Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu arada cena başınız sağolsun.

rabbim günahlarını affetsin.rahmetiyle muamele etsin..

öncekilerin rahatlığı olmaz ama yine de heyecan verici..
ona da ufak bi çanta hazırlarım, little swimmers bez alırım, kova kürek, şapkalar, havulular..

geldim cenacım geldim işe dalmışım nasıl olurda sizi ihmal ederim affet bağışla
sağol bitanem zaten yağmur falan yağmıyor az önce çıktım hava hala sıcak
esteğfirullah ya

naragacı
barbarino
tuğçe
breakday
caglaslı
deli
psii
dtk
gulumser
yusufdefne
zeynep
hatoza
hullus
huli-b
kozmatik
ecrin

daha ismi aklıma gelmeyenler!!!

ben olabilecek her şeyini telsizi, emziği, pompası avent alanlardanım. özellikle pompada öneririm. çok sessiz sağıyor, göğsü tamamen boşaltıyor, hiç acıtmıyor. elektronik olanı özellikle tavsiye ederim, hem ritmini sen ayarlıyorsun hem de içinden çıkan başlıkla aynı zamanda manuel pompa olarak kullanabiliyorsun. bir de teknik servisi çok iyi. olur a bir arıza olursa hemen aynı gün dönüyor veya yedek pompa temin ediyorlar. netten e-bebek veya hepsiburada'dan aldım ben, hiç sorun yaşamadım.

Kız öyle deme gelin birlikte tatil yapalım. Kp de toparlar inşallah o zamana. Ramazanda halledin sizde o eltrk, su, doğalgazı... Tatil gbsi varmı ya

Eşimin doğum gününe bir buçuk ay var. Bu yıl bende ona şöyle büyük bi hoşluk yapmak istiyorum. Traş makinesi alacağım, kızımla ikisinin resmini tasarlayıp fotoshopla bir tsört bastıracağım, kv, görümceleri falan toplayıp süpriz düşünüyorum. Bunun dışında onu mutlu edecek ne olabilir ya? Yardımcı olun kızlar. Şimdiden içim kıpır kıpır.

Cenaaaaa sen bilirsin bu işleriii)

Son düzenleme:
gecmişi tam okuyamadm ama şöle bi göz gezdrdim nkolik alah şifa versin kp.. cena başınız saolsun alah sabır versin canım..tatiller konuşulmuş bnde çok istıom yaza annemlere gidicem izmire oğlumla eee bizimkilerle artık ege kıyalarında biyerlere gideriz diye umuyorum vede planlıyorum oğluşumu denize sokup beraber kumdan kale yapmak istıyorm tatile çok ihtiyacım var vala...

İyi akşamlar kızlar. Bir sürü alıntı yaptım sonra cevap yazamadım sonra hepsi geride kaldı :/

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, hasta olanlara da şifa diliyorum. Allah'ım bizi sevdiklerimizden mümkün olduğunca geç ayırsın inşallah.

Ufaklığın banyo sonrası saçını sordum çünkü maşallah bizim baya saçımız var. Doğduğunda zaten saçlıydı. Sonra biraz döktü ve hiç kestirmeyince şimdi gayet saçlıyız :) ben şapka arayışlarına devam edeyim bakalım.

İlk arabam veya ilk bisikletime bende bakmıştım ama dokuz aydan sonra kullanılabiliyormuş. Eğer daha uzun süreli kullansın diye arabalı birşey alırsam ki chiccoda vardı sanırım o da çok pahalı. Şimdilik rafa kaldırdm sanırım.

Biz tatil rezervasyonunu yaptıralı oldu baya. Antalya side de voyage sorguna gideceğiz inşallah. Ufaklık yokken gidip çok beğenmiştik. Tabi ben denize girememiştim veya havuza rahatsızdım. bebek dostu otel diye geçiyor. Bebek büfesi var. Gerçi bizimki bbek ürünlerini tüketmiyor ama o vakte 1 yaşını geçecek inşallah normal yemekleri de yer bakalım. Biz ramazan sonrası gideceğiz inşallah.

Diş buğdayı pastasına onca para verilmez valla yazık dediğiniz gibi. Doğum günü pastasına da verilmez :) millet coşmuş yani ne biçim fiyatlar??

Yorum yapmayı unuttuğun birşey var mı bilmiyorum :)

nkolik alıntılamıştım ama çıkmadı cnm, Rabbim acil şifaalr versin inşallah.
pediastrum güle güle oturum cnm inşallah, huzurlu mutlu bereketli bir yuva olsun inşallah

Başınız sağolsun cnm, Allah rahmet eylesin

canım herşeyin başı saglik evinizde hayirli olsun valla ev önemli evin olsunda tatil sonrada yapılır .. bizde yakın yerler düşünüyoruz bakalım

Cinconum kız sende nasıl bir enerji var herkese yetişiyorsun canım önceki sayfalara ben hala dönüp bakamadım davetin icin teşekkür ederim:))
Bizim eslerden yana durumumuz biraz benziyor benim esim ayda 5-10 gün yurt dısında istanbulda yalnız oldugum icin bir tane bile akrabam yok mecburen annemlere geliyorum.ayni sehirde olsak akşamları evime dönebilirim benim icin harika olur ama oyle şansım yok.emir alple esim yurt dısına gittiğimde evde yalnız denemeye çalıştım ama cok zordu 5 gün boyunca 10 dk bile oglumun yanından ayrilamadim yan komşum sevmeye gelsede 10 dk kucağına alsa diye dua etmiştim.gercekten cok zordu .
Seker Portakalı ilk adım arabasi sormussun bende düşünmüştüm almayı ama bebek magazasina gidip baktığımda güvenli olamayagini karar verdim ve almadan çıktım .

Ben yine telden giriyorum yine hiç bir bildirimimi göremiyorum .begen tuşu yok smile yok kk mobile tam olarak uyarlanamadi yoksa sadece benim telmi göstermiyor acaba ?

Yok cnm ya telefonlarda öyle, bendede aynııı

Rabbim şifa versin Canım... Sizede kolaylık versin.. İnşaallah sağ salim çıkar hastaneden...

Benim k.pederimde bu yıl 3 kez ameliyat oldu.. İlkini hatırlamak bile istemiyorum.. Elim ayağım buz kesmişti...

Allah rahmet eylesin canım.. Günahlarını bağışlasın..
Ne güzel dedin şimdi.. "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun"

Bizim de Eskişehirde meşhur çarşamba pazarı vardır...
Her çarşamba tıklım tıklım dolu olur..

Bizde oraya Çarpa derdik...

Ben teyzemle gitmiştim kadıköydeki salı pazarına çok güzel şeyler vardı.. Kızkardeşimle ikimizz elbise almıştık birer tane kendimize...

herkesler nerede yaa?! :84:

Ben komşuya kadar gitmiştim....

Cenacim basiniz sagolsun mekani cennet olsun.nkolik acil sifalar diliyorum..ev alan kimdi hatirlayamadim hayirli ugurlu otursun..
Bizde yaza insaallah annemlerin yazlığına gitmeyi planlioz oglumla ben..ordan altinoluk kv nin yanina eşim oraya gelecek.sonra kocaeli sonra sivas zaten tatiode bitio..ama arada ramazan var iste oruc tutabilcekmiyiz kuzular ozaman cocuklarin süt ihtiyacı nasil olur..bide cok gerilere bakamadim bizim okula oyuncakla ilgili yazan oldumu acep bidaha bakayim..

eşim maç izliyor ben makarna yapcam öğlen dışarda yedik çamaşır ascam evi süpüryorum ecoş makinayı vermiyorum diye ağlıyor ohh ohh

dersler başladı ama ben kitaplarımı almadım hala eve temizlikçi lazm

Son düzenleme:
hava harikaaa
bugün de saaaalı, yani salı pazarı var

bu kadıköy-kartal metrosunun salı pazarına durağı var mı?

aklıma kötü kötü şeyler geliyooo
sizin sosyete pazarları baya hareketli ve çok uygun şeyler var. malum orası tekstil şehri. ben burda birkaçkere çıktım ama hiçbirşey bulamadım buranın sosyete pazarında iş yok. fiyatlarıda mağazaları aratmıyor. bende bu yüzden sadece mağazalardan almayı tercih ediyorum.

hava harikaaa
bugün de saaaalı, yani salı pazarı var

bu kadıköy-kartal metrosunun salı pazarına durağı var mı?

aklıma kötü kötü şeyler geliyooo

cenacım rahatsızlığı ile ilgili ufak tefek belirtiler vardı. bunun için birkaçkez hastaneye gitti fakat kıriz esnasında hastanede olması gerekiyor ve o anı nasıl yakalayıp orda bulundurcan. beyninde sadece 1 damar tıkalıydı ama şimdi birkaç damar tıkalı ve son geçirdiği kriz sık arlıklarda ve bayaa ilerlmiş durumda. az önce haber aldım krizler sıklaşmış ve sadece uyutuyorlarmış. ağzından kan gelmesi olayıda dudağını ısrmış ondan kanamış. kv farkedememiş. sonradan anladılar.

Ben hep telden giriyorum bende de yok canım bu dediklerin merak etme. Kimseyi beğenemiyorum kendini beğenmiş dicekler diye de çekinmiyor değilim:)

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

ayyy çok süperrr. kalabalıkla çok eğlenceli olur. biz ankaranın kuru havasına alışmışız. siz gitmeseniz de deniziniz var. çok özeniyorum valla ama ne bileyim istanbul bana biraz ürkünç geliyor. 2 kez gelmişliğim var. 1. de işyerinin toplantısı vardı tanışma falan, kadıköyde oraya geldim. esenlerde oturan şirketten bir arkadaşta misafir etmişti sadece bayanları. akşam belediye sarayında yemek yedik ordan boğazda çay içtik tadı halaa damağımda çok hoşuma gitmişti. vapur sesi falan. 2. sinde de havaalanı tarafında fuarımız vardı standımız kurulmuştu şirketçe yine oraya geldik hiç gezme şansım olmadı. güzel ama ürkünç çok olaylar oluyor. haberlerde gördüğümüz kadarıyla. ankara sanki çok güvenliymiş gibi. ama istanbul gibi değil enazından.

Canım ben e-bebekte denettirdim ikisini de babası arkasından tutarak gitmeye çalıştı ama tutmasak yapışacaktı yere eee biz tutmamaya başlayınca o zaten kendi kendine yürüyecek denedik ama eşim de ben de mantıklı bulmadık almadık...

KARAKIZsen geçenlerde bi kağlumbağa göstermiştin ya burda ışıklı ondan aldık biz amaaan bizim oğlan o kdr korktu ki anlatamam hiçbişeyi sevmiyo bu çocuk ben anlamadım gitti...hem de pembe yollamışlar sinir oldum
Canım biz de alternatif tatilciyiz ama şöyle caprice olur şah inn olur bera olur dicem ama olmaz ordan hiç memnun kalmadık Balayımızı şah inn de yaptık bu yıl da caprice e gidecez ama devremülkümüz de var bizim eşim daha çok o şekilde seviyo ben de otel seviyorum çünkü tatilde de yemekle uğraşamam çok üzgünüm gerçekten ben de tam aksine yayla sevmiyorum sıkılıyorum 2 dkkaya bak bu konuda fikirlerimiz uyuşamadı hayret
aslında balıkesir de düşünülebilir? denizi soğuk oluyor mu ki bilen varmı
ayrıca 6 yil önce karadeniz turu yaptık eşimle beraber özellikle ayder yaylası çok güzeldi
Canım balıkesirde amcamlar ve halamların yazlığı var çok gitmişliğim var sarımsaklı temmuz ortasında bile soğuktu 3 yıl önce gittiğimizde orda bi ada vardı şimdik anımsayamadım çocuklar için çok güzeldi ne kdr ilerlersen ilerle diz boyunu geçmiyor suyu da çok güzeldi bak aklıma düşürdün şimdi yasirle de gidek

herkesler nerede yaa?! :84:

Canım sen de ne zamandır bot bakıyordun sanırım ben de bakıyordum son indirimlerden alıp seneye giymek için bugün en sonunda alabildim darısı başına çook içime sindi çok bakındım ama sanırım en mantıklı olanı alabildik..oğluşuma da kitap aldık

Bir de patik ayakkabılardan ama onu bulamadım şimdik öpüyorumm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…