Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben de onunla aynı zeminli düşünüyorum.
ben nasıl yaşıyor, giyiniyorsam.. buna zıt-abes bi görüntü oluşturacak şekilde giydirmemem lazım çocuğumu..
ağaç yaşken eğiliyor çünkü..

yaaa böyle cicili bicili şeyler paylaşmayın erkeklere hiçbirşey yok benim kızım olsa neye çevirirdim yavrucağı bilmiyorum kızlar için çook çok güzel şeyler var oğluma birşeyler alırken hala kız reyonlarına bakmaktan alamıyorum kendimi

gözünüzaydın canım nereye oldu

Yazık yaa herkes isyan ediyor ama insan başına gelmeyince anlamıyor işte. İnşallah çok uzun sürmez

Bornnn!! Hayırlı olsun atamanız. İstediğin yer oldu galiba. Topikteki iliçi isteyenlerin hepsi oldu. Bebeklerin şansından mıdır nedir?

Ben sormuştum :) Evet sallanıyormuş. bize yakın A101 yok arkadaşa aldırttım. sabah aradı. 2 rengi de varmış. ben kremi istedim beyaz kiri çok gösterir diye.. nasıl güzel mi

Beyaz hem de bembeyaz!! Kesinlikle kirlenecek. Ama çeşit yoktu o yüzden idare edeceğiz :) güzel valla beğendim ben.

Eki Görüntüle 644158
boşluklarla hiiiçbir alakam yoktur..
kamuoyuna duyrulur..!!!

Afiyet bal olsun :)

7. ayımız dolmuş :82::109:

en küçük bizmiyiz nee

biz şimdi sorduklarında ne dicezzzz 7 mi buçukmu :26:

Hayırlı olsun yeni ayınız. Soranlara 7 küsürlerdeyiz diyordum ben :) yarından itibaren de 8 küsürlere geçiş yapacağız inşallah.

canım sağol tşk iyi dileklerin için daha iyiyim şimdi
bu arada atamanıza çok sevindim herkesin gönlüne göre oldu sen nereye atanmış oldun şimdi evine dahamı yakın oldun?

şeker portakalı ne demek hiç sorun değil keşke yardımcı olabilseydim.. :44:

ya ben anlatamadım derdimiki
hani borncum sen yada busmai bir topikten bahsetmiştiniz kendi aralarında ne güzel yardımlaşmışlar birbirlerine sütlerini pompalarını göndermişler vs vs örnek topik bayıldım falan diye sonrada hatta topikte bloğu olan bir bayan girmiştide evet kızlar o topikteki gamze bendim hatta bloğumda var ziyaret edebilirsiniz yamıştı

bende o bloğu gezerken pastalarla ilgili bir kadının linkini gördüm öesajlaştım ataşehirdeymiş kadın 90 tl fiyat vermişti durun bulucam size o bloğu

gözünüzaydın canım nereye oldu
Kağıthane canım önceden sarıyerdeydim şu anda çok iyi oldu benim için hem ortaokullarla anlaşamıyorum lise öğrencileri daha iyi oldu

evet canım zaten tek tercih yapmıştım ama puanlar baya uçmuş alan değiştirenlerden dolayı sanırım yine de oldu çok şükür ki...

evet canım evime çok yakın oldu bebiş için de çok iyi oldu benim dediğim site şuydu BERRA | LeGa-Be-Be ama sanırım şu anda yapım çalışması var yakında falan diyo ama şeker portakalının neyi kastettiğini anlayamadım ben demekki

Hayırlı Günler hatunlar... Nasılsınız bakalım..

Bugün eşimle neden KK'ya girmemi istemediğini, bunu bana açıklamasını istedim..
Oda "zamanında bunu konuşmuştuk. Oraya girdiğin aman çok zaman harcıyorsun.. O ne yazmış şuna cevap vereyim derken zaman geçiyor" dedi.. "Birde önceden saçma sapan konular okuyordun" dedi...
Bende" ama orada arkadaşlarım var.. Temmuz anneleri grubumuz var.. Bebeklerimiz hakkında konuşuyoruz" dedim..
Oda "günde sadece 1 kez 15 dk girmene müsaade ederim" dedi...

Aslında haklı bir yerde gerçekten çok oyalanıyorum kk da.. Sadece bu topicte de gezmiyorum.. Bir sürü topicte sohbet ediyorum...
Ne yapacağım bilemedim..

Hepsi çok güzel canım... Güzel günler de kullansın ayşecik İnşaallah...

Evet gerçekten insan ister istemez etkileniyor...

Atanmanız hayırlı olsun.. İnşaallah istediğiniz şekilde olmuştur..

7. ayımız dolmuş :82::109:

en küçük bizmiyiz nee

biz şimdi sorduklarında ne dicezzzz 7 mi buçukmu :26:

7.ayınız hayırlı olsun canım....

hani öyle durup dururken canım pek bi şey istemez..
ama şuan bol limonlu, hatta nar ekşili bi kısır istiyoruuuuuuuuuuum
ama evde tüm malzemeler yok,, dahası oruçluyum..

Bende istiyorum
ama kısır yapmayı beceremem diye yapamıyorum.. :18:sen yap da yiyelim..

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Red Stripe

ecoşa şunu aldımm ama eve geldikten sonra dank etti kollar neden uzun gidip değiştircem :/

e altı kısa üstü uzun olurmu sence canım

Neden olmasın ki canım.. Altına kilotlu çorap giydirdiğin zaman fıstık gibi olur.. Bence çok güzel.. Değiştirme...

O zmn bu 15 dakkayı iyi değerlendirelim canım :) çok saol Rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür vakit konusunda da sıkıntılı topikler konusunda da eşin haklı bence diyorum ya ben dün geceden sonra boyumun ölçüsünü aldım..Bu arada kısır kısır dediniz benim de canım inanılmaz istedi napıcaz şimdik yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…