slm arkadaşlar bir şey soracagım.. benim kızım 1.5 aylık sağlık ocagından damla verdiler (monovit d3) diye 1 aydan sonra ver demişti hemşire ama ben kullanmak istemiyorum. size de verdiler mi kullanıyomusunuz.
davidi ben kullanıyorum ama kızlar okadar gıcık bi şişe yapmışlarki çocuğun ağzına dmlatana kadar bi hal oluyorum 3 damlacık olduğu için kaşıklada veremiyorum her seferinde sinir oluyorum
Selam kizlar, dun aksamdan beri sag gogsumde sert bir bolge var beze gibi. Emziriyorum,sagiyorum, sicak havlu koydum dus aldim ama hala gecmedi. Sut dugumlenmesi mi acaba diye dusunuyorum ama cok sukur atesim falan yok. Nasil gecirebilirim ayni durumu yasamis varmiiii??
Selam kizlar, dun aksamdan beri sag gogsumde sert bir bolge var beze gibi. Emziriyorum,sagiyorum, sicak havlu koydum dus aldim ama hala gecmedi. Sut dugumlenmesi mi acaba diye dusunuyorum ama cok sukur atesim falan yok. Nasil gecirebilirim ayni durumu yasamis varmiiii??
benım bır arkadasım benzetmek gıbı olmasın canım mastıt olmutu.doktoru cerrahı mudahale demıs baska bır doktora gıtmış.o doktorda göğüs pedine kolonyayı dok ve göğsüne koy demiş.ve zamanla bı ıltıhap akmıs ggöğsünden ondan sonra ıyıleşmiş.istersen sen de dene canım.gecmıs olsunSelam kizlar, dun aksamdan beri sag gogsumde sert bir bolge var beze gibi. Emziriyorum,sagiyorum, sicak havlu koydum dus aldim ama hala gecmedi. Sut dugumlenmesi mi acaba diye dusunuyorum ama cok sukur atesim falan yok. Nasil gecirebilirim ayni durumu yasamis varmiiii??
selam kızlar ,
Bugun sağlık bakanlığından aradılar hast.de alınan topuk kanı sonuçlarında bebeğimin tiroid değerleri yuksekmiş birdaha kan verin dediler dün vermiştik sağlık ocağında .. bir hafta 10 güne sonuçlar çıkıomuş sorun olmazsa aramayızz dediler boyle bir durum yasayan var mı ? çok üzüldüm bugun olalı
benım kızım da 900 gr almış bence gayet normal.2 kılo da cok bence.dusunsene 5 aylıkken 10 kılo olaacak cocuk.obez olsun ıstemeyızYa ben bişey soracam benim kızım ayda 800 gr falan alıyor burda okuyorum ayda 1,5 2 kilo aldığından bahsediliyor nasıl oluyor ben sadece anne şutu veriyorum siz ne sıklıkla emziriyorsunuz kaç dakika falan merak ediyorum sorun bende mı acaba
arkadaşlar kızım için maddı yatırım dusunuyoruz ama karar veremedık eşimle.bıreysel emeklılık dusunduk once onda da maaş alabılmesı ıcın 56 yasını beklemesı lazımmış.uzun vadede kızım 20 li yaşlarına geldiğinde işine yarayacak şekilde önerebıleceğiniz bir yatırım yontemı var mı
selam kızlar ,
Bugun sağlık bakanlığından aradılar hast.de alınan topuk kanı sonuçlarında bebeğimin tiroid değerleri yuksekmiş birdaha kan verin dediler dün vermiştik sağlık ocağında .. bir hafta 10 güne sonuçlar çıkıomuş sorun olmazsa aramayızz dediler boyle bir durum yasayan var mı ? çok üzüldüm bugun olalı
arkadaşlar kızım için maddı yatırım dusunuyoruz ama karar veremedık eşimle.bıreysel emeklılık dusunduk once onda da maaş alabılmesı ıcın 56 yasını beklemesı lazımmış.uzun vadede kızım 20 li yaşlarına geldiğinde işine yarayacak şekilde önerebıleceğiniz bir yatırım yontemı var mı
Canım ben bankacıyımaltın hesabını kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle kendi bankamdakini Uzun vadeli düşündüğün için en güzeli..
kuveytturkte mı calısıyosun:)
Nayırrrrrrrrr
Tatlım kendin araştır. Birkaç bankaya sor. Masrafı olmasın vergisi zartı zurtu olmasın.Bu çok önemli ^istediğin an nakite çevrilebilsin^. Birçoğunda bu özellik yok ve alış satış arasındaki fark çok olmasın.
uğraştırma beni hangisi iyi sen söyle:))
Ziraat canımAklına takılan bişey olursa yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?