Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

anam kimse cevap yazmıyor burası beni unutmuş girmiye girmiye neyse bari gidip yatim ben bari dinlenirim sessiz kalabalık iiigeceler hadi öptm sizi

çok iyi düşünmüşsün. tşört harika fikir.

kesinlikle öyle. büyük bir maratondan çıktık.e çocuklarda ele avuca geliyor artık. kimm tutarrrr sizi, bizi.

eşin restoranlara çalışıyor kız. niye yemek yapmıyorsun bakimm herifi dışarı sürüklüyorsun...ha bide temizlikçi al, tabi ohhh yemekler dışarıda evde temizlikçi süpersin haa.

tatil olsada keşke nerde olursa olsa farketmez vala okadar çokk ihtiyacım varki dinlenmeye hava degişimine enerji depolardm ne gzl çokk yoruldum herşeyden...
haklısın walla canım hepimizin çook ihtiyacı var.

anam kimse cevap yazmıyor burası beni unutmuş girmiye girmiye neyse bari gidip yatim ben bari dinlenirim sessiz kalabalık iiigeceler hadi öptm sizi

nereye tuğçeeeeeeeeeeeee boran nasıl sen nasılsınnnnnnnnn

eşin restoranlara çalışıyor kız. niye yemek yapmıyorsun bakimm herifi dışarı sürüklüyorsun...ha bide temizlikçi al, tabi ohhh yemekler dışarıda evde temizlikçi süpersin haa.

kız ben çok iyi yemek yaparımda da temizlik allah biliyor yapmam

adam sabah geldi işten öğlen 5de uyandı alış veriş ihtiyacımız vardıı ee dışarı nasıl çıkcaktık 5den sonra 7ye kadar hava soğuyor

ecoşu uyutayım bedne daha yeni yemek yaptım yiyeim dedim yatıedım geldim içerden 5 dkka sonra sesler geliyro bir baktım ecoş kalkmış yatağında oturmuş ödüm koptuuuuu kapkara kafayı görünce

kuzum artık tek başına resmi oalrak kalkıp oturuyorrr

oy kızlar yediniz beni yaa
ne kadar çok yazmışısnızıı
uff
bende okula gittim geldim öyle işte iyiyiz çok şükür
cenacım çok sağol tatlım
başın sağolsun
nkolik geçmiş olsun inşallah
çooook uykum var kızlar öptüm sizi
görüşürüüüüzzzzzzz

ben yazın sıcağında istanbuldan daha sıcak bi yere gidip kavrulmayı sevmiyorum.
bu bakımdan ege ve akdeniz benim için çekici değil.
yani 2 gün havuza gireyim.. bi hevesimi alayım tamam. 3. günü sıkılıyorum
gidip bir hafta otelde tıkılı kalmak benim tatil anlayışıma uymuyor :100:

alternatif tatilciyiz biz
abantı severiz, bursa oylatı severiz.. geçen sene safranboluya gittik.. kesinlikle tavsiye edilir.
ben sıcakta serin yerler seviyorum, yine geçen sene karadenize gitmiştik eşimle
oo, erzurum, artvin, rize, trabzon.. yaylalara çıkmak, fırtına deresi rafting... süppeeer

bursaya, konyaya, antepe, antakyaya gitmek istiyorum, karış karış gezmek istiyorum bütün şehirleri..
[/B][/FONT][/QUOTE]
süper valla aynen benimde tatil anlayışım bu hatta bizim gittiğimiz yerleri yazmışsın ayrıca safranboluluyum memleketim die demiyorum ama başka eşi yok sanırım bide bahar gibi kuzuluğa gidiyoruzz biz orasıda güzel kafa dinliyo insan köyün ortasında bir sosyal tesis ihlas evleri çok gzel tavsiye ederim otel yaşantısını sevmeyenlere.Cena ben sana bişey sorucaktım b-fite giden sendin dimi devam ediyomusun ona sen sonuç ne ve ne kadar faydasını gördün?ben başladım dün bakalım ilk günler biraz yoruldum ama alışırım herhalde.ordakilerle konuştum da çok da fazla bir kilo kaybı olmamış ayda 2 kilo vermiş az gibi geldi bana inş ben verebilirim en azından sıkılaşabilirim

bende yeşilliği sevmem otelleri sevmemmm yüzmeyide bilmiyorum zaten

ama sırf ecoş değişik yerler görsün diye ege akdeniz istiyrm
ama çok sıcağı sevmiyorum kayseri memleketim doğu havası var ve güzel öyle yerler iyi

seninki en azından mağazanın içinde benimki ben mağazaya girince oda çocuğu kapının önünde bırakıp yanıma gelmiş arkamı bir döndüm beynimden vurulmuşa döndüm nerde çocuk dedim kapının önünde diyo ALLAH ALLAH ne saçma düşüncedir anlamadım kim alıcak onca kişinin içinden çocuğu diyo ben dışarısını görüyorum demezmi valla satıcı adamın yanında demediğimi bırakmadım ve eve gelene kadarda kavga ettim.nasıl savunuyo kendini şaştım kaldım

sana birşey deyimmi nazar değecek kızına kırk binkere maaşalalh onasıl tatlılıktır o nasıl saç rengidir

bi 5 6 kez baktım koydun günden beri
sağol canım yaa RABBİM hepimizinkini korusun nazarlardan inş.valla yolda yürüyemiyoruz milletin sevmesinden anası çok güzel değildir ama bu çocuk kime çekti bilmem

başka temizleme yolu önerdimi peki doktor:26:
havluyla dışından kurulamayı önerdi cnm.
hmm bodrumla ilgili bu bilgi iyi oldu sanki. ben çeşmeden aşağı inmedim pek bilmiyorum o yüzden. arabayla çıkıp kıyıdan kıyıdan gezmek istiyorum. sonunda da bi yerde sabitlenmek ama bodrumun içi olmaz anlaşıldı.
aslında balıkesir de düşünülebilir? denizi soğuk oluyor mu ki bilen varmı
ayrıca 6 yil önce karadeniz turu yaptık eşimle beraber özellikle ayder yaylası çok güzeldi

ben balıkesirliyim çocukluğumdan beri her yaz altınoluk-akçaydayız diyebilirim suyu cidden soğuk akdenize kıyasla tabi. geçen yıl ağustosta biz oğluşun ayaklarını soktuk çığlığı bastı:) o ada cunda adası güzel yer gerçekten, sarımsaklı da öyle.

soğuk olması kötü oldu bizim için önemli değil ama kız kesin girmez bi yaz eneze gitmiştik hiç denize girmedi soğuk olduğundan

Günaydınnnnn....
Anladım canım olsun bakalım daha sonra telafi edersini sizde:)

soğuk olması kötü oldu bizim için önemli değil ama kız kesin girmez bi yaz eneze gitmiştik hiç denize girmedi soğuk olduğundan

bizim için önemli değil girince alışıyo insan:) ama bebeler girmezse olmaaaz tabi. ilk tatilleri çok mutlu geçmesi lazım bizim mutlu olmamız malum onlarınkine bağlı. büyük kız kaç yaşında? yeni gelenin cinsiyeti belli mi? tecrübeli annemiz tatilde neler yapmayı çok seviyolar ben kıyıda onla kova-kürek kum oynamak istiyorum!! ya da neleri eksik etmemek lazım? valla bilgi verirsen hora geçer.

ELİFNAZ cım fethiyede kaldığınız apartın fiyatını hatırlıyor musun canım? Ne kadardı? Özelden msj atacaktım ama arkadaş olmamız gerekiyormuş

büyük 5 yaşında canım gelen velette kız :) standart krem şapka vs. saymıyorum ben kiza küçük bornozunu goturmustum havluya nazaran daha rahat ettim bide şişme havuzunu götürdüm onunla iyi oynamıştı üstü kapalı olanlardandi icine deniz suyu koymuştuk kova kürek kesin zaten işleri güçleri kum su :)
ekleyebildimmi bilmiyorum bizimki bu mantarlı dandi daha kucugünde alabilirsiniz tasiması kolay olur biz bunu balkonumuzda da kullandık
cocuk icin sisme havuz - Google'da Ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…