Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet o topiği bende okudum inanamadım ciddilermi bu kadar dalga geçilebilirmi bilemedim kafam allak bullak oldu yanlız busmai o topiktemi ceza almışki

evet o topiği bende okudum inanamadım ciddilermi bu kadar dalga geçilebilirmi bilemedim kafam allak bullak oldu yanlız busmai o topiktemi ceza almışki

Eee karakız muneye msj atmış o da öyle yazmış diye anladım ben mi yanlış anladım ki acep :44:
Canım normal şartlarda gelebilirim diye düşünüyorum eşimin sorun çıkaracağını sanmam ancak demek istediğim diş buğdayına veya diğer buluşmadan birinde katılım az olursa sap gibi kalmıyım demek istedim mesela buluşmaya çok kişi gelcek o zmn diş buğdayında benle bi ark. sap gibi kalmayalım örnek tabi bu veya diş buğdayına geldik bu sefer diğeri mi kalacak anlayamadım durumu tam ortası neresidir bu ist.un orada buluşalım kimse itiraz edemesin
Eee eşlerle konuşuldu mu peki durumu netleşenler o tabloda yazılı olan kişiler mi bugün bi embesillik var üzerimde sanırım hiçbişey anlamıyorum

Bu ara herkeste ayni sorun anacim neler yapiyorum yemiyorda yemiyor bi kac gundur boyle baya yiyordu herseyi alismisti alt dislerimiz cikti ust disler cikicak heralde ona bagliyorum ben artik

Oooffffff biri bana yardım etsin... :95::95: bu kızı uyutmak ne kadar zor oluyor artık yaaa.. Açımmmm halim kalmadı ama onda hala enerji bitmedi... Salla salla bıktım artık.. kendi kendi uyuyan bebeklerin anneleri bunu nasıl başarıyor acaba?

kızlar misafirler de gittii yani çok oldu aslında
biz de oğlumla oynuyıruz bi yandan oturuyoruz bi yandan
eşim sohbette geç gelir heralde yalnızız bu akşam cenaaaaaa
gel çaya banaaa
ve tabii yalnız olan herkesciklerr gelsin

canım şimdi gece uykusuna mı geçecek
eğer geçmeyecekse şimdi uyuyup gece kaçta uyuyacak ???:44::44:

Bende uyku arkadasi alip kendi kendine uyuumasini saglicam bakalim nasil olacaksa ayagimda sallarken bile kendini ayagimdan atmaya calisiyor ins beceririm

aryaaa sen nerelerdesin noldu
47:

aryam gittiniz mi doktora

arya, bi göründün bi kayboldun.
bugün değil miydi sizin randevu?:26:
bize de bi haber ver bacım..

Aryammm ne oldu canım nerlerdesin ??:26:
Ayyyy oku oku içim çıktı. Yetişemedim ki hızınıza. Uzunca zaman ayıranadım kısa zamanlardada gecemedim sayfaları. Telden girdiğim için kaldığım sayfadan açılıyor.

Ay kızlar merakta bıraktım kusura bakmayın ya. Geceden başlayım anlatmaya. Bi önceki günden uykusuzdum zaten, dünde sabah 5 ten akşam 10 a kadar koştur koştur işim bitmedi bi türlü. Akşamda tam yattım kız uyandı. Sinirlerim bozuldu uykum var, eşim hasta ( olmasada bakacağını zannetmem ya neyse) yorgunluk bi yandan. Bugün doktora gideceğimizin stresi.... Oturdum ağladım valla gece gece. Kızda 3 te anca uyudu. 6 da uyandı. Bende bari güne iui başkayım diye şıkır şıkır süslendim okula gittim. Böyle motive oluyorum kendimi daha iyi hissediyorum napim. Paspal olunca bi de ona moralim bozuluyor. Neyse...

Okuldan gel, hazırlan, koştur koştur kayseriye gel. Gel gelmesine deeee bugün kardiyolog yokmuşşşşş! Süprizzz!! Eko cihazı bi tek devlette var burda o da bugün yok. Uyuz oldum. Zaten bütün haftam bu yüzden kötü geçti. Neyse kaldı yani dr. Yarın arkadaşımın ablası o devlette çocuk dr. Onunla konuşacsğım bakalım. Hafta içine kaldı yine. Yılan hikayesine döndü. İçim içimi yiyo ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.

Kızlar sağolun bu arada çok duygulandım yaa. Benim kadar merak etmişsiniz. En yakın arkadaşlarım bile bilmez bu kadarını siz daha da yakın oldunuz valla. Bak buna da ağlayacam şimdi.

nasıl yok yaa
sizi onlar çağırmadı mı ki??
neyse hayırlısı olsun inşallah canım
olumlu düşün bencede bende olumlu düşünüyorum
geçmiştir inşallah sıkma canını iki gün bebeğinle tadını çıkar tatlımm

pişmemişler çirkinler

canım şimdi gece uykusuna mı geçecek
eğer geçmeyecekse şimdi uyuyup gece kaçta uyuyacak ???:44::44:

hayır canım gece uykusuna yatmayacaktı..akşam 5buçuk 6 arası uyuyup 7 - 7.15 de uyanıyordu.. Gece uykusuna 9:30 - 10 da yatıyordu.. ama bugün uyumadı.. hala uyanık...

Yok onlar çağırmadı canım biz özele gittik. Özeldeki de bunu anlamanın tek yolu eko o da devlette var orda çektirebilirsiniz dedi. Ama işte allah devletin eline düşürmesin dicem olmayacak şimdi!

Ahh canım benimki şu anda uyudu yaa çıldırıcam salla salla ayagım koptu ve bu gece uykusu da değil yani birazdan uyanacak ve kimbilir kaçta uyuyacak..şimdi netten araştırıcam ayrıntılı bir şekilde haftaya memlekete gitme planım var döndüğümde -eşimle de konuştum- birlikte uyku eğitimine başlıcaz çünkü tek başıma baş edebileceğimi düşünmüyorum Gerçekten bu gidişle odaları nasıl ve ne zaman ayırıcaz zaten onu sallarken benim uykum geliyor uyuyunca da çok hassas beyefendi en küçük tıkırtıya uyanıyor hala yazdıklarını okuyunca resmen kendimi gördüm
Bu ara herkeste ayni sorun anacim neler yapiyorum yemiyorda yemiyor bi kac gundur boyle baya yiyordu herseyi alismisti alt dislerimiz cikti ust disler cikicak heralde ona bagliyorum ben artik
yok yook yook benimki de yemiyor bugün çorba yapmadım artık saldım yoğurt da mayalamadım sinirlendim çünkü 3 gündür bir kaşık birşey sokamadım ağzına öyle bir kilitliyor öyle bir inat ki çıldırıcam yaaa

Ben de sonuçlar kötü sandım neyse ki kötü birşey yok ama üzüldüm ve sinir oldum yani nasıl olmaz yaa inş hafta içinde güzel haberler alırız canım

tereyağlı peynirli erişteeee yanına dünki kek mi artık pastamı ne olduğu belli değil

yanınada barbunya plaki

Yok onlar çağırmadı canım biz özele gittik. Özeldeki de bunu anlamanın tek yolu eko o da devlette var orda çektirebilirsiniz dedi. Ama işte allah devletin eline düşürmesin dicem olmayacak şimdi!

bende özele güvenmem canım devlet daha iyi :26:

Karnım da acıkmıştı baya bi ellerine sağlık eriştende kaldı gözüm pastanı da görebildik kara kara

demiii arada bir beyaz var ama tad güzel kızz valla

afiyet olsun canım
benim menüde de sabahki hamur kızartması zeytin ve narlı gazoz
bana özel eşim yokk

afiyet olsun hayatımm ohh ohhh bu arada narlı gazoz nasıl naragci tarif ver

burda da kimsew yok
tv dede bişey yokk
çokk sıkıldım yaaa

kızz olurmuuuuu huzur sokağı var feyzayla bilalllllll

ecoş tavuk sulu telşehriyeli tavuk orbasını yediiiii bir kaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırk binkere maaşallah

şimdide oyun oynuyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…