Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

güneşli bi istanbul sabahından hepinize selamlaaaar
gününüz aydın, cumanız mübarek olsun..
born, Allah kolaylık versin bacım.
hem sen hastasın hem yasir diş sıkıntısında, ikiniz de çabucak atlatırsınız inş..

narağacı, şimdiden gözün aydın diyorum..
Rabbim analı babalı büyütsün, sağlıklı ve hayırlı evlat olur inş
benim de bi tane yeğenim var, abimin oğlu..
ama teyze olmayı çooook istiyorumm

. içime sinen bembeyaz inek sütünü lıkır lıkır içmesi olacak allah yaratmış bizim için , içelim güzelleşelim

çocuğumuzun sevilmesi biz türkler için gurur okşayıcı
ama biraz abartmışlar, seni de rahatsız etmişler.. :100:
heleki özsüt gibi bi yerde, şaşırdım doğrusu..
hani öyle uzaktan agucuk bugucuk neyse de, ayşecikin benden izinsiz fotoğrafını çekmelerine ben de bozulurum.
hatta, tepki verebilirim..

bacımmm, sabah sabah gülümsettin beni..
Allah iyiliğini versin nereden de buldun, yoksa kendin mi yazdın :76:
and içmeyeyim, ama katılıyorum, altına imzamı atıyorum canlar..

and içerim
varlığım türk varlığına armağan olsun
ne mutlu türküm diyene

cnm bebeğim konusunda çok hassas biriyim ben de aslında,ama sakınılan göze çöp batar diyorum ben hep o kadar da takmıyorum bu tarz şeylere, avm lere gittiğim de benim oğluşumu da çok seven oluyo, eşimin arkadaşlarıyla karşılaşıyoruz, kucaklarına alıp seviyolar hatta.. ama ben o kdr kasmıyorum bu konuda.. sen de rahat olmaya çalış biraz. sonuçta çocukları saklayamayız ki..

müslüm gürsesin beyin ölümü gerçekleşti diye bi haber var doğru muuu?

gözünaydın hayırlı olsun canım

bende and içerim hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

Allah yardımcın olsun. nekadar zor olduğunu çok iyi bilirim. bende de sinüzit var. ağrı tuttuğu zaman kafamı nereye koyacağımı şaşarım. şuan uykusuz olduğum için yine bir ağrı var bi ağrıkesici aldım ama fayda eder inşallah. off nereye baksan iş dolu evde bulaşığım yok ev derlitoplu ama temizlik yapmam lazım yemek yapılacak hiç halim yok. bugün bi ağırlık var üzerimde hastamı olcam yoksa.

Kizlar cok saolun dualariniz icin RAbbim bu mubarek cuma gununde acil sifa versin tum bebislere disi cikmaysnkara da bzm gb ins namazdan yarim saat uyudum uyumadim atesler icinde yavrum beline kdr kaka dis gb gorunuyor ama yuzu gozu capak da olmus elini kaldiramiyo Allah'im sen yardim et..
Cananim inan su anda yazdiklarndan baska bisey gulumsetemezdi beni ben de soz veriyorum

bence rahatsız olduğunu söylemelisin. sonuçta herşeye dolkunuyorlar yani ne kadar temizler ki elleri. ben çalıştığım işyerinde elimi kırklardım resmen bu ayrı bi alışkanlık. şikayet kutuları yokmu yada sitesine girip şikayet edebilirsin istersen.

gözünüz aydın canım. allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. senin bebişle ne güzel büyür oynarlar artık.

gözünaydın hayırlı olsun canım

gözünüz aydın canım. allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. senin bebişle ne güzel büyür oynarlar artık.

sağolun kızlaarr
cena sanırm kız kardeşin vardı
sende hayırlısıyla teyze olursun inşallah

NKOLİK maalesef ablam ist da ben erzurum gurbetteyim yani
ancak tatillerde ama
büyüdüklerinde daha sık görüşürler inşallah

tarifin için teşekkürler.. deneyeceğim cnm

kızlar aoç nin günlük sütünü aradım bulamadım ben. Hangi marketlerde var?

canım benim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

bencede hatta ara şikayat et sevmesi neyse ona bişey demem ama neden resim çekmişki

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum eda ya balık yedirmek istiyorum çorbalarına mı katsam çorbasını mı yapsam karar veremedim ve balık yedirdiğim gün devam sütü vermemem mi gerekir eğer öyleyse gece uykusunda ne yedireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…