Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın herkese :)

cnm bende yiyebileceğini söylemiştim ona, o da abartmıyo zaten, ona yemek düşüneceğime evdekilerden yesin, dediğin gibi önemli olan oğluma içten bakması, öyle detaylara takılırsak rahat edemez oğlumada rahat bakamaz diye düşünüyorum ama eşim biraz durduk yere sorun çıkarıyo, çok titiz bi insan diildir, hatta hiç diildir, bi .ok götürsün farketmez, demezki şu çöpümüde bikaç gün geçmeden diilde hemen atayım. allah seni inandırsın, oturma odasında çikolata yer paketini koyar yere, ben almasam ertesi gün ayağına takılırda belki alır, belki bi ertesi güne kalır. ama ne olduysa kadına zıt gitmeye başladı. buzdolabına kasede yemeği açık bi şekilde koydu diye sinir yapıyo. kadıncağız gazoz getirmiş koymuş dolaba ona laf ediyo. Dün kızdım eşime sanki sen benim istediğim gibi kullanıyorsun dolabı, napalım oğluma iyi baksında varsın bizden yesin içsin nolcak, bakalım biraz yumuşadı sanki.

ya benim kusuruma bakmayın konuyla alakalı değil ama bakıcı denince içim cız ediyor, umarım evde kamera vardır.

Busmai bende kamerayı çok düşündüm ama kadıncağız evimide temizliyo vakit bulursa ufak ufak, farkederse ayıp olur gibi geldi. kendisi aynı zamanda komşum. işi bakıcılık olan biri olsa da tutmuş olsak anlarsa anlasın ben eşeğimi sağlam kazığa bağlamak istedim der geçerim ama kendisi komşum olunca kamera koyamadım. ama gizlice ses kayıt cihazı yerleştiriyorum, şimdilik herşey normal gibi geliyo, ama şu son zamanlarda benim sıpa biraz iştahsız ve zorla yemek yiyo, anladığım kadarıyla da uyku saatiyle çakışmasın diye biraz erken yediriyo e daha tam acıkmadığı içinde yemiyo güzel galiba, o yüzden yemek konusunda biraz zorluyo gibi geldi bana. Bende bu yüzden dayanamadım kamera sipariş verdim. bakalım bide kamera deneyelim.

Arkadaşım bu arada sanırım yeni görüyorum ben seni topikte, yanlışsam kusura bakma yeni katıldıysanda hoşgeldin
Bende senin gibi düşündüm gözü kalsın istemedim o yüzden hep yiyebileceğini söyledim, dediğin gibi ufaklar ama çok akıllılar, babası dün uyutmaya çalıştı baktım yatakta oturuyolar eşimde diyo e yatmıyo yatınca ağlıyo bak dedi yatırıyo ağlıyo, girdim oğlumun yanına iki mızmızlandı sonra sırnaştı bana uyudu kuzum öyle güzeldi kiiii

Son düzenleme:
evet canım herşeyin farkına vardı çok şükür iyi ama şimdi geceyide iyi geçirmiş sen nasılsın kızçen nasıl
iyi olduğuna çok sevindim canım ben iyiyim kızçem iyi az önce kahvaltı olarak bebebisküvisi peynir devam sütü pekmez karıştırdım bulamaç yaptım öğürdü arkasından ne var ne yok bi çıkardı midesinde bişey kalmadı valla sevmedi bulamaçı zaten tatlı şeyleri sevmez ama bu kadar öğürceğini tahmin etmedim açıkçası normalde ıhlamur ile ıslatıp ekmek içi peynir yumurta verince çok güzel yiyo öyle devam etcez artık

bizde iki hafta önce yaşadık aynı durumu ve bi hafta kadar sürdü ateş yok gündüz normal beslenmesi iyi iştahsızlık yok ama gel gelelim gece uykusunda sürekli mızırdanma sağa sola dönme uyanma yaşadık sürekli emziğini verip susturdum emmek istemedi çoğu zaman, sonra bıçak gibi kesildi hatta o zamanlar babayı içeri yollayıp biz elifle yatmıştık sürekli uyanmaktan kafam sersem olmuştu şimdi iyi uyuyo şükürler olsun geçti o dönemi

yok canım bizimde dişimiz çıkmadı henüz hatta sabah kalktığında ilk işim ağzına bakmak oldu acaba diş mi çıkardı dedim

haklısın cnm herseferinde götürmek olmaz tabi. bizim ilk düşmemiz ve düştüğü yerin tahta olup yatağımın yüksek olmasından endişe ettim. bir de kafasının çarpıp çarpmadığını göremedim o anda. küt sesine uyandım sadece... allah korusun, temkinli olmakta fayda vr. artık yatağın etrafına yumuşak birşeyler döşycem.

bu arada tavuksuyunu sormuşsun. ben de yapıyorum. bütün tavuğu haşlayıp buz poşetlerine dolduruyorum. çorbalarına 2 şer parça atıyorum her seferinde..

ikinize farklı davranıyo çünkü ikiniz de ona farklı davranıyosunuz. bizim amacımız çocuğumuzu hep bağımsız hareket etmeye alıştırmak bunu sevgiyle de yaptığımız için başarılı oluyoruz. o da aynı yaklaşımlarda bulunsa aslında onu da üzmez bebiş. ama kimse anne olamıyo işte bunu kabullenince işler kolaylaşıyo ki bazen onu canı gibi sevenlerle bile yaşanıy benzer sorunlar. bizim 15 tatilde babaannesiyle yaşadıklarımız........ oğlum onda bi kere bile durmadı çünkü onun dilinden anlamak istemedi kendi istediği gibi davranmasını bekledi (daha 6 aylık bebek(!)) bakıcılarımızla "şikayet" sorunları illa ki yaşıyoruz benimki de başlarda kucakta olduğunu ve onu çok yorduğunu söylüyodu ama yere indikten sonra çocuklar da değişiyo sonuçta biraz sabretcek. emekleyince zaten kucak mucak istemez. bi de yerde onunla oyun oynaması için biraz yönlendir bence. onlar nasıl oynatacaklarını da tam bilemeyebiliyolar. ben bakıcıma direkt şöyle yap demek yerine (o zaman itici olabilir) onun yanındayken oğlumla yerde oyunlar oynuyorum güldürüyorum ki nasıl oynadığımı görsün kopya çeksin diye

canım ya insan kusunca üzülüyor yani ben üzülüyorum benimki de bulaç şeklinde yiyiyor öyle tek tek yemiyor daha annem baktığı içinde illaki öyle ver falan diyemiyorum ama hafta sonları ben yavaş yavaş veriyorum ağzına böyle böyle alışacaklar inşallah
sizinde daha dişiniz çıkmadı demi canım

evet canım üzülmezmi insan ondan önce meyve püresi yedirmiştim oda çıktı kusunca onada üzüldüm annelik işte şimdi uyuttum emzirdim öyle uyuyo aç açına artık memeden ne kadar doyduysa o

yok bizdede diş bakalım bekliyoruz ne zaman gelicek

oğlum 2 buçuk aylıkken dönmeye başladı. beklenmedik anda yakalandığımdan aynı olayı ben de yaşadım (itiraf.com) emzirirken uyuyakalmam sonucunda, aynı şekilde. yatak aşırı yüksek olmasa da yer laminanttı bizim de. dr'a götürmemiştim ama kontrolümde tutmuştum. çok şükür bi sıkıntımız olmadı (o olayın benim kabuslarım olması dışında-uzun bi süre sıçrayarak uyandım her seferinde düştüğünü gördüm rüyalarımda). sonrasında aramızda yatırmaya başladık. sağı emzirirken sağıma alıyodum, solu emzirirken eşimi dürtüyodum yer değiştiriyoduk. bi kaç ay öyle geçti çok da güzel oldu. sonra da odasındaki yatağını karyolayla birleştirdim (yatağın bi tarafındaki korkuluğu söktük) muhteşem bi çözüm oldu emzirip yerine alıyorum hemencecik. uyuyakalsam bile kendi yatağına geçiyo sorun yok. bunları yapamasan da dediğin gibi yere battaniye-minder döşemek lazım ne olur ne olmaz. her gün dua ediyorum hiç bi bebek düşmesin kaza bela gelmesin. Rabbim insan hayvan bütün yavruları korusun diye

bu arada tavuğu nerden alıyosun nasıl kesiliyo (islami kurallara uygun mu) besili tavuk mu serbest gezinenlerden mi nasıl bilcez:44: fazla mı hassasım bilmiyorum ama:)

Son düzenleme:

canım eşine de ki kötü bi insan olup bebeğimize iyi bakamasa daha mı iyi olurdu. ne güzel komşunuzmuş bak. en azından öncesinde de tanıyodunuz kadını. ben hiç tanımadığım bir insanla başladım ama çok şükür memnunum. ilk günler özellikle sık sık gidip kontrol ettim.( işimle evim yakın lojmanda oturuyoruz) oğluş bakıcısını görünce kucağına atlıyo. bu bile oğluma şevkatle yaklaştığını gösterir. sizin için de geçerli bu durum. kadın bebeğinize iyi davranmıyo olsa bebeğin tavırlarından anlaşılır. bu devirde bakıcı işi de zor. ne vicdansız insanlar var, allah karşılaştırmasın. o yüzden ufak tefek şeylere takılmamasına ikna et eşini.
bu arada ne kadar veriyorsun bakıcıya. saat kaça kdr çalışıyo. bir de iş yapıyormuş..

Canlarim cok saolun ihlamur portakal hic fayda etmedi resmen sabahi sabah ettik yadir de cok huzursuzdu esim hangimize bakacagini sasirdi ve sabaha karsi zorla minoset icirdi daha kotu olup antibiyotik verecekler falan diye zorka tikti ins oglusa cok zarari olmaz hastaliktan bayilirken bile evladini dusunuyo insan umarim daha iyi olurum su an hala burun tikali nefes alamiyorum

Bizdede benzer durum var haftasonundan beri geceleri çok huzursuz. Normalde geceleri hiç uyanmazdı. Şimdi uyanıyor ağlıyor. Yanımıza alıyorum uyuyor sonra tekrar yatağına bırakıyorum. Gün içinde de çok iştahsız. Diş mi diyorum ama damağındaki şişliklerde yukarı doğru değil gb geldi bana. Henüz çıkacakmış gb durmuyorlar. Artık ben odadan çıkarken evden çıkarken falan ağlıyor. Acaba diyorum beni mi özlüyor yada o yüzden mi bu huysuzluk?

günaydın herkese

dün işyerinde fenalaşmışım eşim gelmiş apar topar hastaneye kaldırmışlar doğumdan sonra 2. adetimi oldum aşırı kan kaybından zaten malum kan hastalığımdan dolayı hala müzdaribim kan depolarım boşalmış düşüverişim olduğum yere oysa sabah gayet iyiydim sizede yazdım çizdim hemde 7. ayımız doldu diye çok sevinçliydim oğlumu alıp gezmelere gidecektik iş çıkışı kısmet değilmiş eşimin bir gelişi var gülermisin ağlarmısın cırtlak mavi bir pijama takımı ayağında kundura ayakkabılar allahım rezalet ayılır ayılmaz ilk lafım ben nerdeyim noldu değil mahmutt bu ne hal oldu başladılar gülmeye sonra aaa ben nerdeyim ya dedim

neyseki şükür bugün iyiyim istirahat ettim dün bol bol bugün iyiyim

pediastrum dün aklım hep zeynepteydi eşim izin vermedi pc açmama ya bir dur diyorum bişeye bakıp kapatıcam olmazzzz dinleneceksin ya tamam dinleniyorum işte bişeye bakıyım hayır tel aç diyor ya ne telefonu kk ya girmem lazım kk ne ya sen benden habersiz dergahlara falanmı üye oluyorsun demezmi bak ben kk pkk istemem dedi ardından koptum tabi aman iyi be girmiyorum yarın sorarım dedim yarın nerde görcen kim bu kk demesinmi en son anlattım bak kk değil kadınlar klubü vs vs vs ikna oldu neyseki adamın yüreğine inecekti bizim hatun bunalımdan dergahlara sarmış die

neyse zeynep çıkmış anlaşılan iyiymişte çok şükür bu arada geçmişi okudum öyle kabaca ama alıntı yapamadım işler birikmiş bir mrb diyim işe koyulayım dedim öptüm şekerler hee feyza ve aryaa tayinlerinize çok sevindim gözünüz aydın olsun ayrıca oyun grubu konusunu bende merak ettim nedir bu neresidir neşe erberk varmış 4 haftalık 99 tl olmazsa ona üye olabilirim araştırıcam

Aslında önceden tanıdığım pek söylenemez, çalıştığım için apartman ilişkilerin biraz zayıf, çok rahat, hemen konuşup kaynaşacak bi yapımda yok, o yüzden sadece mrbam vardı, ama sağolsun kırmadı bizi biraz elide sıkışıkmış o bize biz ona denk geldik anlayacağın.

cnm biz 600 veriyoruz, sabah 8:30 da geliyo akşam 5:15 gibi gidiyo, iş konusunda pek bişey beklemiyorum ondan, diyorum oğlum uyuduğu zamanlar yapabildiğin kadar yap, onun bakımına engel olmasın, kendini de çok zorlama sonuşta uyandığında sürekli bakım kucak istediği için yorulacaksın, bi de ev işiyle yorulup oğlana yorgun olmayasın, ufak ufak yap dedim. O da sağolsun sabah genelde ben kahvaltısını yaptırmış oluyorum arkamdan onu uyutup, oğlumun tabağını çanağını topluyo, bulaşık makinemde temizler varsa onları yerleştiriyo, varsa elde yıkanacak bi iki tencere falan onları yıkıyo, onun dışında da haftada bi süpürüp, toz alıp yerleri siliyo, tabi heryeri hepsini aynı anda yapamıyo benim sıpadan yavaş yavaş yapıyo işte. onun dışında oğlumun yemeğini vs ben hazırlayıp bırakıyorum, işyerinden arkadaşlar yemekde yaptırabilirsin dedi ama ben çok yüklenip oğlumun hizmetini aksatsın istemiyorun, yemek yerine ortalığı toplaması bana daha büyük iyilik gibi geliyo
senin ki nasıl, ne kadar alıyo?

ayy aynısı bende de var yaaa.. yerde ağlayarak yatışı gözümün önünden hiç gitmiyo. benim de kabusum bu oldu (( annelik bu demek..

canım ben oğlumla ilgili her konuda çok hassasım fakat tavuk olayını senin kadar hassas düşünmedim :) marketten bütün piliç alıp kaynattım,suyunu da buzluğa attım valla.. tavuğun nasıl kesildiğine kdr detaya inersem kafayı yerim herhalde :) bizim de yediğimiz tavuk islami koşullara uygun kesilmiştir herhalde. güvenilir bi marka olarak düşündüğüm banvit in pilicini almıştım. haşladığım tavuğun üzerine salça yoğurt s.yağla sos sürüp fırında bi güzel kızarttım, o da bize akşam yemeği oldu :)

cnm çok geçmiş olsun.. eşin bugün evdeyse ıhlamur nane limon portakal ne bulduysan içip güzel bi uyku çek. üzerini sıkıca ört.. bi güzel terle.. sıcak bi de duş al... dinlenmen çok işe yarar.. atarsın üzerinden

geçmişş olsunn cnmm .

canım bizimki 8 de geliyo, ben 14 de çıkıyorum, bi işim varsa 15 e kdr kalıyo genelde, 400 e anlaştık. ben de iş beklemiyorum. enerjisi düşüp oğluşa iyi bakamaz diye korkum.. ama oğluş uyudukça onun eşyalarını fln topluyo, kahvaltısını da o yediriyo, tabağını vs yıkar sürekli. dediğin gibi b. makinasında temiz görürse yerleştiriyo. çamaşır atıyorum bazen onları asıyo. oğluşun ütülenecekleri varsa çok nadir ona söylüyorum uyuyunca ütülersin diye. sen daha iyi veriyormuşsun ücreti. ben süt izinlerim bitince 500 yapmayı düşünüyorum. sen nerde oturuyorsun, gerçi ücretler şehirden şehire de değişiyo sanırım..

çok çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…