Ben geldım
Arkadaslar biz 18 inde asımızı yaptıricaz burdan okuduğum kadarıyla ateş düşürücü vermiş cogunuz ama ateş vücudun mikroplara savaşamasi icin bı vucut savunması degil mı yani biz o ateşi düşürsek ası ile verilen mikroplarla savaşmasını engellemiş olmazmiyiz? Bilmiyorum aklıma geldi yanlış midüşünüyorum bilmiyorum ama doktora sorucam
Bı de bebeklerinize evde ve dışarıda ne giydiriyosunuz bilemedim ince mı giydiriyorum kalın mı?
bugun oğlum çok huysuzdu çok ağladı uyumadı. oğlum çok iştahlı ve ayda 2 kg almış. mama+süt veriyorum. doktor mamayı azalt dedi. ben zaten minimum mama vermeye çalışıyordum.daha nasıl azaltayım dedim.oyala dedi.çok biliyor. bugun mamayı azaltayım oyalayayım başka şeylerle dikkati dağılsın uyusun diye uğraştım ama günüm zehir oldu. ne uyku uyudu, ne de ağlaması durdu. tam dalıyor,uyanıyor. açlıktan demek ki. ne yapacağımı bilemiyorum.dün gece de benim kız aynı şekilde beni çıldırttı.
eller hiç durmuyo, sürekli gözünde ovuşturuyor, kıpkırmızı oldu yüzü gözü..
dur sen dedim, aldım battaniyeyi, bi güzel kundakladım. gözünün üstüne de bi tülbent koydum.
2 dakika içinde sızdı
bence de temmuz annelerinden devam edelim orası bizi daha iyi tanımlıyorkızlar bir 2 topiğe bölündük hem 2012 temmuz anneleri kısmı var hemde burası, burayı kapatıp oradan devam etmek daha doğru olacak diye düşünüyorum. burası temmuz anneleri alt formu olduğu için başka ayların anneleride gelmiyor. bölünmüş oluyoruz.
Arkadaslar biz 18 inde asımızı yaptıricaz burdan okuduğum kadarıyla ateş düşürücü vermiş cogunuz ama ateş vücudun mikroplara savaşamasi icin bı vucut savunması degil mı yani biz o ateşi düşürsek ası ile verilen mikroplarla savaşmasını engellemiş olmazmiyiz? Bilmiyorum aklıma geldi yanlış midüşünüyorum bilmiyorum ama doktora sorucam
Bı de bebeklerinize evde ve dışarıda ne giydiriyosunuz bilemedim ince mı giydiriyorum kalın mı?
Mrb arkadaşlar, uykusuzluktan kırıldım yine, iki buçuk aylık olduk biz ama hâlâ oğlum geceleri iki saatte bir kalkıyor. Sizinkiler nasıl, biraz olsun uzaması gerekmezmiydi artık bu uykuların?
[/B][/COLOR]
benim de 2 ay oldu, henüz olmadım.. zaten 40 gün lohusalık sürdü.
40. gün doldu diye gusul aldım. hala arada bir pembemsi akıntı gelebiliyor. özelikle parise gittikten sonra
ama adet kanaması henüz görünürde yok. emziren annelerde doğumdan sonra adet gecikebiliyormuş.
bi de, doğumdan sonraki ilk adet yoğun kanamalı oluyormuş.. yaşayanlardan duydum..
canım ömür bı anda huysuzlanınca hemencek cıktım ıyıyım sukurler olsun sen nasılsın bebek nasıl ??Hoşgeldin canım Nasılsın.?
canım ömür bı anda huysuzlanınca hemencek cıktım ıyıyım sukurler olsun sen nasılsın bebek nasıl ??
aman hemencek buyusunler gazlar huzursuzluklar uykusuzluklar hepsı gıtsınnn cnm inş...
canım ömür bı anda huysuzlanınca hemencek cıktım ıyıyım sukurler olsun sen nasılsın bebek nasıl ??
aman hemencek buyusunler gazlar huzursuzluklar uykusuzluklar hepsı gıtsınnn cnm inş...
bugun oğlum çok huysuzdu çok ağladı uyumadı. oğlum çok iştahlı ve ayda 2 kg almış. mama+süt veriyorum. doktor mamayı azalt dedi. ben zaten minimum mama vermeye çalışıyordum.daha nasıl azaltayım dedim.oyala dedi.çok biliyor. bugun mamayı azaltayım oyalayayım başka şeylerle dikkati dağılsın uyusun diye uğraştım ama günüm zehir oldu. ne uyku uyudu, ne de ağlaması durdu. tam dalıyor,uyanıyor. açlıktan demek ki. ne yapacağımı bilemiyorum.
benim de gözünün üstüne tülbent koymak geldi aklıma. etrafa baktıkça uykusu kaçıyor çünkü.işe yaradı,uyuyor gibiydi ama kontrol etmek için gittiğimde bir baktım tülbent yüzünü kapatmış :18: kafasını oynata oynata indirmiş tülbenti. Allah korusun
bence de temmuz annelerinden devam edelim orası bizi daha iyi tanımlıyor
benim karnın çok şiş, huzursuzluk veriyor.hadi ya aman olsunda azı çoğunu geçtim vücut rahatlardı hiç olmazsa ayrıca duydum ki adet gördükten sonra daha rahat kilo veriliyormuş
kuzum valla dökecek kıracak arkasından kosturuyorsun dıyorlar bende dıyorum ki gazı bitsin de ne olursa olsunncanım ya evet ben de hemen büyüsün istiyorum gazı,ağlaması tutunca ama bu günler de güzel ,koyuyoruz kenara orda duruyor.sevimliliği zaten bambaşka.sonra peşinden koşacağız ilerde.bir de cevap yetiştirecek bize bacak kadar boyuyla,yapma dediğimizi yapacak..kısaca bize kafa dinlemek yok artık .unut onu
huysuz ama eskıye nazaran Allahıma bin şükürrrrr
Bende iyiyim çok şükür.. Kızımda iyi uyuyor şimdi..İnşaallah hayırlısıyla büyürler canım..
Senin Ömür nasıl? bir ara çok huysuz diyordun şimdi nasıl?
slm hanımlar size bi şey danışmak istiyorum
dğum çantasına yeni doğmş bebek bezi olarak hangisini tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim:26::26::26::26::26::26:
selam kızlar uzun zamandır girmiyorum e çoluk çocuk
çok şükür kızım uslu
sprial taktırdım 4 gün odlu başım dertte
hepiniz iyisiniz inşallah Allah yar ve yardımcımız olsun meleklerinizi korusun
geçmiş olsun canım.. hamdolsun masum üfürümmüş..benim kindede vardı üfülüm 1 aydan kontrole gel dedi götürdüm şuan 2 aylıız ve kapanmış.
orkmayın çok şükür kötü bierşey değil
ben prima pampers koymuştum.slm hanımlar size bi şey danışmak istiyorum
dğum çantasına yeni doğmş bebek bezi olarak hangisini tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim:26::26::26::26::26::26:
canım benm başımdaki derdi anlatsam inanamazsın 4 gün önce sprial taktırdım ondan bi gün öcne ilişki oldu hamilelikten korkuyorm midem bulanıyor felan test yaptırmadan taktırdımhoşgeldin.. nerelerdesin yaa!
kaç gündür seni merak ediyoruz.. olmuyor ama, boşlama bu kadar bizi..
geçmiş olsun canım.. hamdolsun masum üfürümmüş..
3-5 ver canım, başınızın gözünüzün sadakası olsun,
karakız sana diyorum, temmuz anneleri siz anlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?