Göğsünün siyah halkasının bı tarafında kizariklik var mı? Ve o bölge santi sopayla vurmuşlar gibi ağrıyor mu? Eger öyleyse bu mastit. Ama sen yapman gereken herseyi yaptığın icin ateş yapmaya kadar ilerlememiş bence. Sağmaya devam et ve sıcak suyla masajdan sonra emzir. Bı kac haftaya anca açılıyor tam anlamıyla zaten
Yok herhangibir kizariklik falan yok,sadece icerde toplasmis sert bisey var elle hissediyorum. Hemsireye sordum hemen oyle cozulmezmis sagip emzirmeye devam et dedi oda. Cevabin icin sagol cnm
Ates26 hayirli olsun sunnetiniz:) bizimkine valla hicbisey koymadilar sargi bezi falanda yoktu hic. Sadece bactroban krem surduk gunde 3-4 kez o kadar. Cabucakda iyilesti, 1 hafta olmamisti iyilesti. Gobegi dusmeden pipisi iyilesmisti yni:)benım bır arkadasım benzetmek gıbı olmasın canım mastıt olmutu.doktoru cerrahı mudahale demıs baska bır doktora gıtmış.o doktorda göğüs pedine kolonyayı dok ve göğsüne koy demiş.ve zamanla bı ıltıhap akmıs ggöğsünden ondan sonra ıyıleşmiş.istersen sen de dene canım.gecmıs olsun
sagol cnm deniyim onuda,mastit degilim cok sukur onun belirtilerinde ates falanda varmis
slm arkadaşlar bir şey soracagım.. benim kızım 1.5 aylık sağlık ocagından damla verdiler (monovit d3) diye 1 aydan sonra ver demişti hemşire ama ben kullanmak istemiyorum. size de verdiler mi kullanıyomusunuz.
Ewt cnm verdiler 16. Günden beri aralıksız kullanıyoruz niye kullanmak istemediğini anlamadım bebeğinin d vitamin ihtiyacını karşılamak için sakıncalı bı damlada değil bebeğin güneşe çıkması tehlikeli derisi çok hassas çünkü ben güvenle kullanıyorum bide anlamıyorum açıkcası bu kullanmak istemiyorum diyenleri bu kadar. Mı saglık sektörüne güvensizlik ne olabilir ki o damlalar bı zarar verse dava acsan sana kullan diyenler yanar kimse tanımadığı insana bu kadar kötülük yapmaz özellikle sağlıkçılar biraz güvenin bebeğiniz hastalandığında yine onlara gidiyorsunuz sonucta
Ya ben bişey soracam benim kızım ayda 800 gr falan alıyor burda okuyorum ayda 1,5 2 kilo aldığından bahsediliyor nasıl oluyor ben sadece anne şutu veriyorum siz ne sıklıkla emziriyorsunuz kaç dakika falan merak ediyorum sorun bende mı acaba
geçmiş olsun diyeyim. tekrar kan istemişler, bakalım, inş önemli değildir bu yükseklik.Bugun sağlık bakanlığından aradılar hast.de alınan topuk kanı sonuçlarında bebeğimin tiroid değerleri yuksekmiş birdaha kan verin dediler dün vermiştik sağlık ocağında .. bir hafta 10 güne sonuçlar çıkıomuş sorun olmazsa aramayızz dediler boyle bir durum yasayan var mı ? çok üzüldüm bugun olalı
benim kızım da bugün tam 2 aylık olduslm arkadaşlar bir şey soracagım.. benim kızım 1.5 aylık sağlık ocagından damla verdiler (monovit d3) diye 1 aydan sonra ver demişti hemşire ama ben kullanmak istemiyorum. size de verdiler mi kullanıyomusunuz.
anne sütünden geçmeyen tek vitamin d vitaminiymiş o yüzden dışardan takviye olarak veriliyormuş bebeğe bana ebe öle sölemişti....
dün bebeğimi doktora götürdük; kalbini dinlerken hafif üfürüm duydu doktor,çocuk kalp doktoruna göstermemizi söyledi inşallah birşey çıkmaz
dün bebeğimi doktora götürdük; kalbini dinlerken hafif üfürüm duydu doktor,çocuk kalp doktoruna göstermemizi söyledi inşallah birşey çıkmaz
Slm kızlar dogumdan sonra adet olanınız var mı ben daha beklemedeyım ama akıntı devam edıyor sızde durumlar nasıl :26:
çok gecmış olsun canım umarım önemli bişey çıkmaz
Ben oldum cnm 42. Gün geldi bugün de 2. Ayın son gunü hiç şaşmadı 28. Gün geldi benimki bide ben sprial taktiracam gittim dün rahim daha iyileşmemiş bu halde takılmaz dediler ilaç fitil verdiler bı dahaki ay gidecem tekrar bakalım takacaklar mı
ayyy ne guzel ımrendım walla adet olmayı dort gozle beklıcegımı hıc dusunmezdım darısı basımaben taktırdım spıralı doktorum dogumdan sonra kı 8 ıla 12 ıncı haftalarda takıldıgını soyledı 2 hafta oldu bır sıkıntı yok sukur 3 hafta sonra kontrole gıtcem
Sprial adet kanamasını arttırıyormuş benim normalde 7 gün sürüyor son 3 gün damla seklinde bana kesin 12 güne çıkar dediler bende hala kararsızım o yüzden ayın yarısını adetli geçirme fikri sinirlerimi bozuyor
Bugun 2. Ay asımız için hastaneye gittik bebeğimin kalbinde ufurum olduğunu söyledi kardiyolojiye yönlendirdi yarın sabah gideceğiz çok perişan olduk aglamaktan helak oldum uç gün önce kayınpederimi kalp ameliyatı sırasında kaybettik ne olur bizim için dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?