Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

narağacııı, atamanız olmuş.
tam anlamadım ama sanırım istediğiniz gibi, hayırlı olsun bacım

sağol canım olabileceğinin en iyisiydi
oldu çok şükür Rabbime

ooh maşallah canım hayırlı olsun
bence de her işte bir hayır demişler biraz tek bebeğinn ve eşinin yakın olmasının tadını çıkarın
bu arada hafta sonu kaçamağınızda maşaallah senin kız
çok canlar yakar tescillendi bence
yanındaki sen misin yoksaaaamm

Busmai,
Karakız,
Tuğçe
Barbarino
Yusuf- defne
Şeker portakalı
Feyza
Canan
Miracle
..
...
.....
Vs.... Nerelerdesiniz...?

canım burdaydım da gidiverdim bi ara
içimden geldi tatlımm söyliyim ben seviyorum seni
maşallah sana canım

borncum seninki de olur inşallah hayırlısıyla
bu araada geçmiş olsunn

busmai kolay gelsin tatlım

haydi iyi geceler öpüldünüz kızlaaarr

Çabucak uyusun diye dua ediyorum; uyuyunca da resimlerine videolarına bakıp seviyorum oğluşumu.uyandırmamak için zor tutuyorum kendimi .psikopat mıyım neyim

Ins cnm cook saol ama basim catliyor ya şafi

Kizlar nolur uyaninca ilk is bna dua edin snrm oglumada gecti grip burnu tikali bir halde kalkiyo surekli uyuyamadim basim catliyo

canım bizimki hala belli değil yaa (( hayırlı olsun sizlerinki darısı başıma inş...

Ellerine canımcımmm hamarat hatunnnn
İnşallah seninde istediğin yer gelir tatlım ya
Ooo arya hanım ne kadar şıklar öyleee Maşaallah...

Ne içirdin bacım kıza.. Hiç beğenmemiş..

Born'umm teşekkür ederim canım...
Sorma naneli limona... Ne içsem istiyor napim. Gerçi tadını bende begenmedim ama:)
çok tatlı maşallh analı kızlı oturmuşlarda bişeyler içiyorlar nazar değmesin allahım iyiki kız evlat vermiş diye dua ediyorum ben çok şükür
Aynennnn... Hatta 2. Çocukta kız olsun die geçiriyorum içimdennn
Kizlar cok ama cok hasta oldum sabah da yazmistim galiba oluyorum diye ama hic sallamadiniz)))) ciddi perte cikiyorum duanizi esirgemeyin nolur uyuyamiyorum bile burnum feci tikali (((
Kuzum benimmm çok geçmiş olsun. Ihlamur falan kaynatsan biraz toparlarsın belki
Çabucak uyusun diye dua ediyorum; uyuyunca da resimlerine videolarına bakıp seviyorum oğluşumu.uyandırmamak için zor tutuyorum kendimi .psikopat mıyım neyim
Bende bendeeeee!:)) napalım çok datlularrr:)
Kizlar nolur uyaninca ilk is bna dua edin snrm oglumada gecti grip burnu tikali bir halde kalkiyo surekli uyuyamadim basim catliyo

Ona da hemen ıhlamur yapıp ver bence. Daha önce portakal suyu verdiysen ondan da takviye yap. Bende aynı. Elim yüzüm şiş boğazım iyice kapanmış burnum akıyor( kalkıp ıhlamur kaynatayım. Size de gönderiyim dicem amaaaa...

Herkese günaydınnnnnnnn :) çok güzel ve hastaların hepsinin iyileştiği bir gün olsun inşallah.

Daha dün aynı şeyi düşünüyordum. Neyseki yalnız değilim :)

günaydınnnlaaarrr hanımlar hava soğuk kapalı ama bizim havamız güzel olsun inşallh amin
Kizlar cok ama cok hasta oldum sabah da yazmistim galiba oluyorum diye ama hic sallamadiniz)))) ciddi perte cikiyorum duanizi esirgemeyin nolur uyuyamiyorum bile burnum feci tikali (((

sende c vitamini ıhlamur nane limon dopingi yap kendine ne yazıkki ilaç içemiyoruz içebilsek çok dha çabuk geçerdi gerçi bu grip için ilaçla bi hafta ilaçsız yedi gün derler inş senin bi iki güne geçer anneler hastalanmasın çocuklarda ziyan oluyo

Hayırlı sabahlar kızlar.... Nasılsınız?

Allah şifa versin kuzum..
Çok iyi anlıyorum seni.. zor oluyor gerçekten. Bende burnum tıkalıysa asla uyuyamam... :2::2:
Bebişinde burnu tıkalıysa evde fizyolozik serum varsa damlat aspiratörle çek iyice tıkanmadan... Hatta sende damlat belki rahatlarsın...

Bende seni seviyorum canım....

Hayır canım annesin....

ay bende aldım o piyonadan eda da çok beğendi söylemen iyi oldu masalcı kuzucuğu bu akşamdan uğrayıp ayırtayım bari :)

evet canım herşeyin farkına vardı çok şükür iyi ama şimdi geceyide iyi geçirmiş sen nasılsın kızçen nasıl

çok geçmiş olsun canım benim allah acil şifalar versin inşallah bol bol kivi ye çok iyi geliyor gribe

günaydın kızlar kötü bir gece geçirdik edoş çok huzursuzdu gece sürekli hareket halindeydi uyuyor ama sürekli kıpırdıyor üstünü açıyordu birde arada mızırdanıyordu ateşi yoktu yemesi iyi idi neden öyle yaptı anlamadım böyle şeyler yaşayan varmı aranızda

Ben de çözebilmiş değilim aynı durumu yaşamaya devam... karnı tok olsa bile bazen uyanıyo kalkıp sallamak durumunda kalıyoruz ve ben uykumdan uyandırıldığımda çok sinirli oluyorum bazen çok iyi davranmayabilebiliyorum bence gazdan değildir biz de diş miş de yok ama belki yolda, uzun yoldan geliyo bilmiyorum artık. benim tezim de şu (yeni attım bunu ortaya gözlemlerim sonucu): emmeye çok düşkün olduğu için aç olmasa bile meme istiyo, alışkanlık oldu onda. emdikten sonra ayrılmamasından ağzında memeyle uyumak istemesinden ve ağladığında hiç bir şey susturamadığı halde memeyle tık diye avunmasından varıyorum buraya. ilk aylarda adlandırdığım gibi meme onun "dert ortağı". şimdilerde üzerime tırmanıp yakamı açma girişimleri başladı Allah onları ayırmasın diyim (en az 18 ay inşallah)

güzel fikirmiş tavuğun hangi kısmını kullanıyosunuz peki?
sen laptop başında resim koyunca nedense benim içimde bi burkulma oluyo hep (profil resmin vardıya bi ara). sanki ayşe hep pc başındaymış radyasyona maruz kalıyomuş gibi geliyo

geçmiş olsun öncelikle kafana takma derim çünkü biz son bi kaç haftadır pek çok düşme olayı yaşadık. benim çocuğum hiç düşmemeliydi halbuki, hayalim buydu. ama..... oğlum 2-3 haftadır tutunup kalkıyo sürekli başında olmaya çalışıyorum yine de bir sn'lik gözünü ayırma bile yeterli. genellikle yere bakıp yavaş yavaş inse de kalktığı yerden, bazen eli boşanıyo. her seferinde dr'a götürmek olmaz. Rabbim onların kafa yapılarını bile ona göre dizayn etmiş. Hepsini korusun inşallah!

cnm geçen gece de biz aynı durumdaydık.. herhalde huzursuz oldukları bir sebep var ki rahat uyuyamıyolar. diş çıkardı mı senin bebişin. bizim çıkmadı henüz.. damakları kaşınıyordur die tahmin etmiştim ben.. buna da şükür de cnm. ben o geenin sabahı uykusuzluktan ve dikkatsizlikten oğluşumu yataktan düşürdüm... allah daha büyük dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…