Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canlarımmmm ben geldimmm
hepinize hayırlı cumalarr..
1 haftadır günde 1 kez okuyup yazabildim,geçen haftanın rehavetini ancak atabildik üstümüzden..
diş derdiyle iye ile uğraşırken evimiz pislenmişş,çamaşıır ütü birikmiişşşş
haftasonu da kuzenlerle günümüz var o yüzden bitirmem gerekiodu herşeyi,çok şükür dün bitti bütün işlerim bugün rahatıım oohh:126:
idrar yolu enf için şurubumuz btmek üzere,salı günü tekrar idrar tahlili yapılacak,
ama asıl problem şu: idrar almak için ucu poşetli bi bant yapıştırdılar kızıma 3defada ancak verebildik (beze aktı idrarı,2. de az geldi vs).yani 3defa o bant yapıştırılıp çekildi..
kuzumun tutusu kıpkırmızı olduu sanki pişik gibi,sonrasında nerdeyse açık yaraya dönüşecekti her altını açtığımda ciyak ciyak ağladı yavrum..o da dün tamamen geçti..
gerçekten anne olmak çok zormuşşş,onun hiçbiyeri acımasn benim acısın

oyy kıyamammm kuzuyaaa,
ben de hemen hemen aynılarını yaşadım maalesef bazı bebeklerde diş böyle çıkıyormuşş
dr ile görüş ama yine de gribal bişeyi yoksa kesin diştirr..
ben calpolü 6saatte bir vermiştim 2-3 gün boyuncaa,tabii ateşini kontrol ederek..
36 lara düşünce vermedim..bazen sadece geceleri yükseliyor çünküü..
Allah acil şifalar versin cnm..

müslüm gürsesin beyin ölümü gerçekleşti diye bi haber var doğru muuu?

yaa ben de okudum çok üzüldüm daha 60 yaşındaymış..
Mekanı cennet olsun,Allah rahmet eylesinn

canımm harikasınnnnn
ben de söz veriyoruum, iyi ki burdayım ve iyi ki sizleri tanıdımmm

bu arada geçmişi okudum,
rahatsızlanmışsın cnm,çok geçmiş olsunn..önümüzdeki aylarda tedbirli olmak lazım...

narağacı
hayırlı olsunn tatlımm,darısı benim gibi yeğeni olmayanların başınaaa

feniza aramıza hoşgeldinnnnn

aaaa yazmayı unuttumm,
pediastrum,zeynep in iyi haberlerini vermişsinn,çok şükürrr çok sevindimm..
Allah bizleri evlatlarımızın hastalığı ile sınamasın...

aaaa yazmayı unuttumm,
pediastrum,zeynep in iyi haberlerini vermişsinn,çok şükürrr çok sevindimm..
Allah bizleri evlatlarımızın hastalığı ile sınamasın...

amin canım çok tşk ederim size de allah şifa versin insan gerçekten çok üzülüyor yıpranıyor hasta olunca bebişler

ben balık yedirdim bir kaç defa devam sütüde verdim.gece yatarken vereceksen aradan zaman geçmiş olur

birşey olmaz..

tünaydın arkadaşlar her defasında en son yorum yaptığım yerden itiberen okumaya çalışıyorum bu sefer 1186 da kaldım 3 sayfayı okuyamadım henüz ya çok yorum var az geri durun yazmayın bekleyin benişaka tabiki çok hoş sohbetler var burada hiç bitmesin.

çok güzelmiş ama güvenlimi. botlarınıda güle güle kullan canım iyi yapmışsın.

teşekkür ederim canım aslında güvenlimi bilemiyorum internette özelliklerini okuyunca iyi gibi görünüyor ama denemek lazım bugün veya yarın emir alpi götürüp bakacağız birlikte

cnm playskool un ilk adım arabasını tavsiye etmişti arkadaşım. bir de evim.net te gördüm bugün bi markanın 75 tlye düşmüş, onlara da bak istersen

canım onuda araştırdım ama cok ufak göründü gözüme chicco ergonomik olan daha güvenli gibi geldi ama dediğim gibi iyice bakarak inceleyeceğim.

ilk aylarda arada bakardım neticede bir ay öncesinde bizim yaşayacaklarımızı yaşadıkları için fikir olur diye ama uzun zamandır bakmıyordum canım sen yazınca baktım yazık doğrusu.İnsanlar içlerinde neler biriktiriyorlarmış hırs yapmanın manası yok hepimizin maddi gücüde farklı bebeklerimiz de farklı ama tek gerçek var hepimiz burada toplandık iyi kötü bir şeyler paylaşıyoruz.Yeri geliyor eşlerimizi kv çekiştiriyor dertlerimizi anlatıyoruz bazen aşkımızı sevgimizi. Ayrıca elbette herkesin evladı kendisine mükemmel görünecek döndü emekledi yürüdü konuştu koştu uçtu bunlar çoskuyla anlatılması gayet normal şeyler.

Son düzenleme:
dün pişik için ıhlamurdan bahstmiştim .

denedim hakikaten geçirdi...

oyuncak konusu açılmıştı geçenlerde,biz maalesef çok abattık bu olayıdaha doğmadan çıngırak ve diş kaşıyıcılarını almıştık,dönencesi,puset oyuncakları vs..
doğduktan sonra da ben eşim halamız yine almaya devam ettik..
hepsini aynı anda eline vermiyorum sıkılmasın diye,2-3 günde bir değiştirince sanki yeni almışız gibi seviniyorr..
en sevdiklerinden bi kaçını ekliyorum hem size de fikir olurr

canım alemsin sen valla süper olmuş
hakikatten hiç orasını düşünmemiştim balıkla süt işini ama verilebilir yani yoksa doktorlar söylerdi böyle böyle diye çünkü hergün yoğurt da veriyoruz balığın taze olup olmadığına çok dikkat etmek lazım yalnız allah korusun balık taze değilse süt ürünleriyle zehirlenme vakaları olabiliyormuş

pinkprinces haklısın bence yerden göğe kadar..
benim kızımıda sevdiklerinde (dokunmadan) hoşuma gidiyorr ama dokunmak hele hele foto çekmek biraz abartıı,o kadarına da gerke yok yaniii..

dönüşüm muhteşem olduu,yazmadan duramıyorummm
benim kuzu tv de sibel canın kaşmir reklamı çıkınca oynamaya başlıyorr,bi de ankaranın bağlarıı..
babasıyla söyleyip söyleyip oynatıyoruzzz tam köçek olduuu

pinkprinces haklısın bence yerden göğe kadar..
benim kızımıda sevdiklerinde (dokunmadan) hoşuma gidiyorr ama dokunmak hele hele foto çekmek biraz abartıı,o kadarına da gerke yok yaniii..

yaz canım yaz bende bazen çok aktif oluyorum bazen olamıyorum malesef bizimkide reklamlar çıkınca transa geçiyor resmen bende acil işim olduğunda reklamları geri alıp devam ediyorum işime bi süre ama reklam bittiği anca cırlamada başlıyo

canım başıma gelen bi olayı daha anlatayım yine bi yerde oturuyorduk annem elif ben o zamanlar elif daha küçük avm deyiz orda çalışanlardan biri agucuk bugucuk severken şap öpüverdi ben ki bebekleri severken ilk önce maşallh derim ve kesinlikle dokunmam tanımıyorsam eğer. ailesi belki karşıdır böyle durumlara bilemezsin yani uzaktan severim.

bacımmm, sabah sabah gülümsettin beni..
Allah iyiliğini versin nereden de buldun, yoksa kendin mi yazdın :76:
and içmeyeyim, ama katılıyorum, altına imzamı atıyorum canlar..

kendim yazdım kendim oynadım beğendinmi ama sözünü kabul ediyorum sen zaten en sadık üyemizsin

bende and içerim hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
bizde seni seviyoruz canım benim seni hele ayrı bir seviyorum malum biz ikimiz topiğin köle Isaura larıyız

canım keşke elimden fazlası gelseydi iyileşmene katkım olsaydı ama çapak olayı falan işi başka boyuta taşıdı bak şimdi doktorunu arayıp bir danış bence bu halsizlik çapaklanma falan acaba üşüttümü yada enfeksiyon falan Allah korusun inşallah yoktur ama bence bekleme hastalıksa bile erken farketmekte fayda vardır bence doktorunu ara derim diş belirtileri bizdede var ama halsizlik dişten olmamıştı grip olduğunda halsizdi ve gözleri çapaklıydı bu bana pek diş gibi gelmiyor geçmiş olsun tekrar cuma günü Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

piki sözünü kabul ettik o halde bağlılık yemini edenler candır
şaka bir yana sağol canım evet böyle kötü bir anı yaşadım ama eşim sağolsun haline gülmekten üzülemedim bile başıma gelene asıl komedi kaygana eşime yaranacak ya o akşam aradı ah canımmm nasıl oldun niye öyle oldun bilmem ne bi daha ne ses ne soluk nedennn çünküüü eşim işe gitti evde yok e o yokken aramasınada gerek yok neyse en azından düşünmüş sağolsun
önümüzdeki aylarda tedbirli olabileceğime söz veremem çünkü benim hep düzensizdir kendimi bildim bileli sürpriz olur hep ancak kurunma hapı kullanmam lazım düzene girmesi için e emziriyorum onuda kullanamam bakalım Allah korusun bir dahaki ayda ama her ay bu kadar kanama olmaz herhalde bu ikinci diye böyle oldu sanırsam malum kaç aydır olmayan şey vücut yeni dengeye giriyor

yok yok hiç öyle düşünmezler bende sendenim benimde eşim hep şehir dışında bende anneme 1 sokak mesafedeyim çocuğa o bakıyor diye eşm yokken annemde kalıyorum haftasonları eve geçiyoruz kuzumla ama biz yanlızlığa alışığız yazın akşamları eve geçicem oğlumla akşamları balkon sefası yapalım kuzumla günler uzasın işten gelince parka götüreyim gezdireyim ama eşin olmayınca zor oluyor değilmi özellikle kuzum için haftada bir iki görüyor bu ara babasını nasıl seviniyor gülücükler çığlıklar sonra bir uyanıyor baba gitmiş bir gün küçük emrah modunda geziyor dudak bükük kaç çatık sonra unutuyor büyüyünce nasıl dayanacak bakalım bu gidişle eşim iş değiştirecek oda dayanamıyor oğluştan ayrı işimiz zor valla

pincprenses alıntı yapamadım ucu kaçtı neyse sendende söz aldım sayıyorum

bu arada şikayet konusuna gelince nacizane fikrim evet yaptığı yanlış affedilir değil kabul ama diğer yandan ben bu konularda fazla vicdan yapıyorum yani şikayet etmek en doğal hakkın kabul ama şube ve isim belirtecek misin? Yani sonuçta oda o garsonun ekmek kapısı o an çok sevimli geldi bebiş ölçüsüz davrandı keşke sözlü uyarsaydın ama şimdi merkeze mail atarak şikayet edersen işinden olabilir onada yazık ekmek aslanın ağzında bence böyle bir durumda kibarca lütfen izinsiz resim çekmeyin demek o anda onu kendine getirecektir ama olan olmuş şimdi uzatma derim nacizane fikrim tabi sen bilirsin

aryaaa sen nerelerdesin kuzum çokmu ders veriyorlar sana

feyza noldu yeğen doğdumu ?

busmaiiii libyanaaaaaa siz nerelerdesiniz hani bağlılık yeminimiz

kendime pes yuh oha hönk falan demek isitiyorum her seferinde bir cevap yazıyorum bir sayfa ayrı bir topik açmayı planlıyorum temmuzun gevezesi diye utanıyorum bu özelliğimden ama ne yapayım BEN BİR GEVEZEYİM okul hayatım boyunca hep birinciydim ne zaman ailem toplantıya vs gelse okula müdür muavininin cümlesi fiks "çok aktif akıllı zeki tamam ama GEVEZEEE" :) ama napıyım genlerimde var değişemiyorum oğlumda anasına çekti malesef şimdiden bütün gün auuu bueee aguuu huyaaa konuşup duruyo kendi kendine eşim diyor zaten es kaza 2 ay daha doğum izninde kalsan çocuk konuşmayı sökecekti diyor

cincon cum bende öyle düşündüm zaten tamamen iyi niyetli bi yaklaşımın sonucu olabilir ama şikayet edersem birinin ekmeğiyle oynarım o anda basiretim bağlandı resmen keşke sildirseydim ama şikayet edemiycem

ama ben senin bu özelliğine bayılıyorum herkese yetiyorsun ne güzel ya

bu arada bizde 7. ayımızı doldurdukkkkk

ama ben senin bu özelliğine bayılıyorum herkese yetiyorsun ne güzel ya

bu arada bizde 7. ayımızı doldurdukkkkk

nice 7 aylara edoşş

[COLOR="#800080"ayyy ne dioosunnn,ben de gıcık oluyorum öpmelerineee..
dışarda kimse öpmedi ama akrabalarda çok öpmezz bizim sağolsun anlayışlılarr..
ben de parfüme takıntılıyımm..
hamile kaldığım günden beri sıkmadım kii normalde 1 şişe parfüm 2 ay gider en fazlaaa,en son aldıklarım hep duruoo
görümcem ve kv çok sever parfümüü hatta kp.ama çoookkk fazla sıkıyorlarrr..kızm çok küçükken ben çok snir oluyordum..
eşime söyledim,ben dersem yanlış anlarlar sen söyle dedim.söyledi tabii sağolsun ama dinleyen kiimmm??
bigün arabaya bindiler ben bile duramadım kokudan camı açtım,her konuda çok düşüncelidirler ama bunu söylemekten dilimizde tüy bitti umurlarında diill...bu bebeğin ciğeri ne kii
][/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…