canım, eşim bıdı bıdı edebilir..cenacım benim niyetim var gelmeye inşallah
sen diş buğdayımız için cevap vermedin bak şeker portakalım sizi alabileceğini söylüyor
bu arada azmine hayran kaldım çok istikrarlı gidiyorsun tebrik ederimsağlıklı kilo vermek bu olsa gerek ohh yaza baya
b-fit gireceksin anlaşılan
ben de ya..bizimki de oyle ozeniyorum valla
benim eşim kafasını daha yastığa koymadan uyuyakalanlardan
hayırlı cumalar.
oğlum annne dedi
cenacım ben de müziksiz ilahileri seviyorum.
maalesef çoğu ilahiler arabesk şarkı havasında.
aslında sedat uçanında sedası güzel keşke müziksiz olsa
hehhe benim oğlumda daha 8 aylıkken babayı uyuttuannem abimi uyutmak için yatağa yanına yatmış.
bir süre sonra annem uyuyakalınca abim daire kapısını açıp asansör önünde oynamaya başlamış..
komşu sesi duyup kapıyı açınca abimi görmüş..
yavrum, annen nerde demiş
abimin cevabı..
annem beni uyutuyor
hehhe benim oğlumda daha 8 aylıkken babayı uyuttuasıl babasını büyütüyorum ben haberim yok
şeker portakalım pasta ile ilgili teklifin için çok tşk ederim ya o işin esprisi ama dediğim gibi 200 tl ve üzeri fiyat alırsam gerek yok o parayı pastaya vereceğime gelecek kuzulara hediyeler alırız hiç değilse bir işe yarar sırf görüntüye onca para verilmez ama 120 e iyi yaptırmışsın sen bende kendimiz yapabilirimiyiz pasta işi zor gibi görünüyor bizim çavuşoğluna yaptırıcam sanırım fiyatta da kolaylık yaparlar bana hallederiz ben asıl evin temizliğini düşünüyorum hiçbirşey gözümde büyümüyor temizlik kadar offf çocuk olmasa birgünlük iş ama çocukla olmuyor işte hala kadın bulamadım ev haftalık temizliği yapıyorum ama cam kapı avize vs vs ayyy stres oldum
Ne oldu yazmamışsın halaOturdum ağlıyorum sinirden... Bilin bakalım neler oluyor?
Bu mübarek cuma gününe sayende bismillah ile başlayalım inşallah..Hayırlı cumalar herkeslere..Ben ilahi de severim ama daha çok Ömer Faruk Tekbilek, Göksel Baktagir tarzında ruhumu dinlendiren melodileri tercih ederim Ömer Faruk Tekbilek-I love you...Düğünümüzün çıkış müziği-BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM-
Bismillah Çek - ilahi (DINLE VA PAYLAŞ) - YouTube
''besmele, her hayrın başıdır. biz dahi en başta ona başlarız.''
ilahi sevmem, dinlemem. ama uzun zamandır radyoda kulağıma takılan bi ezgi var. aradım buldum..
hakikaten güzel.. siz de dinleyin.. cumanız mübarek, dualarımız kabul ve makbul olsun..
Canımmm teyze olmakk harika Rabbim senin de kardeşinin de bebeklerinizi hayırlısı ile kucaklarınıza almanızı nasip eylesin..Hoşgelmiş .........bebekherkesin cuması mübarek olsun.. Bizim için heyecanlı bir gun kardeşim dogum yapıyor bugün hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah
canım, eşim bıdı bıdı edebilir..
ama detaylar belli olsun, şansımı denerim. inş da gelebilirim..
ben de ya..
1 saatim olsa, kafamı koysam yastığa bir saat sonra uyanacağım diye uyuyamamıyorum ben..
adam diyorki, şurda 15 dk kestireyim. hakikaten 15 dk full uyuyor:111:
AA nasıl yaa sen Allah bir mani vermezse kesin gelmiyormuydun
cena ben ara ara bakmaya çalışıyorum.
uykusuzluktan akli dengem yerinde değil.
akşam eşimin dayısına gittik dayısı eşimden 6 yaş küçük:44:
memlektten eşimin anneannesi ve dedesi gelmiş.ziyarete gittik.
mahmut kerim. kapıdan girer giremz dedeyi sakallı paşında papağıyla
görünce çığlığı bastı.nasıl korktu görseniz
zor susturduk gecede uykusunda sürekli ağladı.vede sabah erkenden kalktı.
başım ağrıyor.yinde bakıyorum..ayşecik yakında konuşur çünkü bebeklrde konuşma sırasında ara ara duraklamalar oluyor.
kızımdan biliyorum...
ah yavruum!
bi tane dede gibi dede görmüş, ondan da korkmuş..
hey gidi, benim de bi dedem vardı.. böyle bir karış sakal, bembeyaz.. cübbeli sarıklı..
ayşecikin dedesindeyse üç tel bıyık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?