- 8 Ağustos 2011
- 11.751
- 9.038
- 448
kimsecikler yok yine
ben de gidiyom
cinconcuğum çok geçmiş olsun yaa benim kafam iyi galiba yeni görüyorum iyice dinlen yorma kendini şimdi daha iyisindir inşallah...
Cena montlarınız çook güzel ayşeme de çok yakışır eminim iyi günlerde kullanın...
Arya nasıl olsun iyisindir inşallah ben de çocuğu düşünmekten kendime bakamıyorum ev de aldı başını gittiama yasirden önemlisi yok bugün öksürük de başladı babamız işten gelsin göstereceğiz doktora böyle devam ederse..
Libyana dün eşine şaşırmıştım neden kızıyor diye ben eşime buradan ve bizle aynı dönemdeki bebeklerin sorunlarından falan bahsediyordum cünkü ama senin o dediğin bir derdim var kısmına dün baktım ilk kez inan uyku girmedi gözüme hastalıktan mı okuduklarımdan mı nedir inan bi garip oldum tabii ki kötü bi site değil burası ama eşlere de hak vermek lazımmış vesselam...
veeeee atamamız olduuuuuu :)
7. ayımız dolmuş:82::109:
en küçük bizmiyiz nee
biz şimdi sorduklarında ne dicezzzz 7 mi buçukmu :26:
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Red Stripe
ecoşa şunu aldımm ama eve geldikten sonra dank etti kollar neden uzun gidip değiştircem :/
Yazık yaa herkes isyan ediyor ama insan başına gelmeyince anlamıyor işte. İnşallah çok uzun sürmezcanım, diş sıkıntısı bunlar..
ayşecik de tam o diş çıkarma döneminde, deli gibi emmek istiyordu..
emmese bile meme ağzında dursun istiyordu, dudak tiryakisi gibi.
kendini rahatlatıyor, avutuyordu yavrum..
ve deli gibi ısırıyordu, emzirirken sürekli çığlık atıyordum.
normalde öyle kucakçı bi bebe değil, sürekli ilgi istiyordu..
Ben sormuştum :) Evet sallanıyormuş. bize yakın A101 yok arkadaşa aldırttım. sabah aradı. 2 rengi de varmış. ben kremi istedim beyaz kiri çok gösterir diye.. nasıl güzel mi
en küçük bizmiyiz nee
neden uzun kollu giyemez mi ecoş
e altı kısa üstü uzun olurmu sence canım
canım sağol tşk iyi dileklerin için daha iyiyim şimdicinconcuğum çok geçmiş olsun yaa benim kafam iyi galiba yeni görüyorum iyice dinlen yorma kendini şimdi daha iyisindir inşallah...
Cena montlarınız çook güzel ayşeme de çok yakışır eminim iyi günlerde kullanın...
Arya nasıl olsun iyisindir inşallah ben de çocuğu düşünmekten kendime bakamıyorum ev de aldı başını gittiama yasirden önemlisi yok bugün öksürük de başladı babamız işten gelsin göstereceğiz doktora böyle devam ederse..
Libyana dün eşine şaşırmıştım neden kızıyor diye ben eşime buradan ve bizle aynı dönemdeki bebeklerin sorunlarından falan bahsediyordum cünkü ama senin o dediğin bir derdim var kısmına dün baktım ilk kez inan uyku girmedi gözüme hastalıktan mı okuduklarımdan mı nedir inan bi garip oldum tabii ki kötü bi site değil burası ama eşlere de hak vermek lazımmış vesselam...
şeker portakalı ne demek hiç sorun değil keşke yardımcı olabilseydim.. :44:
Kağıthane canım önceden sarıyerdeydim şu anda çok iyi oldu benim için hem ortaokullarla anlaşamıyorum lise öğrencileri daha iyi oldugözünüzaydın canım nereye oldu
Yazık yaa herkes isyan ediyor ama insan başına gelmeyince anlamıyor işte. İnşallah çok uzun sürmez
Bornnn!! Hayırlı olsun atamanız. İstediğin yer oldu galiba. Topikteki iliçi isteyenlerin hepsi oldu. Bebeklerin şansından mıdır nedir?
canım sağol tşk iyi dileklerin için daha iyiyim şimdi
bu arada atamanıza çok sevindim herkesin gönlüne göre oldu sen nereye atanmış oldun şimdi evine dahamı yakın oldun?
ya ben anlatamadım derdimiki
hani borncum sen yada busmai bir topikten bahsetmiştiniz kendi aralarında ne güzel yardımlaşmışlar birbirlerine sütlerini pompalarını göndermişler vs vs örnek topik bayıldım falan diye sonrada hatta topikte bloğu olan bir bayan girmiştide evet kızlar o topikteki gamze bendim hatta bloğumda var ziyaret edebilirsiniz yamıştı
bende o bloğu gezerken pastalarla ilgili bir kadının linkini gördüm öesajlaştım ataşehirdeymiş kadın 90 tl fiyat vermişti durun bulucam size o bloğu
günaydın canlarıııım
dün annemdeydik, o yüzden giremedim. neler yaptınız bakıcam şimdi
5 senedir giydiğim botlarım pörtleyince, avm ye gittik kardeşimle..
çok güzel botlar vardı, ama kimisinin numarası yoktu kimi ayağımı vurdu alamadım..
ama ama amaaa; ayşecike yeni ciciler aldım..
(bir kendi için alışverişe gidip de yine kendini çocuk mağazasında bulan anne daha)
Eki Görüntüle 644132 Eki Görüntüle 644133
küçük mor bu seneki montu..
koyu olan da önümüzdeki kışın
şimdiden aldım, malum indirim zamanı.. eşim de çok beğendi..
başka başkaaa:
Fisher Price Müzikli Araba Dişlik Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Stack & Roll Cups 6-36M - Jaipur - For Babies - Infants
acayip mutlu, nasıl oyunuyor çıldırmış gibi, hepsini birbirine vuruyor, ısırıyor, sesler çıkarıyor..
cinconcuğum çok geçmiş olsun yaa benim kafam iyi galiba yeni görüyorum iyice dinlen yorma kendini şimdi daha iyisindir inşallah...
en küçük bizmiyiz nee
hani öyle durup dururken canım pek bi şey istemez..
ama şuan bol limonlu, hatta nar ekşili bi kısır istiyoruuuuuuuuuuum
ama evde tüm malzemeler yok,, dahası oruçluyum..
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Red Stripe
ecoşa şunu aldımm ama eve geldikten sonra dank etti kollar neden uzun gidip değiştircem :/
Hayırlı Günler hatunlar...Nasılsınız bakalım..
Bugün eşimle neden KK'ya girmemi istemediğini, bunu bana açıklamasını istedim..
Oda "zamanında bunu konuşmuştuk. Oraya girdiğin aman çok zaman harcıyorsun.. O ne yazmış şuna cevap vereyim derken zaman geçiyor" dedi.. "Birde önceden saçma sapan konular okuyordun" dedi...
Bende" ama orada arkadaşlarım var.. Temmuz anneleri grubumuz var.. Bebeklerimiz hakkında konuşuyoruz" dedim..
Oda "günde sadece 1 kez 15 dk girmene müsaade ederim" dedi...
Aslında haklı bir yerde gerçekten çok oyalanıyorum kk da.. Sadece bu topicte de gezmiyorum.. Bir sürü topicte sohbet ediyorum...Ne yapacağım bilemedim..
Hepsi çok güzel canım... Güzel günler de kullansın ayşecik İnşaallah...
Evet gerçekten insan ister istemez etkileniyor...
Atanmanız hayırlı olsun.. İnşaallah istediğiniz şekilde olmuştur..
7.ayınız hayırlı olsun canım....
Bende istiyorumama kısır yapmayı beceremem diye yapamıyorum.. :18:sen yap da yiyelim..
Neden olmasın ki canım.. Altına kilotlu çorap giydirdiğin zaman fıstık gibi olur..Bence çok güzel.. Değiştirme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?