Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Değiştirmeyeyim mi yani? :26:Bakalım diğer kızlar da fikirlerini söylesinler...

canım bu isimde güzelmiş ama nasıl hitap edicez libyana isim gibi olmuştu alışmışız ama aşk mı dicez bekamı dicez ne diyelim sen söyle :)
hımm yöntem iyiymiş ama işte ben zaten geliyorum 8 de o satten sonra kıyma kavuracak vakit kalıyormu yazın dert değilde kışın havada erken kararıyor gece moduna giriyoruz hemen

buzlu kıyma kızarıyormu ama buzu çözülünce yağ ıslanmazmı denemedim hiç deneyim haftasonu buzlukta vardı donmuş köfte

Değiştirmeyeyim mi yani? :26:Bakalım diğer kızlar da fikirlerini söylesinler...
evet, kızlar da bi fikrini söylesin..
geçen gün ben de bi şey duydum, çok matrak. güzel bi nick olur..
aklımda o var, bi de başka bi şey

karlı beyaz bir istanbul sabahından günaydın herkese
kar mı, hani nerde?:86:
bugün istanbul 0-8 derece gösteriyor ama.. kar?:44:

kıymayı o şekilde kavurunca makarnanın üzerine sos da yaparsın, börek harcı da

buzlu köftenin kızarması da defalarca tecrübe ettiğim bi şeydir.. ben hep öyle yapıyorum yani..

off yağ acısını bilirim. kızartma yaparken hep başıma gelir.tırnağımı malesef çektirdim. morarma oldu. dr gitmiştim almamız lazım dedi aldı bağırta bağırta.

eyvahhh nkolik alıntı yapmayı öğrendi bacım taa baştan başlamazsın inşallah
sen çok alemsin yaaa çok güldürdün beni.senin için kısa alıntılar yapcam. bana resim eklemeyi de öğretsenize. belki ufak tefek paylaşırım.

maaşallah oğluşuna. dişten ozaman. geçici bişey enazından. iştahı yine yerine gelir annesi.

ahh canım benim, cins olmayan varmı.herşey onlar için. bizimki 2. bebeğide istiyor. sen büyüteceksen doğurayım dedim. e ozaman tabiiki yardımcı olurum diyor. ne zaman olacaksa. on saat çalışıyor.

hindistan cevizli de güzel olur.

bende internette tarif arıyorsam ilk baktığım blog bu canım
evet güzel tarifler var. bazen baka kalıyorum pastalara. yapacak zaman yok şimdi.

Busmai sen gördüm... Cezan ne zaman bitecek kuzum yaaaaaa
busmai cezalı mı niye ki? aaaa...

karlı beyaz bir istanbul sabahından günaydın herkese

Kar mı hani nerde kız.. Orası başka bir İstanbul mu yoksa?

Aslında bende Libyanaya alıştım ama değiştirmek geliyor içimden... Siz bana Rabiş deyin en iyisi...

evet, kızlar da bi fikrini söylesin..
geçen gün ben de bi şey duydum, çok matrak. güzel bi nick olur..
aklımda o var, bi de başka bi şey

ne buldun kız.. kulağıma söyleyiver...

canım aslında buluşacağımız yerde emzzirme odası olması şart gibi bizimkiler emmek isteyince ne yapcaz???

canım ellerine sağlık

Eki Görüntüle 658676

tereyağlı peynirli erişteeee yanına dünki kek mi artık pastamı ne olduğu belli değil

yanınada barbunya plaki

anaa kız bunları sen tek başına mı yedin

Eki Görüntüle 658694

ecoş tavuk sulu telşehriyeli tavuk orbasını yediiiii bir kaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırk binkere maaşallah

Eki Görüntüle 658693

şimdide oyun oynuyoruzz

maşallah sana yaa

bende nefret ediyorum

canım biz daha uyguna yaptıdık bizim pasta kalabalık olduğumuz için 30 kişilikti ama genede teşekkür ederim
seninde uygun fiyata bulmana sevindim

canım bizim orda kar vardı sabah işe giderken arabamızın üzeri kar olmuştu bizim orası biraz yüksek kalıyor o yüzden genelde hep kar görüyoruz ama e-5 indik kar yok:44: ama genelde bizim orası böyle

günaydn kızlar sabah ziyaretçi olarak okuyorum genelde ziyaretçi olarak takılıyorum

bu arada uykudan konu açılmış ecoş bu aralar 10,30 da uyuyor yatağına yatırıyoruz babası 2 sallıyor e e diyor kahkaha atan kız bi bakıyorum 5 dkkada uyuyor

sonra sabah 7de kalkıyor bi karnını doyuruyorum yanıma yatırıyorum babası işe gidiyor sonra kendiliğimizden uyuyoruz 11 gibi kalkıyoruz şimdi kahvaltı yapcaz bakalım sonra ne zaman uyucakkk :44:

bugun çok güzel rüya gördüm hamur ve okuldaydım ahhh ahhhh inşallah inşallahhh

anaa kız bunları sen tek başına mı yedin

yok canım eşimle yedik

canım bu pazarda bile var 7 tl di sanırım nohut iyiymiş

bende bez değiştirdim ondsn oldu aynı şekilde geçmiş olsun canım birde kabız off napsam bilemedim bu sefer primaya dönryim

şaka yapıyor olmalısın ecoşu sallamadan ee ee diyip uyutuyorsun öylemi üstelik sabah 7 e kadar uyuyor kızım ona ben çocuk demem o bir melek ben bu ayda bu kadar uyuyan bebek duymadım gel öpeyim seni alnından bu işin sırrını ver boranı alıştır 1 aylık maaşımı sana verebilrim

ben pazar özürlü olduğumdan görmedim demekki aylar var pazara gitmiyorum neyse bugün bizims osyete pazarına bir uğrayayım madem hatırlattın

bu arada şeker portakalım senin yazdığın 11 mayıs cumartesine geliyor sen cumartesi öğlene kadar çalışıyorum dememişmiydin bende çalışıyorum nasıl katılacağız?

oğluşum sürekli çıkardığı seslerin arasından b-ba-kı-gı-geee-ll-agu-ıngı-mem gbi bir sürü ses çıkarıodu bide aglarken anneee gbi aglıodu ama anne demıorda sıpam şimdi artık direk baba demeye başladı sabahtan beridir baba baba baba diye diye bi hal oldu babası işteydi aradım dinletıom bi hoşuna gitti sonra ananesini aradık onada telde dinlettim oda bayıldı (ama diorki babane diycek ilk baksana:)) sırf ben tasalanmıorm anne demedi die annemde anane demeycek ilk diye tasalanıo neyse bakalm şimdi uyuo paşa çamaşır makinemi çalıştrdm bide kahvemi yaptım yudumlarken size yazıorm ilknurrr vala söyle kızz nası uyuo öle ecoş maşalah yaaa bizimki gecede 40kere emıo bagımlı oldu yani...bi tavsiye ver kuzum...

bu arada şeker portakalım senin yazdığın 11 mayıs cumartesine geliyor sen cumartesi öğlene kadar çalışıyorum dememişmiydin bende çalışıyorum nasıl katılacağız?

yav arada bir muzurluklları oluyor tabi ama ecoş doğduğundan beri kendi uyyordu 3 aylıkken kayseriye gittim annem salladı hatta ondan önce 1 aylıkken kaynaam bizdeydi sallamaya alıştırdı arada bir kafasına ne eseerse uyuyacağı zaman bir yastık yüzünü örtmek için yastığa yüzünü gömüyor birde başında duracak biri yetiyor kendi kendine kafasını sağa sola çevirerk uyuyor

hatta bana ne kötü annesin derdi annem emzirirdim yatağa koyardım giderdim bi bakarlardı uyumuş

hamileliğim çok güzle geçtiii ama bu dönem aşırı stres aşırı sinir bunalımdaym o yüzdençocukta etkileniyor tamamen ortamdan kızlar

ecoşa s yumurta bize l alıyorum ve ecoşla kendime 3 yumurta sarısı tavada yaptım yanına peynir zeytin

bimden bunu almıştım çok güzel tadı var bunu ekmek içine batırıp veriyroum işte ekmekle güzelce yedi ıhlamur içicez burnumuz
dolmuş dün akşam banyo yaptıkda

herkese merhaba unutmus olanlarınız vardır belkiii 10 temmuzda dogum yaptım oğlumun adı ömür .. cok zamandır gıremıyorum daa

maşallah yaa ilknurr
kzım korkmuyo musun nazar değecek diye annenin bebeğine nazarı değermiş
sen herkese söylüyosun sık sık oku çocuğu canım yaa...:18:

zeynep hoşgeldin nerelerdeydin bakalım
bu arada ben nicki değiştirdim feyzabilal

yok annem sürekli okuyorum çok şükür nas felak ayt ne varsa okuyoruz sakinleşiyor hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…