Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayyy gözünz aydınn alahım darısı başımıza işalh kolay atlatırz bi anda çıkıversn offff
Bizim diş çıkarışımız sünnetle çakıştığı için zaten fitil ve calpol kullanıyor durumdaydık. Calpol verebilirsin bence de. Kolay gelsin valla :/
saol canm vericem bgn şurup baklm gece rahat uyucakmı

Gözünüz aydın canım. Maşallah ekrem talhaya:))

Darısı bize mi desem? Yok yok korkup kaçsam mı bilemedim:)

Ne yaptınız atama sonuçları belli oldu mu canım?

canan arya cena ve miracle hoşbuldummmmm ben de sizleri çok özledm gerçekten teyzeye gittikçe bakmaya çalıştım ama ancak 1 2 kez yazabildim okuduğum kadarıyla dişlenen bebişlere sağlıklı nice dişler diliyorum darısı bizim gibi dişsiz canavarların başına :)) bizde hala yok ama bugün aşı olmaya gittik herşey yolunda çok şükür 400 gram almış ama hemşire bu aylarda kilo durumu az bile olur iyi bile almış falan dedi kilo olayında değiliz ki zaten bebişler sağlıklı olsun yeter...bir de biz henüz 7. ayımızı yeni bitirdik yeni ay itibari ile kahvaltınızda ve günlük öğünlerinizde neler değişti kızlar neleri ekledeniz et tavuk olayı beni şimdiden çok zorlucak gibi çünkü hiç etobur değiliz ne yapiicik bilmem :44:

hava böyle güzel, güneşli olunca evdeki tüm nevresimleri, örtüleri, perde ve tülleri yıkayasım geliyo:111:

maşallah ayşeciğe boranımda desteksiz oturmaya başladı yaklaşık 5 dk kadar oturuyor dün oturarak oynadı ben tabi yanında refakatçıydım :) sırtüstü durmayı hiç sevmiyor hemen yüzüstü dönüyor dirsekleri ile kendini baya bir kaldırmaya başladı nerdeyse oturacak ama nasıl oturacağını bilmiyor açıkçası bende canlandıramadım ki kafamda yüzüstü pozisyonda nasıl oturuça geçecek gitgide daha kuvvetleniyor yakında emekleyecek inşallah geri geri gidiyor ileride en fazla yarım metre sürünerek gidiyor dün şok etti beni çekyatın en dip köşesine koydum (çekyat hep açık bu arada kapatmıyoruz boranın oyun alanı orası :)) bir mutfağa gidip geldim tabak bırakıp dönene kadar 3 tur dönmüş ve diğer ucuna gelmiş yüreğim ağzıma geldi yarım tur dönse yere kapaklanacakmış bir daha yalnız bırakmakmı asla bu sana ders olsun dedim bütün gün başından ayrılmadım en kısa zamanda geniş bir oyun parkı alıcam oğluma altına güzel bir minder kaplıycam bende kreşte büyüdüm hatırlıyorum boks minderi gibi altı deri minderli kenarlatı tahta korkuluklarla çevrili oyun alanımız vardı ona tutuna tutuna yürümeyi öğrenmişiz öyle diyor annem bütün gün içinde döner oynar devrilir yuvarlanırdık çok işe yarıyor da sonrasında evde nereye koyacağını düşündüğün angarya olacak o ayrı

canan cena saolun kızlar vala fenayızz cena jelleri denemedim hiçç canan bugün vericem şurup baklm fayda etcekmi nası kaşıo dişlerini varya görmelisinz hırsla aysecikede maşlhhh canm

canım calpol işe yarıyor gün içindede eline ya yeşil soğanın kökünü yani beyaz kısmını (acısını alıyor dişinin) veya pırasanın kökünü yada havuç tutuştur kemirsin dursun bizimki dün havuçta bir çentik oluşturdu diş izi diye sevindim ama görünürde bişey yok ağzını açmıyorki sıpa yapmadığım şebeklik kalmadı nafile göstermiyor ağzını uyurken bile dudağına dokunduğun an çenesini kitleyiveriyor gülerken bile üst dudağıyla saklıyor damağını çok inatçı çoookkk

canım tarifi gördünmü balgamla ilgili
bu arada çok sevindim çokta kıskandım bu nedir ya herkes halay çekiyor biz hala çile çekiyoruz of kuzum sende patlatta annen halay başı olsun
çok çok öpüyorum oğluşunu darısı çıkmayanlara olsun inşallah

Gözünüz aydın canım. Maşallah ekrem talhaya:))

Darısı bize mi desem? Yok yok korkup kaçsam mı bilemedim:)

Ne yaptınız atama sonuçları belli oldu mu canım?
sağol canımm
darısı başınıza inşallaah hayırlısıyla
yok daha açıklanmadı bugün yazıyo ama ses seda yok
sizinki sonuçlandı mı??

ayyy gözünz aydınn alahım darısı başımıza işalh kolay atlatırz bi anda çıkıversn offff

saol canm vericem bgn şurup baklm gece rahat uyucakmı
sağol tatlım siz de atlatırsınız inşallah en kısa zamanda:26:

gördüm canım deniycem çok
teşekkür ederim burada çocuk tarçını bulamam heralde ama
tarçınsız yapıcam bende
inşallah bizde işe yarar

sağol canımm bende kıskanıyodunm diş çıkaranları
ama çıktııı sonunda işte nerdeyse 8 aylık çıktıı
bana çekmiş bende geç çıkarmışım
eşim 4 aylık çıkarmış

ohh mis gibi olacak evin.. bende kizi servise bindirirken oglanida alırım azıcık güneş görsün kuzu.
Bu arada cumartesi emsey hastanesine gittim tertemiz çok guzel bir hastane muayene ücreti 40 tl verdim.. plesenta asagidaymis ikinci duzey ultrason istedi prof. den 2 hafta sonraya aldık bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz..

canım aktarlarda satılıyor çubuk tarçın aktar yokmu oralarda

bizim doktor diş olayına takılma geç çıkarması kötü birşey değil kimi çocuk için bak ne sağlıklı erken çıkardı kimisi için iyi bakıldığı belli geç çıkarmış dişini derler bunlara kulak asma diş olayı genetik dedi babası 4 aylık çıkarmış bende geç çıkarmışım sanırım sevinmeliyim ilk kez bana benzeyen bir yönünü buldum

bende diş buğdayını doğum gününde yapıcam düşününce ayrı ayrı uğraş masraf herşeyden önce vakit yok zaten bu gidişlede yaşına doğru ancak çıkacak gibi sözde 1,5 ay evvel görmüştük dişi sağ gösterip sol vurdu benimki bu mutluluk sana 3 ay yeter anne bekle şimdi diyor :) aman sağlıklı olsunda bekleriz napalım onun hastalığı hiçbirşeye benzemiyor gerçekten Allah korusun yavrularımızı sabah boynuma bir sarılışı vardı içime sokasım geldi ne güzel geçen yıl hep benimleydi doğmasamıydı acep neyse ben süt sağıyım öptüm kızlar

hay maşallah darısı bize artık yahu :)

burda aktar yok canım
erxuruma gidersem anca
bu ara öyle bi plan da yok

bende diş buğdayı yapmıycam
düşünmüyorum

Bizimde bugün açıklanacak ama hala ses yok

Welcome back borntobemother anlat neler yaptın oğlunla zor oldu mu

Ben de onu düşündüm geçen gün
Hamileyken sarılmak istiyordum şimdi ise içime sokasım geliyor:)
Diş buğdayına heves ettim ama ben de göze alamadım yapmayı
Artık doğum gününe inşallah yaza buraya cıvıl cıvıl fotolar ekler herkes ayyy

herkese merhaba kızlar

ben iki gün izinliydim kızımla çok güzel vakit geçirdil çok iyi geldi ikimizede
bugün işe geldim tabi işler birikmiş o yüzden giremiyorum yoğunum toparlamam lazım
kızıma diş yapmayı planladık kısmet olursa 9 mart cumartesi gini yapmayı planlıyorum fazla kimseyi çağırmayayım
diyorum ama brini çağırıp birini çağırmamak olmaz o ondan duyacak beni niey çağırmadı acaba diye kırgınlıkda olsun istemiyorum bakalım:44:

pasta araştırıyorum ama çok pahalı ya bir ara diyroum bu kadar masrafa ne gerek var araştırp resimler gördükçe hevesleniyorum
neyse küçük de olsa birşeyler yapacağız sanırım

birde bizimkilerin doğumgünü ramazana denk geliyormuş dün babam söyledi aaaa dedim yapamayacakmıyız
iftara çağırılacak demekki herkes yandık yani

siz nasıl yapmayı düşünürsünüz o zaman gelenler oruçlu olur :44:

oğlumun dişi cıktı galiba neden galiba diyorsun diye soranlara elime geliyor ama nasıl oluyorsa gorunmuyor cevabımı sımdıden verıyorum
herkese gunaYDINNN :)))
evet canım gıttım 6 gun tatil yaptım geldim döneli 4 gun oldu

zeyneppppppppppppp gene yoksun ama yazmadan edemedim ömür çokkk tatlu yaaa yesin onu teyzesii
tesekkur ederız teyzesi çok saol

valla canım pamucukta değil aft gibi bişey oldu bende tam anlamadım karbonatlı su ile silemiyorum ki çok öğürüyor
canım benım oğlanda sık sık oluyor karbonatlı suyu denedım oğlum 5 gun agzını sildim diye hiç acmadı agzını cocugu korkuttummmikostatin damla verdi dr um 3 gunde temızlendı agzı

cnm ben çorbalarına kıyma katmaya başlycam. marketten kıymayı alırken 2 defa çektirdim. dr da öyle yap demişti ztn.. köfte de yapıp yedircem. Bizim yedikletrimizden kıymık kıymık parçalar veriyorum, olmayan dişleriyle evirip çevirip yiyo.. çok da tatlı oluyo :) bu arada bu ay ne aşısı vardı cnm.. bize bu ay aşı demedi hemşiremiz ?

Hayırlı günler canların...Nasılsınız?..

Born; hoşgeldin canım...
Nasıl geçti günlerin neler yaptın.. Anlat helee..
Pembe hipopotam; aramıza hoşgeldin...

Miracle,zeynep ve feyza; İncileriniz hayırlı olsun..

Çıkmayanlarında en hayırlı zamanda kolayca çıksın İnşaallah...

Bugün Rabbin ne kadar güzel bir hava yaratmış...
:81: Babamız arabayı aşağıya indirdi.. Birazdan dışarı çıkacağız kızımla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…