- 8 Ağustos 2011
- 11.735
- 8.938
- 448
Eveeeett kızlar ve feyzaaa, atamalar açıklandı. İstediğimiz yere atandı eşim. Bizimkide eve 8 km feyzacım. Fakaaaat; eşim daha önceki planımızı yedikayseriye taşınıp 2. Bebeği yapacaktık. Ama bunları seneye yapalım diyor. Bende çok ısrarcı değilim zaten. Oraya gidincede olacakları kestiremiyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Olsun eşim yakın yere geldi ya:))) sizede hayırlı olsun feyzaaaaa...
oooh, afiyet bal şeker olsun..Eki Görüntüle 642824 Eki Görüntüle 642825 Eki Görüntüle 642826 Eki Görüntüle 642827
İşte bugün yaptıklarım...
oooh, afiyet bal şeker olsun..
poğaçalarda gözüm kaldı rabiaaaaaa:111:
Eki Görüntüle 642824 Eki Görüntüle 642825 Eki Görüntüle 642826 Eki Görüntüle 642827
canım bizimki hala belli değil yaaEveeeett kızlar ve feyzaaa, atamalar açıklandı. İstediğimiz yere atandı eşim. Bizimkide eve 8 km feyzacım. Fakaaaat; eşim daha önceki planımızı yedikayseriye taşınıp 2. Bebeği yapacaktık. Ama bunları seneye yapalım diyor. Bende çok ısrarcı değilim zaten. Oraya gidincede olacakları kestiremiyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Olsun eşim yakın yere geldi ya:))) sizede hayırlı olsun feyzaaaaa...
Eki Görüntüle 642824 Eki Görüntüle 642825 Eki Görüntüle 642826 Eki Görüntüle 642827
libyanaaaa bende bunu yaptımmm
haftasonu kaçamağımızdan
bacım ağlama yaaaCenaaaaaaa nerdesin...?
annesiiiiii, bu kızçe çok dadluuuuhaftasonu kaçamağımızdan
Canım bizde iyi olmaya çalışıyoruz yani edacık iyi maşallah ama annemin biraz bileği ağrıyor ona üzüldüm çünkü eda artık yormaya başladı birde tabi malum konu Zeynep in ameliyatı akşamdan beri kıza iki kere lavman yapıldı şimdide serum takmışlar biraz moralim bozuk anlayacağın şu günü hayırlısı ile bir atlatsak iyi olacak
libyanaaaa bende bunu yaptımmm
haftasonu kaçamağımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?