Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

anaaaaaaaa kimsecikler buluşmaya geliyorum gelmiyorum dememiş yaaa
o zaman ne yapmak lazım emrivaki yapmak lazım

11 MAYIS 2013 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14:00 DE BULUŞMAMIZ VARDIR
KATILMAK İSTEYENLERİN REZERVASYON YAPTIRMALARI RİCA OLUNUR

hahha süpersin katılmak istiyorum yaz beni canım ama mekan çok ters olursa en kötü ihtimal boranımı getiremem söyliyim

Hayırlı cumalar herkese
Okuldan geldim, ayseyi yikadim uyuttum.Kendime misir ekmegi yaptim (fırında yokmus is basa dustu) cay demledim kahvalti usulü yedim.simdi ayse uyandi onada balik çorbası yaptim sutlac yaptim yedirdim.offf cok yoruldum ben bugun ya

Cena ben köfteyi firindaysa soyle yapiyorum maydonoz, ince tarafından rendelenmiş suyu sıkılmış soğan, sarimsak, maydonoz, galeta unu pul biber karabiber kimyon biraz zeytinyag guzelce yogur yarim saat buzdolabinda dinlendir.sonra yağlı kağıt serilmis tepside 250 derecede pisir nefis olur

Bende regl oldum yasasin ama aysecikte hala dis yok kaplama yaptiririz artik napalim.

bende diş buğdayımız için katılanların listesini yapıyorum aralarda emrivaki yapmış olabilirim

1-ŞEKER PORTAKALI
2-ELİFNAZ
3-BORNTOBEMOTHER (artık doğru yazıyorum )
4-KARAKIZ
5-CENA
6-LİBYANA (inşallah bir mani çıkmazsa gelecek )
7-EYLÜL (gelmeye çalışacak umarım gelebilir)

miracleee nerelerdesin sen kaçtır soruyorum cevap gelmiyor kaçak sınıfta kalacaksın sonunda bu ne devamsızlık sende katılacaksın diye umut ediyorum bana yakınsın bahane kabul edilmez

gelebilecekler bilgi verirse listeye ekleyeyim arkadaşlar evim anadolu yakasında çekmeköyde ama ulaşımı gayet kolay

hahha süpersin katılmak istiyorum yaz beni canım ama mekan çok ters olursa en kötü ihtimal boranımı getiremem söyliyim

yazdım kuzum ne yapayım kimseden ses seda çıkmıyor :44:
eee başka kimler geliyor
yerde artık kadıköy diyelim ortak noktamız olsun en azından karşıdan gelenler içinde kolay bir lokasyon olur???

[/SIZE]

cena wallahi yeni gordum canim performanstan dustum galiba
Oncelikle aysecigin alerjisi en gec 2 yadina kadar geciuomus yani emzirdigim suree bende diyetteyimnapalim saglik olsun

Ev meselesine gelince ust katlwrda satılık daha satilmamis yani yaslimi olur gencmi bilemiyorum.dukkan ustu olmadi benimde kafami kurcaliyor ama esimi zor ikna ettim kv kp hic evimiz olsun istemiyorlar fesat insanlar buvyuzden slip onlardan uzaklasmak istiyorum 10-15 yil oturup baska eve çıkarım napiyim:18::18:
Amannn ne bileyim kafam katisik ax para degil en az 10 yıl kredi borcu oducem
Bindik bir alamete allah sonumuzu hayir etsin

yanaklarından öpüyorum, akıllı arkadaşım benim..
ben de gelicem inş..
hanımlar davete icabet, soruya cevap lütfeeen

Bende regl oldum yasasin ama aysecikte hala dis yok kaplama yaptiririz artik napalim.[/SIZE]

yazdım kuzum ne yapayım kimseden ses seda çıkmıyor :44:
eee başka kimler geliyor
yerde artık kadıköy diyelim ortak noktamız olsun en azından karşıdan gelenler içinde kolay bir lokasyon olur???
evet, anadolu yakası daha çok kişi olduğu için uygundur..
kadıköy de olur üsküdar da..
peki nerede oturabiliriz?
kadıköy sahilde mado var. saray var.. :44:

ay çok sevindim ya,, ben de ömür boyu sürecek bi durum diye üzülmüştüm..
şurda 2 yaşına ne kaldı

ev alma niyetin var, imkanın da var belli. dediğim gibi yeni binaysa zaten kat arası ses izolasyonu da vardır..
bismillah de rabbim hayra çevirsin..

evet istanbuldayım ben fatihte 3 aylık yazıldım azmı bilmiyorum ama ramazanda filan zaten gidemem die düşündüm yazın aslında hiç gidemem gezmekten kendimi alamam die tahmin ediyorum ve bugünde gittim dayanamadım yağmur yağmıyo baktım bir gazla gittim annem bakıyo çocuğada gözümde arkada değil şükür.haftassonu zaten gidemem 5 gün giderim bakalım aksatmazsam tabi.bende bel ve bacak bölgem incelsin istiyorum şu vücutla tayt flan giyemem sanırım bu koca popoyla :26: neyle kapatsam die düşünüyorum çünkü ayy inş sendeki gibi işe yarar bendede bizimkinin bakışlarıda değişsin istiyorum

tarif için teşekkür ederim canım..

eşim az önce aradı, gelir gelmez çıkalım ona göre hazırlan seni spora götürürüm.
sonra ben sohbete gidicem dedi..
e yemeeeek? dedim..
ben tokum, benim için bi şey yapma dedi. pilav ve patatese iyiki başlamamışım.
ama köfteciklerim hazırr

bence 3 ay forma girmen için ideal bi süre..
fırsatım olsa ben hep gitmek isterim spora. hakikaten çok etkili. hem vücuduma hem ruhuma..
ama bebek olunca kısa vadeli düşündüm ben de..
senin annen yakında demek, ne güzel. benim kv aynı işlevi görmüyor malesef.. :100:

ve gittiğin gün kardır.. iki ay ne zaman doldu bilmiyorum. ben de hevesle gidiyorum.
hele bi ay sonu ölçüm yapılsın, rakamsal bi gerçeklik gör, senin de hevesin artacak, uça uça gideceksin..

yaz gelmeden cillop olcaz inşşşşallah

Son düzenleme:
arya, bi göründün bi kayboldun.
bugün değil miydi sizin randevu?:26:
bize de bi haber ver bacım..

köftelerin çok güzel gözüküyor canım

Ellerine sağlık...

Oo süper görünüyorlar ellerine sağlık at dolaba yarına yemeğin hazır işte ne güzel

Hımmm nefis gözüküyor, ellerine saglik
Yarin bizim menudede firinda kozlenmis biber, patates, sogan kofte var.size afiyrt, aysecige süt olsun

evet ya en çokta bunun için istedim kendime ait zamanım hiç yokmuş ruhuma gerçekten iyi geldi.hem hergün dışarı çıkıyorum hemde spor yapıyorum iyi hissediyorum evet annem yakın hemen karşı apartmanımda hamile kalınca yatmam gerekiyo die annem dedi hergün gidip gelmem zor olur karşı daire boşaldı oraya gelin bizde bir deli cesareti toparladıktaşıdık evi buraya annemim yakın olması süper ben ona yük olmak istemiyorum ama o zevkle bakıyo dün hatta yanıma geldiler beni izlediler 1 ay geçsede ölçmüm yapılsa inş hüsran olmaz sunucu korkmuyoda değilim :18:

Kızlar ya bu buluşma mevzuunda şimdik cinconun diş buğdayı ve diğeri ayrı mı yapılacak ben onu kavrayamadım 2sine ayrı ayrı nasıl geleceğiz herkese uydurmak sıkıntı olur gibi burada demin verilen tarih buluşma mı diş buğdayımı kafam karıştı :44:

Aryammm ne oldu canım nerlerdesin ??:26:
Ayrıca haziran anneleri doğurduyu okudum ağzım açık kaldı ama busmainin yazdıklarına denk gelemedim bir an önce geri dön busmaiiii

canım ellerine sağlık süper görünüyorlar heleki bu saatte yanlız onca köfteyi 2 kişimi yiyorsunuz bu baya baya 5-6 kişilik aile yemeği biz eşimle 3 er köfte yer doyarız bana fazla geldi yoksa b-fit oldum diye köfteleri hüpletmiyorsundur değilmi.

canım ben aslında diş buğdayımıza gelin buluşmayıda yapmış olalım fikriyle çıktım yola ama karşıdan gelen arkadaşlar için ters olabilir denildi o nedenle ayrıca bir buluşma kararlaştırılıyor ancak oda dış mekanda ve anadolu yakasında olursa avrupadakiler nasıl katılacaklar bilemedim

buluşmanın dışında bizim diş buğdayımıza katılamazmısın?

Son düzenleme:
gulumser, libyana, pediastrum pişmemiş köfteye güzel diyonuz, siz ne güzelsiniz yaa

canan, yok canım. saydım koydum, 4 yemeklik.

nkolik nerede, bütün gün görünmedi?:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…