Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tamam işte benimki de tavır yapıyor ,o tavrı yapmak veya yasaklamak arasında bence fark yok
gündüz ne yaparsan yap karışmıyorum, akşam benle ilgilen modunda
eşim aileme gitmeme hiç karışmaz yediğime içtiğime arkadaşlarıma.. gündüz tamamen özgürüm
hatta bi akşam ailemle sinemaya gittik eşim evde bebeğe baktı
normalde herşeye karışan bir yapısı var çoook meraklıdır ama ben "STOP" diyorum sık sık
testi kırılmadan hesabı

oo, süpper fiyat.. güzel günlerde kullan botlarını

ben de böyle bi şey gördüm oyuncak markette.
yürüme namına henüz bi atraksıyon yok ama bakıyom işte

valla emir alp bizi öldürecek yürüt yürüt diye yakamıza yapışıyor.Kesinlikle yerde emeklemeyecek yere koyduğum anda yaygarayı koparıyor yerde ileri geri gidiyor ama bağıra çağıra en iyisi tez zamanda yürüsün

born evet canım gamze malkoçun eski bloğunda diş buğdayı detaylarını incelerken pastalarını yapan arkadaşının ismini ve face bilgilerini vermişti ordan ulaştım mesajlaştım 90 tl fiyat aldım pasta için kendisine mesaj attım şeker portakalım pasta yapan arkadaşının bilgilerini istedim haber glince sana söylerim

canım çok üzüldüm kelimelerin yetersiz kaldığı anlardır o anlar allah ailesine sabır versin mekanını cennet eylesin inşallah

annemle diyaloğumuz konusunda sabahki sinirim geçti kalbinide kırmadım genelde kırılan ben olurum yansıtamam yapım gereği ama içim hala huzursuz gerçi öğlen konuştuk mecburen yalan söyledim Boranın doktoruyla konuştum hala ara ara öksürüğü var dedim beslenmesinden bahsettim aaa günlük en az 500 ml anne sütü vermelisiniz anne sütü olmazsa süt takviyesi yapın yoksa bağışıklığı düşer dedi doktor dedim çok üzgünüm ama inandı başka türlü lafımı dinlemiyor doktorun emri demiri kesiyor işte oysaki doktor tam bir gerikafalı çocuğun kilosu iyi emdiği kadar emsin anne sütü bebe bisküvisi mama vs verme diyo yani çocuk kiloluysa vitamin mineral meyce falan gereksiz görüntüsü şişkoysa sorun yok tam annem kafalı yok yok gene kızdım değiştiricem doktoru

canım sadece süt 500 cc olacakmış dün onuda düşündüm evde olan annelerin bebekleride belki günde 500 cc almıyordur dedim kendimi telkin etmeye çalıştım ama sanmam ben haftasonu evdeyim mesela emdikçe sütüm oluyor fazlasıyla içiyordur yarım litre süt sorun şuki bu ara benim sütüm azaldı yine psikolojiyle çok alakalı eşimin iş durumu çok etkiliyor beni ona üzüldüm dibe vurdu sütümüz
canım devam sütleri ile ilgili yazılanlara şok oldum yuh ya neye güvenicez biz aslında inek sütünü vermek için çok ta erken değil 8 ay oldu 4 ay kaldı yaşına zaten demir vitamin mineral takviyelerinide ek gıdalarla vermeye çalışıcaz havuçtu balkabağıydı yumurtaydı vs vs en sağlıklısı katılıyorum sana bende sanırım inek sütüne geçicem demir eksikliği yapıyor inek sütü diyorlar o kafamı kurcalıyor ama:44:

bu arada cenacım aldıkların çok güzel güle güle kullanın müzikli arabadan bizimde var diğer halkalardan bende almak istiyorum ilk fırsatta öpüyorum ayşeciği

libyanaa pediastrum şeker portakalım tuğçecan ya sabahtan beri defalarca alıntı yaptım tam yazmaya başlıcam acil iş çıktı kaldı malesef bu ara yoğunum yetşemiyorum kızlar ama okuyorum yazamasamda öpüyorum hepinizi

bu arada söylemeden geçemiycim nkolik seni libyanadan daha hamarat ilan ettim sanada gelcez yemeğe anlaşılan

evhamlı anne geldii
kızlar benım oğlum sırt ustunden yuz ustune dönüyor ama yuz ustunden sırt ustune gerı donemıyor ve emeklemek ıcın hiçbır cabası yok sizce bu normal mı ???

canım bencede bu devam sütleri ticari hile hep ben inanmıyorum zaten onların reklamlarına. çok şükür sütüm oldu bebegim beni emiyo 6 aydan sonra da emdigi kadar emsin olmadı ek gıda ve süt ürünleri agırlıklı beslemek gerek .yogurtlu çorba sütlü muhallabi yogurt vb.çalışan anneler daha endişeli tabi nu konularda haklılar yeterince anne sütü alamıyo ama süt ürünleri yedirmek daha mantıklı. benim annemde abi mi inek sütü pipinç unu derken büyürmüş çok şükür sağlıklı.

güle güle kullan canım
şimdi bu arabayı kullanabilecek mi

Teşekkür ederim canım.
Bilmiyorum ama yan binamızın altında ozelcan bebe var orada bir deneme yapacağız.aslinda 9. Aydan itibaren kullanılıyormuş deneyeceğiz bakalım

ne yapalım yoksa sütsüz kalacaktı yalan söylemek zorunda kalmışsın o doktor demedi başka doktorlar diyo yalan da değil yani

demiri dediğin gibi ek gıdalarla zaten alıyorlar 4 aydan büyük bebekler için sorun olmuyormuş herşeyi alan sütü de alır. inek sütü faydalı olmasa herkes içmese hintliler neden inekleri kutsal kabul etsin:)
ayrıca benim annemin de sütü azmış deli gibi inek sütü içermişim hala da içiyorum çok severim sütü ve demir değerim 14 ün altına düşmez
bana süt sağıp getiren bir kadın var her cuma getiriyor yarın da içireceğim oğluma inşallah tadını beğenir inşallah alışır çok geç kalmamışımdır

Tatlım bizim evde zaten pc hem açık... Sadece ekranı aşağıya indirip yukarıya kaldırıyorum.. Laptop olduğu için..

Canan hani benim üstüme hamarat yoktu...

Tatlım bizim evde zaten pc hem açık... Sadece ekranı aşağıya indirip yukarıya kaldırıyorum.. Laptop olduğu için..

Canan hani benim üstüme hamarat yoktu...

en güzlei canım 15 dakka bak kapat sonra tekrar aç

ayyy dün akşam astığım çamarşırlar hala kurumamış delircemmm

Ayy öğrendiğinde mutlaka bizede söyle canım benimki akşama kadar normal öğünlerini alıyor gece boyuncada aptamil içerdi şimdi 25cc zoraki içiyor. bağışıklık sistemi için alması gerekir aslında ama ilk 6 ay çok önemli diye duymuştum.bende napcam bilmiyorum çıldırıyorum. ağzına zorl kaşıkla tıkıyorum biberon almak istemiyor çünki, birazını içiyor birazını da ağzından püskürtüyor.

Gunaydin kizlarrrr napiosunz baklm oflusu uyuttum simdi kahvalti yapicimmm ayyy bzm sipa 9 da bi yatti sabh 9 da kalkti hicte mizirdanmadi uzun zamndan sonra uyumusm raht raht ayyy isalh bole gider yarabbim
maaşallah nazar değmesin. uykuyu almak nekadar güzel dimi. çoook hasretim uykuya çoook.

Aryamm tez zamanda iyileşirsin inşallah.geçmiş olsun.
Sağol canımm. Kendimi unuttum bile:))
Bizde 6 aylıktan sonra aptamil+ anne sütü idi. 1 ay içinde de sütüm tamamen bitti. Şimdi sadece aptamil. Bizde aynı sorunu yaşadık. Bende aceba mamanın tadını mı sevmiyor artık diye sma ve golden goat ı da denedim bu ay. Ama pek farketmedi. Uyurken içiriyorum bende. 500 cc ye tamamlamaya çalışıyorum. Olduğu kadar...

Bu aradaaaa bu haftasonu eşim kızım ve ben yine kaplıca sefası yapmaya gideceğiz inşallahhh. Kızla odadan çıkamıyorum genelde ama o bile yetiyor. Yaşasınnn:))

cenacım çok güzel şeyler almışsın güle güle kullansın oynasın. şu üst üste geçen halkalardan bende almayı planlıyordum oğlum doğduğundan beri. bi hevesle kv lere söyledim alcam diye diş bulguruda yapcam ya belki hediye olarakta alır diye düşünereklten. tabi beni yine fitil etti. kızımmm ne gerek var internetlere inanma sen oralardan bakıp bakıp hevesleniyorsun demezmi. oracıkta boğasım geldi. hiç bişey demedim. sanki onun torunları gibi yetiştirmek zorundayım yok böyle bişey yaa. allahtan eşim beni bu konuda kırmıyor. alayımda gözüne soka soka oynatayım oğlumu.

benimkide internette ne görsen onlar alıyor diye sendemi alcan diyor biz böylemi yetiştik şımartma diyor

bu arada ben niyeyse kimsenin bişine yorum ayzmıyorum ateş alıp kaççıyorum kızlar hastalarımız geçmiş olsun

cenacım o pembe monta bayıldım güle güle giysin

haticecimmm benim içinde git yzın bizde kaplıca tatili düşünüyorduk ama olmad kaynanamgile gidecekmişiz

bu arada birşey dicem bende buraya kv yazmıyorum fark ediyorsanız takip ediliyorum :26:

7. ayımız dolmuş :82::109:

en küçük bizmiyiz nee

biz şimdi sorduklarında ne dicezzzz 7 mi buçukmu :26:
Hayırlı olsun yeni ayınız hep sağlıklı mutlu geçsin inşallah. Bi hoşgeldin demedin bana ama burayı keşfettiğimden beri çok merak ederdim seni acaba doğurdumu ne yaptı falan diye. şimdi bebeğini büyütüyorsun bazen gözüm arıyor nerdeki diye nedense. sevmişim demekki seni.

Bizim burda 70 tl ye yapıyorlar yaptırmak için gitcez bizde ama kv ayın 20 sini bekleyin diyo maaş alacaklarmış. hediyesini pastasını keserken vereyim diyor. (pazar malını doldurmasa bari:) ) bazen iyisini alır hakkını yemeyimde ama bazende bir çanta diğerinden doldurur.

iyi akşamlar

cenacım cicileriniz hayırlı olsun

güle güle giyisn ayşecik

devam sütlerine gelince ilk aylarda süt yetmediği

durumlarda bence gerekli inek sütüne karşı değilim

ama yeni doğmuş bir bebek için hazmı zor.devam sütünde tek güvendiğim marka SMA

bağışıklık sistemi için ilk altı ay devam sütü derim.sonra ek gıdalr .muahllebiler inek sütüne geçilebilir.

mamalara süreki birşeyler yazılıyor çiziliyor.ama yeni doğmuş bir bebeğin beslenmesi için

üretilen hiç birşey olmayacakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…