Kızlar ya bu buluşma mevzuunda şimdik cinconun diş buğdayı ve diğeri ayrı mı yapılacak ben onu kavrayamadım 2sine ayrı ayrı nasıl geleceğiz herkese uydurmak sıkıntı olur gibi burada demin verilen tarih buluşma mı diş buğdayımı kafam karıştı :44:
evet o topiği bende okudum inanamadım ciddilermi bu kadar dalga geçilebilirmi bilemedim kafam allak bullak oldu yanlız busmai o topiktemi ceza almışki
canım ellerine sağlık süper görünüyorlar heleki bu saatte yanlız onca köfteyi 2 kişimi yiyorsunuz bu baya baya 5-6 kişilik aile yemeği biz eşimle 3 er köfte yer doyarız bana fazla geldi yoksa b-fit oldum diye köfteleri hüpletmiyorsundur değilmi.
canım ben aslında diş buğdayımıza gelin buluşmayıda yapmış olalım fikriyle çıktım yola ama karşıdan gelen arkadaşlar için ters olabilir denildi o nedenle ayrıca bir buluşma kararlaştırılıyor ancak oda dış mekanda ve anadolu yakasında olursa avrupadakiler nasıl katılacaklar bilemedim
buluşmanın dışında bizim diş buğdayımıza katılamazmısın?
nenesi kabak tatlısı yapmıştı..
verdim, öğürdü az daha kusuyordu.. :26:
dün akşam yoğurt çorbasından verdim, aynı şekilde.. yemiyor..
ekmeği batırıp verdim, zorla iki lokma aldı.
yemiyor annem, hiiiçbi şey yemiyor..
Oooffffff biri bana yardım etsin... :95::95: bu kızı uyutmak ne kadar zor oluyor artık yaaa.. Açımmmm halim kalmadı ama onda hala enerji bitmedi... Salla salla bıktım artık..kendi kendi uyuyan bebeklerin anneleri bunu nasıl başarıyor acaba?
Oooffffff biri bana yardım etsin... :95::95: bu kızı uyutmak ne kadar zor oluyor artık yaaa.. Açımmmm halim kalmadı ama onda hala enerji bitmedi... Salla salla bıktım artık..kendi kendi uyuyan bebeklerin anneleri bunu nasıl başarıyor acaba?
aryaaa sen nerelerdesin noldu
47:
aryam gittiniz mi doktora
arya, bi göründün bi kayboldun.
bugün değil miydi sizin randevu?:26:
bize de bi haber ver bacım..
Ayyyy oku oku içim çıktı. Yetişemedim ki hızınıza. Uzunca zaman ayıranadım kısa zamanlardada gecemedim sayfaları. Telden girdiğim için kaldığım sayfadan açılıyor.Aryammm ne oldu canım nerlerdesin ??:26:
Ayyyy oku oku içim çıktı. Yetişemedim ki hızınıza. Uzunca zaman ayıranadım kısa zamanlardada gecemedim sayfaları. Telden girdiğim için kaldığım sayfadan açılıyor.
Ay kızlar merakta bıraktım kusura bakmayın ya. Geceden başlayım anlatmaya. Bi önceki günden uykusuzdum zaten, dünde sabah 5 ten akşam 10 a kadar koştur koştur işim bitmedi bi türlü. Akşamda tam yattım kız uyandı. Sinirlerim bozuldu uykum var, eşim hasta ( olmasada bakacağını zannetmem ya neyse) yorgunluk bi yandan. Bugün doktora gideceğimizin stresi.... Oturdum ağladım valla gece gece. Kızda 3 te anca uyudu. 6 da uyandı. Bende bari güne iui başkayım diye şıkır şıkır süslendim okula gittim. Böyle motive oluyorum kendimi daha iyi hissediyorum napim. Paspal olunca bi de ona moralim bozuluyor. Neyse...
Okuldan gel, hazırlan, koştur koştur kayseriye gel. Gel gelmesine deeee bugün kardiyolog yokmuşşşşş! Süprizzz!! Eko cihazı bi tek devlette var burda o da bugün yok. Uyuz oldum. Zaten bütün haftam bu yüzden kötü geçti. Neyse kaldı yani dr. Yarın arkadaşımın ablası o devlette çocuk dr. Onunla konuşacsğım bakalım. Hafta içine kaldı yine. Yılan hikayesine döndü. İçim içimi yiyo ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Kızlar sağolun bu arada çok duygulandım yaa. Benim kadar merak etmişsiniz. En yakın arkadaşlarım bile bilmez bu kadarını siz daha da yakın oldunuz valla. Bak buna da ağlayacam şimdi.
tarif için teşekkür ederim canım..
eşim az önce aradı, gelir gelmez çıkalım ona göre hazırlan seni spora götürürüm.
sonra ben sohbete gidicem dedi..
e yemeeeek? dedim..
ben tokum, benim için bi şey yapma dedi. pilav ve patatese iyiki başlamamışım.
ama köfteciklerim hazırr
Eki Görüntüle 658533
canım şimdi gece uykusuna mı geçecek
eğer geçmeyecekse şimdi uyuyup gece kaçta uyuyacak ???:44::44:
nasıl yok yaa
sizi onlar çağırmadı mı ki??
neyse hayırlısı olsun inşallah canım
olumlu düşün bencede bende olumlu düşünüyorum
geçmiştir inşallah sıkma canını iki gün bebeğinle tadını çıkar tatlımm
Ahh canım benimki şu anda uyudu yaa çıldırıcam salla salla ayagım koptu ve bu gece uykusu da değil yani birazdan uyanacak ve kimbilir kaçta uyuyacak..şimdi netten araştırıcam ayrıntılı bir şekilde haftaya memlekete gitme planım var döndüğümde -eşimle de konuştum- birlikte uyku eğitimine başlıcaz çünkü tek başıma baş edebileceğimi düşünmüyorumOooffffff biri bana yardım etsin... :95::95: bu kızı uyutmak ne kadar zor oluyor artık yaaa.. Açımmmm halim kalmadı ama onda hala enerji bitmedi... Salla salla bıktım artık..kendi kendi uyuyan bebeklerin anneleri bunu nasıl başarıyor acaba?
yok yook yook benimki de yemiyor bugün çorba yapmadım artık saldım yoğurt da mayalamadım sinirlendim çünkü 3 gündür bir kaşık birşey sokamadım ağzına öyle bir kilitliyor öyle bir inat ki çıldırıcam yaaaBu ara herkeste ayni sorun anacim neler yapiyorum yemiyorda yemiyor bi kac gundur boyle baya yiyordu herseyi alismisti alt dislerimiz cikti ust disler cikicak heralde ona bagliyorum ben artik
Ayyyy oku oku içim çıktı. Yetişemedim ki hızınıza. Uzunca zaman ayıranadım kısa zamanlardada gecemedim sayfaları. Telden girdiğim için kaldığım sayfadan açılıyor.
Ay kızlar merakta bıraktım kusura bakmayın ya. Geceden başlayım anlatmaya. Bi önceki günden uykusuzdum zaten, dünde sabah 5 ten akşam 10 a kadar koştur koştur işim bitmedi bi türlü. Akşamda tam yattım kız uyandı. Sinirlerim bozuldu uykum var, eşim hasta ( olmasada bakacağını zannetmem ya neyse) yorgunluk bi yandan. Bugün doktora gideceğimizin stresi.... Oturdum ağladım valla gece gece. Kızda 3 te anca uyudu. 6 da uyandı. Bende bari güne iui başkayım diye şıkır şıkır süslendim okula gittim. Böyle motive oluyorum kendimi daha iyi hissediyorum napim. Paspal olunca bi de ona moralim bozuluyor. Neyse...
Okuldan gel, hazırlan, koştur koştur kayseriye gel. Gel gelmesine deeee bugün kardiyolog yokmuşşşşş! Süprizzz!! Eko cihazı bi tek devlette var burda o da bugün yok. Uyuz oldum. Zaten bütün haftam bu yüzden kötü geçti. Neyse kaldı yani dr. Yarın arkadaşımın ablası o devlette çocuk dr. Onunla konuşacsğım bakalım. Hafta içine kaldı yine. Yılan hikayesine döndü. İçim içimi yiyo ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Kızlar sağolun bu arada çok duygulandım yaa. Benim kadar merak etmişsiniz. En yakın arkadaşlarım bile bilmez bu kadarını siz daha da yakın oldunuz valla. Bak buna da ağlayacam şimdi.
Yok onlar çağırmadı canım biz özele gittik. Özeldeki de bunu anlamanın tek yolu eko o da devlette var orda çektirebilirsiniz dedi. Ama işte allah devletin eline düşürmesin dicem olmayacak şimdi!
Eki Görüntüle 658676
tereyağlı peynirli erişteeee yanına dünki kek mi artık pastamı ne olduğu belli değil
yanınada barbunya plaki
Eki Görüntüle 658676
tereyağlı peynirli erişteeee yanına dünki kek mi artık pastamı ne olduğu belli değil
yanınada barbunya plaki
Karnım da acıkmıştı baya bi ellerine sağlık eriştende kaldı gözüm pastanı da görebildik kara kara
afiyet olsun canım
benim menüde de sabahki hamur kızartması zeytin ve narlı gazoz
bana özel eşim yokk
burda da kimsew yok
tv dede bişey yokk
çokk sıkıldım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?