HERKESE GÜNAYDINNNNNN
bakmayın enerjime oğlum dün gece hiç uyumadı ya derdi falanda yok bildiğin oynuyor yaramaz gece 2 de uyandı 3,5 a kadar uyutamadım sabrım tükeniyor oğlum yat diye bağrıyorum çocuk bağırmama alışkın değil oyun yapıyorum sanıp gülüyor zar zor uyuttum 5 te yine uyandı Allahım kabus gibi anniiiiiii diye saçımı çekiyo ayyyyyyy yapıyo değişik değişik sesler çıkarıyo bana dokunmuyo ama kendi kendine oynuyo yatakta annem dün demişti gündüz bu çocuk ne çok uyudu diye gecede uykusu kaçtı tabi birde beled,ye tam camın önüne sokak lambası dimiş çok lazımmış gibi evin içi gece yarısı gündüz gibi çocuk alışkın değil ışıkta yatmaya gece gündüz ayrımını şaştı herhalde sanki hiç gece değilde gündüz vaktiymiş gibi yatakta oturmuş kendi kendine oynuyor en son sabah 6 sularıydı oğlum nolur yat artık dedim ayağımda sallamaya başladım 15 dk salladıktan sonra uyudu ben bir uyumuşum uyandığımda saat 8,5 geç kalmışım neyseki ofiste sorun olmuyor idare ediyorlar az evvel geldim işe ve sabah 8,5 ta da yine oğlum uyandırdı anniiii diye göğsümü açmaya çalışırken anlamadım bu çocuğu ya sanırım kendi dilimle nazar ediyorum ben bu çocuğu daha dün dişi çıktı yazdım face e birkaç kişi sordu rahatladımı evet 2 gündür rahat uyuyor dedim gecesine zıbıttı benimki aman inşallah huy edinmez zombi gibiyim yine bugün nasıl akşam olur bilmem neyseki eşim döndü seyahatten akşama evde özlemiştim keratayı ama birde diğer taraftan bakmak lazım yemek yok offf of oynatmaya az kaldı doktorum nerde neyse anneme söyliyimde güzel bir yayla çorbası yapsın bana akşam için yanınada köfte patates uydururuz birde salata ohh bitti gitti sabah 10 da akşam menüsü ayarlayana ne denir ne denirse o benim işte
pasta konusunda aynı şekilde düşünüyorum 220 tl nedir kardeşim başka birşeye versem o parayı üzülmem ama pastanın sırf süsüne onca para vermeye içim acır giderim güllüoğlundan 3 kilo tatlı alır afiyetle yerim valla hemde dondurmalı birde pastaya özenmiyorlarki sıradan yaş pasta neymiş üzerinde şeker hamurundan süsler varmış olmasın efendim oda mideye gitmeyecekmi içinde ne kullanıldığını biliyormuyuz yok valla ben ya her zaman alışveriş yaptığım pastanem var çavuşoğlu çocukluğumdan beri tüm doğum günü pastalarımı onlar yapmıştır oğlumunkinide onlara yaptırırım kendim yapamazsam dün bizim tülay ablayla konuştum mayıs ayına randevu aldım (kendisi bu konularda uzman olduğundan herkesin doğum günü mevlüt misafir vs organizasyonlarına yetişir sağolsun :)) neyseki mayıs ayı boşum hallederiz dedi şeker hamurunu hazır alıcaz kendimiz yapıcaz becerebilirsek olmadı tiramisu yaparım üzerine diş macunundan krema yaptımmı al sana diş pastası hehe ne kadanda zekiyim allahım
eşler konusunda evet birbirimize biraz benziyoruz ama sen şanslısın ayda 1 hafta benimki ayda 1 hafta evde kalıyormu düşnüüyorum ımmm hayır eskiden alışmıştım çok kafayı takmamak için oyalanıyordum bir şekilde arkadaşlarla ünv lerin bahar şenliklerine gidiyordum sinemaya bovlinge gidiyordum yani eşim kısıtlamaz o konularda flört ediyor gibiydik hatta iyi yanlarıda vardı sevgili gibi buluşuyorduk her gelişinde ben süslenip karşılıyordum o hediyelerle geliyordu geziyorduk hasret gideriyorduk falan evliliğin ilk yılı bu işi yapmıyordu her akşam evdeydik artık konuşacak birşey kalmamaya başlamıştı cinsel paylaşımı bile erteler olmuştum sürekli amaan yarında olur acelesimi var diye hep bir bahaneyle erteliyordum ama bu işe başladığından bari zamanımız hep kısıtlı olduğundan kaliteli vakit geçirmeye başlamıştık özlemde girince insan sevdiğini daha bir anlıyormuş ama çocuk olunca iş değişti ben tek başıma sırtlanmak istemiyorum bütün yükü sadece 1 kez doktor kontrolüne geldi diğerlerinde hep ben götürdüm hastalandığında hep yanlızım ya da mesela dişi çıktı hala görmedi ilk baba dediğini 1 hafta sonra duydu vs vs vs bu liste uzayıp gidiyor tabi bu durum onuda üzüyor geçen hafta amcası oğluyla oynarken bizimki boynunu büktü içim cız etti arayıp ağzıma geleni saydım sen nasıl babasın bunu oğluma nasıl yapıyorsun dedim ağladım hırsımdan varlıkta yokluk çekiyor kuzum artık kabullenemiyorum iş değiştirecek şimdi en kısa zamanda en azından daha sık evde olabileceği iş bulması lazım yoksa gerçekten çok zor
bakmayın enerjime oğlum dün gece hiç uyumadı ya derdi falanda yok bildiğin oynuyor yaramaz gece 2 de uyandı 3,5 a kadar uyutamadım sabrım tükeniyor oğlum yat diye bağrıyorum çocuk bağırmama alışkın değil oyun yapıyorum sanıp gülüyor zar zor uyuttum 5 te yine uyandı Allahım kabus gibi anniiiiiii diye saçımı çekiyo ayyyyyyy yapıyo değişik değişik sesler çıkarıyo bana dokunmuyo ama kendi kendine oynuyo yatakta annem dün demişti gündüz bu çocuk ne çok uyudu diye gecede uykusu kaçtı tabi birde beled,ye tam camın önüne sokak lambası dimiş çok lazımmış gibi evin içi gece yarısı gündüz gibi çocuk alışkın değil ışıkta yatmaya gece gündüz ayrımını şaştı herhalde sanki hiç gece değilde gündüz vaktiymiş gibi yatakta oturmuş kendi kendine oynuyor en son sabah 6 sularıydı oğlum nolur yat artık dedim ayağımda sallamaya başladım 15 dk salladıktan sonra uyudu ben bir uyumuşum uyandığımda saat 8,5 geç kalmışım
canım bende kullanıyorum aventi ben soru soran başka birine yanıt vermiştim orda yaklaşık 7 aydır kullanıyorum 2 kez kablosu değişti garantiden onun dışında sorun çıkmadı kablo olayıda kablosunu sarıp çantaya koyduğumdan oldu muhtemelen ama yapacak bişey yok o kadarda olsun bu vesile ile sessiz okuyuculardan birinide yakalamış olduk tanışmak bugüne kısmetmiş hoşgeldin diyelimben olabilecek her şeyini telsizi, emziği, pompası avent alanlardanım. özellikle pompada öneririm. çok sessiz sağıyor, göğsü tamamen boşaltıyor, hiç acıtmıyor. elektronik olanı özellikle tavsiye ederim, hem ritmini sen ayarlıyorsun hem de içinden çıkan başlıkla aynı zamanda manuel pompa olarak kullanabiliyorsun. bir de teknik servisi çok iyi. olur a bir arıza olursa hemen aynı gün dönüyor veya yedek pompa temin ediyorlar. netten e-bebek veya hepsiburada'dan aldım ben, hiç sorun yaşamadım.
yetişmişsin valla herkese tek tek cevap yazmışsın aferin dersine çok iyi çalışıyorsunİyi akşamlar kızlar. Bir sürü alıntı yaptım sonra cevap yazamadım sonra hepsi geride kaldı :/
Vefat edenlere Allah'tan rahmet, hasta olanlara da şifa diliyorum. Allah'ım bizi sevdiklerimizden mümkün olduğunca geç ayırsın inşallah.
Ufaklığın banyo sonrası saçını sordum çünkü maşallah bizim baya saçımız var. Doğduğunda zaten saçlıydı. Sonra biraz döktü ve hiç kestirmeyince şimdi gayet saçlıyız :) ben şapka arayışlarına devam edeyim bakalım.
İlk arabam veya ilk bisikletime bende bakmıştım ama dokuz aydan sonra kullanılabiliyormuş. Eğer daha uzun süreli kullansın diye arabalı birşey alırsam ki chiccoda vardı sanırım o da çok pahalı. Şimdilik rafa kaldırdm sanırım.
Biz tatil rezervasyonunu yaptıralı oldu baya. Antalya side de voyage sorguna gideceğiz inşallah. Ufaklık yokken gidip çok beğenmiştik. Tabi ben denize girememiştim veya havuza rahatsızdım. bebek dostu otel diye geçiyor. Bebek büfesi var. Gerçi bizimki bbek ürünlerini tüketmiyor ama o vakte 1 yaşını geçecek inşallah normal yemekleri de yer bakalım. Biz ramazan sonrası gideceğiz inşallah.
Diş buğdayı pastasına onca para verilmez valla yazık dediğiniz gibi. Doğum günü pastasına da verilmez :) millet coşmuş yani ne biçim fiyatlar??
Yorum yapmayı unuttuğun birşey var mı bilmiyorum :)
pasta konusunda aynı şekilde düşünüyorum 220 tl nedir kardeşim başka birşeye versem o parayı üzülmem ama pastanın sırf süsüne onca para vermeye içim acır giderim güllüoğlundan 3 kilo tatlı alır afiyetle yerim valla hemde dondurmalı
valla hayatım bendeki enerjiye bazen ben bile akıl erdiremiyorum Allah bir çene vermiş gerisini koyvermişCinconum kız sende nasıl bir enerji var herkese yetişiyorsun canım önceki sayfalara ben hala dönüp bakamadım davetin icin teşekkür ederim:))
Bizim eslerden yana durumumuz biraz benziyor benim esim ayda 5-10 gün yurt dısında istanbulda yalnız oldugum icin bir tane bile akrabam yok mecburen annemlere geliyorum.ayni sehirde olsak akşamları evime dönebilirim benim icin harika olur ama oyle şansım yok.emir alple esim yurt dısına gittiğimde evde yalnız denemeye çalıştım ama cok zordu 5 gün boyunca 10 dk bile oglumun yanından ayrilamadim yan komşum sevmeye gelsede 10 dk kucağına alsa diye dua etmiştim.gercekten cok zordu .
Seker Portakalı ilk adım arabasi sormussun bende düşünmüştüm almayı ama bebek magazasina gidip baktığımda güvenli olamayagini karar verdim ve almadan çıktım .
Ben yine telden giriyorum yine hiç bir bildirimimi göremiyorum .begen tuşu yok smile yok kk mobile tam olarak uyarlanamadi yoksa sadece benim telmi göstermiyor acaba ?
eşler konusunda evet birbirimize biraz benziyoruz ama sen şanslısın ayda 1 hafta benimki ayda 1 hafta evde kalıyormu düşnüüyorum ımmm hayır
canım kendi çapımızda birşeyler toparlamaya başladık komşulardan falan inşallah hatırı sayılır birşeyler çıkar ortaya faceden falan bangır bangır paylaştık ama insanlar ne kadar duyarsız çoğu aldırış etmedi bundan 4 yıl evvel böyle bir kampanya yaptığımızda herkes akın akın mesaj atmıştı şimdi kimsenin umrunda değil nasıl bir toplum olduk biz inanılır gibi değilCenacim basiniz sagolsun mekani cennet olsun.nkolik acil sifalar diliyorum..ev alan kimdi hatirlayamadim hayirli ugurlu otursun..
Bizde yaza insaallah annemlerin yazlığına gitmeyi planlioz oglumla ben..ordan altinoluk kv nin yanina eşim oraya gelecek.sonra kocaeli sonra sivas zaten tatiode bitio..ama arada ramazan var iste oruc tutabilcekmiyiz kuzular ozaman cocuklarin süt ihtiyacı nasil olur..bide cok gerilere bakamadim bizim okula oyuncakla ilgili yazan oldumu acep bidaha bakayim..
söyleniyo söyleniyo bide şu örgü ören kadını koymuyormu peşine bitiriyor benieşim maç izliyor ben makarna yapcam öğlen dışarda yedik çamaşır ascam evi süpüryorum ecoş makinayı vermiyorum diye ağlıyor ohh ohh
dersler başladı ama ben kitaplarımı almadım hala eve temizlikçi lazm
ben 1 kez gittim ankaraya sakinlikten sıkıldım o nasıl şehir hele bir caddeye döndük aman allahım bakanlık bakanlık bakanlık saygı duruşunda yürüyesim geldi ay yok ben orda yaşayamazdım zaten kime çarpsam üniformalı benim alerjim vardır üniformalılara almıyım hayatım alanada mani olmıyım gözünü sevdiğimin istanbulu alışmışız kargaşaya sakinliğe gelemiyorumayyy çok süperrr. kalabalıkla çok eğlenceli olur. biz ankaranın kuru havasına alışmışız. siz gitmeseniz de deniziniz var. çok özeniyorum valla ama ne bileyim istanbul bana biraz ürkünç geliyor. 2 kez gelmişliğim var. 1. de işyerinin toplantısı vardı tanışma falan, kadıköyde oraya geldim. esenlerde oturan şirketten bir arkadaşta misafir etmişti sadece bayanları. akşam belediye sarayında yemek yedik ordan boğazda çay içtik tadı halaa damağımda çok hoşuma gitmişti. vapur sesi falan. 2. sinde de havaalanı tarafında fuarımız vardı standımız kurulmuştu şirketçe yine oraya geldik hiç gezme şansım olmadı. güzel ama ürkünç çok olaylar oluyor. haberlerde gördüğümüz kadarıyla. ankara sanki çok güvenliymiş gibi. ama istanbul gibi değil enazından.
al valla bizde 2 gün oldu alalı ama çıldırıyor dün akşam top ayağına yaklaştımı o ayaklar nasıl kıpır kıpır her vuruştada basıyor kahkahayı bilsem bu kadar mutlu olacağını çoktan alırdım be hatta evde vardı toğumuz ama ayağıyla gol attırmak aklıma gelmemiş daha öncesenin oğlun gerçekten tam yemelik. ayy ben top almadım ama benimkide sever belki alayımda oynasın. biz özellikle futbolcu yetiştircez valla babası çok istiyor bende aynı fikirdeyim. kendisi ne ister bilemem. tabi önemli olan onun ne istediği. buarada canımmm dişinizde çıkmışşş çok sevindim. darısı diğer dişlere bakalım sağlıkla çıksınlar inşallah. bizimde ikinci diş patlamış. öyle öyle büyücekler bakalım.
yavrum ya kız çok yaramaz oldu bunlar napcaz bilmiyorum boranda dün yemek yedirirken çorba kasesine bir vurdu heryer çorba ben onları temizlerken kafama suyu dökmezmi birde kahkaha atıyor afacan gülermisin ağlarmısınbenim kız yürüteçle suya gitmiş suyu almış yürütecin oturduğu yere düşmüş bende baktım o yerde bişi sıkı sıkı tutuyor napıyrosa dedim
meğersem su üstüne tamamen dökülmüş hareketde edemiyor öyle kala kalmış
Eki Görüntüle 655857
erkek çocuğu nede olsa ruhunda var top sevdasıbizim babamızdA ölee futbolcu olsun istıyor adam..zaten futbola maçlara merakı var baba oğul beni çıldırtıtrlar artık :) bizimde bjk topumuz var babası özene bezene aldı kaç ay oluo ama bizimkide hiçç babasını utandırmadı erkek çocukları topa ilgi duyuyor çok fena bi görsen sen nerden bilirsin topa vurmayı ayagında çevirmeyi gol yapıoz oğluşumla çokk mutlu oluo oynarken
hehehe kolik anne valla senide çok merak ediyorum ya resmini falan görsek olmazmıçok saol canancım. mecburen ayakta kalmaya çalışıyoruz. eşim zaten hep içine atar. dışardan bakınca üzülmez zannedersin ben biraz sulugözüm. hemencik ağlarım. sanki gözyaşım hazır bekler. önceden hiç ağlayamazdım bende içime atardım. hamilelikten sonra böyle oldum. oğlum hiç kolik değildi. ama asıl kolıkli olan bendim. herşeye ağlayarak tepki verirdim. o yüzden adım kolık ya...töbe töbeee ne acayipim. geçti ama şimdi okadar çok ağlamıyorum hassas olduğum konular hariç.
moderen anacım sosyal ve sosyetik hatun çocukta yapıyor kariyerde boşver daha iyi ezdirmesin kendinieşin restoranlara çalışıyor kız. niye yemek yapmıyorsun bakimm herifi dışarı sürüklüyorsun...ha bide temizlikçi al, tabi ohhh yemekler dışarıda evde temizlikçi süpersin haa.