- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
O zmn bu 15 dakkayı iyi değerlendirelim canım :) çok saol Rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür vakit konusunda da sıkıntılı topikler konusunda da eşin haklı bence diyorum ya ben dün geceden sonra boyumun ölçüsünü aldım..Bu arada kısır kısır dediniz benim de canım inanılmaz istedi napıcaz şimdik yaaa
Günaydınlarrr hanımlarrr:))
Ya bende bu günde 500ml süt işine takılıyorum valla:44: bende artık anne sütü kalmadı malesefmilupa devam sütü içiriyorum oğluma. Gündüz eğer öğünlerini yerse sütü istemeyebiliyor. Gece uykuya yatarken ve uyanışlarında süt veriyorum.
İllaki 500e tamamlamamız gerekiyor mu acaba?? Doktorada gidince sorucam
en az 500 olmalı diyo drlarCanım benimde annem bakıyor başta bende çok pimpirikleniyordum aynı senin gibi düşünüyordum bakıcı baksa en azından dediğime alınmaz darılmaz dediğimi yapar çünkü anneme bişey desem alınıyor ben evde kapanıyorum çocuğa bakıyorum herşeyi yapıyorum senin dediğine bak diyor oda bunalıyor haklı olarak kışa denk geldi yazın herkes rahata kavuşsa
Süt konusunda bizde sıkıntılıyız ya gün içinde anca kahvaltısı meyvesi çorbası yoğurdu ve tekrar çorbası derken zaman kalmıyor günler çok kısa çünkü gece de en fazla 360 cc içiyor çok nadir 420 cc oluyor artık bende çok kasmıyorum 1 yaşından sonra bol bol içer inşallah kendisi diye ümit ediyorum
ooh maşallaah iyi günlerde giysin ve oynasın ayşeciikgünaydın canlarıııım
dün annemdeydik, o yüzden giremedim. neler yaptınız bakıcam şimdi
5 senedir giydiğim botlarım pörtleyince, avm ye gittik kardeşimle..
çok güzel botlar vardı, ama kimisinin numarası yoktu kimi ayağımı vurdu alamadım..
ama ama amaaa; ayşecike yeni ciciler aldım..
(bir kendi için alışverişe gidip de yine kendini çocuk mağazasında bulan anne daha)
Eki Görüntüle 644132 Eki Görüntüle 644133
küçük mor bu seneki montu..
koyu olan da önümüzdeki kışın
şimdiden aldım, malum indirim zamanı.. eşim de çok beğendi..
başka başkaaa:
Fisher Price Müzikli Araba Dişlik Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Stack & Roll Cups 6-36M - Jaipur - For Babies - Infants
acayip mutlu, nasıl oyunuyor çıldırmış gibi, hepsini birbirine vuruyor, ısırıyor, sesler çıkarıyor..
cinconcuğum çok geçmiş olsun yaa benim kafam iyi galiba yeni görüyorum iyice dinlen yorma kendini şimdi daha iyisindir inşallah...
Cena montlarınız çook güzel ayşeme de çok yakışır eminim iyi günlerde kullanın...
Arya nasıl olsun iyisindir inşallah ben de çocuğu düşünmekten kendime bakamıyorum ev de aldı başını gittiama yasirden önemlisi yok bugün öksürük de başladı babamız işten gelsin göstereceğiz doktora böyle devam ederse..
Libyana dün eşine şaşırmıştım neden kızıyor diye ben eşime buradan ve bizle aynı dönemdeki bebeklerin sorunlarından falan bahsediyordum cünkü ama senin o dediğin bir derdim var kısmına dün baktım ilk kez inan uyku girmedi gözüme hastalıktan mı okuduklarımdan mı nedir inan bi garip oldum tabii ki kötü bi site değil burası ama eşlere de hak vermek lazımmış vesselam...
veeeee atamamız olduuuuuu :)
en az 500 olmalı diyo drlar
ben sabah süt kahvaltı süt çorba süt genelde meyveli yoğurt süt süt süüüt veriyorum
yani sütüm çıktığı kadar da vermeye devam edicem inşallah
ooh maşallaah iyi günlerde giysin ve oynasın ayşeciik
hayırlı olsun canım
branşın neydi senin ?
kızlar benimde bu haftalık okul maratonum bitti
salıya kadar okul yook ama gel gör ki evrak işleri varr
olsun bebeğimle olayım da yaparım onlarıı
ben de sadece temmuz topiğindeyim desem yalan olmaz..
burası bana yetiyor da artıyor
libyana, 15 dk çok az be bacım, okumaya bile yetmezkii
kıvırcık, maydonoz falan var da yeşil soğan yok, onsuz olmaz :100:
eşime söyleyeyim alsın da yarın yapayım kısırı, hepimiz için, tüm temmuz topiği için
bu arada sütlaç yaptım..
Eki Görüntüle 644424
namazı kılıp akşam yemeğini yapmaya girişicem
yine gelirim.. öpüldünüz
ay evet katılıyorum borntobemother nasıl oldun bugünyaaa böyle cicili bicili şeyler paylaşmayın erkeklere hiçbirşey yok benim kızım olsa neye çevirirdim yavrucağı bilmiyorum kızlar için çook çok güzel şeyler var oğluma birşeyler alırken hala kız reyonlarına bakmaktan alamıyorum kendimi
etekte bence kötü bir görüntü yok siyah badiyle kombinlersen gayet de güzel olur,babası bile bayılırben de onunla aynı zeminli düşünüyorum.
ben nasıl yaşıyor, giyiniyorsam.. buna zıt-abes bi görüntü oluşturacak şekilde giydirmemem lazım çocuğumu..
ağaç yaşken eğiliyor çünkü..
tebriklerrr bence sen 8 de soranlara7. ayımız dolmuş:82::109:
en küçük bizmiyiz nee
biz şimdi sorduklarında ne dicezzzz 7 mi buçukmu :26:
ayy evet aynısı benim eşimde var telefon olsun klavyeyi tuşladığımı görmek olsun illa sorar ben de çok sinirleniyorum .kimi zaman ağlama silahıyla kimi zaman tartışarak olayı hallediyorumaslında onların yanında pek girmemek lazım,
gereksiz merak uyandırmamak için..
şahsen benim eşim;
-merakla izlediğim diziden hoşlanmıyor.. ben açıyorum, o kapatıyor.
-o evdeyken uzun telefon konuşması yapınca bakıyorum tripleniyor..
-harıl harıl topikte cevap yazarken görünce, bu kadar önemli olan ne diye soruyor..
netice-i kelam; eşler evdeyken onlardan başka bi şeyle ilgilenmemizden hoşlanmıyorlar..
bebişleri bile kıskanan adamlar bunlar.. anladınız siz onuuu
bi de temmuz annelerinde yazdığımı biliyor, bi gün merakına yenilir de açar okursa..
vay halime.. o yüzden artık onun yanında pek girmiyorum topiğe.
ve ailesi özellikle de kv hakkında çoook daha dikkatli olmaya karar verdim ben..
uzun zamandır da yazmıyorum
bekliyoruzzzherkese günaydın kızlar
kızlar bu arada ben diş buğdayı için kurabiyeleri kendim yapmaya karar verdim malzemelerimi söyledim bakalım bir deneme yapacağım
inşallah becerebilirim artık becerirsem elimden geldiğince temmuz bebişlerinide birşeyler yapabilirim inşallah
çalışmalarımı sizinle paylaşacağım inşallah eşimler birlikte yapacağız oda nedense çok meraklandı bende yaparım diyor
hadi bakalım resimlerimizi bekleyin anacım
haklı.. bütün gün uğraşıyor hiç kolay değilCanım benimde annem bakıyor başta bende çok pimpirikleniyordum aynı senin gibi düşünüyordum bakıcı baksa en azından dediğime alınmaz darılmaz dediğimi yapar çünkü anneme bişey desem alınıyor ben evde kapanıyorum çocuğa bakıyorum herşeyi yapıyorum senin dediğine bak diyor oda bunalıyor haklı olarak kışa denk geldi yazın herkes rahata kavuşsa
Süt konusunda bizde sıkıntılıyız ya gün içinde anca kahvaltısı meyvesi çorbası yoğurdu ve tekrar çorbası derken zaman kalmıyor günler çok kısa çünkü gece de en fazla 360 cc içiyor çok nadir 420 cc oluyor artık bende çok kasmıyorum 1 yaşından sonra bol bol içer inşallah kendisi diye ümit ediyorum
kızlar sabah sabah annemle tartıştım yine ya off
ya sütüm gitgide azaldı yine dün 160 cc ancak sağabildim annemede tembihledim bak günde en az 500 cc süt vermek gerekiyor hadi 200 cc gece aldı diyelim günde 150 cc kadar devam sütünden takviye yap diyorum sütü olmayan kadınlar ne yapıypr diyo ya sütü olmayanlarda devam sütü veriyor diyorum ben onu doyuruyum demezmi bende aç bırakacaksın demiyorum ama süt lazım çocuğa sütttttt delirtiyor beni ya hata ediyorum kimse çocuğuma benim gibi bakamaz bu gidişle annemden alıp bir bakıcıya vericem hiç değilse lafımı dinletebilirim elaleme kendi anneme sözüm geçmiyor
Ama ben sana küsücemm yaaa...Sütlaç istiyorum ben..... :84::84::84:
canım ben aslında neredeyse sadece bu topikteyim burada okuyunca o bölüme bi bakayım dedim ama bin pişman oldum bi yazı okudum nedense çok etkilendim ben de anlamadım bir daha mı tööövbe burdan başka yere gitmemçok değişik konular var değil mi canım..İnsanın psikolojisi bozuluyor okudukça.. Ama kk nın yarısı o bölümde biliyormusun.?
Evet eşime bende hak veriyorum ama ne yapayım seviyorum burayı...
Canım ellerine sağlık ben de fırında sütlaç çok severim nedense normalini pek yiyemiyorum ama şahane gözüküyorlar örtün de çok hoşmuş boncuklu boncuklu süslü hatunnnnben de sadece temmuz topiğindeyim desem yalan olmaz..
burası bana yetiyor da artıyor
libyana, 15 dk çok az be bacım, okumaya bile yetmezkii
kıvırcık, maydonoz falan var da yeşil soğan yok, onsuz olmaz :100:
eşime söyleyeyim alsın da yarın yapayım kısırı, hepimiz için, tüm temmuz topiği için
bu arada sütlaç yaptım..
Eki Görüntüle 644424
namazı kılıp akşam yemeğini yapmaya girişicem
yine gelirim.. öpüldünüz
Saol cnm ing sen sinifcimiydin ve p.tesi cumani nsl bos biraktilar sut izni muhabbetine mi
bende ya hemde çok çok güzel görünüyorlar
Canım öncelikle başın saolsun gerçekten derinden üzüldüm ama çok da acı çekiyormuş böyle zamanlarda ne denir bilemedim...benim oğlan da kaseye değil de kaşığa taktı kafayı sürekli ağzına götürürken hop elimden alıyor birden diyorum oğlum kendin mi yiyecen bi de ağız bezini alıp siler gibi yapıyor bazen çok gülüyorumbugün bir arkadaşımın kızkardeşinin vefat haberini aldım çok üzgünüm benden küçük ve kanserden öldü yavrucak çok çekti
hava da kapalı..oruçluyum.. üstüne oğluşu yedirirken bi tekme savurdu çorba kasesi uçtu her taraf battı,yemeğimi bile daha pişirmedim offf ki ne offf herşeye bi mola verdim kk ya bakayım dedim
eveeet besmele çekip başlıyoruzzzz
ay evet katılıyorum borntobemother nasıl oldun bugün
etekte bence kötü bir görüntü yok siyah badiyle kombinlersen gayet de güzel olur,babası bile bayılır
tebriklerrr bence sen 8 de soranlara
nazar olmasın ecoşumuz
ayy evet aynısı benim eşimde var telefon olsun klavyeyi tuşladığımı görmek olsun illa sorar ben de çok sinirleniyorum .kimi zaman ağlama silahıyla kimi zaman tartışarak olayı hallediyorum
hiç suyuna gitmeyi de düşünmüyorum açıkçası benim de bir hayatım var bunu kabullenmek zorunda ,benim özgürlük alanıma müdahale etme hakkı yok
bekliyoruzzz
haklı.. bütün gün uğraşıyor hiç kolay değil
bizim çocuk yetiştirmemizle ilgili gelen eleştirilere ne kadar kızdığımızı hatırlasanıza
sakin ol cananım öfkeyle kalkan zararla oturur annen "artık bakamıyorum" demedikçe bakıcı işine hiç bulaşma.bakıcı sözünü dinlese ne olacak annenin verdiği sevgiyi verebilir mi oğluna, senin yüreğin bu kadar rahat olur mu? ama bir yandan oflayıp puflaması da seni bunaltır çok haklısın benim annem de aynı şeyi yapardı eminim, sürekli "iyi ki çocuğuna kendin bakıyorsun" diyor. ona borçlu kalmak istemezdim bu yönden diye düşünüyorum ama sence annelerimize hiç borçlu değil miyizohooo ödenmez .
devam sütünü neden vermek istemiyor,halbuki hazırlaması çok kolay. doktor söyledi falan desen dinlemez mi, varsın 100 ml az içsin annenin oğluna bakmaktaki hakkı ödenmez sen suyuna git diyeceğim ama sen de haklısın insan laf işitmek istemiyor bu yaştan sonra
slm ufaklık naısl oldu ? Sonuc ne cıktı? Bır suredıre gıremedım kk ya durumu merak edıyorum
Aryamm tez zamanda iyileşirsin inşallah.geçmiş olsun.Azcık dinleneyim kendime geleyim dedim sıpa huzursuz huzursuz. Uyanık desem değil, uyuyor desem değil. Nazar mı ettim acaba çocuğa? Ne güzel uyanmıyordu hiç sabaha kadar. Mızır mızır.... Onun o huzursuz haline mi üzüleyim? Uyanmalarına mı sinirleneyim? Hastalıktan zaten başımı kaldıramıyorum ona mı yanayım? Yarın okulda da programım var hiç hazırlık yapamıyorum onu mu düşüneyim? Gidip " bir derdim var" a yazsam daha uygun olur galiba.Hatta dertciklerim vaaar!
Aminn. Sağol şekerimm İlaç aldım dayanamayıp, şimdi biraz daha iyiyim sanki.
Merakla bekliyoruz canım sonuçları hayırlısı olsun inşallah. Yarına toparlarız umarım yaaa
Bizde de çok var( diş mi değil mi onu bile anlamıyorum (
Sağol bebeğeeemmm:)))
Canım öncelikle başın saolsun gerçekten derinden üzüldüm ama çok da acı çekiyormuş böyle zamanlarda ne denir bilemedim...benim oğlan da kaseye değil de kaşığa taktı kafayı sürekli ağzına götürürken hop elimden alıyor birden diyorum oğlum kendin mi yiyecen bi de ağız bezini alıp siler gibi yapıyor bazen çok gülüyorum
bugün daha iyiyim canım tabi etkileri var ama önceki günlere nazaran elhamdülillah...
Cananın konusu ile ilgili ben de sabah yazacaktım bişeyler vakit olması sen yazmışken ben de ekleyeyim ben 500 cc mevzuunu hiç bilmiyordum şu anda öğrendim şimdiye dek hiç sağmadığım için sanırım bu 500 cc içine mayaladığımız yoğurtlar muhallebi falan da giriyo mu yoksa sadece direk verilen devam sütü şeklinde mi...
annen konusuna gelince de gerçekten bebek bakmak zor iş annen de olsa sen gibi olamaz mümkün değil ama şu ek gıda işi gerçekten çok zor yetişmesi mümkün değil biri bitiyo diğer öğün geliyo yetişemediğinden mi vermiyo yoksa gerek duymadığından mı onu anlayamadım ben :44:
Azcık dinleneyim kendime geleyim dedim sıpa huzursuz huzursuz. Uyanık desem değil, uyuyor desem değil. Nazar mı ettim acaba çocuğa? Ne güzel uyanmıyordu hiç sabaha kadar. Mızır mızır.... Onun o huzursuz haline mi üzüleyim? Uyanmalarına mı sinirleneyim? Hastalıktan zaten başımı kaldıramıyorum ona mı yanayım? Yarın okulda da programım var hiç hazırlık yapamıyorum onu mu düşüneyim? Gidip " bir derdim var" a yazsam daha uygun olur galiba.Hatta dertciklerim vaaar!
Aminn. Sağol şekerimm İlaç aldım dayanamayıp, şimdi biraz daha iyiyim sanki.
Merakla bekliyoruz canım sonuçları hayırlısı olsun inşallah. Yarına toparlarız umarım yaaa
Bizde de çok var( diş mi değil mi onu bile anlamıyorum (
Sağol bebeğeeemmm:)))
Ahh bu anneler hep kendi bildiklerini okurlar. onlara göre bebeklerimiz hiç doymuyor zaten. Benim oğlumada zaten emmiyor 4.5 aylıkken ökesildi bizimki ve hep aptamil kullandım bugüne kadar. artık onuda almak istemiyor napcam bilmiyorum almazsa da olmazki.kızlar sabah sabah annemle tartıştım yine ya off
ya sütüm gitgide azaldı yine dün 160 cc ancak sağabildim annemede tembihledim bak günde en az 500 cc süt vermek gerekiyor hadi 200 cc gece aldı diyelim günde 150 cc kadar devam sütünden takviye yap diyorum sütü olmayan kadınlar ne yapıypr diyo ya sütü olmayanlarda devam sütü veriyor diyorum ben onu doyuruyum demezmi bende aç bırakacaksın demiyorum ama süt lazım çocuğa sütttttt delirtiyor beni ya hata ediyorum kimse çocuğuma benim gibi bakamaz bu gidişle annemden alıp bir bakıcıya vericem hiç değilse lafımı dinletebilirim elaleme kendi anneme sözüm geçmiyor
ben de kısıııııııııııııııır :84::84::84Ama ben sana küsücemm yaaa...Sütlaç istiyorum ben..... :84::84::84:
canım, başınız sağolsun..bugün bir arkadaşımın kızkardeşinin vefat haberini aldım çok üzgünüm benden küçük ve kanserden öldü yavrucak çok çekti
hava da kapalı..oruçluyum.. üstüne oğluşu yedirirken bi tekme savurdu çorba kasesi uçtu her taraf battı,yemeğimi bile daha pişirmedim offf ki ne offf herşeye bi mola verdim kk ya bakayım dedim
eveeet besmele çekip başlıyoruzzzz
ayy evet aynısı benim eşimde var telefon olsun klavyeyi tuşladığımı görmek olsun illa sorar ben de çok sinirleniyorum .kimi zaman ağlama silahıyla kimi zaman tartışarak olayı hallediyorum
hiç suyuna gitmeyi de düşünmüyorum açıkçası benim de bir hayatım var bunu kabullenmek zorunda ,benim özgürlük alanıma müdahale etme hakkı yok
saolun canlar, ama tadından tuzundan haberim yok.bende ya hemde çok çok güzel görünüyorlar
teşekkür ederim canım, ama örtüye aldanma, evimdeki tek örtü odurCanım ellerine sağlık ben de fırında sütlaç çok severim nedense normalini pek yiyemiyorum ama şahane gözüküyorlar örtün de çok hoşmuş boncuklu boncuklu süslü hatunnnn
15 dk açıp kapatsın mı? delüüüüüüü
rabiaaaaaaa hoşgeldin canımmmm 15 dkka 15 dkka diye kapat aç pcyi
bende eşimle ev süpürüp siliyorumbi mutfağı temizledi bulaşıkları makinadan çıkarttı kirlileri temizledi ben dizdim
tüm geri kalanını ben yaptım ama adım pc manyağı oldukendine baksınnnn hıhh aşırı pcbağımlısısın diyor dahaaa bunu yazarken of
hadi görüşürüz kızlar öptüm
Not: şimdidde yalancı diyor niye kendini öner çıkartıyorsun diyor
sizin eşlerinizlede eşim konuşcakmış hahahahahha
oo, süpper fiyat.. güzel günlerde kullan botlarınımerhabalar
bugün alışverişe çıktım ama bu sefer sadece kendime çalıştım ama Emir alpe Chicco Chicco Bebek İçin İlk Adım Yürüme Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bunu almayı düşünüyorum.
sosyete pazarından iki bot aldım tanesi 15 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?