ayyy gözünz aydınn alahım darısı başımıza işalh kolay atlatırz bi anda çıkıversn offffcanım süt olayını çok ayrıntılı bilmiyorum
ama bildiğim bişey var süt bahsi çook zor ve karmaşıkmış
ama bişey daha biliyorum süt kardeşi olabilmek için
bebeğin sütünü içtiği kişinin göğsünde ağlarken susması gerekiyo
sağlık bakanlığının uygulamasında anneler birebir emzirmiyo
bana kalırsa süt kardeşi olmuyolar
ama tabii bu konuyu iyice bilenler daha ayrıntılı olarak yorumlayabilir....
deli manyak
yok huzur sokağında varsa da benim haberim yok
nazan bekiroğlu çooooook sevdiğim bir yazar
ve nar ağacı da onun her biri birbirinden güzel kitaplarından sonuncusu tatlım
evvveeeett kızlaaar dişli bi sabahtan herkeslere günaydıııınnn
eveeet yanlış okumadınız dişşşşli sabahhh
hatta dişlerle sabah
çünküü ekrem talhanınn
iki alt dişi birden patladıııııı
cumartesi günü sağ tarafta beyaz noktayı gördüm
ama emin olamamıştım
bu sabah baktım ki geliyolar tırtıklı tırtıklı:13: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::122::122::122::122:
saol canm vericem bgn şurup baklm gece rahat uyucakmıBizim diş çıkarışımız sünnetle çakıştığı için zaten fitil ve calpol kullanıyor durumdaydık. Calpol verebilirsin bence de. Kolay gelsin valla :/
canım süt olayını çok ayrıntılı bilmiyorum
deli manyak
hatta dişlerle sabah
çünküü ekrem talhanınn
ama emin olamamıştım
bu sabah baktım ki geliyolar tırtıklı tırtıklı:13: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::122::122::122::122:
ayşecikten haberler
-ilk kelimesini söyledi dede. sürekli de-de-de-de diyip duruyor..
ne olur ne olmaz diye videoya aldım, bununla dededen iyi bi harçlık koparmayı umuyoruz
-yüzüstü geri geri gidiyor, önüne bi şey koyuyorum, ileri gelsin diye.. yine geri geri gidiyor :111:
arada bi totoşu kaldırıp kendini ileri de ittiriyor ama dizlerin üzerinde dayanmayı hala keşfedemedi
-artık daha uzun süre devrilmeden desteksiz oturabiliyor
canan cena saolun kızlar vala fenayızz cena jelleri denemedim hiçç canan bugün vericem şurup baklm fayda etcekmi nası kaşıo dişlerini varya görmelisinz hırsla aysecikede maşlhhh canm
deli manyak
hatta dişlerle sabah
çünküü ekrem talhanınn
ama emin olamamıştım
sağol canımmGözünüz aydın canım. Maşallah ekrem talhaya:))
Darısı bize mi desem? Yok yok korkup kaçsam mı bilemedim:)
Ne yaptınız atama sonuçları belli oldu mu canım?
sağol tatlım siz de atlatırsınız inşallah en kısa zamanda:26:ayyy gözünz aydınn alahım darısı başımıza işalh kolay atlatırz bi anda çıkıversn offff
saol canm vericem bgn şurup baklm gece rahat uyucakmı
canım tarifi gördünmü balgamla ilgili
bu arada çok sevindim çokta kıskandım bu nedir ya herkes halay çekiyor biz hala çile çekiyoruz of kuzum sende patlatta annen halay başı olsun
çok çok öpüyorum oğluşunu darısı çıkmayanlara olsun inşallah
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 2 ziyaretçi)
cena, canderin, ELİFNAZ+, ecrinn08, busmai+, Nukleer, pediastrum84, naragaci+, kupaas, hapsuu, PembeHipopotam, bmn
dünkü gibi, hava bugün de çok güzel, güneş parlıyor, sıcak..
ayşecik uyumuşken evi bi su sileyim, banyo falan da temizlerim,
sonra hal kalırsa dışarı çıkarıh :76:
canım aktarlarda satılıyor çubuk tarçın aktar yokmu oralardagördüm canım deniycem çok
teşekkür ederim burada çocuk tarçını bulamam heralde ama
tarçınsız yapıcam bende
inşallah bizde işe yarar
sağol canımm bende kıskanıyodunm diş çıkaranları
ama çıktııı sonunda işte nerdeyse 8 aylık çıktıı
bana çekmiş bende geç çıkarmışım
eşim 4 aylık çıkarmış
deli manyak
hatta dişlerle sabah
çünküü ekrem talhanınn
ama emin olamamıştım
canım aktarlarda satılıyor çubuk tarçın aktar yokmu oralarda
bizim doktor diş olayına takılma geç çıkarması kötü birşey değil kimi çocuk için bak ne sağlıklı erken çıkardı kimisi için iyi bakıldığı belli geç çıkarmış dişini derler bunlara kulak asma diş olayı genetik dedi babası 4 aylık çıkarmış bende geç çıkarmışım sanırım sevinmeliyim ilk kez bana benzeyen bir yönünü buldum
bende diş buğdayını doğum gününde yapıcam düşününce ayrı ayrı uğraş masraf herşeyden önce vakit yok zaten bu gidişlede yaşına doğru ancak çıkacak gibi sözde 1,5 ay evvel görmüştük dişi sağ gösterip sol vurdu benimki bu mutluluk sana 3 ay yeter anne bekle şimdi diyor :) aman sağlıklı olsunda bekleriz napalım onun hastalığı hiçbirşeye benzemiyor gerçekten Allah korusun yavrularımızı sabah boynuma bir sarılışı vardı içime sokasım geldi ne güzel geçen yıl hep benimleydi doğmasamıydı acepneyse ben süt sağıyım öptüm kızlar
sağol canımm
darısı başınıza inşallaah hayırlısıyla
yok daha açıklanmadı bugün yazıyo ama ses seda yok
sizinki sonuçlandı mı??
sağol tatlım siz de atlatırsınız inşallah en kısa zamanda:26:
gördüm canım deniycem çok
teşekkür ederim burada çocuk tarçını bulamam heralde ama
tarçınsız yapıcam bende
inşallah bizde işe yarar
sağol canımm bende kıskanıyodunm diş çıkaranları
ama çıktııı sonunda işte nerdeyse 8 aylık çıktıı
bana çekmiş bende geç çıkarmışım
eşim 4 aylık çıkarmış
canım aktarlarda satılıyor çubuk tarçın aktar yokmu oralarda
bizim doktor diş olayına takılma geç çıkarması kötü birşey değil kimi çocuk için bak ne sağlıklı erken çıkardı kimisi için iyi bakıldığı belli geç çıkarmış dişini derler bunlara kulak asma diş olayı genetik dedi babası 4 aylık çıkarmış bende geç çıkarmışım sanırım sevinmeliyim ilk kez bana benzeyen bir yönünü buldum
bende diş buğdayını doğum gününde yapıcam düşününce ayrı ayrı uğraş masraf herşeyden önce vakit yok zaten bu gidişlede yaşına doğru ancak çıkacak gibi sözde 1,5 ay evvel görmüştük dişi sağ gösterip sol vurdu benimki bu mutluluk sana 3 ay yeter anne bekle şimdi diyor :) aman sağlıklı olsunda bekleriz napalım onun hastalığı hiçbirşeye benzemiyor gerçekten Allah korusun yavrularımızı sabah boynuma bir sarılışı vardı içime sokasım geldi ne güzel geçen yıl hep benimleydi doğmasamıydı acepneyse ben süt sağıyım öptüm kızlar
evet canım gıttım 6 gun tatil yaptım geldim döneli 4 gun olduSelam kızlarrr, ayy valla tüm gün gezdik havada süperdiii. Açıkhava Selimide çarptı galiba sızdı kaldııı
Oyun grubunu yazıcam inşallah size bir gidelimm
pediastrum geçmiş olsun cnm, mama veriyosan karbonatlı suyla ağzını temizleyebilşrsin cnm.
pembehipopotam hoşgeldin cnm snde
narağacı balgam söktürücü sormuşsun bna değil sma görünce yazayım dedim. Prospan die bir şurup kullandık biz bitkisel tadı pekmez gbi
zeynep oğluşa maşallah büyümüş birde dondurma yiyor:)) sen topikten bir arkadaşa gitcektin cnm noldu gittinmiii
tesekkur ederız teyzesi çok saolzeyneppppppppppppp gene yoksun ama yazmadan edemedim ömür çokkk tatlu yaaa yesin onu teyzesii
canım benım oğlanda sık sık oluyor karbonatlı suyu denedım oğlum 5 gun agzını sildim diye hiç acmadı agzını cocugu korkuttummvalla canım pamucukta değil aft gibi bişey oldu bende tam anlamadım karbonatlı su ile silemiyorum ki çok öğürüyor
canan arya cena ve miracle hoşbuldummmmm ben de sizleri çok özledm gerçekten teyzeye gittikçe bakmaya çalıştım ama ancak 1 2 kez yazabildim okuduğum kadarıyla dişlenen bebişlere sağlıklı nice dişler diliyorum darısı bizim gibi dişsiz canavarların başına :)) bizde hala yok ama bugün aşı olmaya gittik herşey yolunda çok şükür 400 gram almış ama hemşire bu aylarda kilo durumu az bile olur iyi bile almış falan dedi kilo olayında değiliz ki zaten bebişler sağlıklı olsun yeter...bir de biz henüz 7. ayımızı yeni bitirdik yeni ay itibari ile kahvaltınızda ve günlük öğünlerinizde neler değişti kızlar neleri ekledeniz et tavuk olayı beni şimdiden çok zorlucak gibi çünkü hiç etobur değiliz ne yapiicik bilmem :44:
canım havalar cok kotuydu ondan dolayı fazla gezemedım sadece inciraltı ve kemeraltına gıttımm kumru yedım olıvyum agora falan gezdım baska bısey yapmadım gerısı hep evdeezeyneppp neler yaptın izmirde memmleketim ne alemde nereleri gezdn havalar nasıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?