Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayırlı cumalar.

oğlum annne dedi

cenacım ben de müziksiz ilahileri seviyorum.

maalesef çoğu ilahiler arabesk şarkı havasında.

aslında sedat uçanında sedası güzel keşke müziksiz olsa

pembehipopotam umarım doğru yazabilmişimdir.canım o yağ

50 sene önceki yanık izini bile geçiriyormuş.öyle söylemişlerdi...

canım, eşim bıdı bıdı edebilir..
ama detaylar belli olsun, şansımı denerim. inş da gelebilirim..

bizimki de oyle ozeniyorum valla
ben de ya..
1 saatim olsa, kafamı koysam yastığa bir saat sonra uyanacağım diye uyuyamamıyorum ben..
adam diyorki, şurda 15 dk kestireyim. hakikaten 15 dk full uyuyor:111:

benim eşim kafasını daha yastığa koymadan uyuyakalanlardan

ben,m eşimde yastığa yatıp 2 saat sonra uyuyanlardan
ben uyurum o uyuyamaz ama çocuk uyansa beni uyandırır
zaten uyumuyosun bak di mi ??
gerçi karnı acıktığı için ben her şekilde uyanıcam ama
eşimden şikayet edecek yer mi arıyorum yoksaa
vazgeçtim uyuyamamak da çok zor yaa lohusayken olmuştu bana
kafayı yiyo insan

hayırlı cumalar.
oğlum annne dedi
cenacım ben de müziksiz ilahileri seviyorum.
maalesef çoğu ilahiler arabesk şarkı havasında.
aslında sedat uçanında sedası güzel keşke müziksiz olsa

aay, maşallah mahmuduma
gözün aydın
ayşecik bi arada dede diyordu, şimdi onu da söylemiyor

ben ilahiye fikren yakın değilim, yani bid'at olduğunu düşünüyorum.
beni ısıtmıyor, kalbime tesir etmiyor.
aksine dediğin gibi o arabesk, gereğinden fazla perküsyonlu müziği ve aynı nağmeler beni illet ediyor

hehhe benim oğlumda daha 8 aylıkken babayı uyuttu asıl babasını büyütüyorum ben haberim yok

şeker portakalım pasta ile ilgili teklifin için çok tşk ederim ya o işin esprisi ama dediğim gibi 200 tl ve üzeri fiyat alırsam gerek yok o parayı pastaya vereceğime gelecek kuzulara hediyeler alırız hiç değilse bir işe yarar sırf görüntüye onca para verilmez ama 120 e iyi yaptırmışsın sen bende kendimiz yapabilirimiyiz pasta işi zor gibi görünüyor bizim çavuşoğluna yaptırıcam sanırım fiyatta da kolaylık yaparlar bana hallederiz ben asıl evin temizliğini düşünüyorum hiçbirşey gözümde büyümüyor temizlik kadar offf çocuk olmasa birgünlük iş ama çocukla olmuyor işte hala kadın bulamadım ev haftalık temizliği yapıyorum ama cam kapı avize vs vs ayyy stres oldum

Son düzenleme:
aa, fenerbahçe uefa avrupa liginde çeyrek finale kalmış..
tarihinde ilk kez. çok şaşırdım ve sevindim..

Son düzenleme:

rica ederim canım tanıdığın pastane varsa ok tabiki onlar daha güzel yapar
temizlik içinde kendini çok yorma yani sonuçta hepimiz biliyoruz çocukla nasıl zor temizlik olduğunu ve seni bizden daha iyi kimse anlayamaz merak etme o yüzden sıkma kendini bırak avize ve kapıları silmeyi bize gönlünün güzelliği ve temizliği yeter bizi çağırman bile büyük incelik bence

sabah sabah cozuttum.. faceteki bazı resimler bunlar

Son düzenleme:
1. Buz kalıbına nasıl su doldurulur? (Adım adım slaytla açıklama)
2. Tuvalet kağıdı rulosu takıldığı yerde kendini yeniler mi? (Yuvarlak masa tartışması)
3. Klozet kapağını kaldırıp duvara ve su borusuna sıçratmadan işemek mümkün mü? (Grup çalışması)
4. Kirli sepetiyle yerdeki halı/döşeme arasındaki temel farklar (Resim ve grafiklerle açıklama)
5. Tabak-çanak, yemekten sonra kendi kendine lavaboya veya bulaşık makinesine uçarak gidebilir mi? (Video ile açıklama)
6. Kimlik kaybı: Uzaktan kumandayı bir parçanız olmaktan kurtarmak. (Destek hattı ve yardımlaşma grupları)
7. Aranan şeyleri bulmayı öğrenmek, höykürerek evin altını üstüne getirmek yerine doğru yere bakarak başlamayı öğrenmek. (Açık forum)
8. Eşinize çiçek getirmek sağlınıza zararlı değildir. (Grafik ve ses kaydıyla açıklama)
9. Normal insanlar kaybolduklarında yolu sorarlar.. (Gerçek yaşam itirafları)
10. Kadın park etmeye çalışırken sessizce oturmak genetik açıdan imkânsız mı? (Araba kullanma simülasyonu)
11. Hayat dersleri: Anne ve eş arasındaki temel farklar. (Sınıfta canlandırma)
12. Nasıl ideal bir ‘alışveriş arkadaşı’ olunur? (Gevşeme, nefes egzersizleri, meditasyon ve nefes alma teknikleri)
13. Bunamayla nasıl savaşılır? Doğum günleri, yıl dönümleri ve diğer önemli günler unutulduğunda nasıl özür dilenir? (Beyin şoku ve gerekirse operasyon)

Son düzenleme:
kızlar ayamadız mı?
yine topiğin delisi, kendi kendime yazıp okuyorum :86:

Son düzenleme:
Oturdum ağlıyorum sinirden... Bilin bakalım neler oluyor?
Ne oldu yazmamışsın hala
Bu mübarek cuma gününe sayende bismillah ile başlayalım inşallah..Hayırlı cumalar herkeslere..Ben ilahi de severim ama daha çok Ömer Faruk Tekbilek, Göksel Baktagir tarzında ruhumu dinlendiren melodileri tercih ederim Ömer Faruk Tekbilek-I love you...Düğünümüzün çıkış müziği
herkesin cuması mübarek olsun.. Bizim için heyecanlı bir gun kardeşim dogum yapıyor bugün hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah
Canımmm teyze olmakk harika Rabbim senin de kardeşinin de bebeklerinizi hayırlısı ile kucaklarınıza almanızı nasip eylesin..Hoşgelmiş .........bebek

AA nasıl yaa sen Allah bir mani vermezse kesin gelmiyormuydun

cena ben ara ara bakmaya çalışıyorum.

uykusuzluktan akli dengem yerinde değil.

akşam eşimin dayısına gittik dayısı eşimden 6 yaş küçük:44:

memlektten eşimin anneannesi ve dedesi gelmiş.ziyarete gittik.

mahmut kerim. kapıdan girer giremz dedeyi sakallı paşında papağıyla

görünce çığlığı bastı.nasıl korktu görseniz

zor susturduk gecede uykusunda sürekli ağladı.vede sabah erkenden kalktı.

başım ağrıyor.yinde bakıyorum..ayşecik yakında konuşur çünkü bebeklrde konuşma sırasında ara ara duraklamalar oluyor.

kızımdan biliyorum...

ah yavruum!
bi tane dede gibi dede görmüş, ondan da korkmuş..
hey gidi, benim de bi dedem vardı.. böyle bir karış sakal, bembeyaz.. cübbeli sarıklı..
ayşecikin dedesindeyse üç tel bıyık

ah yavruum!
bi tane dede gibi dede görmüş, ondan da korkmuş..
hey gidi, benim de bi dedem vardı.. böyle bir karış sakal, bembeyaz.. cübbeli sarıklı..
ayşecikin dedesindeyse üç tel bıyık

aynen öyle.bizim dedelerimiz sarıklı sakallı idi ALLAH C.C rahmet eylesin hepsine.

benim eşimde başını yastığa koyar koymaz uyur.

bende süreki edi ile büdü vardı susam sokağında hey büdü uyudunmu?

diye sorar büdüyü uyandırır deli ederdi bende hey büdü uyudunmu? modundayım.

ama ses gelmiyor çoktan dalmış oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…