Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet o topiği bende okudum inanamadım ciddilermi bu kadar dalga geçilebilirmi bilemedim kafam allak bullak oldu yanlız busmai o topiktemi ceza almışki
yazık o kadar hukuk, muhabbet boşa.. boşu boşuna..
busmai nin onlarla alakası yok canım.
polikistik overlilerin yazdığı bi topik var, oradaki bu atışmadan dolayı ceza almış sanıyorum..

Bu ara herkeste ayni sorun anacim neler yapiyorum yemiyorda yemiyor bi kac gundur boyle baya yiyordu herseyi alismisti alt dislerimiz cikti ust disler cikicak heralde ona bagliyorum ben artik
kolay gelsin.. inş çabucak gelir şu dişler..
amma ve lakin bizim üstteki dişler patlayalı neredeyse 1 ay oldu..
daha önce başlamalıydım ek gıdaya
dilanaz demişti, 4. ayda tattır diye..
ilk 6 ay sadece emzirince, diğer şeyler dikkatini çekmiyor.. tatlı olmadığı sürece

canım baştan beri mi sallıyorsun ayağında?
ayşecik olduğu yerde uyuyakalıyor nadiren.. mesela oyuncaklarla oynarken bakıyorum gözleri kapanıyor..
elif ebrarın böyle kendiliğinden uyumuşluğu yok mudur?
bi kere denesen, karnını doyur, gazını çıkar. sonra yatağına koy bakalım, ne olacak..

ayşecik arada bi mızıldıyor, ama iyice alıştı hamdolsun kendi yatmaya..
müziği de var açıyorum. hamileyken dinliyordum, ayşecik de doğduğundan beri dinliyor.
onunla daha kolay dalıyor.

eşim sohbette geç gelir heralde yalnızız bu akşam cenaaaaaa
gel çaya banaaa
ve tabii yalnız olan herkesciklerr gelsin
bizimki de beni kapıya bıraktı, koştur koştur sohbete..
gelirim çaya.. kısır da var getireyim miii? (libyanaaaa )

Kızlar sağolun bu arada çok duygulandım yaa. Benim kadar merak etmişsiniz. En yakın arkadaşlarım bile bilmez bu kadarını siz daha da yakın oldunuz valla. Bak buna da ağlayacam şimdi.
bazen üst üste geliyor ufak tefek de olsalar, birikince insanı halsiz koyuyor..
sıkma canını, gidersiniz devlet hastanesine.. inş güzel haberler vereceksin sen bize
eneeeem! ne kadar kafiyeli konuştum heee

pişmemişler çirkinler

hayır canım gece uykusuna yatmayacaktı..akşam 5buçuk 6 arası uyuyup 7 - 7.15 de uyanıyordu.. Gece uykusuna 9:30 - 10 da yatıyordu.. ama bugün uyumadı.. hala uyanık...
bizimki de 10,30-11.00 gibi gece uykusuna yatıyor.
saat 8 gibi bi ara uykusu var.. çoğunlukla uyuyor, ama uyumayınca da zorlamıyorum..
sen de uğraşma.. belki o şekerlemeyi yapmazsa, gece uykusuna daha erken yatar..

Eki Görüntüle 658676
tereyağlı peynirli erişteeee yanına dünki kek mi artık pastamı ne olduğu belli değil
yanınada barbunya plaki
erişte miiii?..
barbunya pilaki miiiii?:86:
kek mi pasta mı ne olduğu belli değil miiii?:111:

Son düzenleme:
demiii arada bir beyaz var ama tad güzel kızz valla

afiyet olsun hayatımm ohh ohhh bu arada narlı gazoz nasıl naragci tarif ver

kızz olurmuuuuu huzur sokağı var feyzayla bilalllllll

yok o dizi beni açmıyo
malum biz de orijinali var

canım narlı gazoz gidiyosun markete alıyosun gelip içiyosun
soğuk soğuk
bizim ev acayipp sıcak yaaa
pişiyoruz var yaa

yaa karakız nazar değecek ecoşa yaa
koyma bu kadar resim kıyamam ben ona
nasıl da tatlıı

cena bende de var kısır sen deyince aklıma geldi
biraz da ondan mı yesem acabaaa :44::44:

yok o dizi beni açmıyo
malum biz de orijinali var

di mi yaa?!
canım narlı gazoz gidiyosun markete alıyosun gelip içiyosun
soğuk soğuk
bizim ev acayipp sıcak yaaa
pişiyoruz var yaa

cena bende de var kısır sen deyince aklıma geldi
biraz da ondan mı yesem acabaaa :44::44:
erzurumda, sıcak evden şikayet eden kişi..
işte burada.. temmuz topiğinde yakalayıııın!
ye bacım yee, afiyet bal şeker olsun

Son düzenleme:
minita, sesin soluğun çıkmıyor bacım..
naber, selim paşa nasıl?
pilates bandı aldım kendime, arada esniyorum evde

yazdım kuzum ne yapayım kimseden ses seda çıkmıyor :44:
eee başka kimler geliyor
yerde artık kadıköy diyelim ortak noktamız olsun en azından karşıdan gelenler içinde kolay bir lokasyon olur???
Bende gelmek istiyorum lidteye yazmışsın die bişeyndememiştim cnm ama kadıköy-üsküdar fln çok uzak bna, bu gidişle gelemem gibi gözüküyor
Bende bazen sallıyorum ama bir ara hiç sallatmadı kendini kucağımda uyuyordu, ara sıra değiliyor cnm huyları. En son 6 ya kadar uyudu uyudu bizimkide 6yı geçerse uyutmuyorum. 9 da gece uykusuna yatıyor bzmkide

Çok geçmiş olsun cnm. Eko asıl özel hastanedede olması gerekmezmiiikü:44::44: güzel haberler alırsnz inş

di mi yaa?!

erzurumda, sıcak evden şikayet eden kişi..
işte burada.. temmuz topiğinde yakalayıııın!
ye bacım yee, afiyet bal şeker olsun

çok yakıyolar kaloriferleri
havalar da çok soğuk değil pişiyoruz
askılıyla geziyorum evde
gece yorganı atıyorum
oğluma ince battaniye örtüyorum
yoksa terlyio çocuk yaa
ben sıcağa da soğuğa da alışkın değilim orta karardayım
ama gel gör ki erzurumlular bile benim evde isyan ediyo

minita, sesin soluğun çıkmıyor bacım..
naber, selim paşa nasıl?
pilates bandı aldım kendime, arada esniyorum evde

Burdayım bacım geçmişi okuyordum:))
İyiyim çok şükür paşamda iyi. Ohh iyi yapıosun valla, internetten bak videolarına falan. Bende devam ediyorum pilatese haftada 2gün.
Yarında tatile gidiyoruz bz, birkaç gün giremem
İyi kaynatırsınız artık

Sen nasılsın, Ayşecik nasıl

aa, çok yoğun bi yağmur başladı.. rüzgarla nasıl vuruyor cama damlalar.. :106:

libyana uyudu mu elif ebrar canım
uyumuş uyumuş

oo tatiiiiil
çok güzell.. gidin bakalım, inş dinlenirsiniz, ruhunuz gönlünüz açılır..
eşim nisanda izin alayım diyor, ama onun işine güven olmaz..

ayşecik de biz de iyiyiz.. sağolasın canım benim..

Anam ne yazmışınız ya??!!! :) 26 kişi gelen misafirimi ağırladım. Her bir uzvum bir yere gidiyor. Okuyacak bile halim yok. Umarım herkes iyidir. Yaşasın haftasonuuuuu demek istiyorum ama sanki ne olacaksa haftasonu :) öpüldünüz hanımlar

geçmiş olsun canım
öyle deme haftasonu candır kandır
dinlenn bolll boll bebişinlee

İyi geceler kizlar oncelikle desteginiz ve anlayışınız icin hepinize cok teşekkür ederim.keske o günlerimde paylaşmış olsaydım burada kendimi cok daha iyi hissedermisim.Allaha şükür o günleri atlattık esim zaten iskolik oldugu icin çalışmak da ona yaradı biraz.aramizda iyi su anda ama bazi kararlar verdik ailelerimizle ilgili aramizda konuşmamak bu kararlardan biri.

Aryaaam cok gecmis olsun ben aralarda kaçırdım sanırım kardiyologa gidecekmişsiniz sanırım.

Born,Libyana bebekleri uyutmak gercekten zor bebekten bebeğe de değişir uyku durumlari.ben yaklasik bir haftadır uğraşıyorum sallamadan uyutuyorum emzirdikten sonra ayakta sırtına hafif hafif vurarak pispisliyorum o sırada gazını da çıkarıyor ve uzunca sure pispisladigim da oluyor.sonra yatağına yatırıyorum ve dokunmadan sadece agzimdan pisttt sesi cikararak devam ediyorum yatakta pek dokunulmaktan hoslanmiyor)onemli olan uyku saatini yakalamak eger dogru saat ise çabuk uyur.bebeğim aksam uykusu ile gece uykusu arasına en az 4 saat koyar ve bu pek sasmaz ben aksam uykusu üzerinden 3 saat sonra gece uykusuna yatırırsam eger 1 saat uğraşırım)gece geç yatırmak istemediğim icin aksam erken uyanacak sekilde saati ayarlamam gerekiyor mesela bugun aksama dogru 16:00 da uyandı gece uykusuna tam 20:30 da uyudu yarım saatte daldı uykuya.yine uyutmak icin uğraşıyorum sadece sallamıyorum o değişti hayatımızda.birde bu sekilde sürekli uyanmıyor salladigim zamanlarda yarım saatte bir gidip salliyordum .yani biraz daha iyi aşamaya geçtik o kadar .

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 658676

tereyağlı peynirli erişteeee yanına dünki kek mi artık pastamı ne olduğu belli değil

yanınada barbunya plaki

Ellerine sağlık canım.. Pasta çok güzel gözüküyor buradan.. tadını beğendin mi?

Eki Görüntüle 658694

ecoş tavuk sulu telşehriyeli tavuk orbasını yediiiii bir kaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırk binkere maaşallah

Eki Görüntüle 658693

şimdide oyun oynuyoruzz

Hay Maşaallah Ecrine.. allah nazarlardan muhafaza eylesin İnşaallah...

libyana uyudu mu elif ebrar canım

Evet canım saat 9 da uyudu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…