narağacııı, atamanız olmuş.
tam anlamadım ama sanırım istediğiniz gibi, hayırlı olsun bacım
ooh maşallah canım hayırlı olsunEveeeett kızlar ve feyzaaa, atamalar açıklandı. İstediğimiz yere atandı eşim. Bizimkide eve 8 km feyzacım. Fakaaaat; eşim daha önceki planımızı yedikayseriye taşınıp 2. Bebeği yapacaktık. Ama bunları seneye yapalım diyor. Bende çok ısrarcı değilim zaten. Oraya gidincede olacakları kestiremiyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Olsun eşim yakın yere geldi ya:))) sizede hayırlı olsun feyzaaaaa...
Busmai,
Karakız,
Tuğçe
Barbarino
Yusuf- defne
Şeker portakalı
Feyza
Canan
Miracle
..
...
.....
Vs.... Nerelerdesiniz...?
sağol canım olabileceğinin en iyisiydi
oldu çok şükür Rabbime
ooh maşallah canım hayırlı olsun
bence de her işte bir hayır demişler biraz tek bebeğinn ve eşinin yakın olmasının tadını çıkarın
bu arada hafta sonu kaçamağınızda maşaallah senin kız
çok canlar yakar tescillendi bence
yanındaki sen misin yoksaaaamm
canım burdaydım da gidiverdim bi ara
içimden geldi tatlımm söyliyim ben seviyorum seni
maşallah sana canım
borncum seninki de olur inşallah hayırlısıyla
bu araada geçmiş olsunn
busmai kolay gelsin tatlım
haydi iyi geceler öpüldünüz kızlaaarr
İnşallah seninde istediğin yer gelir tatlım yacanım bizimki hala belli değil yaa(( hayırlı olsun sizlerinki darısı başıma inş...
Ellerine canımcımmm hamarat hatunnnn
Sorma naneli limona... Ne içsem istiyor napim. Gerçi tadını bende begenmedim ama:)Ooo arya hanım ne kadar şıklar öyleee Maşaallah...
Ne içirdin bacım kıza.. Hiç beğenmemiş..
Born'umm teşekkür ederim canım...
Aynennnn... Hatta 2. Çocukta kız olsun die geçiriyorum içimdennnçok tatlı maşallh analı kızlı oturmuşlarda bişeyler içiyorlar nazar değmesinallahım iyiki kız evlat vermiş diye dua ediyorum ben çok şükür
Kuzum benimmm çok geçmiş olsun. Ihlamur falan kaynatsan biraz toparlarsın belkiKizlar cok ama cok hasta oldum sabah da yazmistim galiba oluyorum diye ama hic sallamadiniz)))) ciddi perte cikiyorum duanizi esirgemeyin nolur uyuyamiyorum bile burnum feci tikali (((
Bende bendeeeee!:)) napalım çok datlularrr:)Çabucak uyusun diye dua ediyorum; uyuyunca da resimlerine videolarına bakıp seviyorum oğluşumu.uyandırmamak için zor tutuyorum kendimi .psikopat mıyım neyim
Kizlar nolur uyaninca ilk is bna dua edin snrm oglumada gecti grip burnu tikali bir halde kalkiyo surekli uyuyamadim basim catliyo
Çabucak uyusun diye dua ediyorum; uyuyunca da resimlerine videolarına bakıp seviyorum oğluşumu.uyandırmamak için zor tutuyorum kendimi .psikopat mıyım neyim
Kizlar cok ama cok hasta oldum sabah da yazmistim galiba oluyorum diye ama hic sallamadiniz)))) ciddi perte cikiyorum duanizi esirgemeyin nolur uyuyamiyorum bile burnum feci tikali (((
Kizlar cok ama cok hasta oldum sabah da yazmistim galiba oluyorum diye ama hic sallamadiniz)))) ciddi perte cikiyorum duanizi esirgemeyin nolur uyuyamiyorum bile burnum feci tikali (((
sağol canım olabileceğinin en iyisiydi
oldu çok şükür Rabbime
ooh maşallah canım hayırlı olsun
bence de her işte bir hayır demişler biraz tek bebeğinn ve eşinin yakın olmasının tadını çıkarın
bu arada hafta sonu kaçamağınızda maşaallah senin kız
çok canlar yakar tescillendi bence
yanındaki sen misin yoksaaaamm
canım burdaydım da gidiverdim bi ara
içimden geldi tatlımm söyliyim ben seviyorum seni
maşallah sana canım
borncum seninki de olur inşallah hayırlısıyla
bu araada geçmiş olsunn
busmai kolay gelsin tatlım
haydi iyi geceler öpüldünüz kızlaaarr
Çabucak uyusun diye dua ediyorum; uyuyunca da resimlerine videolarına bakıp seviyorum oğluşumu.uyandırmamak için zor tutuyorum kendimi .psikopat mıyım neyim
A101 e perşembe günü masalcı kuzu diye bi oyuncak geliyormuş. İlerisi için mantıklı bir oyuncak gibi geldi ne dersiniz? Geçen sefer de piyanoyu almıştım valla o fiyata süper özellikleri olan bir oyuncak çıktı.
Eki Görüntüle 642824 Eki Görüntüle 642825 Eki Görüntüle 642826 Eki Görüntüle 642827
İşte bugün yaptıklarım...
nasıl olmuş zeynep canım inşallh atlatmıştır 4 yaşındaymış ben bizimkilerle aynı zamanlarda sanmıştım nerden öyle düşündümse. canım benim kıyamam ben ona ya baya baya farkında yani olanların allah bir daha yaşatmasın bu son olsun şifa bulsun inşallh.
unutmuşum pediastrum
çok geçmiş olsun küçük zeynepcik daha da iyi olur inşallah canım benim
Pediastrum geçmiş olsun inşallah bu son olsun
Ben de çözebilmiş değilim aynı durumu yaşamaya devam... karnı tok olsa bile bazen uyanıyo kalkıp sallamak durumunda kalıyoruz ve ben uykumdan uyandırıldığımda çok sinirli oluyorum bazen çok iyi davranmayabilebiliyorumGunaydin
Gece uyanmalara care bulan var mi ? Hergun bir tezimi curutuyor. Gaz diyorum gazini cikartsada uyumuyor. Ac mi diyorum yok degil mama veriyorum yatmadan 180 ml + emiyor. Biryerimi aciyor diyorum acisa gundizde acir. Yanimizda yatmak istiyor diyorum yanimizdada ayni. Boyle uzayip gidiyor liste... Duzgun uyuyan bebeye nazar mi ettim nedir.artik uyumak istiyorum enerjisine yetisemiyom. Suan basim cok agriyor 2 aydir hergece 1 saat belki daha az uykuyla duruyorum... Bugun bakalim gaz ilacina basliycam bir umut... Kimyonlu su dun aksam verneye basladim. Simdi geri uyudu bende hemen yanina kivriliyim belki bir yarim saat uyuyabilirim....
günaydın.
ben hep tavuk suyu ile yapıyorum çorbalarını.
bir kaç kez tavuk suyu katmadım yemedi.zaten çok yavan bi tadı oluyor.
sebze ve tarhanayı hep tavuk suyu ile yapıyorum o yüzden.
tavuğu haşlayıp suyunu buz kalıplarına döküyorum.çorba yapacakken iki kalıp çıkarıyorum.
Eki Görüntüle 642037
sen laptop başında resim koyunca nedense benim içimde bi burkulma oluyo hep (profil resmin vardıya bi ara). sanki ayşe hep pc başındaymış radyasyona maruz kalıyomuş gibi geliyo
günaydınlar..
bugün çok talihsiz bir olayla uyandık. Oğluş yataktan düştügece hiç uyutmamıştı beni, sürekli uyandı, sabah uykusuz bir şekilde emzirirken uyuyakalmışım. o da dönerek uca gitti herhalde, küt sesi ve bağırmasıyla uyandım... yatağım baya yüksek ( baza yatağın yüksekliği vs...) düştüğü yer de tahta.. çok korktum. dr unu aradım, getirmende fayda var dedi.. götürdük heryerini muayene etti. çok şükür birşeyi yokmuş oğlumun.. asıl tedirgin olduğum konu biryerinde kızarıklık fln yoktu ve kafası üzerine mi düştü görmedim.. ayrıca çok az ağladı hemen susup normal haline döndü.. dr birşey olmamış dedi ama hala tedirginim, geçtiğimiz günlerde düşen bebişler vardı, deneyimlerinizi paylaşsanız da içim rahat etse muayene sırasında dr sağ yumurtalığı yukarı kaçıyor, her gelişinizde hatırlat takip edelim dedi.. yukarı kaçıp geri gelmeme olayları oluyormuş.. öyle birşy olursa nolur diye sordum, ameliyat olur dedi.. o an sormak aklıma gelmedi.. acaba yürüteç buna sebep olmuş olabilir mi.. böyle sorun yaşayanlar varmı başka..
günaydın kızlar kötü bir gece geçirdik edoş çok huzursuzdu gece sürekli hareket halindeydi uyuyor ama sürekli kıpırdıyor üstünü açıyordu birde arada mızırdanıyordu ateşi yoktu yemesi iyi idi neden öyle yaptı anlamadım böyle şeyler yaşayan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?