Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

başınız saolsun. allah rahmet eylesin.kanser bir bulaştımmı bırakmıyor yakayı. çok da gençmiş.

ilk zamanlar bnm telde göstermyodu ama 1aydır aynı pc den girdiğim gibi telde öle oldu begen tuşu profil detayları vs ..hersey çıkıor..site yenilenmiş bnce bayadr telde pcdeki gbi herseyi gösteryor canm..

bizimkide maç izliyor dorukta şimdi uyudu bnde kk de takılıorm şu maç olayına gıcık oluyrm nefret ediyorum hayatmzn yarısını oo kaplıor vala...

çok harika görünüyorlar ama ben almayı tercih etmezdim. düşer ağzını burnunu kırar. pek güvenli gelmedi bana.

ilk arabam konusunda bnde almayı düşünmüştüm ama şimdi yazılanları okuyunca kararsız kaldım chicconun bi modelinde yavaşlatma özelliği var falan yazıyodu(hızı ayarlanabiliyor yani) kullanıcı yorumlarıda olumludu nette gördm modeli yakından denetmedm doruga sever diye düşündüm ama herkez olumsuz şeler düşünüyor bilemedim bak şimdi bnde mi vazgecsem hiç kullanan memnun kalan yok heralde topikte

Allah rahmet eylesinnnnn

çok üzüldüm çok kemal sunal aklıma geldi

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

DilaNaz,
KaRaKiZ3834,
aryamm38,

tugceee3567

Cnm benim sgl benim adimida yazmissin tel den giriyorum bu aralar oglumda firsat kalmiyor pc ye gecmeye ama tel den takipteyim sizleri

senin oğlun gerçekten tam yemelik. ayy ben top almadım ama benimkide sever belki alayımda oynasın. biz özellikle futbolcu yetiştircez valla babası çok istiyor bende aynı fikirdeyim. kendisi ne ister bilemem. tabi önemli olan onun ne istediği. buarada canımmm dişinizde çıkmışşş çok sevindim. darısı diğer dişlere bakalım sağlıkla çıksınlar inşallah. bizimde ikinci diş patlamış. öyle öyle büyücekler bakalım.

benim kız yürüteçle suya gitmiş suyu almış yürütecin oturduğu yere düşmüş bende baktım o yerde bişi sıkı sıkı tutuyor napıyrosa dedim

meğersem su üstüne tamamen dökülmüş hareketde edemiyor öyle kala kalmış

bizim babamızdA ölee futbolcu olsun istıyor adam..zaten futbola maçlara merakı var baba oğul beni çıldırtıtrlar artık :) bizimde bjk topumuz var babası özene bezene aldı kaç ay oluo ama bizimkide hiçç babasını utandırmadı erkek çocukları topa ilgi duyuyor çok fena bi görsen sen nerden bilirsin topa vurmayı ayagında çevirmeyi gol yapıoz oğluşumla çokk mutlu oluo oynarken

çok saol canancım. mecburen ayakta kalmaya çalışıyoruz. eşim zaten hep içine atar. dışardan bakınca üzülmez zannedersin ben biraz sulugözüm. hemencik ağlarım. sanki gözyaşım hazır bekler. önceden hiç ağlayamazdım bende içime atardım. hamilelikten sonra böyle oldum. oğlum hiç kolik değildi. ama asıl kolıkli olan bendim. herşeye ağlayarak tepki verirdim. o yüzden adım kolık ya...töbe töbeee ne acayipim. geçti ama şimdi okadar çok ağlamıyorum hassas olduğum konular hariç.

Kız öyle deme gelin birlikte tatil yapalım. Kp de toparlar inşallah o zamana. Ramazanda halledin sizde o eltrk, su, doğalgazı... Tatil gbsi varmı ya
ayyy canım ya nekadar iyisin. allah gönlüne yüreğine göre versin canım benim. eşim yıllık iznine çıktığında anca bu işleri hallederiz toparlan, taşın, yerleştir vs. kalan birkaçgündede havuza gider dinleniriz ancak. bir ikigün evimizde vakit geçer sonra yine işbaşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…