş

karnabaharların birazını tepsiye boşaltıyorum sonra kıymalı harcı tekrar karnabahr

ve beşamel sos la kaşar peynir.eş,m çok seviyor karnabarı

merhaba arkadaslar hafta sonu benim için kabus gibi geçti cumartesi öğlen emir alpin ateşi cıktı ıslak bezle kompress yaptım ılık duş aldırdım ama malesef ateşi yükseldikçe yükseldi.Artık dayanamayıp gece 3 gibi acil servise gittik.Doktor Kulaklarını, boğazını göğsunu kontrol etti netice bir şeyi yok dişten olabilir dedi.Eve geldik ateşi düştü su an normal.Altta iki dişimiz çıktı üsttekilermi cıkacak of ya sıkıntılı bir süreç geceleri çok huzursuz oluyor sürekli uyanıyor kıyamıyorum ya canı nasıl acıyor kimbilir.

canım geçmişi okudum ama gözden kaçmış sanırım cena neden geçmiş olsun dedi hayırdır

d3 1 yaşına kadar kullanmamız gerekiyor canım

canım ben grip oldum cena o yüzden geçmiş olsun dedi su an biraz daha iyiyim.

arkadaslar bir şey soracagım aranızda muhallebiyi normal sütle yapan var mı? ben artık sütü sulandırarak muhallebide denemek istiyorum

kafam bugün biraz dalgın ablamın kızı zeynep i yatırdılar hastaneye damar yolu açmışlar ağlayıp duruyormuş Allah ım yarını bir atlatsak hayırlısıyla
dua edin kızlar
ah canıııım, Rabbim acil şifalar versin..

canımm ohh gezdin yine
gezenti seniii

o yemeğ bilmiyorum ama köfteli beşamel soslu yapmıştım bi kere
eşim beğenmişti bende beğenmiştim
köfteli?:44:

çözünmüş kıyma da yok, ama buzluktan çıkarayım,
kızgın tavada açılır yavaştan..
salçalı- beşamel soslu nasıl oluyor acaba?

hoşgeldin born ben yemeklerine kıyma koymaya yeni başladım hatta ilk kıymamızı bugün enginar yaptım onun içine koydum.Buzluğa küçük küçük parçalar halinde kıyma ve tavuk ayırdım.Artık her gün sırayla kıyma ve tavuk vereceğim

dişleriniz hayırlı olsunikişer ikişer gelsinler daha iyi:)

Süt bankası gerçekten cok iyi düşünülmüş.Özellikle doğum yaptığımız ilk günler hepimiz açısından cok zor olmuştu sütün geç gelmesi parçalanan gögüsler zor günlerdi.Kardeşlik yönünden düşünülünce evet en iyisi kayıt altına almak ya da kız bebek annelerinin sütü kız bebeklere, erkek annelerininkide erkek bebeklere verilsin sorun kalmaz

ramazanı hiç hesaba katmamıştım evet düşünmek gerek yemekte lazım değilmi :44::44::44:
pasta konusunu ya bir ara born başka bir topikte birbirleriyle yardımlaşan çok örnek bir diyalogları var falan diye bahsetmişti bir bayanın blogu vardı hatta linkini vermişti bende o bloğu incelerken orda pasta yapan kişinin face adresini görmüş mesajlaşmıştım bana çok uygun gelmişti salak gibi faceten mesajı silmişim yanlışlıkla yanlış hatırlamıyorsam 90 tl di sanırım diğerlerine göre baya makul en az 150 diyorlar hatta ataşehirde oturuyormuş oo süper elden alırız diyede sevinmiştim born canım kmden bahsettiğimi anladınmı sen?

canım allah kolaylık versin dualarımız onunla olsun inşallah

bende denemiştim bu tarifi yıllar evvel evlenmemiştim o zaman evdekiler bayılmıştı

valla ben muhallebi namına arı mama veriyorum sütle denemedim hiç bu arada geçmiş olsun siz yine 2 tane çıkarabilmişsiniz bizde oda yok ne zaman çıkacak kıyamıyorum artık kuzuma bu arada geçen gün nicklerimizin nerden geldiğini sormuştun ben herkese olduğu gibi sanada cevap yazdım ama gönderene kadar kk attı beni ben ilk kayıt olurken catecoban yazmıştım birçok siteye bu şekilde kaydoluyorum akılda kalsın istedim ama bu seferde faceten satış yapmaya çalışan bir sürü kişi eklemeye kalktı bir iki üç derken sabrım taştı deşifre olduğumu anladım değiştiriyim dedim seçtiğim kullanıcı adı uygun değilmiş yenisini belirle dediler bende işyerindeydim düşünecek vaktim yoktu 3 seçeneğim varmış cancan cincon falan die attım bu tuttu yani biraz geyiğine oldu yeterki adımı kamufle edeyim diye düşündüm ama hala 1 hakkım saklı sağlam bir nick bulursam kılık değiştireceğim

h
Kardeşlik yönünden düşünülünce evet en iyisi kayıt altına almak ya da kız bebek annelerinin sütü kız bebeklere, erkek annelerininkide erkek bebeklere verilsin sorun kalmaz

pratik ve akıllıca bi çözüm

Arkadaşlar herkeze merhaba.
İki gündür sabahlıyorum diş sancımız vardı ve çok ishal. dişi için calpol kullandım faydası oldu ama ağlamamız hep vardı ishali içinde patates ve pirinci haşladım yağsız verdim az tuz ekledim yoğurt ve armut elma havuç vermedim bugünde sadece meyve olarak muz verdim. çok şükür bugün iyiyiz ama uyku sürelerimiz çok azaldı. umarım sizlerde iyisinizdir.

Bizde gezdik geldik.. Birde alışveriş yaptım kendince.. Bir yere ucuzlukçu açılmış.. Oradan 4lü sufle kabı ve dikiş ipliği seti aldım..

Sonra markete gittik kızımla süt ve Arı'nın 12 vitaminli - 6 mineralli gece mamasını aldım ama kocişe söylemeyeceğim bunları..
O sadece süt alacağımı biliyordu sadece...

Çok geçmiş olsun canım... İnşaallah tekrar yükselmez ateşi..

Bu arada bizim kız baya baya " BABA" diyor... Eşim bir mutlu bir mutlu..

kız şalçalı beşamel değil.salça ve az kaynar suyu kıymaya ekliyorum .

onu kastetmiştim.tadı çok güzel oluyor .yarında ben yapayım bari

e ya diğer çocuk ne olacak benim ilk bebeğim erkek gittim sana sütümü verdim oğlanlar süt kardeş oldu ya ikinci bebeğim kız olursa oğlun ve benim kız yine süt kardeş onu nasıl çözücez :44::44::44: olmaz olmaz bence bu iş çok zor tanıdığa versin herkes en iyisi yada devam sütleri en güzeli nerden bilicem kadının hastalık taşımadığını sütünü almadan önce kadına tam teşekküllü sağlık taraması yaptırmayacaklar orası kesin doğumda ameliyathaneden aids kapan bebeğin yaşadığı ülkede yaşıyoruz risk bence

Allah'ım şifasını versin. Kıyamam ona

Hava güzelken kendini ev temizliğine veren insanlara hayranım! :) ben beşamel sosun karnıbaharı baydığını düşünüyorum :/ ama zevkler ve renkler tabi :) karnıbahar dediğin kıymalı tencere yemeği olarak yada kızartılarak yenir bence

Ilık duş aldırmayın diyor doktorlar. Sadece kompres yapın diye önermişlerdi. Sebebini bilmiyorum. Ben oğluma yapıp yapıp beğendiremediğim muhallebileri herobabynin 6-12 aylık devam sütü ile yapmıştım. Sıvı halde bu dediğim süt. Sabah kahvaltılarında bulamacı sulandırmaya da onu kullanıyorum.

canım benim yaa :) eşin baya eli sıkı adammış ,dua etsin senin gibi hanımı var..
benim eşim normalde hiçbirşeyin ucuzunu aramaz en iyisini almayı sever ;hatta lokantadaysak ben yemeklerin fiyatlarına bakarım diye o da bana kızar..ama bu aralar işler durgun biraz maddi olarak bunaldı ben de elimden geldiğince harcama yapmamaya çalışıyorum. fakat parası olsa ve harcatmasa fena olurdu.
hayır canım
diyelim ki bir erkek bebeğe erkek annesi süt verdi. onlar kardeş olur ve ilerde çocuğu olursa birbirlerinin çocuğuna amca olurlar. gene evlenemezler. yani bu karar sonraki nesli de etkileyen çok önemli bir karar.
ayrıca süt annenin bundan sonra bir kız çocuğu olabilir; o da emen çocuğun kardeşi sayılacaktır.

arkadaslar bir şey soracagım aranızda muhallebiyi normal sütle yapan var mı? ben artık sütü sulandırarak muhallebide denemek istiyorum
BEEEEEN!
inek sütünü sulandırarak muhallebi yapıyorum afiyetle yediriyorum. çorbasına da katıyorum. devam sütünü kesinlikle yiyeceklerine karıştırmadım.
aptal devam sütlerinden fenalık geldi artık alışması lazım vücudunun süte.
süt niyetine gene devam sütü içiriyorum şimdilik ama çok yakında onda da inek sütüne geçiş yapacağım. 1 ölçü inek sütü ve 2 ölçü su karıştırılarak veriliyormuş bebeğe. şunu okumuştum bir yerde “eğer doğada mama ihtiyacı olsa aptamil ağaçları olur ya da başka canlılardan aptamil elde ederdik..ama maalesef ki yok”
biz de bildiğin gibi ,sorun yok Allaha şükür:) sevindim stres atmana
canım havalar cok kotuydu ondan dolayı fazla gezemedım sadece inciraltı ve kemeraltına gıttımm kumru yedım olıvyum agora falan gezdım baska bısey yapmadım gerısı hep evdee
sen biriyle buluşacaktın kk dan o ne oldu

amannnn gerçekten de ramazana geliyormuş yaa doğum günü iftarı olacak demek ki,ardından da pasta.
zahmetli olacak orası kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…