- 8 Ağustos 2011
- 11.792
- 9.458
- 448
kıyma, yumurta, ekmek içi, maydanoz, soğan, tuz, karabiber, kimyon. bazen yenibahar da ekliyorum. güzel bi aroma oluyor.. bu sefer içine biraz yağ eklemeyi düşünüyorum işte:44:
nenesi kabak tatlısı yapmıştı..
verdim, öğürdü az daha kusuyordu.. :26:
dün akşam yoğurt çorbasından verdim, aynı şekilde.. yemiyor..
ekmeği batırıp verdim, zorla iki lokma aldı.
yemiyor annem, hiiiçbi şey yemiyor..
keşke gelebılsemmmmm çook ısterdımgiremiyorum kaç saattir fatura kese kese bir hal oldum neyim ben allahım kimyacımı muhasebecimi satışcımı psikologmu annemi eşmi ayyyy sapıtıcam yaa
neyse iyiki siz varsınız valla
cenacım inşallah eşin sorun çıkarmaz diş buğdayımızada katılırsın
şeker portakalım ne kadar tatlısın sen yasen böyle dedin ya valla daha rahatım şimdi doğru diyorsunda işte türk insanında bu mantık vardır ya misafir geliyor ev temizlemem lazım ama inan siz söz konusu olduğunuzda sanki kız kardeşimi davet etmişim gibi rahatım ama işte birtek sen elifnaz ve borndan ok aldım ilknurda gelir getirtirim zorla ama sayıyı arttırmaya çalışıyorum ben asıl kuzuları merak ediyorum bir araya geldiklerinde nasıl şaşkınlık yaşayacaklardır birkaç bebek bir arada canlarım benim keşke cenada gelse libyanada minitada eylülde canderin zeynep hatta dahada abartayım busmai feyza bahar tuğçe herkes herkes gelse evde oturacak yer kalmasa gülsek eğlensek pufff mesafelerden nefret ediyorum
neyse hazırlıklar başladı bu aradailk hazırlıklar minik kuzular için önce bir onların gönlünü yapalım sonra annelerine sıra gelecek
cenacım köfte konusunda bende yeteneksizim ya tadı çok güzel oluyor ama yağa değdimmi dağılıyor aslında sorunuda biliyorum ben eşim yumurta koydurtmuyor yumurta olmayıncada dağılıyor kuruyor hazır köfte harçlarıda kullanmak istemiyorum ama eşim mızıkçılık yapınca mecbur kalıyorum kuruma olayı bizdede var bazen çok güzel oluyor bazende kuruyup kalıyor anlamıyorum nasıl beceriyorum dediğin gibi yazık oluyor kıymaya fırında yaptımmı ya da patlıcan kebabı yaptığım zaman köfte tadından yenmiyor ama kızartma köftede çuvallıyorum
aryaaa sen nerelerdesin noldu merakta kaldık
busmaiiiii nerdesin kuzum özledik ya kaç gün oldu bitmedi bu ceza
inş canım ya..canım bence az az ver sen pes etme
alışacaktır
ek gıdaların başında çorbaya koyduğum pirinç ekrem talhanın
ağzına gelince öğürüyodu
yemeyince ısrar etmiyodum
dün düşündüm de şimdi alışmış yiyo
zamanla olabilecek bişry bu
canım, biz yerken o da hevesleniyor.Cenacım ayşecik sen kendin yemek yerken saldırıyor mu yemeğe.? Ağzını şapırdatıp uzanmaya çalışıyor mu?
Tarhana yı ço seviyor.. Sen veriyor musun tarhana çorbası?:26:
aman, sus. nazar olacak çocuk.. bak biz neler çekiyoruz..ecoş taştan yumuşakmaaşallah kırk binkere herşeyi yerr tavuk haşladım ne yapsamneyapsammm
gözün aydın canımslm kızlar nasılsınız okudum ama yazamadım cevaplayamadığım için özür dilerim
ama cuma ve çok yoğunum aklım karışıyor
bu sabah regli oldum çok şükür
aryam gittiniz mi doktora
valla en sevdiği şeyi söyleyeyim ben sana.. muz.cena en çok neyi severek yiyor?.ona karıştırsan.
ben kabak tatlısını 4 aylıkken tattırmıştım.çok sevmişti.
sulandırıp bebek ekmeği ile yedirmiştim...
muhallebi seviyormu ?.sütle yapıp versen...
Mune .!.:KaRaKiZ3834 .!.:http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=177845 bu arkadaşımız banlanmış süresi ne kadar ne zaman gelecek bilgi verirmisiniz teşekkürler
2012 Haziran anneleri doğurdu topiğinde 5 üyenin polemiğe girmesi sonucu banlandı, ceza sistemi üyelerin şimdiye kadar aldığı ceza puanlarını baz alarak banladığı için üyemiz 5 gün süreyle uzaklaştırılmış, 17 Mart gece yarısı 12'de cezası bitiyor.
biri ecos biri boran mı
busmaicim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biri ecos biri boran mı
evet nasıl benziyorlar değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?