İyi geceler kizlar oncelikle desteginiz ve anlayışınız icin hepinize cok teşekkür ederim.keske o günlerimde paylaşmış olsaydım burada kendimi cok daha iyi hissedermisim.Allaha şükür o günleri atlattık esim zaten iskolik oldugu icin çalışmak da ona yaradı biraz.aramizda iyi su anda ama bazi kararlar verdik ailelerimizle ilgili aramizda konuşmamak bu kararlardan biri.
Aryaaam cok gecmis olsun ben aralarda kaçırdım sanırım kardiyologa gidecekmişsiniz sanırım.
Born,Libyana bebekleri uyutmak gercekten zor bebekten bebeğe de değişir uyku durumlari.ben yaklasik bir haftadır uğraşıyorum sallamadan uyutuyorum emzirdikten sonra ayakta sırtına hafif hafif vurarak pispisliyorum o sırada gazını da çıkarıyor ve uzunca sure pispisladigim da oluyor.sonra yatağına yatırıyorum ve dokunmadan sadece agzimdan pisttt sesi cikararak devam ediyorum yatakta pek dokunulmaktan hoslanmiyor)onemli olan uyku saatini yakalamak eger dogru saat ise çabuk uyur.bebeğim aksam uykusu ile gece uykusu arasına en az 4 saat koyar ve bu pek sasmaz ben aksam uykusu üzerinden 3 saat sonra gece uykusuna yatırırsam eger 1 saat uğraşırım )gece geç yatırmak istemediğim icin aksam erken uyanacak sekilde saati ayarlamam gerekiyor mesela bugun aksama dogru 16:00 da uyandı gece uykusuna tam 20:30 da uyudu yarım saatte daldı uykuya.yine uyutmak icin uğraşıyorum sadece sallamıyorum o değişti hayatımızda.birde bu sekilde sürekli uyanmıyor salladigim zamanlarda yarım saatte bir gidip salliyordum .yani biraz daha iyi aşamaya geçtik o kadar .
Ellerine sağlık canım.. Pasta çok güzel gözüküyor buradan..tadını beğendin mi?
Hay Maşaallah Ecrine.. allah nazarlardan muhafaza eylesin İnşaallah...
Evet canım saat 9 da uyudu...
8.30 - 9.00 da uyumak mı
Yasir 24 temmuzdan beri bir kez 10.30dan önce uyumadı o gece de 11de kalktı zaten geri o derce abartmıyorum ben yasire pişş pişş desem öyle bi bağrıyor ki kıyameti koparıyor yaa koskoca topikte 1 kolikli ana olmadığı için kimse beni anlayamıyor normal ama gerçekten çıldırmak üzereyim kızlar nolur birkaç şey okuyun benim için koliği geçti gitti belki de ama bizi çoktan elde etti bu çocuk şu anda hala uyanık kaçta uyur belli değil bir namaz kılayım da dua edeyim sizler de edin ne olur...
geçmiş olsun canım
öyle deme haftasonu candır kandır
dinlenn bolll boll bebişinlee
8.30 - 9.00 da uyumak mı
Yasir 24 temmuzdan beri bir kez 10.30dan önce uyumadı o gece de 11de kalktı zaten geri o derce abartmıyorum ben yasire pişş pişş desem öyle bi bağrıyor ki kıyameti koparıyor yaa koskoca topikte 1 kolikli ana olmadığı için kimse beni anlayamıyor normal ama gerçekten çıldırmak üzereyim kızlar nolur birkaç şey okuyun benim için koliği geçti gitti belki de ama bizi çoktan elde etti bu çocuk şu anda hala uyanık kaçta uyur belli değil bir namaz kılayım da dua edeyim sizler de edin ne olur...
ooo, maşallah. hatuna bakın, hem çalışıyor, hem bebeği var, hem de çift haneli rakamlarda misafir ağırlıyor..Anam ne yazmışınız ya??!!! :) 26 kişi gelen misafirimi ağırladım. Her bir uzvum bir yere gidiyor. Okuyacak bile halim yok. Umarım herkes iyidir. Yaşasın haftasonuuuuu demek istiyorum ama sanki ne olacaksa haftasonu :) öpüldünüz hanımlar
he yaa, şurda 2 yaşa ne kaldı?Canım Allah kolaylık versin. Mutlaka çok zordur kolay olur mu?? Ama ben şöyle düşünüp avunuyorum; 2 yaşına kadar sürüyo diyorlar bu uykusuzluk vs. E 2 yaşa ne kaldı kısmetse :)
aaa, valla bizim adımız çıkmış komşuu..Biz bugün yine gezmelere gideceğiz. Günüm var oraya gideceğiz kısmetse. Başkada bi planımız yok. Sizlerin planı var mı haftasonu için?
Günaydın kızlar... Bizim uyanma saatimiz hamilelikten beri 6 olduğu için hiç ağzımı açmıyorum artık.
Herkesin haftasonu iyi gecer inşallah.
Biz bugün yine gezmelere gideceğiz. Günüm var oraya gideceğiz kısmetse. Başkada bi planımız yok. Sizlerin planı var mı haftasonu için?
nkolik, nerdesin canım? dün hiç görünmedin :26:
ayşecikin poposu yine pişik oldu.
altında iki dk fazla dursun hemen kızarıyor zaten..
önleyici olarak sebamed kullanıyorum.
pişik kremi de troysd var, ama bi işe yaramıyor, sinir oldum.. travazol da aynı şekilde :100:
hapsu sudo krem önermişti, onu da denedim...
siz ne kullanıyorsunuz?:44:
bepantol kullanan var mı mesela?
biz en başından beri nivea kullanıyoruz o kadar etkiliki 1 kere sürmek yeterli oluyo.düşün 8.ayımızda bitirebildik anca.geçenlerde yine pişik oldu kanadı hatta poposu hemen gittim eczaneden aldım 1 gün sonra geçmişti şükür.tavsiye ederim canımnkolik, nerdesin canım? dün hiç görünmedin :26:
pişik kremi de troysd var, ama bi işe yaramıyor, sinir oldum.. travazol da aynı şekilde :100:
bepantol kullanan var mı mesela? desitin?
4 yemeklik desene bende tek yemeklik sandım şaşırdım kaç kişi yiyecek diye fazlasını pişirmeden buzluğamı atıyorsun ya bende evdeyken öyle yapardımda çalışırken işten geldiğimde onu çıkar çözülmesini bekle vs hiçbir anlamı kalmıyor yenisini hazırlamak daha az vakit alıyor mikrodalga fırın kullanan varmı aranızda etleri çözdürmek için çok pratik ama sağlığa zararı vardır diyede inatla almadım yıllardır acaba alsammı ?gulumser, libyana, pediastrum pişmemiş köfteye güzel diyonuz, siz ne güzelsiniz yaa
canan, yok canım. saydım koydum, 4 yemeklik.
nkolik nerede, bütün gün görünmedi?:26:
canım ben eşimle konuştum sizi davet ettiğimi söyledim sevinidi en doğrusunu yapmışsın koca koca insanların yanında çocuk en anlayacak bebeklerle vakit geçirir böylece akıllı karım dediEee karakız muneye msj atmış o da öyle yazmış diye anladım ben mi yanlış anladım ki acep :44:
Canım normal şartlarda gelebilirim diye düşünüyorum eşimin sorun çıkaracağını sanmam ancak demek istediğim diş buğdayına veya diğer buluşmadan birinde katılım az olursa sap gibi kalmıyım demek istedim mesela buluşmaya çok kişi gelcek o zmn diş buğdayında benle bi ark. sap gibi kalmayalım örnek tabi bu veya diş buğdayına geldik bu sefer diğeri mi kalacak anlayamadım durumu tam ortası neresidir bu ist.un orada buluşalım kimse itiraz edemesin
Eee eşlerle konuşuldu mu peki durumu netleşenler o tabloda yazılı olan kişiler mi bugün bi embesillik var üzerimde sanırım hiçbişey anlamıyorum
cidden sinir bozucu olmuş devlete bu konularda güvenilmiyor ama mesela ist da ümraniye devlet hast var geçen aylarda babam randevu almıştı sabah 9 a o gün doktor gidememiş sabah 7,5 ta mesaj geldi telefonuna doktorumuz bugün gelemediğinden randevunuz yarın sabaha ertelenmiştir diye mesela bu uygulama hoşuma gitmişti yavaş yavaş düzelmeye başladı birşeyler ama tabi bunun istanbuldan kayseriye yansıması zaman alacaktırAyyyy oku oku içim çıktı. Yetişemedim ki hızınıza. Uzunca zaman ayıranadım kısa zamanlardada gecemedim sayfaları. Telden girdiğim için kaldığım sayfadan açılıyor.
Ay kızlar merakta bıraktım kusura bakmayın ya. Geceden başlayım anlatmaya. Bi önceki günden uykusuzdum zaten, dünde sabah 5 ten akşam 10 a kadar koştur koştur işim bitmedi bi türlü. Akşamda tam yattım kız uyandı. Sinirlerim bozuldu uykum var, eşim hasta ( olmasada bakacağını zannetmem ya neyse) yorgunluk bi yandan. Bugün doktora gideceğimizin stresi.... Oturdum ağladım valla gece gece. Kızda 3 te anca uyudu. 6 da uyandı. Bende bari güne iui başkayım diye şıkır şıkır süslendim okula gittim. Böyle motive oluyorum kendimi daha iyi hissediyorum napim. Paspal olunca bi de ona moralim bozuluyor. Neyse...
Okuldan gel, hazırlan, koştur koştur kayseriye gel. Gel gelmesine deeee bugün kardiyolog yokmuşşşşş! Süprizzz!! Eko cihazı bi tek devlette var burda o da bugün yok. Uyuz oldum. Zaten bütün haftam bu yüzden kötü geçti. Neyse kaldı yani dr. Yarın arkadaşımın ablası o devlette çocuk dr. Onunla konuşacsğım bakalım. Hafta içine kaldı yine. Yılan hikayesine döndü. İçim içimi yiyo ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Kızlar sağolun bu arada çok duygulandım yaa. Benim kadar merak etmişsiniz. En yakın arkadaşlarım bile bilmez bu kadarını siz daha da yakın oldunuz valla. Bak buna da ağlayacam şimdi.
hepsini aynı anda yiyebiliyormusun sen ben o erişteyi 2 öğünde bitiremem kız nerene yiyorsun anlamıyorumkiEki Görüntüle 658676
tereyağlı peynirli erişteeee yanına dünki kek mi artık pastamı ne olduğu belli değil
yanınada barbunya plaki
valla sopalıksın kızım nazar değecek ya birde bir kaseeeeee demezmi iyi olmuş yemiş afiyet olsun kuzumaEki Görüntüle 658694
ecoş tavuk sulu telşehriyeli tavuk orbasını yediiiii bir kaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırk binkere maaşallah
Eki Görüntüle 658693
şimdide oyun oynuyoruzz
ne demek haftasonu ne olacaksa işe gitmeyeceğiz yetmez miAnam ne yazmışınız ya??!!! :) 26 kişi gelen misafirimi ağırladım. Her bir uzvum bir yere gidiyor. Okuyacak bile halim yok. Umarım herkes iyidir. Yaşasın haftasonuuuuu demek istiyorum ama sanki ne olacaksa haftasonu :) öpüldünüz hanımlar
evet canım bizde o kararı aldık ailelerimizle ilgili konuşmuyoruz mesela o bana ailesinin ona yaptığı bir yanlışı anlatıyor kendisi 2 gün sonra unutuyo ama ben unutamıyorum aynısı benim ailem içinde geçerli ama annen sana bunu demişti diyo ya der o benim annem diyorum ama o zaman ağlamıştın diyo oda haklı demekki neymiş aile ayrı eş ayrıymış köprü olucam diye kambur oldum ama olsun yuvanın huzuru için bu şartİyi geceler kizlar oncelikle desteginiz ve anlayışınız icin hepinize cok teşekkür ederim.keske o günlerimde paylaşmış olsaydım burada kendimi cok daha iyi hissedermisim.Allaha şükür o günleri atlattık esim zaten iskolik oldugu icin çalışmak da ona yaradı biraz.aramizda iyi su anda ama bazi kararlar verdik ailelerimizle ilgili aramizda konuşmamak bu kararlardan biri.
Aryaaam cok gecmis olsun ben aralarda kaçırdım sanırım kardiyologa gidecekmişsiniz sanırım.
Born,Libyana bebekleri uyutmak gercekten zor bebekten bebeğe de değişir uyku durumlari.ben yaklasik bir haftadır uğraşıyorum sallamadan uyutuyorum emzirdikten sonra ayakta sırtına hafif hafif vurarak pispisliyorum o sırada gazını da çıkarıyor ve uzunca sure pispisladigim da oluyor.sonra yatağına yatırıyorum ve dokunmadan sadece agzimdan pisttt sesi cikararak devam ediyorum yatakta pek dokunulmaktan hoslanmiyor)onemli olan uyku saatini yakalamak eger dogru saat ise çabuk uyur.bebeğim aksam uykusu ile gece uykusu arasına en az 4 saat koyar ve bu pek sasmaz ben aksam uykusu üzerinden 3 saat sonra gece uykusuna yatırırsam eger 1 saat uğraşırım )gece geç yatırmak istemediğim icin aksam erken uyanacak sekilde saati ayarlamam gerekiyor mesela bugun aksama dogru 16:00 da uyandı gece uykusuna tam 20:30 da uyudu yarım saatte daldı uykuya.yine uyutmak icin uğraşıyorum sadece sallamıyorum o değişti hayatımızda.birde bu sekilde sürekli uyanmıyor salladigim zamanlarda yarım saatte bir gidip salliyordum .yani biraz daha iyi aşamaya geçtik o kadar .
biz bugün evdeyiz istanbulda hava çok soğudu sabah arabaların camları buz tutmuştu kar diyordu dün radyo hadi canım yuh demiştim doğruymuş valla kar soğuğu var bugün haftalık işleri hallederim çamaşır ütü ev temizle falan yarında inşallah babamız evde beraber gezmeyi planlıyoruz sabahtan anneannem anjio oldu haftaiçi onu ziyaret edicez kuzenimin bebişini falanda görürüz yakınlar ordan ataşehirde botanik bahçe var hava düzelirse oraya gitmeyi planlyoruz olmadı avm falan gezeriz ikindi gibi kv e bir gidicez 2 saat takılır eve döneriz inşallahGünaydın kızlar... Bizim uyanma saatimiz hamilelikten beri 6 olduğu için hiç ağzımı açmıyorum artık.
Herkesin haftasonu iyi gecer inşallah.
Biz bugün yine gezmelere gideceğiz. Günüm var oraya gideceğiz kısmetse. Başkada bi planımız yok. Sizlerin planı var mı haftasonu için?
nkolik, nerdesin canım? dün hiç görünmedin :26:
bepantol kullanan var mı mesela? desitin de etkili bi kremmiş, ama içinde paraben varmış
4 yemeklik desene bende tek yemeklik sandım şaşırdım kaç kişi yiyecek diye fazlasını pişirmeden buzluğamı atıyorsun ya bende evdeyken öyle yapardımda çalışırken işten geldiğimde onu çıkar çözülmesini bekle vs hiçbir anlamı kalmıyor yenisini hazırlamak daha az vakit alıyor mikrodalga fırın kullanan varmı aranızda etleri çözdürmek için çok pratik ama sağlığa zararı vardır diyede inatla almadım yıllardır acaba alsammı ?
askı beka güzel.. ben de bi ara düşünüyordum değiştirmeyi..Hayırlı sabahlar... Nasılsınız canlar?
Kızlar yaa ben adımı değiştirmek istiyorum ama sizede bir sorayım dedim..
Libyana 26 yı değiştirip "Aşk-ı Beka" yapmak istiyorum.. Ne dersiniz bu fikre.. :26:
merhaba canım hoşbuldum. sende tekrar hoşgeldin. bebeğine çok geçmişler olsun. bayaa zor bi durum bu saydığın bütün yiyecekleremi alerjisi var. çok zor bi durum allah bebeğininde seninde yardımcın olsun rabbim acil şifalar versin. kendine de dikkat etmen lazım.çocuğuna iyi bakabilmen için, önce ayakta olması gereken kişi sensin. lüfen dikkat et. evin içinde şunu söyleyebilirim, benim şuan oturduğum dairede çocucumun yattığı oda üst komşunun oturma odası ve inanılmaz rahatsızım. gerçi hangi oda olursa olsun mutfakta dahil okadar gürültü ediyorlar ki dayanmak mümkün değil. 2 tane küçük çocuğu var ondan dolayı rahatsızız. seninde komşuna ve varsa çocuğuna bağlı. bide dükkan üstü çok berbat birşey. benim ilk evimde dükkan üstüydü. offf bide marketti. marketin bütün kokusu etrafta. sebze meyve de satardı böcek olayı çoktu. balkona gelir ki kokuda balkonda oturamazdık. zaten bide cadde üzeriydi. araba gürültüsü falan dayanılcak gibi değil. ısıtma problemi vardı. yerler buz gibi olurdu. tavsiyem sakınnn ha öyle bir hata yapmaaa paranada sizede yazık olur.Selam kizlar hepinizi cok ozlefim ara ara hirip okumaya çalıştım ancak 2 aydir hic yazamadim.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.Bir yandan okul, ev bir yandan aysecik tempoya ayak uydurmakta zorlaniyorum bazen.bilen bilir kizimin ilk basta kakada kan donra az kilo alma ve memeyi reddetme gibi belirtiler veren hastaligina sonunda teshis konuldu.atopik egzamaymis kizim yani coklu besin alerjisi var.ilk once kandan daha sonra deriden test yapildi ama hangi besinler oldugu cikmadi.gizli alerjiymis o yuzden alerji yapabikecek tum yiyeceklere asecik ve emzirigim icin bende diyetteyim.dana eti, tavuk eti, sut, yogurt, peynir, trreyagi, bugday unundan yapilan hersey, makarna, bulhur, tahin, findik, fistik, cebiz, her türlü kuruyemiş, cikolata biskuvi bunlar yasakli yiyeceklerimizin bir kismi.
Kilo veremefigimden yakiniyordum ya artik daha fazla zayiflamak istemiyorum iskelete döndüm, kizimda ithal mama pregomin yiyor, sabahlarida bebelac midirli cavdarli yani organik birsey bogazindan geçemiyor yavrumunaydecige annem gelip bizim evde bakiyor sagolsun.
Birde biz kiraciyiz ev bulfuk balkonlar haric 135 m dukkan ustu bitinci kat tek daire, ustumuz cift daire ve dublrks.icini falan herseyini begendim ancak dizlere bir sorum olacak fublekslerden birinin oturma odadi benim mutfağı ma figer dublekdin oturma odasıda yatak odama denk geliyor.fikir bekliyorum nolur yardım edin evi cok begendim ams yatak odasinin ustunde oturma odasi bixi cok rahatsiz edermi fikirlerinize ve tectibelerinize ihtiyacim var bu srada evin fiyati 300000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?