Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

güzelmiş akşamdan söyleseymiş ya sana
neyse sende kahvaltı yaptın bir güzel afiyet olsun

herkesin cuması mübarek olsun.. Bizim için heyecanlı bir gun kardeşim dogum yapıyor bugün hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah

Son düzenleme:
:113::113::113::113:

Bunlar halden anlamıyor bacım.. Alcan eline bir tane meşe sopası.. yermisin yemezmisin.. Bir güzel dövcen... O zaman halden anlarlar...
ayneeeen

Oturdum ağlıyorum sinirden... Bilin bakalım neler oluyor?
n'oldu?
yine erkenci seninki galiba?

herkesin cuması mübarek olsun.. Bizim için heyecanlı bir gun kardeşim dogum yapıyor bugün hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah
ayy, arka arkaya bebeler geliyor aileye..
maşallah..ne kadar güzel..
Rabbim şu mübarek gün hürmetine sağlık ve kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

güzelmiş akşamdan söyleseymiş ya sana
neyse sende kahvaltı yaptın bir güzel afiyet olsun
akşam yoğundu, zaten 9 a doğru geldi..
bana diyorki, ben telefonu ayarlamıştım işe gidicem diye..
baktık, sabah namazına yani 05.40a kurmuş..

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar bugun daha öğrencim gelmedi hemen girdim yazayım dedim nassınız bakıyım.cenacım harika bi eşsin afiyet olsun

günaydınnnnnnnnn

haftasonun son tam iş gününde keyifler nasıl bakalım,

bugün dünün aksine yağmurlu bir sabaha uyandık oğlum gece 1 de çığlık çığlığa babasını ve beni uyandırdıktan sonra babası sabah 6 da işe gideceğinden!!! uykusuz kalmamak için odayı terkedip koltukta uyumaya gitti sonra nemi oldu meme emdi ve uyudu 3 gibi süt hazırladım içti bir dahada çıtı çıkmadı ama babaya sorsan bütün gece hiç uyutmadı zaten o gazlada sabah işe geç kaldı arayan grup rehberinede kurduğu cümle aynen şöyle " abi sorma çocuk gece uyutmadı sabaha kadar ağladı bende birkaç saatlik uykuyla duruyorum" bre vicdansız Allahtan kork gece 10 da yatağa girdi daha çocuk uyumadan kendisi uyudu 1 gibi çocuk acıktı ağladı diye gitti odada sabaha kadar fosur fosur uyudu hala bütün gece uyutmadı diyor ne bekliyorlar bu bebeklerden bilmemki biblo gibi oyna sev koy kenara sessiz sessiz beklesin banada 6 da çıkıcam dedi meğer 5 te çıkması gerekiyormuş ben ne biliyim müneccimmiyim

herneyse dün daha iyiydi eşim oğluyla hasret giderdiler top oynadılar gülüştük eğlendik videolar seyrettik falan derken oğlum babasını uyuttu nasılmı çocuğu oyalarmısın 5 dk duşa giricem dedim tamam ben uyuturum dedi nasıl uyutacaksın diye sordum bak seyret dedi yanına yatırdı çocuğu hadi uyu yavrum dedi boran başladı kendi kendine ee eee eee demeye başladı bir yandanda ayaklarıyla oynuyor etrafa dönüyor kuduuruyor yatağın içinde neyse girdim çıktım birde ne göreyim bizimki uyumuş çocuğa arkasını dönmüş boranda babaya bakarak eee eee ee yapıyor çocuk nasıl uyutulurmuş seyretmiş oldum böylece

neyse geçmişi cevaplayayım şimdik

annem abimi uyutmak için yatağa yanına yatmış.
bir süre sonra annem uyuyakalınca abim daire kapısını açıp asansör önünde oynamaya başlamış..
komşu sesi duyup kapıyı açınca abimi görmüş..
yavrum, annen nerde demiş
abimin cevabı..

annem beni uyutuyor

hahhh sabah sabah iyi güldüm senin esinde mi yastığa kafasını koyar koymaz uyuyanlardan :)

hatice canan feyza nasılsınız aktifsiniz özledim hepinizi

iyiyim ben tatlım
idare ediyorum sen nasılsın asıl hiç görünmüyosun

canım dün cevap yazmıştım ama gelmemiş durumuna çok üzüldüm ve çok kızdım lohusa kadına bu haksızlık yapılırmı burda en büyük suç kv nin kadın kadının derdinden daha iyi anlar demesi lazımdı lohusa kadın kırklı bebek ameliyatlı adam aynı evde olmaz ya doğumdan 2-3 ay evveline alacaklardı yada bekleselerdi 2 ay daha hadi kv yaptı cahillik eşin keşke uyarsaydı kibarca anne biliyorsun bebek geliyor babam şimdi rahat edemez bizde tarihi değiştirsek diyebilirdi senin hiç suçun yok bende olsam aynısını söylerdim kaldı ki vadesi dolmuş nerde olSA SONUÇ DEĞİŞMEZDİ HEM EN İYİ DOKTORLAR GİRMİŞ AMELİYATINA HACETTEPEDEN UZMAN GELMİŞ istanbulda olsa o kadar iyi doktor gelecekmiydi hem madem bu kadar kritikti durum alternatif bir yol bulunabilirdi benim kp aylarca kanser tedavisi almak için ankaraya gitti geldi adam 2 haftada bir ya eşim ya kardeşi götürüp getirdi en iyi hastane en iyi doktor olmasına rağman 8 ay yaşatabildik ecel geldiyse herşey bahane bence kv nin inancı zayıfmış Allaha inancı olan insan zaten lohusa kadına eziyet etmez üzmez bir ikincisi ölüm geldimi vakti saati doldumu hiçbirşeyin önüne geçemeyeceğini bilir sen üzülme bence eşine gelince onun o psikolojiyle neler düşündüğünü tahmin edebiliyorum ama kolay değil babası erkek çocuk için başka oluyormuş eşimde bizzat yaşadım o yıkımın içinde kafası karışmıştır ailesi üstüne gelip sana karşı doldurdularsa onlara kanmıştır ama zamanla geçmiştir yada geçecektir takılma aklı başında her insan bunun kader olduğunu bilir sakın kendinide suçlama

sağol canım bana mesajla birkaç örnek ve fiyat göndermeni rica etsem mümkünmü acaba

canım diş buğdayı için gelmen zorsa tabiki çok isterdim ama zorlayamam bebeklerle hakikaten bende olsam gelemezdim ama buluşma için ortak paydada buluşacağız inşallah buluşmayı ortalarda yapmamız lazım karakız zeynep sen eylül sizlerde karşıdasınız bulucaz bir yolunu
o zaman avrupa yakasıı istanbul forumda buluşalımmııııı
ya oraya nasıl geleceğiz ters olmuyormu? Ulaşım nasıl
kızlar buluşmada bende olmak ısterdım ama (((
canım bende çok isterdim seni tanımayı ama istanbula yolun düştüğünde mutlaka haberim olsun kendi aramızda bir buluşma yapalım

cenacım benim niyetim var gelmeye inşallah
sen diş buğdayımız için cevap vermedin bak şeker portakalım sizi alabileceğini söylüyor
bu arada azmine hayran kaldım çok istikrarlı gidiyorsun tebrik ederim sağlıklı kilo vermek bu olsa gerek ohh yaza baya
b-fit gireceksin anlaşılan

canım işyerinde dinleyemiyorum ama akşam inşallah dinleyeceğim sanada hayırlı cumalar olsun
ayy ne güzel asıl annenler için ne mutlu bir durum küçük küçük torunlar geldi hayatlarına nasıl bir neşe gelmiştir şimdiden tebrikler

aşağıda alel acele bir tablo hazırladım aklıma gelenleri yazdım boşlukları doldurunuz lütfen

Eki Görüntüle 658087
canım arya nasıl gelecek o kayserideydi yanılmıyorsam şakayla gelirim demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…