Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

iyi akşamlar kızlaarr
bende araba sürmeye gitti eşimle sürdük balık yedik oğlumda yedi geldik
ilknur balık istediğini bilsem seni de alırdım yanıma tatlım yaa:50::50:
biz şimdi çay içicez :42::42:
dün tatlı yapmıştım onu da yeriz artıkk
bu arada oğlum emeklemeye başladı değişik bi stili var ama ilerliyo
:9::9::16::16:

iyi akşamlar kızlaarr

Hayırlı akşamlar Feyzacım..
Afiyet şifa olsun kuzuna ve size...:16:
Ne tatlısı yaptın bacım..:23:

İlknur bana gel bugün canım.. Yemekte nohut vardı bugün... :56::56: yanına da şehriyeli pilav... :39:

offffffffffffffffffffff afiyet olsunnnnn yanıand asoğan kır :((((

iyi akşamlar kızlaarr

ayyy bugun herkes benim sevdiklerimi yiyorr :84::84:

afiyet olsun hayatım

bende eşim 8de gelcek etli garnitür yemeği yanına pilav salata :56:

uyduruyorum hergün birşey garnitürü 1 aydır niyet leniyorm bugun pişcek o garnitürrrrrrr :84: :34:işte okadar :1:

sorma yaa millet bi acayip
iyiyiz canım sen de yoktun bayadır koşturmaca devam:)
benimki 2 kere döktü halıya ,halı da açık pembe renk ,keşke koyu renk alsaymışım mutfak halısını.insan bugünleri düşünemiyo:9:
oğlum tam emeklemeye ve oturmaya başladı.şimdi de koltuğun kenarlarına tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyo defalarca devrilse de yılmadan devam ediyor ter içinde kalıyor çok azimli maşallah:nazar:

mapus günleri iyiydi yaa oğlum ve eşim memnun olmuştur bu duruma internete pek girmedim tabi yazdıklarınızı okuyup çıkıyordum seviyorum ben de seni, cinconumu cenamı karakızımı libyanamı pembe hippopotamımı miracle83ümü nkolik minita borntobemother aryamm dilanaz elifnaz pediastrum fatmaazra asude pinkprinces sekerportakalı zeynepp hapsuu hullus tugce barbarino fame breakday delii dtk eylul.yn ..herkessss.. buluşma planlıyordunuz son durum ne? ben de istanbulda olursam katılacağım sık sık gelip gidiyorum çünkü

nasıl pkk lıların arasında kaldı kızz Allaha emanet olsunlar
dersler başladı mı

evet tatlım gördüm sorduğunu çok sağol :16:yanlış yazmış, o topiğe hiç girmedim ben. valla kız biz de şikayet edelim milleti:47:

oh oh maşallah ona nasıl da yemiş demek ki bıktılar verdiğimiz pürelerden haşlamalardan:1:
senin çok güzel olmuş bekletmemiş bebeğin;ben baya bekledim bebek için. 1 sene doğal yoldan bir sene tedaviyle geçti ,ama sonunda tedaviye ara vermişken gene doğal yoldan hiç beklemediğim bir anda teşrif etti beyefendi:)

ne yediriyorsun canım ? sebze, zeytinyağı ağırlıklı ver

olar bence kabuklu patates değill .

bedne dün hapımı unutmuşum yazmıcaktım yazmıcaktım yazayım son 21.ydi ve nasıl olsa kocamı görmüyorum bir haftadır almasamda olur dedim almadım dedim ertesi gün 22.gün ya alim tek kalmasın dedim .. 23.günde bişiler oldu inşallah hamile olmam :26::25:

kötüyüm kötüyüz kötüüü :23: bugun nevruz ya kuzum pkklıalr sokakta geziyor apo apo diye meydan polis dolu briide eşim :50::50:
KARAKIZZZ kabuklu patates değilde ne canım söylermisin. ben kabuklu patates olduğundan emindim ama yanılıyormuyum. neyse CENAAAAA nerdesin tatlım,sen söyle. acaba nedir nedirr.

herkese merhabalarrr

bizde sabah 9.5 ta uyandık kahvaltı yaptık oğlumla oynşırken bir esti kafama oturma odamızın şeklini değiştirdim beşiği oğluşumun odasına aldım portatif park yatağımız var annemlerde boşta onu getiririm bebek odası düzenli dursun hem odamızda yer açıldı ferahladı biraz zaten ev küçük 6 metrekare oda bari azcık nefes alsın oğlumu odasında beşiğine koydum kızlar pek sevdi duvarşarda resimler var çizgi film karakterlerine bakıp konuşuyor kendi kendine anlaışlan pek zorlanmıycaz odasına alıştırmakta

canımmmmmm hoşgeldin ya valla çok özledim kendime nasıl kızdım insan bir telefon falan alırmış diye hemen bana iletişim için bir bilgi ver valla yokluğuna alışmak zor oluyor
kerem nasıl en son hastaydı haberde alamadık kuzudan

amannn Allah kolaylık versin canım ben oturma odama ve mutfağa halının üzerine ince bir polar bannatniyem vardı onları seriyorum her hafta yıkıyorum böylece hem halıyı korumuş oluyorum hemde çocuk halının tozlu kısmıyla muhatap olmuyor misafir gelince kaldırıyorum bir süre böyle olması iyi her hafta halı yıkayamayacağıma göre kendimce önlem aldım

allah yardımcısı olsun valla tüm polis ve askerlerin hakları ödenmez
bugün bayaa koşturmuşsun. hayranım enerjine. bu polar battaniye sermende çok mantıklı olmuş.iyi düşünmüşsün walla. benimde ençok korktuğum bi durum acaba nekadar hijyen olurki diye. istediğin kadar süpür sil yinede içim rahat değildi. evde var polar bende sereyim walla.

offf çok yoruldum yahu

dünden çamaşırları yıkadım astım evi topla çocuğu yıka derken akşam oldu zaten 3 te eve gelmiştim bugünde çamaşırları topla ütüle yerleştir çocuğun çantasını hazırla odanın şeklini değiştir eşyaları yerleştir sil süpür balkon yıka hepsini yaparken oğlunada şarkılar söyle kuklalarla oynat sonunda onla beraber uyuya kalmışım neyseki karnını yeni doyurmuştum 1.5 saat uyumuşuz ohh kendime geldim işlerde bitti sadece toz alınacak

kızlar eşim akşama pastırmalı kuru fasülye istemişti ama kuru fasülyem az kalmış çıkıp alamam şimdi pazar günleri serviste yok bende nohut yapayım dedim pastırmalı nohut olurmu off pastırmada evi kokutmazmı şimdi ya hiç sevmem eşim GAP turundayken kayseriden yerinden almış bir hevesle pişir diyince kıramadım şimdi günlerce kokusu gitmez insanın teri bile pastırma kokuyo ya acaba pişincede koku yaparmı bilginiz varmı

ya aklıma geldi biz böyle konuşuyoruz herşeyi ama hamile biri okusa mesela eifnaz hadi pastırma canı çekmezde pastalardan falan resim koyuyoruz kızın canı çekse valla günaha gireriz ya elifnaz canım canının çektiği birşey olursa söyle gönderelim

oğlum şu starda fırıldak ailesi varya ne anlıyosa bayılıyo bende o ayede yazıyorum size gidelim yemek yiyelim öptüm kızlar nohut pastırmalı olurmu bilgi bekliyorum
bukadar işten sonra yorulursun tabi. olsun amann oh mis olmuş heryerin. güle güle kirlet canım. Sen fasulye nohut konservemi kullanıyorsun, pastırma fasulye ye giderde nohutta hiç denemedim. bana pek olurmuş gibi gelmiyor. çemenleri kokar bayaaa ama çemensizde lezzeti olmaz. işin sırrı çemeninde birazda. az fasulyen varsada olduğu kadar yesin bari adamın canı çekmiş.

ben evlendim evleneli eveee nohut almadım eşim yemiyorrr nasıl severim soğanlı annem nasıl güzel yapar bol salçalı lokum gibi etli :14::14::14::14:

gelirsen direk bana gelll yada olivyuma gidelim bedne hava almış olarım :31::31:
ohh afiyet olsun bende topik gezim akşama ne yemek yapsam diye canım balık çekiyor :10:

Bugün yaptığım minik köstebek pastam...:17::17: (porsiyon şeklinde)
Eki Görüntüle 660067 Eki Görüntüle 660068 Eki Görüntüle 660069 :56::56:
offf yaaaa libyana yaaa çok güzel görünüyor çok canım çekti. ama nasıl yaptın anlatsana hemencik tarif istiyorum. bitanesinin kenarından götürmüşsün bileee.:((

ayyy bugun herkes benim sevdiklerimi yiyorr :84::84:

afiyet olsun hayatım

bende eşim 8de gelcek etli garnitür yemeği yanına pilav salata :56:

uyduruyorum hergün birşey garnitürü 1 aydır niyet leniyorm bugun pişcek o garnitürrrrrrr :84: :34:işte okadar :1:
walla ben bugün spagetti yapıcam bol domates biber soslu. yoğurtlu çorbamda var zaten.kırmızı biber közlemiştim yazdan bide onu koyarım üzerine sarımsaklı yoğurt,hafiften hakiki z.yağı gezdiririm, nane ve pul biberle süslerim. kolamızda var. yeter bukadar.

fırında sütlaç yapcammmmmmmmm :56::56::56::56:
yaaa kızlar noluyooo yaa. e şimdi benim canım sütlaçta istediiii. libyanaaaa karakızzz offf ikinizin yaptığındanda yapıcam. birini bugün köstebeğin tarifini bilmiyorum onuda libyanadan öğrenince yapıyım bari..tatlısız hayat düşünemiyorum. cenaaa duymasın yaaa o diyette.

Libyanaaa gördüm seni. hemencik versene tatlının tarifini yazayım. müsaitsen ve zahmet olmazsa tabi.

Libyana seni arkadaş olarak eklemiştim ama, benim arkadaş listeme bakıyorum boş diyor seninde beni mi ayrıca eklemen gerekiyor.

Kızlar çok ama çok gerginim...Dün de davetsiz misafirlerden nefret ettiğimi yazmıştım sanki çok seviyorum demişim gibi offf...
Bugün 2 tane çook uzaklarda olan çocukluk arkadaşım istanbula geldi ve buluşmak için niyetlendik sabah herşey çok güzel başladı ark.ımla kahvaltı falan ettik tam çıkıcaz yasir uyudu neyse namazları kılıp çıkalım dedik bir baktım zil TAM 8 AY SONRA YASİRİ GÖRMEYE BEBEK GÖRMEYE GELMİŞLER hem de karşı apartmandan resmen çıldırdım anlatamam bu dediğim ark.larımla yılda en fazla 1 ya da 2 kez görüşebiliyoruz biri bizde diğerine geçecektik kaldık ayazda kadınlar anladı aslında gideceğimizi ama kalkmak bilmediler delirdim resmen ark.ımıza çok geç geçtik ve orda da sıkıntılar oldu yarın da eski okulumdam ark.larım görmeye gelcek yasiri ama şu anda o kdr sinirliyim ki anlatamam bu cuma memlekete gidicem ve bu sefer dönüş biletimin ucunu açık bıraktırıcam çoook uyuz oldummm çooookkkkkk :20::20::20::20::20::20::20::41::41::41::41::95::95:

iyi akşamlar kızlaarr
afiyet olsun canım.yarasın. nasıl gidiyor, arabayı kullanıyormusun artık iyice.
ben oğlumu yürüteçten aldım artık bindirmicem. bakıyorum çocuk bir tuhaf yürümeye başladı, parmaklarının ucuna basıyor. önce öyle değildi. birde bugün banyo yaptırırken gördüm beli yanı kızarmış. içim gitti. yürüteçte giderken sağa sola çarpmaya bayılıyor. ses gürültü çıkarınca çok hoşuna gidiyordu. çocuk sağa sola çok atıyor kendini sanırım ondan oldu.

offf yaaaa libyana yaaa çok güzel görünüyor çok canım çekti. ama nasıl yaptın anlatsana hemencik tarif istiyorum. bitanesinin kenarından götürmüşsün bileee.:((

walla ben bugün spagetti yapıcam bol domates biber soslu. yoğurtlu çorbamda var zaten.kırmızı biber közlemiştim yazdan bide onu koyarım üzerine sarımsaklı yoğurt,hafiften hakiki z.yağı gezdiririm, nane ve pul biberle süslerim. kolamızda var. yeter bukadar.

yaaa kızlar noluyooo yaa. e şimdi benim canım sütlaçta istediiii. libyanaaaa karakızzz offf ikinizin yaptığındanda yapıcam. birini bugün köstebeğin tarifini bilmiyorum onuda libyanadan öğrenince yapıyım bari..tatlısız hayat düşünemiyorum. cenaaa duymasın yaaa o diyette.

Tatlım tarifi Cahide'den aldım..

Mini Köstebek Pastalar | Cahide Sultan

iyi akşamlar kızlaarr

Kızlar çok ama çok gerginim...Dün de davetsiz misafirlerden nefret ettiğimi yazmıştım sanki çok seviyorum demişim gibi offf...
Bugün 2 tane çook uzaklarda olan çocukluk arkadaşım istanbula geldi ve buluşmak için niyetlendik sabah herşey çok güzel başladı ark.ımla kahvaltı falan ettik tam çıkıcaz yasir uyudu neyse namazları kılıp çıkalım dedik bir baktım zil TAM 8 AY SONRA YASİRİ GÖRMEYE BEBEK GÖRMEYE GELMİŞLER hem de karşı apartmandan resmen çıldırdım anlatamam bu dediğim ark.larımla yılda en fazla 1 ya da 2 kez görüşebiliyoruz biri bizde diğerine geçecektik kaldık ayazda kadınlar anladı aslında gideceğimizi ama kalkmak bilmediler delirdim resmen ark.ımıza çok geç geçtik ve orda da sıkıntılar oldu yarın da eski okulumdam ark.larım görmeye gelcek yasiri ama şu anda o kdr sinirliyim ki anlatamam bu cuma memlekete gidicem ve bu sefer dönüş biletimin ucunu açık bıraktırıcam çoook uyuz oldummm çooookkkkkk :20::20::20::20::20::20::20::41::41::41::41::95::95:
haber vermeden ve müsait olup olmadığını sormadan çat kapımı geliyorlar. bende öyle çatkapı gelene çok sinir olurum. belki evim müsait değil, belki ben müsait değilim bu nasıl iştir yaaa. bide kalkmayı bilmediler diyorsun. ilginç yani biryere gideceğini bile bile de kalkmamak olmaz yani. arkadaşlarını da memeleket dönüşü kabul edebileceğini söyleseydin keşşke bunca telaşın arasında zor tabi ya..

Bende sinir olurdum senin yerinde olsaydım... Hiç sevmem öyle emrivaki yapan insanları... :19:

işe bak ya sinirlenmeyecek gibi değil
oo memlekete sık gitmeye başladın kızzz:1:

:1:

herkese merhabalarrr

bizde sabah 9.5 ta uyandık kahvaltı yaptık oğlumla oynşırken bir esti kafama oturma odamızın şeklini değiştirdim beşiği oğluşumun odasına aldım portatif park yatağımız var annemlerde boşta onu getiririm bebek odası düzenli dursun hem odamızda yer açıldı ferahladı biraz zaten ev küçük 6 metrekare oda bari azcık nefes alsın oğlumu odasında beşiğine koydum kızlar pek sevdi duvarşarda resimler var çizgi film karakterlerine bakıp konuşuyor kendi kendine anlaışlan pek zorlanmıycaz odasına alıştırmakta

canımmmmmm hoşgeldin ya valla çok özledim kendime nasıl kızdım insan bir telefon falan alırmış diye hemen bana iletişim için bir bilgi ver valla yokluğuna alışmak zor oluyor
kerem nasıl en son hastaydı haberde alamadık kuzudan
evet yaa ulaşamadım kimseye
canım keremi cuma doktora götürdüm 1 hafta olmuştu antibiyotiğe başlayalı .tam geçmemiş 10 güne tamamla dedi.bugün 10.gündü yarın tekrar gideceğim ama öksürüğü geçti sağol canım

Back
X