Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Arkadaslar biz 18 inde asımızı yaptıricaz burdan okuduğum kadarıyla ateş düşürücü vermiş cogunuz ama ateş vücudun mikroplara savaşamasi icin bı vucut savunması degil mı yani biz o ateşi düşürsek ası ile verilen mikroplarla savaşmasını engellemiş olmazmiyiz? Bilmiyorum aklıma geldi yanlış midüşünüyorum bilmiyorum ama doktora sorucam

Bı de bebeklerinize evde ve dışarıda ne giydiriyosunuz bilemedim ince mı giydiriyorum kalın mı?

çok doğru bende bu yüzden vermiyorum ateş düşürücü

bugun oğlum çok huysuzdu çok ağladı uyumadı. oğlum çok iştahlı ve ayda 2 kg almış. mama+süt veriyorum. doktor mamayı azalt dedi. ben zaten minimum mama vermeye çalışıyordum.daha nasıl azaltayım dedim.oyala dedi.çok biliyor. bugun mamayı azaltayım oyalayayım başka şeylerle dikkati dağılsın uyusun diye uğraştım ama günüm zehir oldu. ne uyku uyudu, ne de ağlaması durdu. tam dalıyor,uyanıyor. açlıktan demek ki. ne yapacağımı bilemiyorum.
benim de gözünün üstüne tülbent koymak geldi aklıma. etrafa baktıkça uykusu kaçıyor çünkü.işe yaradı,uyuyor gibiydi ama kontrol etmek için gittiğimde bir baktım tülbent yüzünü kapatmış :18: kafasını oynata oynata indirmiş tülbenti. Allah korusun

bence de temmuz annelerinden devam edelim orası bizi daha iyi tanımlıyor

Ben gunduzleri evin icinde yarim kollu badi ve ayakli alt giydiriyorum ustune de ince yelek. Aksam banyo yaptirdiktan sonra badi uzerine tulumla yatiriyorum. Cok kalin giydirmek istemiyorum cunku terliyor bu seferde kafasi sirti su icinde kaliyor. Disari cikarirken ama uzun kollu alt ust giydiriyorum alisveris merkezleri falan klimali serin yerler. Sen nasil giydiriyorsun??

Mrb arkadaşlar, uykusuzluktan kırıldım yine, iki buçuk aylık olduk biz ama hâlâ oğlum geceleri iki saatte bir kalkıyor. Sizinkiler nasıl, biraz olsun uzaması gerekmezmiydi artık bu uykuların?

bizde öyleyiz canım gece uykuları fena gaz sancısı tavan yapıyor gece sancıyla beraber kıvrana kıvrana uyuyo dediğin gibi 2 saate bir kalkıyor zombiye döndüm iyice gündüzleri de o uyuyunca yatsam iyi olcak ama uyuyamıyorum ki

hadi ya aman olsunda azı çoğunu geçtim vücut rahatlardı hiç olmazsa ayrıca duydum ki adet gördükten sonra daha rahat kilo veriliyormuş

canım ömür bı anda huysuzlanınca hemencek cıktım ıyıyım sukurler olsun sen nasılsın bebek nasıl ??
aman hemencek buyusunler gazlar huzursuzluklar uykusuzluklar hepsı gıtsınnn cnm inş...

canım ya evet ben de hemen büyüsün istiyorum gazı,ağlaması tutunca ama bu günler de güzel ,koyuyoruz kenara orda duruyor.sevimliliği zaten bambaşka.sonra peşinden koşacağız ilerde.bir de cevap yetiştirecek bize bacak kadar boyuyla,yapma dediğimizi yapacak..kısaca bize kafa dinlemek yok artık .unut onu

canım ömür bı anda huysuzlanınca hemencek cıktım ıyıyım sukurler olsun sen nasılsın bebek nasıl ??
aman hemencek buyusunler gazlar huzursuzluklar uykusuzluklar hepsı gıtsınnn cnm inş...

Bende iyiyim çok şükür.. Kızımda iyi uyuyor şimdi..
İnşaallah hayırlısıyla büyürler canım..
Senin Ömür nasıl? bir ara çok huysuz diyordun şimdi nasıl?

Canım bende baslarda huzursuz oldugu için ac diye mama takviye ediyordum sonra yazmıştım buraya bir ayda doktor cok kilo aldığını söylemişti ikinci ay sırf emzirmeye çalıştım nadiren şüpheye kapılıp acaba acmi diye mama verdim. bir buçuk haftadır da kundakliyorum duzenli uyumaya baslayunca huzursuzlugu azaldi rahatladık böylece mamaya hiç ihtiyac kalmadı bu ayda 1300 gr almis mamaya devam etseydim bizimki de aşağı yukarı 2000 alirdi .şimdi aklımda oyun halısı var gelişimine yardımcı olsun hemde oyalansın diye ama aldığımda ilgisi olmazsa bosuna da almış olurum zaten asırı hareketli üzerinde durmamama ihtimalide var.birde türbeni örtme canım ya ben bir iki kere yanında bırakmıştım yüzüne boyuna dolaşmıştı nasıl becerdiyse

bu konuda pek bilgim yok.
ama bazı arkadaşlar aşıya gitmeden ateş düşürücü veriyorlarmış.
onun kesinlikle yanlış olduğunu biliyorum
aşının ateş yapıp yapmayacağını bilmeden güya tedbiren yapılan bi şey, ama yanlış

yenidoğan hemşiresi, bebeğin normal sıcaklığının 36-37 derece olduğunu söylemişti.
izim aşı pazartesi. 38in üstü tehlike yaratabilir. o yüzden takip edip vericem ben de şurup.
duyduğuma göre aşıdan 2 saat sonra ateş çıkıyorsa çıkıyormuş. 2 saate kadar ateş yükselmezse
daha da yükselmiyormuş. inş sıkıntısız atlatırız.

hadi ya aman olsunda azı çoğunu geçtim vücut rahatlardı hiç olmazsa ayrıca duydum ki adet gördükten sonra daha rahat kilo veriliyormuş
benim karnın çok şiş, huzursuzluk veriyor.
bi adet olsam inecek rahatlayacağım ama, ı ııh, yok henüz bi şey..:100:

kuzum valla dökecek kıracak arkasından kosturuyorsun dıyorlar bende dıyorum ki gazı bitsin de ne olursa olsunn ama cok tatlı ömür bi gorsen ya gülüyor bıseyler agzında geveliyor eeee ki ki ko bıseyler konusuyor oyle mutlu oluyorum kii...

Bende iyiyim çok şükür.. Kızımda iyi uyuyor şimdi..
İnşaallah hayırlısıyla büyürler canım..
Senin Ömür nasıl? bir ara çok huysuz diyordun şimdi nasıl?

huysuz ama eskıye nazaran Allahıma bin şükürrrrr uyusunda buyusunnnnn kuzun . valla 3 gun sonra memlekete gıdıyorum buyukbaba benım babam . kaynana kımse gormedı bebegi.. buyuk bulusma yani bakalım nasıl olcak

selam kızlar uzun zamandır girmiyorum e çoluk çocuk

çok şükür kızım uslu
sprial taktırdım 4 gün odlu başım dertte
hepiniz iyisiniz inşallah Allah yar ve yardımcımız olsun meleklerinizi korusun

benim kindede vardı üfülüm 1 aydan kontrole gel dedi götürdüm şuan 2 aylıız ve kapanmış.
orkmayın çok şükür kötü bierşey değil

slm hanımlar size bi şey danışmak istiyorum

dğum çantasına yeni doğmş bebek bezi olarak hangisini tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim
:26::26::26::26::26::26:

hoşgeldin.. nerelerdesin yaa!
kaç gündür seni merak ediyoruz.. olmuyor ama, boşlama bu kadar bizi..

benim kindede vardı üfülüm 1 aydan kontrole gel dedi götürdüm şuan 2 aylıız ve kapanmış.
orkmayın çok şükür kötü bierşey değil
geçmiş olsun canım.. hamdolsun masum üfürümmüş..
3-5 ver canım, başınızın gözünüzün sadakası olsun,
karakız sana diyorum, temmuz anneleri siz anlayın

slm hanımlar size bi şey danışmak istiyorum

dğum çantasına yeni doğmş bebek bezi olarak hangisini tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim
:26::26::26::26::26::26:
ben prima pampers koymuştum.
ama doğum yaptığım lüks sayılabilecek özel hastanede primayla birlikte canbebe kullanıyorlardı.
ben de tecrübe ettim, o zamandan beri canbebe kullanıyorum..

arkadaşlar, benim kızım gün içinde defalarca kusuyor..
çoğu zaman 1-2 kaşık kadar kusuyor. genellikle de süt kesiği gibi..
bazen çok emince içtiği sütün de fazlasını çıkarıyor.
farkediyorum, ağzına sürekli bi şeyler geliyor ve kızım onu yutuyor..
fazla gelince dediğim gibi dışarı akıyor.
o yüzden hep yanında olmaya çalışıyorum.
diğer odaya geçeceksem mutlaka yan yatırıyorum,
hızlıca işimi halledip geliyorum.

1. ay dr, bebeklerde kusma normal. süt kesiği gibiyse zaten önemli görmüyoruz.
ama kilo alımı iyi. sen de kusmaları takip et. bebek reflüsüyse anlarız dedi.:100:

emzirdikten sonra 45 derece açıyla yatırıyorum. sarsmamaya çalışıyorum.
ama ilk aykinden daha az olmakla beraber kusmalar devam ediyor..
gün içinde defalarca üst değiştiriyoruz, bu da cabası..
sizin bebişler de kusuyor mu?:44:

hoşgeldin.. nerelerdesin yaa!
kaç gündür seni merak ediyoruz.. olmuyor ama, boşlama bu kadar bizi..
canım benm başımdaki derdi anlatsam inanamazsın 4 gün önce sprial taktırdım ondan bi gün öcne ilişki oldu hamilelikten korkuyorm midem bulanıyor felan test yaptırmadan taktırdım
off deli oluyor napcam bilmiyorum ya içine bşlmadan hamile kalınırmı annemede soramıyorum deli olcam bugun 50.günümüz

geçmiş olsun canım.. hamdolsun masum üfürümmüş..
3-5 ver canım, başınızın gözünüzün sadakası olsun,
karakız sana diyorum, temmuz anneleri siz anlayın

kuzum doğdundan beri çok şükür zaten eksik etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…