nice 7 aylara edoşş
[COLOR="#800080"ayyy ne dioosunnn,ben de gıcık oluyorum öpmelerineee..
dışarda kimse öpmedi ama akrabalarda çok öpmezz bizim sağolsun anlayışlılarr..
ben de parfüme takıntılıyımm..
hamile kaldığım günden beri sıkmadım kii normalde 1 şişe parfüm 2 ay gider en fazlaaa,en son aldıklarım hep duruoo
görümcem ve kv çok sever parfümüü hatta kp.ama çoookkk fazla sıkıyorlarrr..kızm çok küçükken ben çok snir oluyordum..
eşime söyledim,ben dersem yanlış anlarlar sen söyle dedim.söyledi tabii sağolsun ama dinleyen kiimmm??
bigün arabaya bindiler ben bile duramadım kokudan camı açtım,her konuda çok düşüncelidirler ama bunu söylemekten dilimizde tüy bitti umurlarında diill...bu bebeğin ciğeri ne kii][/COLOR]
evet canım bencede bir anlık öfkeyle kimsenin ekmeğiyle oynamaya değmez minik elifcikte hafızalarda barbie bebek olarak kalırcincon cum bende öyle düşündüm zaten tamamen iyi niyetli bi yaklaşımın sonucu olabilir ama şikayet edersem birinin ekmeğiyle oynarım o anda basiretim bağlandı resmen keşke sildirseydim ama şikayet edemiycem
ama ben senin bu özelliğine bayılıyorum herkese yetiyorsun ne güzel ya
bu arada bizde 7. ayımızı doldurdukkkkk
ben daha hamileyken topikte çekiliş olmuştu o sizler arasındamıydı kızlar
ben daha hamileyken topikte çekiliş olmuştu o sizler arasındamıydı kızlar
ben ocak itibariyle girmeye başladım bilmiyorum ki
kelebeğin rüyası filmini çok merak ediyordum mutlaka gidecektim ama şu yorumdan sonra hevesim kaçtı izleyen varmı katılıyormusunuz?
kelebeğin rüyasına giden var mı?o kadar övgüye gidelim dedik,çok kötüydü,aşka dair 1-2 sahneden başka birşey,ne ermeni konusunu,ne o dönemde veremlilerin çektiğini,ne aşkı tam ve hiç güzel işleyememişler,zaten yılmaz erdoğanın karısı hiç oynayamamış bir de başrolde..gitmeyi düşünen varsa vasat bir film..
kelebeğin rüyası filmini çok merak ediyordum mutlaka gidecektim ama şu yorumdan sonra hevesim kaçtı izleyen varmı katılıyormusunuz?
kelebeğin rüyasına giden var mı?o kadar övgüye gidelim dedik,çok kötüydü,aşka dair 1-2 sahneden başka birşey,ne ermeni konusunu,ne o dönemde veremlilerin çektiğini,ne aşkı tam ve hiç güzel işleyememişler,zaten yılmaz erdoğanın karısı hiç oynayamamış bir de başrolde..gitmeyi düşünen varsa vasat bir film..
arkadaş gitmiş oda öyle dedi değmez dedi bizde gitmemeye karar verdik
boran temmuz kaç doğum lu canım
kızlar ya kullanıcı adımı son kez değiştireceğim bu çok ikoncan kaldı üzerimde kendimi cadde bostan çocuğu gibi hissettiriyor bana birkaç alternatif buldum karar veremedim oylamaya sunuyorum sizce yeni kullanıcı adım hangisi olsun :44::44:
1-chemist mother - kimyacı anne
2-working mother - çalışan anne
3-chemist - kimyacı
4-broken - kırık (tüm ünv hayatım boyunca lakabım buydu )
5-ChaTLacK KiReMiT (arkadaşlarımın bana taktığı nickname) yada ingilizcesi "cracked tile"
6-talkative - Geveze demek
7-intimate
8-the butterfly effect
aklıma gelen alternatifler bunlar sizce hangisi daha iyi malum bu son şansım yada sizin aklınıza gelen bir seçenek varsa itina ile değerlendirilir
kızlar ya kullanıcı adımı son kez değiştireceğim bu çok ikoncan kaldı üzerimde kendimi cadde bostan çocuğu gibi hissettiriyor bana birkaç alternatif buldum karar veremedim oylamaya sunuyorum sizce yeni kullanıcı adım hangisi olsun :44::44:
1-chemist mother - kimyacı anne
2-working mother - çalışan anne
3-chemist - kimyacı
4-broken - kırık (tüm ünv hayatım boyunca lakabım buydu )
5-ChaTLacK KiReMiT (arkadaşlarımın bana taktığı nickname) yada ingilizcesi "cracked tile"
6-intimate
7-the butterfly effect
aklıma gelen alternatifler bunlar sizce hangisi daha iyi malum bu son şansım yada sizin aklınıza gelen bir seçenek varsa itina ile değerlendirilir
hepsi ingilizce olmuş malum benimde ingilizce ya chemist ya da intimate bana daha klas geldi bende ilk önce başka bi nick ile üye olmuştum bizim soyadımız anaa google yazınca direk bu site çıkıyordu hemen değiştirdim deşifre olmayayayım diye pinkprinces ne alaka o anda aklıma geldi yazdım bende lisede edebiyat hocası bana süslü pembe derdi arkadaşlarım kokoş derdi ordan esinlendim herhal bilinçaltı
ya sen söyleyince bende hemen pediastrum84 yazdım google ye ve bütün yazdığım cevaplar çıkıyor bunu gözükmemesi için ne yapmalıyım
26 canım 26 temmuz saat 14 doğumlu hayatımın anlamı
hepsi ingilizce olmuş malum benimde ingilizce ya chemist ya da intimate bana daha klas geldi bende ilk önce başka bi nick ile üye olmuştum bizim soyadımız anaa google yazınca direk bu site çıkıyordu hemen değiştirdim deşifre olmayayayım diye pinkprinces ne alaka o anda aklıma geldi yazdım bende lisede edebiyat hocası bana süslü pembe derdi arkadaşlarım kokoş derdi ordan esinlendim herhal bilinçaltı
e kimin nick i yazsam yazayım mesajlar çıkıyor üye olmayan bir insan okuyabilir ozaman burda yazılanları
evet aşağıda yazıyor ya kayıtsız kullanıcı diye o yüzden genelde tedirgin oluyor insanlar hele hele benim deşifre olma şansım dahada yüksek eltimde temmuz annesi :) ama kimseden saklı gizlim yok isteyen görsün çokta tın
ama tabi yazılanları başkalarının okumasıda mahreme giriyorlar hissi veriyor insana rahatsız olmuyor değilim o derece sahiplendim topiği nerdeyse kapıları kilitliycem
e bunun bir çaresi yokmu ya google de herşey çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?