Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canımcııım, çok sevindim.. hayırlı olsun

biraz saygı.. başka bi şey değil

işler güçler:118:

Son düzenleme:
libyanaaaa bende bunu yaptımmm

haftasonu kaçamağımızdan

Eklentiler

• $th_IMG_2069.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $th_IMG_2065.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 46
canım bizimki hala belli değil yaa (( hayırlı olsun sizlerinki darısı başıma inş...

Ellerine canımcımmm hamarat hatunnnn

Borntobemother, evet cnm gymboree dediğin fiyat

Libyana gene döktürmüşsün şekerim:))
Arya seninde ellerine sağlık
Ayşecikte keyif yapıyor galiba pc başında

Süt bankası hakkındada dini kosmına bişey demiyorum ama birde şöyle düşünün kızlar
Prematüre doğan bebekler için anne sütünün önemi çok büyük, anneler 30.haftada falan doğum yapabiliyor. Zaten psikolojileri alt üst olmuş durumda oluyorlar, sütleri nasıl gelecek o üzüntüyle. İşte böyle bebekler için çok lazım anne sütü.

Busmai,
Karakız,
Tuğçe
Barbarino
Yusuf- defne
Şeker portakalı
Feyza
Canan
Miracle
..
...
.....
Vs.... Nerelerdesiniz...?

Off yazdıklarım gitmiş
Libyana mütevazilik yapma kendimi sorguya çektim resmen ..baban için çok üzüldüm mekanı cennet olsun
Yarın kahvaltıya misafirim var onla uğraşacağım şimdi

nasıl olmuş zeynep canım inşallh atlatmıştır 4 yaşındaymış ben bizimkilerle aynı zamanlarda sanmıştım nerden öyle düşündümse. canım benim kıyamam ben ona ya baya baya farkında yani olanların allah bir daha yaşatmasın bu son olsun şifa bulsun inşallh.

Kizlar cok ama cok hasta oldum sabah da yazmistim galiba oluyorum diye ama hic sallamadiniz)))) ciddi perte cikiyorum duanizi esirgemeyin nolur uyuyamiyorum bile burnum feci tikali (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…