başınız saolsun. allah rahmet eylesin.kanser bir bulaştımmı bırakmıyor yakayı. çok da gençmiş.eşim şimdi telefon etti, kuzenin eşi vefaat etmiş.
kadın daha 40 bile değil, su balesi eğitmeni..
bir süredir rahim kasık ağrıları varmış..
önemsememiş, meğerse kanser
portakal büyüklüğünde kistler varmış rahminde. diğer organlara da sıçramış..
birkaç hafta önce bi ameliyat geçirdi. ama işte bugün...
Allah rahmet eylesin, birer fatiha okuyalım arkadaşlar..
inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Cinconum kız sende nasıl bir enerji var herkese yetişiyorsun canım önceki sayfalara ben hala dönüp bakamadım davetin icin teşekkür ederim:))
Bizim eslerden yana durumumuz biraz benziyor benim esim ayda 5-10 gün yurt dısında istanbulda yalnız oldugum icin bir tane bile akrabam yok mecburen annemlere geliyorum.ayni sehirde olsak akşamları evime dönebilirim benim icin harika olur ama oyle şansım yok.emir alple esim yurt dısına gittiğimde evde yalnız denemeye çalıştım ama cok zordu 5 gün boyunca 10 dk bile oglumun yanından ayrilamadim yan komşum sevmeye gelsede 10 dk kucağına alsa diye dua etmiştim.gercekten cok zordu .
Seker Portakalı ilk adım arabasi sormussun bende düşünmüştüm almayı ama bebek magazasina gidip baktığımda güvenli olamayagini karar verdim ve almadan çıktım .
Ben yine telden giriyorum yine hiç bir bildirimimi göremiyorum .begen tuşu yok smile yok kk mobile tam olarak uyarlanamadi yoksa sadece benim telmi göstermiyor acaba ?
eşim maç izliyor ben makarna yapcam öğlen dışarda yedik çamaşır ascam evi süpüryorum ecoş makinayı vermiyorum diye ağlıyor ohh ohh
dersler başladı ama ben kitaplarımı almadım hala eve temizlikçi lazm
eşim şimdi telefon etti, kuzenin eşi vefaat etmiş.
kadın daha 40 bile değil, su balesi eğitmeni..
bir süredir rahim kasık ağrıları varmış..
önemsememiş, meğerse kanser
portakal büyüklüğünde kistler varmış rahminde. diğer organlara da sıçramış..
birkaç hafta önce bi ameliyat geçirdi. ama işte bugün...
Allah rahmet eylesin, birer fatiha okuyalım arkadaşlar..
inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
çok harika görünüyorlar ama ben almayı tercih etmezdim. düşer ağzını burnunu kırar. pek güvenli gelmedi bana.kızlar yaa aranızda ilk arabam almayı düşünen varmı bizimkiler malum sürekli yürümek istiyorlar
acaba bunlar bebişlerimizn hoşuna gidip onları mutlu edermi kullanan varmı aranızda :44:
Eki Görüntüle 655497 Eki Görüntüle 655498
offf bayıldım, nekadar güzel. bu tarz yerler benide çok dinlendirir.kv balıkesirli, senede birkaç kez gider. ama denize değil kaplıcaya :111:
ayder ha-ri-kaa!!! biz eylül başında gittik, hayran kaldık..
eşimle de konuştuk ayşecik büyüsün, inş bi kış gitmek istiyorum. o çam ağaçlarında kar görmek istiyorum
Eki Görüntüle 655506 Eki Görüntüle 655507
Eki Görüntüle 655508 Eki Görüntüle 655509
offf bayıldım, nekadar güzel. bu tarz yerler benide çok dinlendirir.
öncekilerin rahatlığı olmaz ama yine de heyecan verici..
ona da ufak bi çanta hazırlarım, little swimmers bez alırım, kova kürek, şapkalar, havulular..
esteğfirullah ya
naragacı
barbarino
tuğçe
breakday
caglaslı
deli
psii
dtk
gulumser
yusufdefne
zeynep
hatoza
hullus
huli-b
kozmatik
ecrin
daha ismi aklıma gelmeyenler!!!
kv balıkesirli, senede birkaç kez gider. ama denize değil kaplıcaya :111:
ayder ha-ri-kaa!!! biz eylül başında gittik, hayran kaldık..
eşimle de konuştuk ayşecik büyüsün, inş bi kış gitmek istiyorum. o çam ağaçlarında kar görmek istiyorum
Eki Görüntüle 655506 Eki Görüntüle 655507
Eki Görüntüle 655508 Eki Görüntüle 655509
senin oğlun gerçekten tam yemelik. ayy ben top almadım ama benimkide sever belki alayımda oynasın. biz özellikle futbolcu yetiştircez valla babası çok istiyor bende aynı fikirdeyim. kendisi ne ister bilemem. tabi önemli olan onun ne istediği. buarada canımmm dişinizde çıkmışşş çok sevindim. darısı diğer dişlere bakalım sağlıkla çıksınlar inşallah. bizimde ikinci diş patlamış. öyle öyle büyücekler bakalım.ya bunlar bana mantıklı gelmedi çocuk bütün gücüyle buna tutunacak bu kayıp düşürmeyecekmi nasıl tutacağını bile anlayamazki henüz
dün babam top almış oynatmış falan bende yere indirdim ayağıyla vurmayı gösterdim anaaa coştu benimki topa ağlıyor topa yaklaşınca sağ ayağını kaldırıp vuruyor görmeliydiniz tam yemelikti top yaklaştığı anda ayak kalkıyor profesyonel topçu oldu bir anda babamda kıskandı tabi ben zaten göstermiştim öyle yapacağını demezmi ayy çok güldümeşime söyledim telefonda herşeyi öğrensin ama tam yapmasın topçu popçu olmasın oğlum diyor hıh sanki babası gibi mühendis olup şoförlük yapsa daha çok kazanacak topçu olsun valla her transferde paraları istifleriz
he ya az önce duydum bende converse giymiştim asıl çıkışta kopucam ben öyle görünüyor
senin oğlun gerçekten tam yemelik. ayy ben top almadım ama benimkide sever belki alayımda oynasın. biz özellikle futbolcu yetiştircez valla babası çok istiyor bende aynı fikirdeyim. kendisi ne ister bilemem. tabi önemli olan onun ne istediği. buarada canımmm dişinizde çıkmışşş çok sevindim. darısı diğer dişlere bakalım sağlıkla çıksınlar inşallah. bizimde ikinci diş patlamış. öyle öyle büyücekler bakalım.
çok saol canancım. mecburen ayakta kalmaya çalışıyoruz. eşim zaten hep içine atar. dışardan bakınca üzülmez zannedersin ben biraz sulugözüm. hemencik ağlarım. sanki gözyaşım hazır bekler. önceden hiç ağlayamazdım bende içime atardım. hamilelikten sonra böyle oldum. oğlum hiç kolik değildi. ama asıl kolıkli olan bendim. herşeye ağlayarak tepki verirdim. o yüzden adım kolık ya...töbe töbeee ne acayipim. geçti ama şimdi okadar çok ağlamıyorum hassas olduğum konular hariç.geldim cenacım geldim işe dalmışım nasıl olurda sizi ihmal ederim affet bağışla
sağol bitanem zaten yağmur falan yağmıyor az önce çıktım hava hala sıcak
görüşürüz tatlım
ohh ne güzel söylemişsin öyle yapıyorum valla kucağımada alıyorum öpüyorumda oynuyorumda banada bırak ağlasın ilgilenme dediler hiçç dinlemedim çok mutlu bir bebek oldu oğlum içinden geleni yapacaksın en doğrusu kimse evladını senden iyi tanıyamaz radaki elektriği anlayamaz en güzeli içinden geldiği gibi davranmak hem belki 2. kez anne olmayacağım bu tek şansımsa neden en güzel şekilde değerlendirmiyim değilmi koyniş koyniş yatıyoruz oğlumlameleğim benim
canım çok sevindim bak Allah çok büyük inşallah tedavi olumlu yanıt verir en kısa zamanda ordanda alır eve getirirsiniz üzülme sen bol bol güleryüz göster eşinede kv de destek ol zaman kenetlenme zamanı ağlamanın kimseye faydası olmaz sen dik durki eşin senden güç alabilsin sen yıkılırsan o nasıl ayakta duracak değilmi ama
benim kız yürüteçle suya gitmiş suyu almış yürütecin oturduğu yere düşmüş bende baktım o yerde bişi sıkı sıkı tutuyor napıyrosa dedim
meğersem su üstüne tamamen dökülmüş hareketde edemiyor öyle kala kalmış
Eki Görüntüle 655857
geldim cenacım geldim işe dalmışım nasıl olurda sizi ihmal ederim affet bağışla
sağol bitanem zaten yağmur falan yağmıyor az önce çıktım hava hala sıcak
görüşürüz tatlım
ohh ne güzel söylemişsin öyle yapıyorum valla kucağımada alıyorum öpüyorumda oynuyorumda banada bırak ağlasın ilgilenme dediler hiçç dinlemedim çok mutlu bir bebek oldu oğlum içinden geleni yapacaksın en doğrusu kimse evladını senden iyi tanıyamaz radaki elektriği anlayamaz en güzeli içinden geldiği gibi davranmak hem belki 2. kez anne olmayacağım bu tek şansımsa neden en güzel şekilde değerlendirmiyim değilmi koyniş koyniş yatıyoruz oğlumlameleğim benim
canım çok sevindim bak Allah çok büyük inşallah tedavi olumlu yanıt verir en kısa zamanda ordanda alır eve getirirsiniz üzülme sen bol bol güleryüz göster eşinede kv de destek ol zaman kenetlenme zamanı ağlamanın kimseye faydası olmaz sen dik durki eşin senden güç alabilsin sen yıkılırsan o nasıl ayakta duracak değilmi ama
ayyy canım ya nekadar iyisin. allah gönlüne yüreğine göre versin canım benim. eşim yıllık iznine çıktığında anca bu işleri hallederiz toparlan, taşın, yerleştir vs. kalan birkaçgündede havuza gider dinleniriz ancak. bir ikigün evimizde vakit geçer sonra yine işbaşı.Kız öyle deme gelin birlikte tatil yapalım. Kp de toparlar inşallah o zamana. Ramazanda halledin sizde o eltrk, su, doğalgazı... Tatil gbsi varmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?