ben de kısıııııııııııııııır :84::84::84
canım, başınız sağolsun..
bazı hastalar için ölüm rahmettir.. Rabbim, rahmet eylesin.. ailesine sabır diliyorum..
ben de oruçluyum bugün, gece de az yemedim ama o kadar halsiz hissediyorumki kendimi, anlamadım.
neyseki az kaldı ezana.:100:
eşlerin tavrına gelince mevzu, bence hepsi aynı..
babam 57 yaşında. annem salonda onu yalnız bırakıp (ki o sırada tv izliyor, öyle sohbet ortamı falan da yok)
içeriye kardeşimin odasına gelip yarım saat oturursa, triplenmeye başlıyor..
söylemiyor ama, benle otur, benimle ilgilen diyor hareketleriyle..
benim eşim müdahaleci değildir, tavrının mantığı babamınkiyle aynı.
enişte sana alan bırakmıyor mu?:26:
saolun canlar, ama tadından tuzundan haberim yok.
ölçüyle yaparım normalde, sütüm azdı, göz kararı koydum içine
teşekkür ederim canım, ama örtüye aldanma, evimdeki tek örtü odur
evde süslü püslü şeyleri hiç sevmem, taşlar, simler, fırfırlar.. en sevmediğim şeyler
15 dk açıp kapatsın mı? delüüüüüüü
karı koca ikiniz bulmuşsunuz birbirinizi, matrak şeyler sizii
aman bizimkilere ses etmesin, adamın zati gıcığı var
oo, süpper fiyat.. güzel günlerde kullan botlarını
ben de böyle bi şey gördüm oyuncak markette.
yürüme namına henüz bi atraksıyon yok ama bakıyom işte
merhabalar
bugün alışverişe çıktım ama bu sefer sadece kendime çalıştım ama Emir alpe Chicco Chicco Bebek İçin İlk Adım Yürüme Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bunu almayı düşünüyorum.
sosyete pazarından iki bot aldım tanesi 15 lira
born evet canım gamze malkoçun eski bloğunda diş buğdayı detaylarını incelerken pastalarını yapan arkadaşının ismini ve face bilgilerini vermişti ordan ulaştım mesajlaştım 90 tl fiyat aldım pasta için kendisine mesaj attım şeker portakalım pasta yapan arkadaşının bilgilerini istedim haber glince sana söylerimevet canım evime çok yakın oldu bebiş için de çok iyi oldu benim dediğim site şuydu BERRA | LeGa-Be-Be ama sanırım şu anda yapım çalışması var yakında falan diyo ama şeker portakalının neyi kastettiğini anlayamadım ben demekki
bugün bir arkadaşımın kızkardeşinin vefat haberini aldım çok üzgünüm benden küçük ve kanserden öldü yavrucak çok çekti
sakin ol cananım öfkeyle kalkan zararla oturur annen "artık bakamıyorum" demedikçe bakıcı işine hiç bulaşma.bakıcı sözünü dinlese ne olacak annenin verdiği sevgiyi verebilir mi oğluna, senin yüreğin bu kadar rahat olur mu? ama bir yandan oflayıp puflaması da seni bunaltır çok haklısın benim annem de aynı şeyi yapardı eminim, sürekli "iyi ki çocuğuna kendin bakıyorsun" diyor. ona borçlu kalmak istemezdim bu yönden diye düşünüyorum ama sence annelerimize hiç borçlu değil miyizohooo ödenmez .
devam sütünü neden vermek istemiyor,halbuki hazırlaması çok kolay. doktor söyledi falan desen dinlemez mi, varsın 100 ml az içsin annenin oğluna bakmaktaki hakkı ödenmez sen suyuna git diyeceğim ama sen de haklısın insan laf işitmek istemiyor bu yaştan sonra
Canım öncelikle başın saolsun gerçekten derinden üzüldüm ama çok da acı çekiyormuş böyle zamanlarda ne denir bilemedim...benim oğlan da kaseye değil de kaşığa taktı kafayı sürekli ağzına götürürken hop elimden alıyor birden diyorum oğlum kendin mi yiyecen bi de ağız bezini alıp siler gibi yapıyor bazen çok gülüyorum
bugün daha iyiyim canım tabi etkileri var ama önceki günlere nazaran elhamdülillah...
Cananın konusu ile ilgili ben de sabah yazacaktım bişeyler vakit olması sen yazmışken ben de ekleyeyim ben 500 cc mevzuunu hiç bilmiyordum şu anda öğrendim şimdiye dek hiç sağmadığım için sanırım bu 500 cc içine mayaladığımız yoğurtlar muhallebi falan da giriyo mu yoksa sadece direk verilen devam sütü şeklinde mi...
annen konusuna gelince de gerçekten bebek bakmak zor iş annen de olsa sen gibi olamaz mümkün değil ama şu ek gıda işi gerçekten çok zor yetişmesi mümkün değil biri bitiyo diğer öğün geliyo yetişemediğinden mi vermiyo yoksa gerek duymadığından mı onu anlayamadım ben :44:
canım devam sütleri ile ilgili yazılanlara şok oldum yuh ya neye güvenicez biz aslında inek sütünü vermek için çok ta erken değil 8 ay oldu 4 ay kaldı yaşına zaten demir vitamin mineral takviyelerinide ek gıdalarla vermeye çalışıcaz havuçtu balkabağıydı yumurtaydı vs vs en sağlıklısı katılıyorum sana bende sanırım inek sütüne geçicem demir eksikliği yapıyor inek sütü diyorlar o kafamı kurcalıyor ama:44:bu arada atamanız hayırlı olsun senin ve aryanın başka var mıydı farkında değilim
500 cc direk süt diyorlar da devam sütü pazarının oyunu da olabilir
inek sütü vermeyin diye korkuttular sonra da 500 cc diyorlar ek gıda veren bir anneden 500 cc süt çıkması biraz zor,işlerini biliyorlar ne diyeyim
afrikaya da devam sütü mantığı ile toz mamalar yollamış nestle, bebekler hep ölmüş hijyenik koşullarda hazırlanamayan mamalar yüzünden .
bu arada atamanız hayırlı olsun senin ve aryanın başka var mıydı farkında değilim
500 cc direk süt diyorlar da devam sütü pazarının oyunu da olabilir
inek sütü vermeyin diye korkuttular sonra da 500 cc diyorlar ek gıda veren bir anneden 500 cc süt çıkması biraz zor,işlerini biliyorlar ne diyeyim
afrikaya da devam sütü mantığı ile toz mamalar yollamış nestle, bebekler hep ölmüş hijyenik koşullarda hazırlanamayan mamalar yüzünden .
güle güle kullan canım
şimdi bu arabayı kullanabilecek mi
ne yapalım yoksa sütsüz kalacaktı yalan söylemek zorunda kalmışsın o doktor demedi başka doktorlar diyo yalan da değil yaniborn evet canım gamze malkoçun eski bloğunda diş buğdayı detaylarını incelerken pastalarını yapan arkadaşının ismini ve face bilgilerini vermişti ordan ulaştım mesajlaştım 90 tl fiyat aldım pasta için kendisine mesaj attım şeker portakalım pasta yapan arkadaşının bilgilerini istedim haber glince sana söylerim
canım çok üzüldüm kelimelerin yetersiz kaldığı anlardır o anlar allah ailesine sabır versin mekanını cennet eylesin inşallah
annemle diyaloğumuz konusunda sabahki sinirim geçti kalbinide kırmadım genelde kırılan ben olurum yansıtamam yapım gereği ama içim hala huzursuz gerçi öğlen konuştuk mecburen yalan söyledim Boranın doktoruyla konuştum hala ara ara öksürüğü var dedim beslenmesinden bahsettim aaa günlük en az 500 ml anne sütü vermelisiniz anne sütü olmazsa süt takviyesi yapın yoksa bağışıklığı düşer dedi doktor dedim çok üzgünüm ama inandı başka türlü lafımı dinlemiyor doktorun emri demiri kesiyor işte oysaki doktor tam bir gerikafalı çocuğun kilosu iyi emdiği kadar emsin anne sütü bebe bisküvisi mama vs verme diyo yani çocuk kiloluysa vitamin mineral meyce falan gereksiz görüntüsü şişkoysa sorun yok tam annem kafalı yok yok gene kızdım değiştiricem doktoru
canım sadece süt 500 cc olacakmış dün onuda düşündüm evde olan annelerin bebekleride belki günde 500 cc almıyordur dedim kendimi telkin etmeye çalıştım ama sanmam ben haftasonu evdeyim mesela emdikçe sütüm oluyor fazlasıyla içiyordur yarım litre süt sorun şuki bu ara benim sütüm azaldı yine psikolojiyle çok alakalı eşimin iş durumu çok etkiliyor beni ona üzüldüm dibe vurdu sütümüz
canım devam sütleri ile ilgili yazılanlara şok oldum yuh ya neye güvenicez biz aslında inek sütünü vermek için çok ta erken değil 8 ay oldu 4 ay kaldı yaşına zaten demir vitamin mineral takviyelerinide ek gıdalarla vermeye çalışıcaz havuçtu balkabağıydı yumurtaydı vs vs en sağlıklısı katılıyorum sana bende sanırım inek sütüne geçicem demir eksikliği yapıyor inek sütü diyorlar o kafamı kurcalıyor ama:44:
Tatlım bizim evde zaten pc hem açık...busumaicim geçmiş olsun
rabiaaaaaaa hoşgeldin canımmmm 15 dkka 15 dkka diye kapat aç pcyi
bende eşimle ev süpürüp siliyorumbi mutfağı temizledi bulaşıkları makinadan çıkarttı kirlileri temizledi ben dizdim
tüm geri kalanını ben yaptım ama adım pc manyağı oldukendine baksınnnn hıhh aşırı pcbağımlısısın diyor dahaaa bunu yazarken of
hadi görüşürüz kızlar öptüm
Not: şimdidde yalancı diyor niye kendini öner çıkartıyorsun diyor
sizin eşlerinizlede eşim konuşcakmış hahahahahha
Tatlım bizim evde zaten pc hem açık...Sadece ekranı aşağıya indirip yukarıya kaldırıyorum.. Laptop olduğu için..
Canan hani benim üstüme hamarat yoktu...
Ayy öğrendiğinde mutlaka bizede söyle canım benimki akşama kadar normal öğünlerini alıyor gece boyuncada aptamil içerdi şimdi 25cc zoraki içiyor. bağışıklık sistemi için alması gerekir aslında ama ilk 6 ay çok önemli diye duymuştum.bende napcam bilmiyorum çıldırıyorum. ağzına zorl kaşıkla tıkıyorum biberon almak istemiyor çünki, birazını içiyor birazını da ağzından püskürtüyor.Günaydınlarrr hanımlarrr:))
Ya bende bu günde 500ml süt işine takılıyorum valla:44: bende artık anne sütü kalmadı malesefmilupa devam sütü içiriyorum oğluma. Gündüz eğer öğünlerini yerse sütü istemeyebiliyor. Gece uykuya yatarken ve uyanışlarında süt veriyorum.
İllaki 500e tamamlamamız gerekiyor mu acaba?? Doktorada gidince sorucam
Günaydınlarrr hanımlarrr:))
Ya bende bu günde 500ml süt işine takılıyorum valla:44: bende artık anne sütü kalmadı malesefmilupa devam sütü içiriyorum oğluma. Gündüz eğer öğünlerini yerse sütü istemeyebiliyor. Gece uykuya yatarken ve uyanışlarında süt veriyorum.
İllaki 500e tamamlamamız gerekiyor mu acaba?? Doktorada gidince sorucam
maaşallah nazar değmesin. uykuyu almak nekadar güzel dimi. çoook hasretim uykuya çoook.Gunaydin kizlarrrr napiosunz baklm oflusu uyuttum simdi kahvalti yapicimmm ayyy bzm sipa 9 da bi yatti sabh 9 da kalkti hicte mizirdanmadi uzun zamndan sonra uyumusm raht raht ayyy isalh bole gider yarabbim
Sağol canımm. Kendimi unuttum bile:))Aryamm tez zamanda iyileşirsin inşallah.geçmiş olsun.
Bizde 6 aylıktan sonra aptamil+ anne sütü idi. 1 ay içinde de sütüm tamamen bitti. Şimdi sadece aptamil. Bizde aynı sorunu yaşadık. Bende aceba mamanın tadını mı sevmiyor artık diye sma ve golden goat ı da denedim bu ay. Ama pek farketmedi. Uyurken içiriyorum bende. 500 cc ye tamamlamaya çalışıyorum. Olduğu kadar...Ahh bu anneler hep kendi bildiklerini okurlar. onlara göre bebeklerimiz hiç doymuyor zaten. Benim oğlumada zaten emmiyor 4.5 aylıkken ökesildi bizimki ve hep aptamil kullandım bugüne kadar. artık onuda almak istemiyor napcam bilmiyorum almazsa da olmazki.
cenacım çok güzel şeyler almışsın güle güle kullansın oynasın. şu üst üste geçen halkalardan bende almayı planlıyordum oğlum doğduğundan beri. bi hevesle kv lere söyledim alcam diye diş bulguruda yapcam ya belki hediye olarakta alır diye düşünereklten. tabi beni yine fitil etti. kızımmm ne gerek var internetlere inanma sen oralardan bakıp bakıp hevesleniyorsun demezmi. oracıkta boğasım geldi. hiç bişey demedim. sanki onun torunları gibi yetiştirmek zorundayım yok böyle bişey yaa. allahtan eşim beni bu konuda kırmıyor. alayımda gözüne soka soka oynatayım oğlumu.günaydın canlarıııım
dün annemdeydik, o yüzden giremedim. neler yaptınız bakıcam şimdi
5 senedir giydiğim botlarım pörtleyince, avm ye gittik kardeşimle..
çok güzel botlar vardı, ama kimisinin numarası yoktu kimi ayağımı vurdu alamadım..
ama ama amaaa; ayşecike yeni ciciler aldım..
(bir kendi için alışverişe gidip de yine kendini çocuk mağazasında bulan anne daha)
Eki Görüntüle 644132 Eki Görüntüle 644133
küçük mor bu seneki montu..
koyu olan da önümüzdeki kışın
şimdiden aldım, malum indirim zamanı.. eşim de çok beğendi..
başka başkaaa:
Fisher Price Müzikli Araba Dişlik Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Stack & Roll Cups 6-36M - Jaipur - For Babies - Infants
acayip mutlu, nasıl oyunuyor çıldırmış gibi, hepsini birbirine vuruyor, ısırıyor, sesler çıkarıyor..
cenacım çok güzel şeyler almışsın güle güle kullansın oynasın. şu üst üste geçen halkalardan bende almayı planlıyordum oğlum doğduğundan beri. bi hevesle kv lere söyledim alcam diye diş bulguruda yapcam ya belki hediye olarakta alır diye düşünereklten. tabi beni yine fitil etti. kızımmm ne gerek var internetlere inanma sen oralardan bakıp bakıp hevesleniyorsun demezmi. oracıkta boğasım geldi. hiç bişey demedim. sanki onun torunları gibi yetiştirmek zorundayım yok böyle bişey yaa. allahtan eşim beni bu konuda kırmıyor. alayımda gözüne soka soka oynatayım oğlumu.
günaydın canlarıııım
dün annemdeydik, o yüzden giremedim. neler yaptınız bakıcam şimdi
5 senedir giydiğim botlarım pörtleyince, avm ye gittik kardeşimle..
çok güzel botlar vardı, ama kimisinin numarası yoktu kimi ayağımı vurdu alamadım..
ama ama amaaa; ayşecike yeni ciciler aldım..
(bir kendi için alışverişe gidip de yine kendini çocuk mağazasında bulan anne daha)
Eki Görüntüle 644132 Eki Görüntüle 644133
küçük mor bu seneki montu..
koyu olan da önümüzdeki kışın
şimdiden aldım, malum indirim zamanı.. eşim de çok beğendi..
başka başkaaa:
Fisher Price Müzikli Araba Dişlik Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Stack & Roll Cups 6-36M - Jaipur - For Babies - Infants
acayip mutlu, nasıl oyunuyor çıldırmış gibi, hepsini birbirine vuruyor, ısırıyor, sesler çıkarıyor..
Hayırlı olsun yeni ayınız hep sağlıklı mutlu geçsin inşallah. Bi hoşgeldin demedin bana ama burayı keşfettiğimden beri çok merak ederdim seni acaba doğurdumu ne yaptı falan diye. şimdi bebeğini büyütüyorsun bazen gözüm arıyor nerdeki diye nedense. sevmişim demekki seni.7. ayımız dolmuş:82::109:
en küçük bizmiyiz nee
biz şimdi sorduklarında ne dicezzzz 7 mi buçukmu :26:
Bizim burda 70 tl ye yapıyorlar yaptırmak için gitcez bizde ama kv ayın 20 sini bekleyin diyo maaş alacaklarmış. hediyesini pastasını keserken vereyim diyor. (pazar malını doldurmasa bari:) ) bazen iyisini alır hakkını yemeyimde ama bazende bir çanta diğerinden doldurur.canım sağol tşk iyi dileklerin için daha iyiyim şimdi
bu arada atamanıza çok sevindim herkesin gönlüne göre oldu sen nereye atanmış oldun şimdi evine dahamı yakın oldun?
ya ben anlatamadım derdimiki
hani borncum sen yada busmai bir topikten bahsetmiştiniz kendi aralarında ne güzel yardımlaşmışlar birbirlerine sütlerini pompalarını göndermişler vs vs örnek topik bayıldım falan diye sonrada hatta topikte bloğu olan bir bayan girmiştide evet kızlar o topikteki gamze bendim hatta bloğumda var ziyaret edebilirsiniz yamıştı
bende o bloğu gezerken pastalarla ilgili bir kadının linkini gördüm öesajlaştım ataşehirdeymiş kadın 90 tl fiyat vermişti durun bulucam size o bloğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?