Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

HERKESE GÜNAYDINNNNNN

bakmayın enerjime oğlum dün gece hiç uyumadı ya derdi falanda yok bildiğin oynuyor yaramaz gece 2 de uyandı 3,5 a kadar uyutamadım sabrım tükeniyor oğlum yat diye bağrıyorum çocuk bağırmama alışkın değil oyun yapıyorum sanıp gülüyor zar zor uyuttum 5 te yine uyandı Allahım kabus gibi anniiiiiii diye saçımı çekiyo ayyyyyyy yapıyo değişik değişik sesler çıkarıyo bana dokunmuyo ama kendi kendine oynuyo yatakta annem dün demişti gündüz bu çocuk ne çok uyudu diye gecede uykusu kaçtı tabi birde beled,ye tam camın önüne sokak lambası dimiş çok lazımmış gibi evin içi gece yarısı gündüz gibi çocuk alışkın değil ışıkta yatmaya gece gündüz ayrımını şaştı herhalde sanki hiç gece değilde gündüz vaktiymiş gibi yatakta oturmuş kendi kendine oynuyor en son sabah 6 sularıydı oğlum nolur yat artık dedim ayağımda sallamaya başladım 15 dk salladıktan sonra uyudu ben bir uyumuşum uyandığımda saat 8,5 geç kalmışım neyseki ofiste sorun olmuyor idare ediyorlar az evvel geldim işe ve sabah 8,5 ta da yine oğlum uyandırdı anniiii diye göğsümü açmaya çalışırken anlamadım bu çocuğu ya sanırım kendi dilimle nazar ediyorum ben bu çocuğu daha dün dişi çıktı yazdım face e birkaç kişi sordu rahatladımı evet 2 gündür rahat uyuyor dedim gecesine zıbıttı benimki aman inşallah huy edinmez zombi gibiyim yine bugün nasıl akşam olur bilmem neyseki eşim döndü seyahatten akşama evde özlemiştim keratayı ama birde diğer taraftan bakmak lazım yemek yok offf of oynatmaya az kaldı doktorum nerde neyse anneme söyliyimde güzel bir yayla çorbası yapsın bana akşam için yanınada köfte patates uydururuz birde salata ohh bitti gitti sabah 10 da akşam menüsü ayarlayana ne denir ne denirse o benim işte

canım bende kullanıyorum aventi ben soru soran başka birine yanıt vermiştim orda yaklaşık 7 aydır kullanıyorum 2 kez kablosu değişti garantiden onun dışında sorun çıkmadı kablo olayıda kablosunu sarıp çantaya koyduğumdan oldu muhtemelen ama yapacak bişey yok o kadarda olsun bu vesile ile sessiz okuyuculardan birinide yakalamış olduk tanışmak bugüne kısmetmiş hoşgeldin diyelim

yetişmişsin valla herkese tek tek cevap yazmışsın aferin dersine çok iyi çalışıyorsun
pasta konusunda aynı şekilde düşünüyorum 220 tl nedir kardeşim başka birşeye versem o parayı üzülmem ama pastanın sırf süsüne onca para vermeye içim acır giderim güllüoğlundan 3 kilo tatlı alır afiyetle yerim valla hemde dondurmalı birde pastaya özenmiyorlarki sıradan yaş pasta neymiş üzerinde şeker hamurundan süsler varmış olmasın efendim oda mideye gitmeyecekmi içinde ne kullanıldığını biliyormuyuz yok valla ben ya her zaman alışveriş yaptığım pastanem var çavuşoğlu çocukluğumdan beri tüm doğum günü pastalarımı onlar yapmıştır oğlumunkinide onlara yaptırırım kendim yapamazsam dün bizim tülay ablayla konuştum mayıs ayına randevu aldım (kendisi bu konularda uzman olduğundan herkesin doğum günü mevlüt misafir vs organizasyonlarına yetişir sağolsun :)) neyseki mayıs ayı boşum hallederiz dedi şeker hamurunu hazır alıcaz kendimiz yapıcaz becerebilirsek olmadı tiramisu yaparım üzerine diş macunundan krema yaptımmı al sana diş pastası hehe ne kadanda zekiyim allahım

valla hayatım bendeki enerjiye bazen ben bile akıl erdiremiyorum Allah bir çene vermiş gerisini koyvermiş
eşler konusunda evet birbirimize biraz benziyoruz ama sen şanslısın ayda 1 hafta benimki ayda 1 hafta evde kalıyormu düşnüüyorum ımmm hayır eskiden alışmıştım çok kafayı takmamak için oyalanıyordum bir şekilde arkadaşlarla ünv lerin bahar şenliklerine gidiyordum sinemaya bovlinge gidiyordum yani eşim kısıtlamaz o konularda flört ediyor gibiydik hatta iyi yanlarıda vardı sevgili gibi buluşuyorduk her gelişinde ben süslenip karşılıyordum o hediyelerle geliyordu geziyorduk hasret gideriyorduk falan evliliğin ilk yılı bu işi yapmıyordu her akşam evdeydik artık konuşacak birşey kalmamaya başlamıştı cinsel paylaşımı bile erteler olmuştum sürekli amaan yarında olur acelesimi var diye hep bir bahaneyle erteliyordum ama bu işe başladığından bari zamanımız hep kısıtlı olduğundan kaliteli vakit geçirmeye başlamıştık özlemde girince insan sevdiğini daha bir anlıyormuş ama çocuk olunca iş değişti ben tek başıma sırtlanmak istemiyorum bütün yükü sadece 1 kez doktor kontrolüne geldi diğerlerinde hep ben götürdüm hastalandığında hep yanlızım ya da mesela dişi çıktı hala görmedi ilk baba dediğini 1 hafta sonra duydu vs vs vs bu liste uzayıp gidiyor tabi bu durum onuda üzüyor geçen hafta amcası oğluyla oynarken bizimki boynunu büktü içim cız etti arayıp ağzıma geleni saydım sen nasıl babasın bunu oğluma nasıl yapıyorsun dedim ağladım hırsımdan varlıkta yokluk çekiyor kuzum artık kabullenemiyorum iş değiştirecek şimdi en kısa zamanda en azından daha sık evde olabileceği iş bulması lazım yoksa gerçekten çok zor
canım kendi çapımızda birşeyler toparlamaya başladık komşulardan falan inşallah hatırı sayılır birşeyler çıkar ortaya faceden falan bangır bangır paylaştık ama insanlar ne kadar duyarsız çoğu aldırış etmedi bundan 4 yıl evvel böyle bir kampanya yaptığımızda herkes akın akın mesaj atmıştı şimdi kimsenin umrunda değil nasıl bir toplum olduk biz inanılır gibi değil
söyleniyo söyleniyo bide şu örgü ören kadını koymuyormu peşine bitiriyor beni
ben 1 kez gittim ankaraya sakinlikten sıkıldım o nasıl şehir hele bir caddeye döndük aman allahım bakanlık bakanlık bakanlık saygı duruşunda yürüyesim geldi ay yok ben orda yaşayamazdım zaten kime çarpsam üniformalı benim alerjim vardır üniformalılara almıyım hayatım alanada mani olmıyım gözünü sevdiğimin istanbulu alışmışız kargaşaya sakinliğe gelemiyorum
al valla bizde 2 gün oldu alalı ama çıldırıyor dün akşam top ayağına yaklaştımı o ayaklar nasıl kıpır kıpır her vuruştada basıyor kahkahayı bilsem bu kadar mutlu olacağını çoktan alırdım be hatta evde vardı toğumuz ama ayağıyla gol attırmak aklıma gelmemiş daha önce
yavrum ya kız çok yaramaz oldu bunlar napcaz bilmiyorum boranda dün yemek yedirirken çorba kasesine bir vurdu heryer çorba ben onları temizlerken kafama suyu dökmezmi birde kahkaha atıyor afacan gülermisin ağlarmısın
erkek çocuğu nede olsa ruhunda var top sevdası
hehehe kolik anne valla senide çok merak ediyorum ya resmini falan görsek olmazmı
eşin restoranlara çalışıyor kız. niye yemek yapmıyorsun bakimm herifi dışarı sürüklüyorsun...ha bide temizlikçi al, tabi ohhh yemekler dışarıda evde temizlikçi süpersin haa.
moderen anacım sosyal ve sosyetik hatun çocukta yapıyor kariyerde boşver daha iyi ezdirmesin kendini

hahaha sulu çorba sneiiiiii ya çocuk sürekli yaramaz diyeceksin

ecoş bugun gözüme farkli geldi değişiyor sanki :44::44:

yaaa öğlen yemeğini kaptım senden cananımmmm çok teşekkür ederim

bide ecoşa napayım biriniz tarif verin çocuklara bugun ne yedirceksinzi öğlen :84::84::84:

havuz beğendim bu fikri zaten balkon için düşünüyodum suya bayılıyoz çok şükür. yaz bebeleri ne olsa. ama resmi göremedim ve merak ettim ne kadar büyüklüğü? çok büyük kullanışlı olmaz heralde doldurmak da bi problem olur.

Bende dün senden kopya çektim:)) tavuklu salçalı maydanozlu tel şehriye yaptımm:))

Canan ben senden beterim kahvaltıda düşünmeye başlıyorum akşama ne yapsam diye. Adı neyse bende ondanım bendeeee!! Bu arada akşama ne yemek yapıyosunuz ? :))))

günaydın kızlar neredeyse tünaydın olacakmış ama idare edin artık

canım 100 m2 ev 3+1 ama biz şuanda bu eve taşınmayacağız yatırımlık alıyoruz çünkü evi aldığımız yere kentsel dönüşüm geliyor ama ev annemlerin üst katı yıkılıp tekrar yapılınca annemlerle yakın olalım diye bu evi aldık 80 bin tl ye aldık

benimki de öyle oturup bir maç izliyor görmeniz lazım minik taraftar bunlar

canım gözünüzaydın servise almaları bile büyük gelişme inşallah daha iyi olacak

çok tşk ederim allah razı olsun

bendim canım çok sağol

saol canım. sizde ev almışsınız güle güle oturun. rabbim huzurla mutlulukla oturmak nasip etsin çok sevindim canım.

çok sağol canım amin inşallah

Anammm o ne kızz? ELİFNAZ çok güzel ama fiyatlar uçmuş. Biz ancak ağustota gideriz o da 3 bin beşyüz ... Bizi aşar valla....

Canan ben senden beterim kahvaltıda düşünmeye başlıyorum akşama ne yapsam diye. Adı neyse bende ondanım bendeeee!! Bu arada akşama ne yemek yapıyosunuz ? :))))

günaydın.. akşama eşim yok arkadasları ile dişarı cıkacak banada bir arkadasım gelecek iş çıkısı balık almayı düşünüyorum menumu şu şekilde olacak tabii üşenmezsem :) ahtabot turşusu, kalamar, karides, midyeli pilav, ve levrek :) tabii üşenmezsem yapıcam baktım çok yorgunum. levrek yaparım yanınada salata biraz da pilav oldu bitti :)

Anammm o ne kızz? ELİFNAZ çok güzel ama fiyatlar uçmuş. Biz ancak ağustota gideriz o da 3 bin beşyüz ... Bizi aşar valla....

aynen canım aşırı pahalı biz kardesimle yari yarıya ödemiştik oyle yoksa bize gorede pahalı sanki 2 yil önce bu kadar değildi fiyatlari

millet o paraya araba alıyorrrr günah yazık vallahi aşırıya kaçmak :26:

bednede dolma var doldurabilirim geçen eşim 5 tane yedi zaten 7taneydi

sorun ecoş ecoşa napcammmm :44: prasa yemeğimi yapsam:44:

Hımmm... Kıymalı yada cevizli erişte düşünüyorum. Yanına bi sebze, bi çorbaa... Ama ne işte?

eriştenin yanına zaten hamur ya orba değilde şu bimde satılan barbunya plaki varya ondan al koy bence çok hoş oluyor ve pratik

Fethiye kiralık villa MÜSTAKIL VILLA
canım aynı evi bulamadım ama biz burdan ayarlamisiz bizim tuttugumuzda buna benzer bi evdi çok rahat ettik

ilk defa gördüm ben böyle bişey kalabalık aileler için ne kadar gzel özellikle havuza bayıldım ev zaten harika. ama deniz imkanı yok galiba. fethiye ölüdeniz gidip denize girmeden gelmek olmaz

PEDİASTRUM hayırlı olsun canım eviniz ne yani şimdi komşucum gidiyor mu başka eve ne taraftan aldınız evinizi?
NKOLİK canım çok merak etmiştim ne oldu diye okuyunca çok üzüldüm kp için allah yardım etsin şifa versin inşallh

dün gece okudum yazamadım şimdi aklıma gelenler bunlar unuttuğum bişey yoktur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…