Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canan, adını mı değiştirdin yine, bahardacanan?
nerdesin, cinconumm?

Son düzenleme:
kıyma, yumurta, ekmek içi, maydanoz, soğan, tuz, karabiber, kimyon. bazen yenibahar da ekliyorum. güzel bi aroma oluyor.. bu sefer içine biraz yağ eklemeyi düşünüyorum işte:44:

Sakın yağ ekleme ben bir kez ekledim.. köfte köftelikten çıktı... Yiyemedik eşimle...
Tamam işte köfte tarifi bu... İstersen içine ekmek yerine evde varsa galeta unu koy.. hem daha güzel oluyor hemde içinde ekmekler gözükmemiş oluyor..

Bende balkabağını haşlayıp eziyorum içine ceviz ve tarçın ekliyorum.. seviyor ama bu aralar bundan bıktı sanırım..
Şimdi şu tarifi yapıyorum bakalım yiyecek mi?

Kerevizli elma püresi (2 servis ) dondurulabilir
75 gr kereviz soyulmuş ve küçük küpler şeklinde doğranmış
1 küçük elma küp küp doğranmış
Sebzeleri 10 dakika buharda pişirin , iyice ezerek ve birazda sulandırarak püre haline getirin.
Not; Kereviz kökü oldukça lifli bir sebze, bu da bebeğinizin rahat kaka yapmasına yardımcı olur. Kemikler içinde iyi, içindeki magnezyum ve potasyum sayesinde kemik gelişimine yardımcı. Ayrıca iyi bir C ve A vitamini deposu.

Cenacım ayşecik sen kendin yemek yerken saldırıyor mu yemeğe.? Ağzını şapırdatıp uzanmaya çalışıyor mu?
Elif Ebrar öyle yapıyor.. Bende ekmeği banıp veriyorum mam mam diye diye yiyor...
Tarhana yı ço seviyor.. Sen veriyor musun tarhana çorbası?:26:

giremiyorum kaç saattir fatura kese kese bir hal oldum neyim ben allahım kimyacımı muhasebecimi satışcımı psikologmu annemi eşmi ayyyy sapıtıcam yaa

neyse iyiki siz varsınız valla

cenacım inşallah eşin sorun çıkarmaz diş buğdayımızada katılırsın

şeker portakalım ne kadar tatlısın sen ya sen böyle dedin ya valla daha rahatım şimdi doğru diyorsunda işte türk insanında bu mantık vardır ya misafir geliyor ev temizlemem lazım ama inan siz söz konusu olduğunuzda sanki kız kardeşimi davet etmişim gibi rahatım ama işte birtek sen elifnaz ve borndan ok aldım ilknurda gelir getirtirim zorla ama sayıyı arttırmaya çalışıyorum ben asıl kuzuları merak ediyorum bir araya geldiklerinde nasıl şaşkınlık yaşayacaklardır birkaç bebek bir arada canlarım benim keşke cenada gelse libyanada minitada eylülde canderin zeynep hatta dahada abartayım busmai feyza bahar tuğçe herkes herkes gelse evde oturacak yer kalmasa gülsek eğlensek pufff mesafelerden nefret ediyorum

neyse hazırlıklar başladı bu arada ilk hazırlıklar minik kuzular için önce bir onların gönlünü yapalım sonra annelerine sıra gelecek

cenacım köfte konusunda bende yeteneksizim ya tadı çok güzel oluyor ama yağa değdimmi dağılıyor aslında sorunuda biliyorum ben eşim yumurta koydurtmuyor yumurta olmayıncada dağılıyor kuruyor hazır köfte harçlarıda kullanmak istemiyorum ama eşim mızıkçılık yapınca mecbur kalıyorum kuruma olayı bizdede var bazen çok güzel oluyor bazende kuruyup kalıyor anlamıyorum nasıl beceriyorum dediğin gibi yazık oluyor kıymaya fırında yaptımmı ya da patlıcan kebabı yaptığım zaman köfte tadından yenmiyor ama kızartma köftede çuvallıyorum

aryaaa sen nerelerdesin noldu merakta kaldık

busmaiiiii nerdesin kuzum özledik ya kaç gün oldu bitmedi bu ceza

keşke gelebılsemmmmm çook ısterdım (( ama dedıgın gıbı ıstanbula gelıcez mutlaka bı gun aklımızda.senı arayacagım ogun

ecoş taştan yumuşak maaşallah kırk binkere herşeyi yerr tavuk haşladım ne yapsamneyapsammm

slm kızlar nasılsınız okudum ama yazamadım cevaplayamadığım için özür dilerim

ama cuma ve çok yoğunum aklım karışıyor

bu sabah regli oldum çok şükür

aryam gittiniz mi doktora

cena en çok neyi severek yiyor?.ona karıştırsan.

ben kabak tatlısını 4 aylıkken tattırmıştım.çok sevmişti.

sulandırıp bebek ekmeği ile yedirmiştim...

muhallebi seviyormu ?.sütle yapıp versen...

sütle yapılan bi muhallebi tarifi aranıyoooor

ama buldum, tarifler arasında eylülün bi muhallebi tarifi var. eylüüül öpüyorum seni

Son düzenleme:
inş canım ya..
eline ekmek veriyorum, ısırıp ısırıp yiyor..
kv kuru incir vermiş, onu bile yedi bitirdi..
anlıyorumki tatlıyı seviyor. ama milupanın elmalı tahıllı muhallebisi var.. yemez.
kabak tatlısı var, ıııh :100:

Cenacım ayşecik sen kendin yemek yerken saldırıyor mu yemeğe.? Ağzını şapırdatıp uzanmaya çalışıyor mu?
Tarhana yı ço seviyor.. Sen veriyor musun tarhana çorbası?:26:
canım, biz yerken o da hevesleniyor.
yemeğin suyuna batırıp veriyorum ekmeği. ilk bi tadına bakıyor.
sonra yemiyor. ama sade ekmekse onu yiyor..
tarhana da hiç vermedim.. :44:

cincon, bi taslak oluşmadı hala kimseden ses yok.
bence biz yapalım planımızı.

barbarino, ayşecik de çok ısırıyordu. gece gündüz..
ama o da bi dönem. üst dişleri damağı yarıp çıkınca ısırmayı bıraktı.. az daha sabret..

ecoş taştan yumuşak maaşallah kırk binkere herşeyi yerr tavuk haşladım ne yapsamneyapsammm
aman, sus. nazar olacak çocuk.. bak biz neler çekiyoruz..
slm kızlar nasılsınız okudum ama yazamadım cevaplayamadığım için özür dilerim
ama cuma ve çok yoğunum aklım karışıyor
bu sabah regli oldum çok şükür
aryam gittiniz mi doktora
gözün aydın canım
aryadan ses yok, ben de merak ediyorum :44:

valla en sevdiği şeyi söyleyeyim ben sana.. muz.
tam bir muz canavarı. bir kg muzu koy önüne deli gibi yiyor..
sonra bir hafta kaka yapamıyor :100:

muhallebiyi de yiyor. var mı sütle yapılan bi tarifiniz.
günlük süt var evde.. bi deneyeyim..

bu arada takım da çok güzel, güzel günlerde giysin mahmudumm

Son düzenleme:

busmaicim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…