selamun aleyküm canlar..
kapalı, rüzgarlı bi o kadar yağmurlu bi istanbul sabahından selamlar sevgiler
eşim cuma günleri işiyle ilgili bi kursa gidiyor.
ben de bu sabah kalktım..
çayı koydum.
eşime gözleme yaptım.
kendime yumurta haşladım.
ekmekleri ısıttım.
kahvaltı sofrasını hazır ettim.
eşimi öperek uyandırdım..
adam aheste aheste kalktı.. uyur gezer gibi salona geldi ve duvardaki saate baktı..
tepki şu:
''geç kaldııııım!: :96:
yok yahu, bugün cuma 9 da gitmeyecek misin dedim.
hayır bugün kurs yok, işe gidicem ve şimdiden yarım saat geç kaldım dedi.:111:
gözlemenin ucundan aldı, koştur koştur gitti..
ben de mükellef bi kahvaltı ettim, ama yalnız..:76:
bunlarda benim gibi karaaaaaaa
:113::113::113::113:Bu erkekler cinslik anlamında çok ilginçler. Sabah 5 ten beri uyanığım, yarınki misafirlere okula gitmeden tatlılarımı okul dönüşü böreklerimi yaptım, kapalı balkonun camlarını sildim bir ara, ocağı temizle, hiç durmayan bir çocuğu eğlemeye çalış, bişiler yedirmeye çalış, uyutmaya çalış, çıkan ve yıkanan bir sürü bulaşığı saymıyorum bile, sonra gece uykusu için hazırla, ayakta salla ve bu sırada kk ya gir derken tahmin edin kim daha yorgun????? 9:30 da eve gelip on dakka oğlu ile ilgilenen baba!! Sırtım, belim, bacağım, her yerim ağrıyor ama daha gün bitmedi ki yarın da uzun ve yorucu olacak fakaaaaaat babamız yorgun olan... Çok ilginç...!!??
ayneeeenBunlar halden anlamıyor bacım.. Alcan eline bir tane meşe sopası..yermisin yemezmisin.. Bir güzel dövcen... O zaman halden anlarlar...
n'oldu?Oturdum ağlıyorum sinirden... Bilin bakalım neler oluyor?
Ah canımmmmm. Dediğim gibi ilerde biz onları zırt pırt uyandırıp intikam alacağız inşallah. Bunu düşünüp mutlu olsak :)?!? Ya oğluma bu sabah artık dedimki (5 sularıydı). Çocuğum 6. aydan sonra senin 11 saate kadar kesintisiz uyuman lazım, nerdeyse 1 yaşında olcan nolcak bu halin..? Karşılığında pırt yaptı. Ne düşünmeliyim acaba?? :)
ayy, arka arkaya bebeler geliyor aileye..herkesin cuması mübarek olsun.. Bizim için heyecanlı bir gun kardeşim dogum yapıyor bugün hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah
akşam yoğundu, zaten 9 a doğru geldi..güzelmişakşamdan söyleseymiş ya sana
neyse sende kahvaltı yaptın bir güzel afiyet olsun
aşağıda alel acele bir tablo hazırladım aklıma gelenleri yazdım boşlukları doldurunuz lütfen
Eki Görüntüle 658087
aryam istanbulda değil tatlım
arya kayseride değil mi,ben mi yanlış hatırlıyorumaşağıda alel acele bir tablo hazırladım aklıma gelenleri yazdım boşlukları doldurunuz lütfen
Eki Görüntüle 658087
herneyse dün daha iyiydi eşim oğluyla hasret giderdiler top oynadılar gülüştük eğlendik videolar seyrettik falan derken oğlum babasını uyuttunasılmı çocuğu oyalarmısın 5 dk duşa giricem dedim tamam ben uyuturum dedi nasıl uyutacaksın diye sordum bak seyret dedi yanına yatırdı çocuğu hadi uyu yavrum dedi boran başladı kendi kendine ee eee eee demeye başladı bir yandanda ayaklarıyla oynuyor etrafa dönüyor yatağın içinde neyse girdim çıktım birde ne göreyim bizimki uyumuş çocuğa arkasını dönmüş boranda babaya bakarak eee eee ee yapıyor çocuk nasıl uyutulurmuş seyretmiş oldum böylece
günaydınnnnnnnnn
haftasonun son tam iş gününde keyifler nasıl bakalım,
bugün dünün aksine yağmurlu bir sabaha uyandık oğlum gece 1 de çığlık çığlığa babasını ve beni uyandırdıktan sonra babası sabah 6 da işe gideceğinden!!! uykusuz kalmamak için odayı terkedip koltukta uyumaya gitti sonra nemi oldu meme emdi ve uyudu 3 gibi süt hazırladım içti bir dahada çıtı çıkmadı ama babaya sorsan bütün gece hiç uyutmadı zaten o gazlada sabah işe geç kaldı arayan grup rehberinede kurduğu cümle aynen şöyle " abi sorma çocuk gece uyutmadı sabaha kadar ağladı bende birkaç saatlik uykuyla duruyorum" bre vicdansız Allahtan kork gece 10 da yatağa girdi daha çocuk uyumadan kendisi uyudu 1 gibi çocuk acıktı ağladı diye gitti odada sabaha kadar fosur fosur uyudu hala bütün gece uyutmadı diyor ne bekliyorlar bu bebeklerden bilmemki biblo gibi oyna sev koy kenara sessiz sessiz beklesinbanada 6 da çıkıcam dedi meğer 5 te çıkması gerekiyormuş ben ne biliyim müneccimmiyim
herneyse dün daha iyiydi eşim oğluyla hasret giderdiler top oynadılar gülüştük eğlendik videolar seyrettik falan derken oğlum babasını uyuttunasılmı çocuğu oyalarmısın 5 dk duşa giricem dedim tamam ben uyuturum dedi nasıl uyutacaksın diye sordum bak seyret dedi yanına yatırdı çocuğu hadi uyu yavrum dedi boran başladı kendi kendine ee eee eee demeye başladı bir yandanda ayaklarıyla oynuyor etrafa dönüyor kuduuruyor yatağın içinde neyse girdim çıktım birde ne göreyim bizimki uyumuş çocuğa arkasını dönmüş boranda babaya bakarak eee eee ee yapıyor çocuk nasıl uyutulurmuş seyretmiş oldum böylece
neyse geçmişi cevaplayayım şimdik
günaydınnnnnnnnn
haftasonun son tam iş gününde keyifler nasıl bakalım,
bugün dünün aksine yağmurlu bir sabaha uyandık oğlum gece 1 de çığlık çığlığa babasını ve beni uyandırdıktan sonra babası sabah 6 da işe gideceğinden!!! uykusuz kalmamak için odayı terkedip koltukta uyumaya gitti sonra nemi oldu meme emdi ve uyudu 3 gibi süt hazırladım içti bir dahada çıtı çıkmadı ama babaya sorsan bütün gece hiç uyutmadı zaten o gazlada sabah işe geç kaldı arayan grup rehberinede kurduğu cümle aynen şöyle " abi sorma çocuk gece uyutmadı sabaha kadar ağladı bende birkaç saatlik uykuyla duruyorum" bre vicdansız Allahtan kork gece 10 da yatağa girdi daha çocuk uyumadan kendisi uyudu 1 gibi çocuk acıktı ağladı diye gitti odada sabaha kadar fosur fosur uyudu hala bütün gece uyutmadı diyor ne bekliyorlar bu bebeklerden bilmemki biblo gibi oyna sev koy kenara sessiz sessiz beklesinbanada 6 da çıkıcam dedi meğer 5 te çıkması gerekiyormuş ben ne biliyim müneccimmiyim
herneyse dün daha iyiydi eşim oğluyla hasret giderdiler top oynadılar gülüştük eğlendik videolar seyrettik falan derken oğlum babasını uyuttunasılmı çocuğu oyalarmısın 5 dk duşa giricem dedim tamam ben uyuturum dedi nasıl uyutacaksın diye sordum bak seyret dedi yanına yatırdı çocuğu hadi uyu yavrum dedi boran başladı kendi kendine ee eee eee demeye başladı bir yandanda ayaklarıyla oynuyor etrafa dönüyor kuduuruyor yatağın içinde neyse girdim çıktım birde ne göreyim bizimki uyumuş çocuğa arkasını dönmüş boranda babaya bakarak eee eee ee yapıyor çocuk nasıl uyutulurmuş seyretmiş oldum böylece
neyse geçmişi cevaplayayım şimdik
hatice canan feyza nasılsınız aktifsiniz özledim hepinizi
benim eşim kafasını daha yastığa koymadan uyuyakalanlardanhahhh sabah sabah iyi güldüm senin esinde mi yastığa kafasını koyar koymaz uyuyanlardan :)
:113::113::113::113:
ayy, arka arkaya bebeler geliyor aileye..
maşallah..ne kadar güzel..
Rabbim şu mübarek gün hürmetine sağlık ve kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
canım dün cevap yazmıştım ama gelmemiş durumuna çok üzüldüm ve çok kızdım lohusa kadına bu haksızlık yapılırmı burda en büyük suç kv nin kadın kadının derdinden daha iyi anlar demesi lazımdı lohusa kadın kırklı bebek ameliyatlı adam aynı evde olmaz ya doğumdan 2-3 ay evveline alacaklardı yada bekleselerdi 2 ay daha hadi kv yaptı cahillik eşin keşke uyarsaydı kibarca anne biliyorsun bebek geliyor babam şimdi rahat edemez bizde tarihi değiştirsek diyebilirdi senin hiç suçun yok bende olsam aynısını söylerdim kaldı ki vadesi dolmuş nerde olSA SONUÇ DEĞİŞMEZDİ HEM EN İYİ DOKTORLAR GİRMİŞ AMELİYATINA HACETTEPEDEN UZMAN GELMİŞ istanbulda olsa o kadar iyi doktor gelecekmiydi hem madem bu kadar kritikti durum alternatif bir yol bulunabilirdi benim kp aylarca kanser tedavisi almak için ankaraya gitti geldi adam 2 haftada bir ya eşim ya kardeşi götürüp getirdi en iyi hastane en iyi doktor olmasına rağman 8 ay yaşatabildik ecel geldiyse herşey bahane bence kv nin inancı zayıfmış Allaha inancı olan insan zaten lohusa kadına eziyet etmez üzmez bir ikincisi ölüm geldimi vakti saati doldumu hiçbirşeyin önüne geçemeyeceğini bilir sen üzülme bence eşine gelince onun o psikolojiyle neler düşündüğünü tahmin edebiliyorum ama kolay değil babası erkek çocuk için başka oluyormuş eşimde bizzat yaşadım o yıkımın içinde kafası karışmıştır ailesi üstüne gelip sana karşı doldurdularsa onlara kanmıştır ama zamanla geçmiştir yada geçecektir takılma aklı başında her insan bunun kader olduğunu bilir sakın kendinide suçlamaTunaydin kizlar
Cenacim tebrik ediyorum seni azmin sonu zaferdir:))
Cinconum eşinin acısı taze oldugu icin normaldir eslerimiz arasında benzer bir yan daha söyleyim kpderim 6 bucuk ay once vefat etti ve cok buhram dolu günler geçirdi aslinda benim anlatacağım o kadar cok yaşadığım kotu gün var ki kelimeleri kalemime dökmekte zorlanıyorum.ve yaşadığım acının en kötüsüde esim yüzüme söylemesede kpderimin ölümünden beni suçladı kvdem zaten direk beni ve annemi suçladı tartıştık kvdemin yüzünü dahi görmek istemiyorum daha saçmasapan bir cok şey söyledi ve eminim esimi dolduranda kvdem ve babaannesi oldu.Suçlama sebeplerini de söyleyim arkadaslar kpderim kalbi icin 4-5 yıldır hastaneye gidip geliyormuş.doktorlarin kimisi ameliyat ol kimisi de olma demiş.nedense kpderim benim dogum yapacagım zaman ameliyat olmaya ve Ankara'da oturdukları halde ameliyatı istanbulda olup benim evimde kalmaya karar verdiler.benim evim zaten 70 m2 dogum yaptığımda annem yanımda olacakti ben bebekle yeni doğum yapmis biri olarak nasıl olacaktı.bende ameliyati Ankara'da olsun dedim kpderim ameliyatta vefat etti. Kpderim vefat ettiginde ilk ananemler koştular hastaneye ki kpderim ananem doğumumda evimize geldiginde ne ısı var orada demişti.belki rahmetli bir ınsan hakkında konuştuğum icin beni kınayacaksınız ama kpderim evlilik hayatımızda cok derin yaralar acmıştı.neyse ananem esimin akrabalarının esimin üzerine cok yüklendiklerini söylediler neden acibadem veya daha iyi bir hastanede ameliyat olmamış.oklar tabi bana dondü cenazeye gittiğimde insanların bana nefret dolu gözlerle baktıklarını hissedebiliyordum su an bu satırları yazarken ağlıyorum sinirden ben büyük günah mı işledim ben mı suçluyum.cok dolmuşum aslinda o kadar cok şey var ki nkolik kp derinin rahatsızlığını anlatırken yaşadığı üzüntüyü düşünüyorum kpderi saglıgında düşünüp ev almış benim kpderim bir çeyrek altın bile takmadı ne evlenirken ne de evlendikten sonra bir şey yapmadı üstüne üstlük oldukten sonra öğrendik miras kalmış kvdeme söylemediler bize ve evlerini yaptırıp zor durumdayız diye para istediler.esimin ailesine verdigi paraların haddi hesabı yok sonunda ev alıp borcumuz var demeye başladık.of neyse daha cok şey varda yaz yaz bitmez cincon galiba ilk defa senin kadar uzun yazdım
sağol canım bana mesajla birkaç örnek ve fiyat göndermeni rica etsem mümkünmü acabacanım hayırlı dişleri olsun.diş buğdayı için gelen konuklarına hatıra için dağıtmayı planladığın bir obje varmı.ben mağnet çerçeve felan hazırlıyorum.eğer henüz bir şey planlamadıysan benim hazırladıklarımdan yardımcı olabilirim sana bu konuda.
canım diş buğdayı için gelmen zorsa tabiki çok isterdim ama zorlayamam bebeklerle hakikaten bende olsam gelemezdim ama buluşma için ortak paydada buluşacağız inşallah buluşmayı ortalarda yapmamız lazım karakız zeynep sen eylül sizlerde karşıdasınız bulucaz bir yolunuBizde şu and çıkan bir diş de yok bir müddette çıkmasa iyi olur 8 dişimiz vardaarada bir olan bir durum heralde şimdi tarhana yapmıştım şapur şupur götürdü seviyor die
Çok geçmiş olsunn cnm
Bende yazmıştım ama görmedin galiba cnm bn avrupa yakasındayım malesef çooook uzağız ben gelememherkese bir orta nokta bulsaydık katılırdım, sizlerle tanışmayı çok isterim çünkü.
ya oraya nasıl geleceğiz ters olmuyormu? Ulaşım nasılo zaman avrupa yakasıı istanbul forumda buluşalımmııııı
canım bende çok isterdim seni tanımayı ama istanbula yolun düştüğünde mutlaka haberim olsun kendi aramızda bir buluşma yapalımkızlar buluşmada bende olmak ısterdım ama(((
bence kimler buluşmaya gelme niyeti olduğunu söylesin..
hangi yakada daha çok kişi varsa o yakada buluşuruz..
niye olamayacak mısın kii?:26:
bakın şu yaramaza.. annesine laf da yetiştirirmiş
ben de hepiciğinizi seviyorum..
busmaiiiii seni deee
aha da yine sevgi pıtırcığı olduk
canım, geçmiş olsun diyeyim. durumunuza üzüldüm..
Rabbim dermansız dert vermesin.
bu rahatsızlık hakkında pek bilgim yok.
o yüzden sorucam, bu ömür boyu devam edecek bi şey galiba:26:
ev meselesine gelince; ev nerede ne özellikte bilmiyorum. ama 300 bin verebileceksen..
ben dükkan üstü bi ev tercih etmezdim sanırım.
25 sene 9. katta yaşamış olmamdan kaynaklanıyor belki.. yüksek önü açık ev seviyorum.
neyse, bina yeni sanırım. nacizane tavsiyem, kat arası ses izolasyonu var mı diye sahibine sor.
ve bunun kadar önemli diğer bi konu da komşuların. yani onlar ev sahibi mi kiracı mı?
yaşlılar mı, gençler mi? çocukları var mı? eğer yaşlı bi çiftse denk gelen odalar izolasyon da yapılmışsa, sorun olmaz..
ama genç çocuklu bi aileyse,, uzun akşam oturmaları olabilir:44:
canım, normalde akşamları çayın yanına kek, kurabiye, sütlü tatlı yapardım.
iki ayda toplasan iki kez kurabiye yapmışımdır. başka şeyler de yapmıyorum.
normalde portakal, kivi, muz, armut, elma.. evde ne varsa bunlardan koca bi çanak meyve salatası yapar yerdik,
bunu kestim. bi tane elma, ya da portakal yiyorum o da gündüz..
çerez, cips delisiyimdir. tamamen kestim. kuruyemiş bile kontrollü yiyorum.
tatlı da kızartma da haftada bir kez yiyorum.
bunlarla spor birleşince bende yeterli oldu yanii
canım işyerinde dinleyemiyorum ama akşam inşallah dinleyeceğim sanada hayırlı cumalar olsun-BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM-
Bismillah Çek - ilahi (DINLE VA PAYLAŞ) - YouTube
''besmele, her hayrın başıdır. biz dahi en başta ona başlarız.''
ilahi sevmem, dinlemem. ama uzun zamandır radyoda kulağıma takılan bi ezgi var. aradım buldum..
hakikaten güzel.. siz de dinleyin.. cumanız mübarek, dualarımız kabul ve makbul olsun..
ayy ne güzel asıl annenler için ne mutlu bir durum küçük küçük torunlar geldi hayatlarına nasıl bir neşe gelmiştir şimdiden tebriklerherkesin cuması mübarek olsun.. Bizim için heyecanlı bir gun kardeşim dogum yapıyor bugün hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah
canım arya nasıl gelecek o kayserideydi yanılmıyorsam şakayla gelirim demiştiaşağıda alel acele bir tablo hazırladım aklıma gelenleri yazdım boşlukları doldurunuz lütfen
Eki Görüntüle 658087
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?