sorma yaa millet bi acayip
iyiyiz canım sen de yoktun bayadır koşturmaca devam:)
benimki 2 kere döktü halıya ,halı da açık pembe renk ,keşke koyu renk alsaymışım mutfak halısını.insan bugünleri düşünemiyo

oğlum tam emeklemeye ve oturmaya başladı.şimdi de koltuğun kenarlarına tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyo defalarca devrilse de yılmadan devam ediyor ter içinde kalıyor çok azimli maşallah
mapus günleri iyiydi yaa oğlum ve eşim memnun olmuştur bu duruma internete pek girmedim tabi yazdıklarınızı okuyup çıkıyordum seviyorum ben de seni, cinconumu cenamı karakızımı libyanamı pembe hippopotamımı miracle83ümü nkolik minita borntobemother aryamm dilanaz elifnaz pediastrum fatmaazra asude pinkprinces sekerportakalı zeynepp hapsuu hullus tugce barbarino fame breakday delii dtk eylul.yn ..herkessss.. buluşma planlıyordunuz son durum ne? ben de istanbulda olursam katılacağım sık sık gelip gidiyorum çünkü
nasıl pkk lıların arasında kaldı kızz Allaha emanet olsunlar
dersler başladı mı
evet tatlım gördüm sorduğunu çok sağol

yanlış yazmış, o topiğe hiç girmedim ben. valla kız biz de şikayet edelim milleti
oh oh maşallah ona nasıl da yemiş demek ki bıktılar verdiğimiz pürelerden haşlamalardan

senin çok güzel olmuş bekletmemiş bebeğin;ben baya bekledim bebek için. 1 sene doğal yoldan bir sene tedaviyle geçti ,ama sonunda tedaviye ara vermişken gene doğal yoldan hiç beklemediğim bir anda teşrif etti beyefendi:)
ne yediriyorsun canım ? sebze, zeytinyağı ağırlıklı ver