Allah korusun cnm iyi dusun iyi olsun bu Arada basınız saolsun
Resmen mumyalama tekniğiyle sardim sac kurutma makinesi inde actim5 dk da islem tamam bayıldı benim kiz:))) tavsiye ederim bizde ise yaradı .
arkadaşlar merhaba..madem hamilesiniz yada annesiniz bana en iyi siz yardımcı olursunuz sanırım.
Bugun 2. Ay asımız için hastaneye gittik bebeğimin kalbinde ufurum olduğunu söyledi kardiyolojiye yönlendirdi yarın sabah gideceğiz çok perişan olduk aglamaktan helak oldum uç gün önce kayınpederimi kalp ameliyatı sırasında kaybettik ne olur bizim için dua edin
Bugun 2. Ay asımız için hastaneye gittik bebeğimin kalbinde ufurum olduğunu söyledi kardiyolojiye yönlendirdi yarın sabah gideceğiz çok perişan olduk aglamaktan helak oldum uç gün önce kayınpederimi kalp ameliyatı sırasında kaybettik ne olur bizim için dua edin
Slm kızlar dogumdan sonra adet olanınız var mı ben daha beklemedeyım ama akıntı devam edıyor sızde durumlar nasıl :26:
inş masum üfürümdür canım. iyi haberlerini bekliyoruz..Bugun 2. Ay asımız için hastaneye gittik bebeğimin kalbinde ufurum olduğunu söyledi kardiyolojiye yönlendirdi yarın sabah gideceğiz çok perişan olduk aglamaktan helak oldum uç gün önce kayınpederimi kalp ameliyatı sırasında kaybettik ne olur bizim için dua edin
dün gece de benim kız aynı şekilde beni çıldırttı.Resmen mumyalama tekniğiyle sardim sac kurutma makinesi inde actim5 dk da islem tamam bayıldı benim kiz:))) tavsiye ederim bizde ise yaradı .
[/B][/COLOR]
dün gece de benim kız aynı şekilde beni çıldırttı.
eller hiç durmuyo, sürekli gözünde ovuşturuyor, kıpkırmızı oldu yüzü gözü..
dur sen dedim, aldım battaniyeyi, bi güzel kundakladım. gözünün üstüne de bi tülbent koydum.
2 dakika içinde sızdı
Oncelikle basiniz sagolsun ve Gecmis olsun cnm insallah onemli birsey degildir, bazen bu hastalik kendi kendine gecebiliyormus insallah oyledir sizinkide. Sen aglayip uzmeki kendini bebisinde hissetmesin annesinin uzuldugunu
benimkinde de üfürüm çıktı canım inşallah önemli değildir bizde kardiyologa götüreceğiz
Arkadaslar çok teşekkür ederim hastaneden geldik Allah'a şükür masum ufurummus bebeklerin yasamaları için kalplerinde delik olurmuş zamanla kapanırmış busmai inşallahsizde iyi haberle donersiniz.bir ii hafta sonra teyit ettirmek için farklı bir hastaneye gideceğiz.kayinpederimin ölümü bizi çok sarstı ameliyat olmazsa kalp krizi geçirirsin dediler resmen sağlam girdiği ameliyattan çıkamadı.ozellikle özel hastanelere güvenim azaldı.[/B][/COLOR]
benim de 2 ay oldu, henüz olmadım.. zaten 40 gün lohusalık sürdü.
40. gün doldu diye gusul aldım. hala arada bir pembemsi akıntı gelebiliyor. özelikle parise gittikten sonra
ama adet kanaması henüz görünürde yok. emziren annelerde doğumdan sonra adet gecikebiliyormuş.
bi de, doğumdan sonraki ilk adet yoğun kanamalı oluyormuş.. yaşayanlardan duydum..
inş masum üfürümdür canım. iyi haberlerini bekliyoruz..
Allah rahmet eylesin kayınpederine.. yavrunu da korusun inş..
dün gece de benim kız aynı şekilde beni çıldırttı.
eller hiç durmuyo, sürekli gözünde ovuşturuyor, kıpkırmızı oldu yüzü gözü..
dur sen dedim, aldım battaniyeyi, bi güzel kundakladım. gözünün üstüne de bi tülbent koydum.
2 dakika içinde sızdı
bi okuyan..bi bilen yok mu : (
ben de ilk ağlama krizi esnasında yapmıştım,Bizdede her gece ise yarayan kundak dun gece fayda etmedi, zorla ellerini disariya cikarmaya calisti durdu, bazen yoruldu ahh pes etti iste uyudu azcik daha dalsin kucagimda dedim boncuk gibi acti gozlerini, 1 saat ugrastim uyusun diye.
Kendi gazini kendi cikariyor dedigim oglum bu aralar cok skintida nazar ettim resmen cocuga. Surekli bir mikirdaa, yilan gibi kivriliyor resmen gazdan ozellikle sabaha karsi. Birde oglum boynunda ensesinde hala isilikler var sicaklarda kalmadi o kadar ama cok hava alan bolgeler olmadigindan oluyor heralde. Hala bu sorunu yasayan varmi??
kimi bebeklere gelmiyor zaten bu kundak.ben saramıyorum çocuğu ya acayip bağırıyo ellerini çıkarmak için kaç kez denedim ama olmuyo puff
elhamdülillah.. bana kalırsa 3-5 lira sadaka ver hemen..Arkadaslar çok teşekkür ederim hastaneden geldik Allah'a şükür masum ufurummus bebeklerin yasamaları için kalplerinde delik olurmuş zamanla kapanırmış busmai inşallahsizde iyi haberle donersiniz.bir ii hafta sonra teyit ettirmek için farklı bir hastaneye gideceğiz.kayinpederimin ölümü bizi çok sarstı ameliyat olmazsa kalp krizi geçirirsin dediler resmen sağlam girdiği ameliyattan çıkamadı.ozellikle özel hastanelere güvenim azaldı.
Arkadaslar çok teşekkür ederim hastaneden geldik Allah'a şükür masum ufurummus bebeklerin yasamaları için kalplerinde delik olurmuş zamanla kapanırmış busmai inşallahsizde iyi haberle donersiniz.bir ii hafta sonra teyit ettirmek için farklı bir hastaneye gideceğiz.kayinpederimin ölümü bizi çok sarstı ameliyat olmazsa kalp krizi geçirirsin dediler resmen sağlam girdiği ameliyattan çıkamadı.ozellikle özel hastanelere güvenim azaldı.
Hayırlı günler hanımlar..
kızım yeni doğduğunda hastanede alınan topuk kanında TSH değeri yüksek çıkmıştı..:18: 10 günlükken 2. topuk kanını aldırdık. bir sorun varsa size dönerler demişlerdi.. ama kızım şuan 1.5 aylık olmasına rağmen arayan olmamıştı.. Taa ki bu sabaha kadar.. Bu sabah sağlık ocağından hemşiremiz aradı TSH değeri yüksek kızınız diye.. bizde 2. topuk kanını aldırdık ama sağlık bakanlığından bize dönen olmadı dedik.. onlarda tekrar araştırıp geri döneriz dediler.. sonra tekrar aradılar ve 2. topuk kanında da yüksek çıktığını söylediler..
Sonra eşim sağlık ocağına gitti..oradan bizi Marmara eğitim ve araştırma Hastanesine sevk ettiler.. kan aldılar kızımdan..sonuç aslında p.tesi çıkar dediler ama siz kanı hemen laboratuara götürün sonuç öğleden sonra çıksın dediler.. sizin işiniz önemli geçe kalmasın dediler.. Eşim öğleden sonra sonucu almaya gitti.. Şükür yüksek çıkmamış ama 15 gün sonra tekrar kan alıp kontrol etcekler.. ona göre birşey söyleyecekler..
Allah hakkınızda hayırlı olanı versin..
Hayırlı günler hanımlar..
kızım yeni doğduğunda hastanede alınan topuk kanında TSH değeri yüksek çıkmıştı..:18: 10 günlükken 2. topuk kanını aldırdık. bir sorun varsa size dönerler demişlerdi.. ama kızım şuan 1.5 aylık olmasına rağmen arayan olmamıştı.. Taa ki bu sabaha kadar.. Bu sabah sağlık ocağından hemşiremiz aradı TSH değeri yüksek kızınız diye.. bizde 2. topuk kanını aldırdık ama sağlık bakanlığından bize dönen olmadı dedik.. onlarda tekrar araştırıp geri döneriz dediler.. sonra tekrar aradılar ve 2. topuk kanında da yüksek çıktığını söylediler..
Sonra eşim sağlık ocağına gitti..oradan bizi Marmara eğitim ve araştırma Hastanesine sevk ettiler.. kan aldılar kızımdan..sonuç aslında p.tesi çıkar dediler ama siz kanı hemen laboratuara götürün sonuç öğleden sonra çıksın dediler.. sizin işiniz önemli geçe kalmasın dediler.. Eşim öğleden sonra sonucu almaya gitti.. Şükür yüksek çıkmamış ama 15 gün sonra tekrar kan alıp kontrol etcekler.. ona göre birşey söyleyecekler..
geçmiş olsun canım ya inş bişey çıkmaz sen içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?