Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın hayılı cumalr herkese.

Essamunaleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatühü Ebeden Daima....

Hayırlı sabahlar canlarım...

Cumamız mübarek olsun...

Cenacım süper bir giriş yapmışsın topiğe..

Bende önceleri çok dinlerdim ilahi.. Mustafa cihat, Eşref Ziya, Ömer karaoğu... vs

Ama artık dinlemiyorum.. Çünkü gerçekten içlerinde hiçbir şekilde maneviyat yok..
İnsanın içine ne Allah sevgisi aşılıyor ne de Peygamber..
Hatta bazısının müziği insanı cezbediyor..

Ben dinlemeyi doğru bulmuyorum...

geçmişş olsun bahar. çok şükür atlatmışsınız . bu ufaklıklar her şeyden hastalık kapıyoo.

sen de b fite mi yazıldın canım? hayırlı olsun.. inş birlikte kilo verir cilloplaşırız
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-1331.html#post29330699
ilk günlerde kas ağrısı kaçınılmaz, çünkü vücut çok ham.
ben de yaklaşık bir hafta yatağa yapışıyordum, sonraki hafta ağrılar olmadı, daha da dinçleştim..
b fite gidiyorsan, kilo vermekten ziyade kasların toparlanması ve incelme eksenli çalışıyorlar.
eğer boğazından da kısarsan verirsin, ben abur cuburu kesmiştim ve tatlıyı azalmıştım. ilk ay 3 kilo verdim..
en önemlisi düzenli devam etmek, ben haftanın 4 günü mutlaka gidiyorum.
b fite yazıldım diye yengeme söylemiştim, aa benim kuzenim gitti, hiç faydası olmadı demişti..
kişiden kişiye farkediyor demek. ama o kişi de nasıl gitti, kaç gün gitti, yemeğine dikkat etti mi bunlar hep etkili
[/B][/FONT]

al işte..
aynısını biz yapsak var yaaaa, sittin sene konuşurlardı

evet b-fite yazıldım p.tesi başladm 4 gün gittim aksatmadan ama hava biraz soğuk ve yağışlı bugün gidemiycem sanırım çünkü çok yol yürüyorum zaten b-fitten değil yol yüzünden iğne ipliğe dönücem bakalm biraz olsun dikkat ediyorum yememe sonuç ne olacak merak ediyorum.doğum kilom yok benim ama vücudum şekilsizleşti bel oyuntusu filan kalmadı sıkılaşmak istiyorum.

Essamunaleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatühü Ebeden Daima....
Cenacım süper bir giriş yapmışsın topiğe
aleyküm selaaaam

aa, süpper!! beraber zayıflayalım bacım
istanbulda mıydın sen, ne kadarlık üye oldun?
benim 2 ayım kaldı.
bence başlangıç haftası için 4 gün iyi. bugün ve yarın gitmesen daha iyi. henüz ham vücudun birden çok yüklenme.
ben ilk hafta 3 gittim, sonraki haftalar 4 ve 5 gün.

2 kilo kalmıştı bende hamilelikten. ama dediğin gibi asıl problem göbekti..
doğum yapalı 3 ay falan olmuştu ama neredeyse 4-5 aylık hamile gibi göbeğim şiş ve sarkıktı..
inan şimdi çok azı kaldı.. zaten antrenör, genel olarak vücudun, kol ve bacakların forma girdi,
bundan sonra daha çok kalan alt karnı eriştemeye çalışacağız dedi..

bacaklarım şekle girince, gaza geldim. tayt giymeye başladım.
eşimin bakışları değişti

Son düzenleme:

Maşallahh maşallahh canım..neyskeı esım okumuyor..yazık valla adama..en fazla eger pogacam varsa onu hazırlar verırımm elınee sıyerınde yemesı için..bı kere bunu yapacak enerjım yok..bız bu hafta 6 gıbı uyanıyoruzz malesef..cena enerji icin ne ıcıyosan onun adını banada versene.:)...herkese hayırlı cumalar olsun inşALLAH

cena enerji icin ne ıcıyosan onun adını banada versene :)

sabah öğle akşam ve ara öğünlerde ve gece de bol bol,
yani 7/24
ayşecik alıyorum canımm
güzel gözlerden, fındık burundan, bal nanaktan, gaymak gıdıdan, minik dötten, yumurta kafadan,
memişlerden.. göbişten, poğaça ayaklardan, kepçe kulaklardan, latif enseden,
ince parnaklardan.. öpüyom

canım, sen çalışıyor musun? ben çalışmadığım için rahatım yani..
bi de huyum bu, sabah kalkar kalmaz gülmeye başlıyom

Son düzenleme:

Maşallahh hep gul canım ne güzel Allah bozmasın..valla canım ben 17 sene bilfiil calıstım ilhan emir den sonra ev hanımı moduna gectım..mod degısıklıgı zor oldu bıraz bendee aslında..calısırken daha az yoruluyordum..yenı yenı evkadınlıgı sıfatını almaya calısıyorum..hıcbıseyı saymazsan bızım pasayı uyutma asamasında yoruluyorum:)emerken uyuyor bazende yetmıyor kolumda sallıyorum..ve cok hareketlı ;iş filan yapıncada pertim cıkıyor akşama inan.yinede şüşür ediyorum tabiki rabbime..saglıklı eksıksızz güzel bi evlat verdi bana..kargaya yavrusu şahan görünür misali:)yok yokk cok nazarlanıyoruzz kısıtlı zaman dısarı cıkmalarımızda..önce Allaha emanetler sonrada bize..

V.A.S. canım sana da hayırlı cumalar...
Yazdıklarına şaşırdım tabii sevmeyebilirsin de birçok ilahi Allah ve peygamber sevgisi aşılıyor benim içime for ex :
''Sen gidince ey Nebiler sultanı
Okuyamaz oldu Bilal ezanı
Yürek dayanmadı, okuyamadı
Okuyamadı Bilal ezanı''
Güller ağlıyor ilahisi çok fazla örneklendirilebilir tabi ama bu ara bu dilimde..
Ben de dediğim gibi daha çok sözsüz severim ama dinlemeyi doğru bulmuyorum yazınca sen ilgimi çekti sdc yanlış anlama sakın beni

Orjinal konu: Talha Ramazan - Güller Ağlıyor İlahi Sözleri - Forumgaleri
inş gelicem canım benim..
buluşmaya yani.. ama erkekleri biliyorsun. her an bi arıza çıkarabilirler
Buluşmaya yani derkene canan diş buğdayına değil de genel buluşma mı olursa geleceksin...
Bence şöyle yapalım artık herkes eşlerine çıtlatsın konuyu ki bizler de önümüzü görebilelim kimler nerede ne şekilde olursa gelebilecek baksanıza 1 haftadır bir kaba taslak bile oluşamadı bu gidişle webcam acıp görecez birbirimizi

onca seneden sonra ev kadını olmak, bi de anne..
elbette zor ama biz kadınlar onu da beceririz biiznillah

iyi bakalım, sorarız
şeker portakalının yaptığı tablodaki isimler mi geliyor sadece?
huu, temmuz topiği bi ses verin bakim?

Gece gece güldürdün kız beni

Senin de ellerine sağlık mideye indirdin bile galiba çoktan göremedik resim falan

yok kız keki ortadan ayırdım krema sürüdm üstüne çikolata sosunu sıcak dökmüşüm oda şekli bozuk oldu akşamdan beri ecoş çok huysuz çekip koycam yinede

aifyet bal şeker olsunn . benimde canım bazlamanın üstüne sarımsak tuz çekiyor
ben eşim sabah geldi sarılıor felna git başımdan dedim 2 saniyede uyumuşum yuh diyorr

beni dürtmüş hatta bende ne oldu demişim arabayı vurdun kalk tampon gitti demiş

aşağıda alel acele bir tablo hazırladım aklıma gelenleri yazdım boşlukları doldurunuz lütfen

Eki Görüntüle 658087

4,5 bizim sorunumuz gerçi eşim her yemeketn sonra sofrayı mutfağa götürür ama makinaya neden se hep uçarak girer

kızlar, ben köfte yapmayı hiiiç beceremiyorum ya..
kuru tatsız oluyor, yazık oluyor kıymaya
siz nasıl yapıyorsunuz?

haftasonu olursa ben gelirimmmmmmm....

ben eşim sabah geldi sarılıor felna git başımdan dedim 2 saniyede uyumuşum yuh diyorr
beni dürtmüş hatta bende ne oldu demişim arabayı vurdun kalk tampon gitti demiş
ay süpper ya,, ikiniz ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi

haftasonu olursa ben gelirimmmmmmm....
tabi, pazar günü olur.. herkes için

(becerebilirsem) kıyma çıkardım, köfte yapıcam.
yanına fırında baharatlı elma dilim patates.
mısırlı pirinç pilavı
bi de belki közlenmiş patlıcan salatası

Son düzenleme:
bu doğum kontrol haplar aşırı mide bulantısı yapıyo yaa off

ecoş gece 2 kere ağrı kesici vermeden uyumadı mamada yemiyor yavrum ne istiyor anlayamadım tam uykuya dalacak gbi oluyor

yok annem nerdeeeeeeeeeee hemen ağlıyor birde yüz üstü yan felan yatıyor döne döne bir hal kalıyor

bana sarılmadan da uyumuyorr illa bi yerimi tutcak yanında ben olduğuu bilcek :S:S

git gide bana düşkünleşmeye başladı :26::26:

son durum bu napcaz bilmiyorum :44:

fenalardayım bugun zaten istanbul yağmurlu daralıyorumm

bu arada aleyküm selammmmmm ve rahmetüllah haırlı cumalar inşallah.

kız köftede ne var bende ecoşa tavuklu tel şehriye çorbası yapcam tavuk haşlıyorum

bu mısırlı pirinç pilavını çok merak ediyorum her yerde görüyroum tvde ... nasıl yapıyorsun...

ayyy ben geçen közlenmiş kırmızı biber yaptım sarımsak yağ tuz felan dı karışımı hatırlamıyorum harika olmuştu

Benim de önceden dilime takılan ilahiler var.. Bekarken arkadaşlarımızla yaptığımız grubumuz vardı.. Evlenen arkadaşlarışımız düğününde kınasında program yapardık.. İlahiler falan söylerdik ama kendi sesimizle.. Ekstradan müzik çalmazdık.. Bende arada mırıldanırım hoşuma giden ilahileri... Yok canım Estağfirullah..
Msn adresin varsa beni görebikirsin web cam de..

siz nasıl yapıyorsunuz?

Canım ben kıymayı göz kararı koyuyorum bize yetecek kadar.. yaklaşık 200 gr kadar.. içine soğan, 1 yumurta, galeta unu (yada ekmek içi ki ben pek tercih etmiyorum), Baharatlar tuz bu kadar.. İstersen içine maydanoz falanda koyabilirsin..
Soğanı mutfak robotundan geçiriyorum.. içine kıymayı yumurtayı galeta ununu, tuzu baharatları atıp robotta birbirine geçecek kadar çeviriyorum.. biraz cıvıksa içine az daha galeta unu katıp elimle yoğuruyorum.. sonra şekil veriyorum..

siz nasıl yapıyorsunuz?

kıyma türlü baharat soğan yumurta ekmek içi karıştır al sana köfte ... ben salçalı köfteyi seviyorum ama her türlü yaparım

ay süpper ya,, ikiniz ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi

deme öyle benim eşim 23 ünde baba 22 sinde evlendiiiii

yaşıtlarına göre çok olgun çok efendidir ayıptır söylemesi bunu herkes söyler

benim tam tersim herkese kendini sevdirmeye uğraşır herkese iyi davranır

bende insanlardan nefret ederim kisme umrumda değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…