Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu erkekler cinslik anlamında çok ilginçler. Sabah 5 ten beri uyanığım, yarınki misafirlere okula gitmeden tatlılarımı okul dönüşü böreklerimi yaptım, kapalı balkonun camlarını sildim bir ara, ocağı temizle, hiç durmayan bir çocuğu eğlemeye çalış, bişiler yedirmeye çalış, uyutmaya çalış, çıkan ve yıkanan bir sürü bulaşığı saymıyorum bile, sonra gece uykusu için hazırla, ayakta salla ve bu sırada kk ya gir derken tahmin edin kim daha yorgun????? 9:30 da eve gelip on dakka oğlu ile ilgilenen baba!! Sırtım, belim, bacağım, her yerim ağrıyor ama daha gün bitmedi ki yarın da uzun ve yorucu olacak fakaaaaaat babamız yorgun olan... Çok ilginç...!!??

1 su bardağı süt 1 su bardağı su 1 su bardağı toz şeker 2 çorba kaşığı un kakoo istedin kadar yaptım böle canım

kekimi kare yaptım ve ortadan kestimmmm arasına krem şanti üstüne sos döktümmm ohh missssssss resim çekcem

bu arada çok sağol canımın içiiiiiiiiii sen olmassan yapamazdımmm

Ben de bu aralar şu meşhur haşhaşlı bir ıslak kurabiye var ya ondan yaptım bu gece ellerime sağlık..Gerçi meşhur dedim ama bu ara nereye gitsem herkes yapıyor ondan

tarif ver kız haşhaşı hiç sevmem ama

Ben de aynı durumlarda olduğumda eşim inadına hep daha yorgun olur ben de anlam veremiyorum çok ilginçler gerçekten bir de benim ki hep hasta olucam gibi hissediyorum der sonra da der hastalıktan da anlamıyosun mesela ben hasta oluyorum 1 gecede dimdik ayakta olmam lazım onunki haftalarca sürüyor...Anlamazlar arkadaşım anlamazlar...

80 gr bitter çikolata
yrm su br irmik
yrm su bardağı şeker
yrm paket margarin
4 yemek kaşıgı kakao
2 yumurta
hamur kabartma tozu
vanilya
aldıgı kdr un

Şerbet için : 1 su br su
1 su br şeker

Şerbet soğuk kurabiye sıcakken dökülecek

Çikolataları ufak ufak kestim robottan da geçirilebilir.Malzemeler yoğurulup afiyetle yenir

geçmiş olsun canım.hodan yağı diye duymuştum yanlılş hatırlamıyorsam

yanık izine çok iyi geliyormuş.hücre yenileyici etkisi varmış...

bunlarda benim gibi karaaaaaaa

Offf born ne yaptın gece gece yaaaa... Bu tarifi kaydedeyim ben en iyisi...
Tarif defteri aldın mı kendine?:26:

kuzummm Ellerine sağlık...

Bunlar halden anlamıyor bacım.. Alcan eline bir tane meşe sopası.. yermisin yemezmisin.. Bir güzel dövcen... O zaman halden anlarlar...

bunlarda benim gibi karaaaaaaa

Delüüüüüüüüü

Son düzenleme:
Bacım kafama bir şey takıldı.. Malzemelere haşhaşı yazmamışsın..:26: Kurabiyelere şekil verip haşhaşa mı bulayacağız..??:44:

Bacım kafama bir şey takıldı.. Malzemelere haşhaşı yazmamışsın..:26: Kurabiyelere şekil verip haşhaşa mı bulayacağız..??:44:

Ayy cnm bende kafamı kalmış ki doğru söylüyosun onu unutmuşum yazmayı yuvarladıktan sonra haşhaşa bulayıp tepsiye diziyoruz fırından sıcak çıkınca da soğuk olan şerbeti döküyoruz bir de biraz beklemesi gerekiyor şerbeti iyice çekince tadı daha bi güzel oluyo inş beğenirsin canım yaparsan...Defteri de evdeki ajandalardan birini kullandım bölümledim en çok kullandığım popüler tariflerimi yazdım darısı denenmemiş yepyeni tariflerin başına

Busmai ben de görüyorum seni

Teşekkür ederim kuzum...

Onlar hep daha yorgun daha narin daha hasta daha hassas vsvsvs. Biz ise süper kahramanız sanki... Bir yerde bir hata var ama nerde?!?!?

geçmiş olsun canım.hodan yağı diye duymuştum yanlılş hatırlamıyorsam

yanık izine çok iyi geliyormuş.hücre yenileyici etkisi varmış...

Ama şimdi iki yıl geçmiş durumda üstünden; yine de işe yarar mı??

Meşe sopasını elime alsam şu günlerde kolumu kaldıracak halim yok valla :)

Oturdum ağlıyorum sinirden... Bilin bakalım neler oluyor?

Ah canımmmmm. Dediğim gibi ilerde biz onları zırt pırt uyandırıp intikam alacağız inşallah. Bunu düşünüp mutlu olsak :)?!? Ya oğluma bu sabah artık dedimki (5 sularıydı). Çocuğum 6. aydan sonra senin 11 saate kadar kesintisiz uyuman lazım, nerdeyse 1 yaşında olcan nolcak bu halin..? Karşılığında pırt yaptı. Ne düşünmeliyim acaba?? :)

born seni de seviyorum ama yaa

hayırlı cumalar kızlaaarrrr
bugün cuma
en erkenci biziz galiba
oğlum 1.5 saat önce uyandı
yatakta oyaladım yarı uyuyr yarı uyanık
kalktım nevresimlerimizi değiştirdim
yıkanacak makineye koydum
oğluma yumurta haşlıyorum kahvaltı yaptırıcam
bugün öğlen arası arkadaşlarımı davet ettim
kahvaltı türü hazırlıycam
hamur kızartması patateslii ımmm çook severim de
annem biber kızartıp dondurucuya koymuştu onlardan çıkarıcam
sosisli yufkalı çıtır yapıcam
işte yumurta haşlarım çay kahvaltılık ...
tatlı yapmıycam çünkü çok oturamazlar öğlen arası olduğu içinn:26:

-BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM-

http://www.youtube.com/watch?v=LfDZZsp_13g

''besmele, her hayrın başıdır. biz dahi en başta ona başlarız.''

ilahi sevmem, dinlemem. ama uzun zamandır radyoda kulağıma takılan bi ezgi var. aradım buldum..
hakikaten güzel.. siz de dinleyin.. cumanız mübarek, dualarımız kabul ve makbul olsun..

Son düzenleme:
selamun aleyküm canlar..
kapalı, rüzgarlı bi o kadar yağmurlu bi istanbul sabahından selamlar sevgiler

eşim cuma günleri işiyle ilgili bi kursa gidiyor.
ben de bu sabah kalktım..
çayı koydum.
eşime gözleme yaptım.
kendime yumurta haşladım.
ekmekleri ısıttım.
kahvaltı sofrasını hazır ettim.
eşimi öperek uyandırdım..

adam aheste aheste kalktı.. uyur gezer gibi salona geldi ve duvardaki saate baktı..
tepki şu:

''geç kaldııııım!: :96:

yok yahu, bugün cuma 9 da gitmeyecek misin dedim.
hayır bugün kurs yok, işe gidicem ve şimdiden yarım saat geç kaldım dedi.:111:
gözlemenin ucundan aldı, koştur koştur gitti..
ben de mükellef bi kahvaltı ettim, ama yalnız..:76:

Son düzenleme:

amin canım seninde cuman mübarek olsun

Bende bi ara yapacağım öyle. Bende pasta börek mi yapsam diyordum. Seninki gb de olabilir aslında.

Bu arada günaydınnnn

herkese günaydın yağmurlu bir sabahdan

dün akşam gene döktürmüşsünüz maşallah gene hamaratlıklar havada uçmuş valla pizzalar ekmekler kurabiyeler maşallah maşallah

ben ne zaman evde oturup birşey yapabileceğim acaba hemen uykum geliyor yaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…