Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar ne olur bana acıl cvp verın.en son gecen ay yanı 8 subatta hastalanmıstım ve daha bu ay bu gun oldu hastalanmadım yanı 32 gun oldu normalde hastalanmam gerektı.fakat az once test yaptım cıkmadı.daha erken yepmıs olabılır mıyım.yanı ıdrarda cıkmayabılır mı kı

yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun canım darısı olmayanların başına inşallah

amin canım allah herkese nasip etsin

amin inşallah canım çok tşk ederim

aynen bende aynı durumdayım 7 ocakta oldum 9 şubatta oldum şu anda hala olmadım deliricem allah ım isteyene versin yavrum daha çok küçük

canım biz fethiye de tripleks villa tuttuk havuzlu kardeşlerimle beraber gittik biraz pahalıydı ama çok rahat ettik otel seçeneklerini çok bilmiyorum

Allah rahmet eylesin.. Çok gencmis Allah kalanlara sabır versin

Son düzenleme:
Biz de aynı durumdayız ama ben hatta kafa dinliyorum ohhh bir elimdee aynaa varr şair beni kıskanırrrrr TATİLDEYİMMMM modundayım sürekli ama zaten diğer tüm zamanlarda dipdibe olunuyor dediğin gibi..
çok çok üzüldüm canım başın saolsun NKOLIKcım Allah sizlere de acil şifalar versin insan çocuklardan sonra daha hassas oluyor haklısınız...
çok tşk ederiz canım allah razı olsun
Canım hayırlı olsun sizin eviniz de inş...

Çok geçmiş olsun Allah acil sifalar versin inşallah

ben kozyatağı taraflarında sandım cena sen ve libyana komşu sayılırsınız o halde ben çekmeköydeyim ama tüm günüm küçükyalıda geçiyor tabi

pasta gerçekten çok pahalı ya benim hiç içimden gelmiyor bir pastaya dünyanın parasını vermeyi dur ben bizim dr outker Tülay ablaya şeker hamurunu hazır alıp yaptırıyım ya onca parayı pastaya verene kadar oğluma ciciler alırım dimi ama hem kendimiz yaparsak ne yediğimizi biliriz içime siner o zaman ben böyle planlar yapıyorumda anlaşılan 3-5 kişi kaldık kimse gelemeyecek

nerden bilim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben banyoyu sevmiyor diye kaseye ayağını sopktm garip garip baktı (not evde denemeyin )
kızım çatlaksın çatlak ecoşada yazık düşmüş senin eline kafana eseni yapıyorsun yavruya
kıyamam bu yaz bizde yazlıkta olacağız muhtemelen annemler haziranda yazlığa gidiyorlar yaz dedimmi içime ateş düşüyor zaten babam tutturmuş torunumuda götürücem diye ben burda naparım oğlum bensiz kalamazki zaten babasıda olmaz diyor e bu seferde kaynanama bırakmaz zorundayım ona hiç güvenmiyorum eltimin oğlu defalarca düştü dikkatsiz özensiz zaten borana bakmak istemiyor oda ben pimpirikliyim diye anlaşamayacağımızı biliyor off napıcam ben çok canım sıkılınca işi bırakırım bende diyorum ama o zamanda sıkıntıya gireriz yazlık yakın gerçi 1 saatlik yol çok dayanamazsam perşembeden gitsem pazartesi sabahı dönerim ama yinede ben dayanamam onsuz uyumaya napıcaz bilmiyorum illede gitmek zorundalar sanki hem daha emiyor oğlum nasıl olacak hiç bilmiyorum yaz gelsin istemiyorum

tatil konusunda ben yine yazlıkta olurum eşim işi gereği yazın sürekli çalıştığından ara ara onunla tura gideriz oğlumla bazen haftasonu 2 günlük turlar oluyor onlara katılabiliriz kıa kısa tatiller oğlumada banada iyi gelir yaz için güvenilir bir komşum olsa anlaşıcam 2 ay baktırıcam ama çevremdeki tüm komşuların ya torunu var yanında ya bebeği küçük çocuk olan evede veremem korkarım aklı kesmez zarar verir oğluma offf of azıcık büyüse hiç dert etmem veririm yaz okuluna ohh yüzme basketbol yabancı dil öğrenir benimde içim rahat olur ama henüz çok minik

demin ecoşu eşimin yanına bıraktım uyuyor kahvaltı hazırlayayım dedim

dah açocuk ağlamadan uykusunda eee ecoş eee nolur ağlama diyor
adamın korkulu rüyası olmuş napıyorsa sanki benim minik kuzum azıcık cadılık yapsın canım hakkıdır oda ama
BİZ ŞİMDİDEN TATİLDE NE GİYCEN MERAKINDAYIZ BENLE PAZARLIK YAPIYOR

haşema alcam dedim çok iyi olur diyor
hehehe benim eşimde ilk evlendiğimizde sormuştum yazın ne giyeceğime karışacakmısın diye aaa karışmaz olurmuyum renk renk çarşaf alıcam değişik değişik giyersin demişti neyseki rahatım o konuda yerinde ve ölçülü davrandığım sürece karışmaz zaten yazlık yerde özellikle bizim bulunduğumuz yerde bu anlamda çok rahat kimse kimseye dönüp bakmaz tek sevdiğim yanıda bu oranın zaten

canım okurken gözlerim doldu kayınpederim ve son günleri geldi gözümün önüne ne yaşadığını ne hissettiğini inan çok iyi anlıyorum hiç kolay değil ama henüz herşey bitmemiş öyleydi böyleydi diye konuşma şükür henüz kalbi durmuş değil dua ederim elimden geldiğince ama sende kendini hırpalama ben kp mi kaybettiğimde 3 aylık hamileydim üzüntüden düşük tehlikesi yaşamıştım şükür birşey olmadı ama 1 yıl doldu hala mezarına gidebilmiş değilim gidemiyorum ölümünde neler hissettiğimi daha evvel anlatmıştım oda çok iyi bir insandı hatta geçen gün dedim ya benim kp hep size ev almadan gitmem derdi kısmet olmadı ne mutluki senin kp bunu gerçekleştirmiş muradına ermiş Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum

hatırlamakmı ben bizzat davet bile ettim ama geçmişi okumadığın için görmedin tabi oğluşun diş buğdayına davetlisiniz
canım Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin çok üzücü ama taktiri ilahi hepimizin ömrü belli Allah hayırlı bir ömür yaşamayı nasib etsin inşallah

al valla nereye gidiyoruz kopucazmı

busmai canım gördüm seni ama mesaj yazamıyorum sana ne kadar sürecek acaba bu süre özledim ya

dün akşam aklımdan geçtin face versemde feceten görüşsek olmazmı diyordum keşke verseydim ordan görüşebilirdik

canım salı pazarına gidiyoruz

canım, hamile kalmak istiyor musun, istemiyor musun merak ettim

henüz 4 gün geçmiş yani psikolojik olabilir, başka herhangi bi şey de..
zaten şubat 28 çekmiyor mu, bi de öyle düşün:44:
bu durumda birkaç gün gecikmesi normal.

ben adet günüm gelmeden 3-4 gün önce yerleşme kanaması görmüştüm,
ertesi gün test yaptım, çook silik çıktı, ya da ben öyle bi gölge gördüm.
bekleyip adet günümde yaptım, net çift çizgi çıkmıştı.
ama herkeste öyle olmayabilir,
bildiğim kadarıyla adet günün bir hafta geçtikten sonra mutlak sonucu görürsün..
hakkında hayırlısı olsun..

Biz de aynı durumdayız ama ben hatta kafa dinliyorum ohhh bir elimdee aynaa varr şair beni kıskanırrrrr TATİLDEYİMMMM modundayım sürekli ama zaten diğer tüm zamanlarda dipdibe olunuyor dediğin gibi..
alemsin yaa

ben yazın sıcağında istanbuldan daha sıcak bi yere gidip kavrulmayı sevmiyorum.
bu bakımdan ege ve akdeniz benim için çekici değil.
yani 2 gün havuza gireyim.. bi hevesimi alayım tamam. 3. günü sıkılıyorum
gidip bir hafta otelde tıkılı kalmak benim tatil anlayışıma uymuyor :100:

alternatif tatilciyiz biz
abantı severiz, bursa oylatı severiz.. geçen sene safranboluya gittik.. kesinlikle tavsiye edilir.
ben sıcakta serin yerler seviyorum, yine geçen sene karadenize gitmiştik eşimle
oo, erzurum, artvin, rize, trabzon.. yaylalara çıkmak, fırtına deresi rafting... süppeeer

bursaya, konyaya, antepe, antakyaya gitmek istiyorum, karış karış gezmek istiyorum bütün şehirleri..

Son düzenleme:

aslında balıkesir de düşünülebilir? denizi soğuk oluyor mu ki bilen varmı
ayrıca 6 yil önce karadeniz turu yaptık eşimle beraber özellikle ayder yaylası çok güzeldi

Son düzenleme:
canım kaç gundur bende ıkısı arasında gıdıp gelıyorum. ama playskoll un ılk arabamı daha ıyıdır gıbı gelıyor bana. daha sonra da oynayabılıyormus.

bende karar veremedim yaa acaba oynarlarmı birde o var bazı çocukların ilgisini çekmiyor yada çabuk sıkılmışlar yorumlarda öyle yazıyordu :44:

ya bende hep öne doğru hızla kayar çocuk düşer diye korkuyorum ablamın kızında vardı plaskool unki sürekli ablamda tutuyordu kendi gezemiyordu sonradan yürüyüncede bir anlamı kalmıyorki

aslında balıkesir de düşünülebilir? denizi soğuk oluyor mu ki bilen varmı
ayrıca 6 yil önce karadeniz turu yaptık eşimle beraber özellikle ayder yaylası çok güzeldi

kv balıkesirli, senede birkaç kez gider. ama denize değil kaplıcaya :111:

ayder ha-ri-kaa!!! biz eylül başında gittik, hayran kaldık..
eşimle de konuştuk ayşecik büyüsün, inş bi kış gitmek istiyorum. o çam ağaçlarında kar görmek istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…